|
|
Stranica: 57/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 22:05 |
|
|
|
@Divlja svinja5
Tako ste se nalupetali da nemam reči. Odakle god da krenem vidim samo besmisao. Ah... jadi moji.
Odbijam vam što na besmislicu odgovarate besmislicom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 22:27 |
|
|
BGabriel je napisao/la: @Divlja svinja5
Tako ste se nalupetali da nemam reči. Odakle god da krenem vidim samo besmisao. Ah... jadi moji.
Odbijam vam što na besmislicu odgovarate besmislicom. Ne znam kome se Vi obraćate (oslovljavanje s "vi" je dosad bilo rezervirano za gospodina Agu i nije uobičajeno u forumskoj komunikaciji), samo meni ili još nekome, ali bih Vas usrdno molio da obrazložite gore navedene stavove. Što je lupanje i besmislica, dakle. U suprotnom ću smatrati Vaš post trolanjem i biti prisiljen izvršiti svoju forumašku dužnost sukladno tome. Sarajka, stvarno ne znam tko pravi pet-šest jela. Osim možda za rođendan, praznike i slično. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 22:29 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Pravi se u BiH. Ja sam to vidjela. Dobro neke zene su domaćice iskljucivo no meni je to ipak robovasnicki od strane porodice.
Muza i djece.
Mozda sam i ja odrasla u netipičnoj porodici, tko zna..
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 22:33 |
|
|
|
Pa ni ja se ne slažem da bi žene trebale samo kuhati, naravno.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 22:37 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Pa ni ja se ne slažem da bi žene trebale samo kuhati, naravno. Pa je li bi volio neku zensku osobu veselu i nasmijanu uveče uz sebe ili smorenu, bezvoljnu i umornu? Nije brak samo hrana i ne traje jedan dan. Nije problem vikendom i spremiti domaću štrudlu i pitu, ali da ja svakodnevno udovoljavam satima tudjim hirovima ne.. Nije ni moja Mama to radila a voljena je cijeli zivot.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 22:49 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Ne znam kome se Vi obraćate (oslovljavanje s "vi" je dosad bilo rezervirano za gospodina Agu i nije uobičajeno u forumskoj komunikaciji), samo meni ili još nekome, ali bih Vas usrdno molio da obrazložite gore navedene stavove. Što je lupanje i besmislica, dakle. U suprotnom ću smatrati Vaš post trolanjem i biti prisiljen izvršiti svoju forumašku dužnost sukladno tome. Zalud me molite, neću vam ništa obrazlagati jer nemam vremena a iskreno, očekivala sam da ćete razumeti tako jednostavne stvari. Ali avaj...  Izvolite izrvšiti vašu forumsku dužnost sukladno tome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 23:27 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Što se tiče zimnice i gubljenja vremena. Ovako, jedan dan sam ispegla paprike i patlidžane i ogulila ih za što mi je trebalo 3 sata. Sljedeći dan sam kuhala ajvar za što mi je trebalo 2 sata. Dobila sam 12 tegla ajvara s kojim se nijedan kupovni ne može mjeriti i to će mi potrajati nekolika mjeseca. Znači utrošila sam 5 sati a to je trećina vremena koliko NEKI provedu DNEVNO na internetu. Znači, dok je neko korisno trošio vrijeme pisajući o križu na Zlatištu ja sam za to vrijeme spremala zimnicu što je suludo.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 23:38 |
|
|
Valjda se i melju te paprike i patlidzani  Koliko znam. I suludo nego što je? Ja sam bila zadovoljna pišući na temi o Zlatištu a ti si se znojila. Odmorna i vesela uveče ( a ako ćemo o vremenu provedenom na netu, tebi bi trebali dati penziju i beneficirani radni staz ) zato molim te nemoj samo ti nekom prigovarati kako troši slobodno vrijeme. Djeluješ retardirano. Nikad u zivotu nisi radila. Tvoje lazi su opće poznate. Spavaš na forumu. I onda navodno nekad prije bolesti ideš raditi. Zašto lazeš? Ja svoje vrijeme trošim po svom djiru. A ti izigravaš robinju dobrovoljno da bi kasnije mogla kukati kako si domaćica tati i bratu te da su oni razlog što se nisi udala. Treba ti opravdanje ljudima. Istina je tko zna što ?? I bolje ti je da prekineš višeuzaludnu raspravu sa mnom. Znaš da se nekad u meni probudi mala zla curica koja bi ti mogla naškoditi verbalno. ( one što si protjerala s foruma curke dale su mi dovoljno materijala  ) a i momci s kojim si dobra. Radi tih cura valjda. Nisam se ni raspitivala nego su ovdje slali pp. Imam i adresu u Stolcu gdje paketi ti stizu  Nije mi bila namjera tvoj ajvar ofirati pomenula sam zimmicu uzgred.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 23:43 |
