|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
horus
|
Naslov: Re: Putešestvije po Bosni Postano: 30 svi 2009, 20:45 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Ovo mi je nejasno. Našao sam stranicu s hrpom Milićevih putešestvija: http://yuforum.net/dokumentarci/idemo-n ... cem-44347/Tu je sve- Kanada, Rusija, BH,.. OK, skinem ja BH 1. dio- i ne ide jer traži lozinku ? Što je to ? Kakve su to igre ? 2 RAR-a, a traži lozinku kod razmotavanja. Prvi put vidim takvo nešto. jednostavno, osoba koja je napravila arhiv zastitila je isti putem lozinke. postoje programi za probijanje istih, ali u pravilu taj postupak traje poprilicno ako je postavljena "jaka" lozinka... najjednostavnije je da pitas na forumu za lozinku, posto je vjerojatnost velika da je tamo netko zna...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Putešestvije po Bosni Postano: 30 svi 2009, 23:04 |
|
|
horus je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ovo mi je nejasno. Našao sam stranicu s hrpom Milićevih putešestvija: http://yuforum.net/dokumentarci/idemo-n ... cem-44347/Tu je sve- Kanada, Rusija, BH,.. OK, skinem ja BH 1. dio- i ne ide jer traži lozinku ? Što je to ? Kakve su to igre ? 2 RAR-a, a traži lozinku kod razmotavanja. Prvi put vidim takvo nešto. jednostavno, osoba koja je napravila arhiv zastitila je isti putem lozinke. postoje programi za probijanje istih, ali u pravilu taj postupak traje poprilicno ako je postavljena "jaka" lozinka... najjednostavnije je da pitas na forumu za lozinku, posto je vjerojatnost velika da je tamo netko zna... Sigurno si u pravu- no, prvi put vidim takvo što. čemu zaporke, to je glupost za takav pothvat ![Ne znam :-neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Putešestvije po Bosni Postano: 30 svi 2009, 23:22 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Putešestvije po Bosni Postano: 31 svi 2009, 00:14 |
|
|
Inače, lozinka je yuforum, pa ako želite skidati...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lucky Jim
|
Naslov: Re: Putešestvije po Bosni Postano: 03 lip 2009, 18:21 |
|
|
Što se tiče sadržaja samih emisija – možda se moglo nešto i drukčije napraviti, posjetiti još hrvatskih krajeva itd.
Ali, govoriti o njemu u stilu "jednom jutelovac, uvijek jutelovac", jednostavno nije fer. Generalna ocjena Milića i njegovog odnosa prema BH Hrvatima može biti samo "izvrstan". U Brisanom prostoru je, dosljedno imao u svakoj emisiji barem po jedan prilog iz BIH (naročito iz Hercegovine). I to uvijek pozitivan i afirmativan, u ovo doba u kojem su za sve novinare BH Hrvati samo zatucanci koji dolaze u Hrvatsku i biraju tko će tu vladati.
HTV mu je, očito, dao bianco kartu da ispiše kamo na ovom planetu želi otići. Mogao je otići na safari u Keniju, na Sejšele, na sjeverni pol... ali je on izabrao BIH.
Malo je kome u Hrvatskoj mogla promaći činjenica kako su u većini medija u RH prisutniji ti egzotični krajevi od krajeva u kojima žive BH Hrvati.
Kad se uzme u obzir da je sin partizana i jugo-diplomata, može se reći da cijela novinarska bulumenta može ostati posramljena time da je on najdržavotvorniji, najdomoljubniji i najrodoljubniji među njima (ili, u najmanju ruku – među onima koji su nešto više eksponirani).
Netko je spomenuo i njegove priloge o Tuđmanu kad je cijela novinarska bulumenta bila jednoglasna protiv njega (a kao da je danas drukčije ...) Kad se čovjek sjeti likova kao što su Latin ili epeha u kompletu....
Ukratko, ako je i bio Savao, sad je stvarno Pavao. On je skužio što je bilo iza spike o jugoslavenstvu, dosta je na svojoj koži osjetio, i ima nepokolebljiv stav. Da ih barem ima više takvih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|