|
|
|
Pa ne znam meni je korisnije praviti ajvar nego pisati na temi o krstu. Ne znam šta je tu za uživanje. Ja se nisam znojila jer je ovih dana baš nešto hladno. A kad smo kod ofiranja, jedan savjet.. Bolje ti je nemoj više postavljati slike svoje hrane jer niti dobro izgleda, niti je slika kvalitetna, niti si je fino aranžirala (to sam primijetila jer si prije pisala iza mojih postova kako uživaš u dekoru i lijepom posuđu). Bolje ti paše ona tvoja igrica gdje glumiš tatinu mezimicu, begovicu. Drži se nje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 23:50 |
|
|
Moja hrana je mojih ruku djelo kupljena mojom lovom  A postavim salate obično ili nešto jednostavno  Ne mislim ti konkurirati. Ti ne šalji slike tudjih usta napućenih i sjajem namazanih  Zamisli poslali su tvoji nekadašnji prijatelji i slike tvoje malenkosti. Kao što rekoh, privodi frajere da ti dizu ego na onu prčvarnicu koju plaća lik iz DE a gdje izigravaš seficu i baniraš sve što je zensko  Leb i Celjo odmah su pocrnili po dolasku priča se. Toliko o tvojoj profesionalnosti kad je sranje kao adminska " titula" u pitanju .. I primaj pakete izvlači lovu budalama. U tome imaš uspjeha .. Virtualni paćenici daju sve za malo paznje. Nakon toga uzvrati im kutijom hurmašica vrijednosti PET km da ne moze niko reći da si virtualna sponzoruša  Mudro!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 23:57 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa ne znam meni je korisnije praviti ajvar nego pisati na temi o krstu. Ne znam šta je tu za uživanje. Ja se nisam znojila jer je ovih dana baš nešto hladno. A kad smo kod ofiranja, jedan savjet.. Bolje ti je nemoj više postavljati slike svoje hrane jer niti dobro izgleda, niti je slika kvalitetna, niti si je fino aranžirala (to sam primijetila jer si prije pisala iza mojih postova kako uživaš u dekoru i lijepom posuđu). Bolje ti paše ona tvoja igrica gdje glumiš tatinu mezimicu, begovicu. Drži se nje. Respect! Sayuri, Spremaš li tzv. šarenu salatu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 25 ruj 2014, 23:59 |
|
|
Sve je to tačno, čak je i gore nego što misliš, samo zašto ideš u off. Tema je Vaša hrana  Neki dan je trebalo biti veliko okupljanje u prirodi ali nas je poremetila kiša. Svi su nešto donijeli pa nisam morala praviti PET jela već samo DVA. Ali nema veze, bilo je okupljanje kod mene a prirodu smo odgodili do iza Bajrama.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:00 |
|
|
Sprema kao i ti spavajuci na forumima Zgabi  mislim BGabi! Stalkirajuci i proganjajuci. Zena zna na kojoj sam temi aktivna a ti znaš na kojem sam forumu još  Opsjednute budale. Sve domaćica do domaćice!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:01 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Sve je to tačno, čak je i gore nego što misliš, samo zašto ideš u off. Tema je Vaša hrana  Neki dan je trebalo biti veliko okupljanje u prirodi ali nas je poremetila kiša. Svi su nešto donijeli pa nisam morala praviti PET jela već samo DVA. Ali nema veze, bilo je okupljanje kod mene a prirodu smo odgodili do iza Bajrama.   Provjeri kod Ministra ako ne vjeruješ kad se budete čuli .. Banirao je jednu od tvojih bivših prijateljica. Imam i pp-ove kao potvrdu, da objavim? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:02 |
|
|
|
Gabi pravila sam jednom od mrkve, paprike, karfiola i kupusa ali nisam ljubitelj tih salata, napravim samo kisele paprike onako radi reda. Meni je kiseli kupus zakon a ostalo ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:05 |
|
|
Citat: Provjeri kod Ministra ako ne vjeruješ kad se budete čuli Po hiljaditi ti put kažem da nema razloga za ljubomoru. Ja i Ministar smo samo frendovi. Od prvog dana mog dolaska. A taj pp je dobio i Ministar i Aztec i svi koji su ikad pisali na Malim noćnim pa? Oni znaju da sam najgora, najružnija, najpodlija itd i ne smeta im pa nemoj ni tebi da smeta. Što sam ja gora ti ćeš imati više uspjeha kod forumaša. I ne offiraj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:08 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Sve je to tačno, čak je i gore nego što misliš, samo zašto ideš u off. Tema je Vaša hrana  Neki dan je trebalo biti veliko okupljanje u prirodi ali nas je poremetila kiša. Svi su nešto donijeli pa nisam morala praviti PET jela već samo DVA. Ali nema veze, bilo je okupljanje kod mene a prirodu smo odgodili do iza Bajrama.   Super su i kiflice i ovo drugo. Čim mi proradi rerna (dođe na svoje mesto), eto mene sa novitetima iz moje kuhinje. Nisam tipiča domaćica ali što volim da kuvam i mesim to je čudo jedno. Nakon toga dođe period mirovanja, sviram klavir i pijem tekilu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:10 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Citat: Provjeri kod Ministra ako ne vjeruješ kad se budete čuli Po hiljaditi ti put kažem da nema razloga za ljubomoru. Ja i Ministar smo samo frendovi. Od prvog dana mog dolaska. A taj pp je dobio i Ministar i Aztec i svi koji su ikad pisali na Malim noćnim pa? Oni znaju da sam najgora, najružnija, najpodlija itd i ne smeta im pa nemoj ni tebi da smeta. Što sam ja gora ti ćeš imati više uspjeha kod forumaša. I ne offiraj  Ja nisam imala pojma da ste ikad pričali Tel  Uzgred mi je ta informacija proslijedjena. Kako sam mogla biti ljubomorna? Od kad traje ova netrepeljivost izmedju mene i tebe? Mnogo prije tog razgovora. Tako da je glupo tvrditi da sam ljubomorna. Kazem ti opet zimnicu sam pomenula uzgred. Sa još par stvari. Ogavan mi je miris kiselosti kupusa po Posavini kad ljudi ne bace do proljeća a budem u posjeti kumi .. I ja sam komunicirala sa nekim drugim djevojkama.. Ne s likom. I to preko FB profila na kojem su me našli preko Dade pretpostavljam. Valjda sam pomenula da ga imam nekad. A PP su slali i ovdje. Kao što rekoh imam sve pa ako zeliš objavim ili ti na pp pošaljem :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:12 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Gabi pravila sam jednom od mrkve, paprike, karfiola i kupusa ali nisam ljubitelj tih salata, napravim samo kisele paprike onako radi reda. Meni je kiseli kupus zakon a ostalo ništa. Isto kao i ja. Kiseli kupus je zakon, on mora sve ostalo može i ne mora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:13 |
|
|
I to u glavici, ne valja onaj rendani Ovo drugo su keksići sa schogetten čokoladom. Skroz jednostavni za napraviti a fini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ... 'Ajd mala na spavanje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:16 |
|
|
Zbog tebe BGabi ne treba legalizirati lake droge nikad  Znaš zašto? Zato što si poluretardirana prazna naduvana ljuštura.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:17 |
|
|
Zadnja izmjena: SarajkaDjevojka; pet ruj 26, 2014 12:45 am; ukupno mijenjano 1 put/a. Zadnja izmjena: SarajkaDjevojka; pet ruj 26, 2014 1:03 am; ukupno mijenjano 1 put/a. Zadnja izmjena: SarajkaDjevojka; pet ruj 26, 2014 1:15 am; ukupno mijenjano 2 put/a. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:18 |
|
|
Sayuri je napisao/la: I to u glavici, ne valja onaj rendani Ovo drugo su keksići sa schogetten čokoladom. Skroz jednostavni za napraviti a fini. I da hoću da rendam nemam više od koga pozjamiiti rende. A stvarno, od glavice imaš i za sarmu, salatau i za podvarak, lepota. Sada vidim da su keksići sa čokoladom u pitanju. Slično pravim i dobro je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 26 ruj 2014, 00:21 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Sayuri je napisao/la: I to u glavici, ne valja onaj rendani Ovo drugo su keksići sa schogetten čokoladom. Skroz jednostavni za napraviti a fini. I da hoću da rendam nemam više od koga pozjamiiti rende. A stvarno, od glavice imaš i za sarmu, salatau i za podvarak, lepota. Sada vidim da su keksići sa čokoladom u pitanju. Slično pravim i dobro je.  Kod nas imaš kupiti rendani. Čovjek koji inače prodaje kupus naerenda ti koliko hoćeš ali kako rekoh nije to to. Zaboravih reći da ti je supa super.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|