|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 89 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 17:34 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Jbg. BBC ja sam tih minutu potpuno svjestan svega i svega se sjećam, za razliku od toga nikad se ne sjećam svojih hodanja u snu i sličnih stvari (taman sam pred dva dana u snu bratu odnio svoj mobitel koji je zvonio i rekao mu da se javi jer mu mobitel zvoni - ja se ničeg ne sjećam on mi je ujutro sve opisao-ne mjesečarim inače ali nekad mi se ovakvo što dogodi, obično kad sam pod popriličnim stresom) - možda Sarajka ima neki psihološki uvid u ovo pošto se psihologija bavi i snovima.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 17:51 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
Tvoja potreba da budeš briljantan u svemu i velika samokriticnost, razlog su pretjeranog stresa. Te osobine za osobu tvojih godina su rijetkost. Ljudi studiraju i usavršavaju se cijeli zivot. Smanji te apetite Uglavnom, moje mišljenje je da tebi treba samo, nakon stresnih perioda, dobro opuštanje. A ti znaš najbolje što te opušta i veseli. Tako će i snovi nestati..A nećeš ni mjesečariti. Ako je to već neki početak.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 17:54 |
|
|
Sve stoji ali odakle ti velika samokritičnost u toj konstelaciji ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 17:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sarajka je psihijatar kao Karadžić.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 17:57 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Sve stoji ali odakle ti velika samokritičnost u toj konstelaciji ? Pa radi onog ispita što kazeš da si iskulirao, a nisi trebao. Obično ljudi kad padnu nadju suprotna pojašnjenja tome. I ljudi idu na fax do 30, a ti misliš u 25-toj doktorirati ili što?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 17:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sve stoji ali odakle ti velika samokritičnost u toj konstelaciji ? I ljudi idu na fax do 30, a ti misliš u 25-toj doktorirati ili što? Realnije do 26.g.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:01 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
I ljudi idu na fax do 30, a ti misliš u 25-toj doktorirati ili što?
Realnije do 26.g. Vidiš da si egomanijak! Kako da ti pomognem onda? @BBC, tebi konziliji ne moze pomoći
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Jbg. BBC ja sam tih minutu potpuno svjestan svega i svega se sjećam, za razliku od toga nikad se ne sjećam svojih hodanja u snu i sličnih stvari (taman sam pred dva dana u snu bratu odnio svoj mobitel koji je zvonio i rekao mu da se javi jer mu mobitel zvoni - ja se ničeg ne sjećam on mi je ujutro sve opisao-ne mjesečarim inače ali nekad mi se ovakvo što dogodi, obično kad sam pod popriličnim stresom) - možda Sarajka ima neki psihološki uvid u ovo pošto se psihologija bavi i snovima. Ozbiljno.hodaš u snu?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Realnije do 26.g. Vidiš da si egomanijak! Kako da ti pomognem onda? @BBC, tebi konziliji ne moze pomoći Ego kao u većine akademskih građana . Mar-kan je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Jbg. BBC ja sam tih minutu potpuno svjestan svega i svega se sjećam, za razliku od toga nikad se ne sjećam svojih hodanja u snu i sličnih stvari (taman sam pred dva dana u snu bratu odnio svoj mobitel koji je zvonio i rekao mu da se javi jer mu mobitel zvoni - ja se ničeg ne sjećam on mi je ujutro sve opisao-ne mjesečarim inače ali nekad mi se ovakvo što dogodi, obično kad sam pod popriličnim stresom) - možda Sarajka ima neki psihološki uvid u ovo pošto se psihologija bavi i snovima. Ozbiljno.hodaš u snu? Da, ali samo kad sam pod jačim stresom. Znam voditi i smislene rasprave štoviše .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:06 |
|
|
Naglasak je na ono " smislene" jelte, pošto neki i budni vode besmislene rasprave
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:09 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Sve ovo se dešava posredstvom i uticajem duhovnih bića.... to se dešava posredstvom bestjelesnih bića. ...Bestjelesna bića imaju različite prirode, moći i djelovanje. Kršćanstvo ih poznaje pod imenom demoni,pali anđeli.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:10 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Mar-kan je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Jbg. BBC ja sam tih minutu potpuno svjestan svega i svega se sjećam, za razliku od toga nikad se ne sjećam svojih hodanja u snu i sličnih stvari (taman sam pred dva dana u snu bratu odnio svoj mobitel koji je zvonio i rekao mu da se javi jer mu mobitel zvoni - ja se ničeg ne sjećam on mi je ujutro sve opisao-ne mjesečarim inače ali nekad mi se ovakvo što dogodi, obično kad sam pod popriličnim stresom) - možda Sarajka ima neki psihološki uvid u ovo pošto se psihologija bavi i snovima. Ozbiljno.hodaš u snu? Eno ga odmah slutim da je opsjednut nečastivim .
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naglasak je na ono " smislene" jelte, pošto neki i budni vode besmislene rasprave Dobro isčitavanje. No zbilja je tako. Jedino kad sam bulaznio jest nakon degustiranja jednog dezertnog međimurskog vina
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
|
|
korrisnik je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ozbiljno.hodaš u snu?
Eno ga odmah slutim da je opsjednut nečastivim . To su ozbiljne stvari.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:15 |
|
|
Ba Markane nema demona u snu. Osim ako punicu ne sanjaš.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:16 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Eno ga odmah slutim da je opsjednut nečastivim . To su ozbiljne stvari. Bio bih zabrinut da postoje popratne pojave, no ne postoje. Osim toga to hodanje uvijek koincidira sa većim stresom(bilo ispitima bilo drugim problemima).
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Ba Markane nema demona u snu. Osim ako punicu ne sanjaš. Ima,itekako. Kreni da živiš moralno,da mijenjaš loše navike,da proučavaš Bibliju-pa ćeš vidjeti što su košmari. Znam iz prve ruke,imam iskustva od "obe" strane... U ratu sam imao par takvih slučajeva,gdje sam sanjao kompletne bitke,tijek odvijanja,moje reakcije i sl.Hvala Bogu za ta upozorenja.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Ba Markane nema demona u snu. Osim ako punicu ne sanjaš. Ima,itekako. Kreni da živiš moralno,da mijenjaš loše navike,da proučavaš Bibliju-pa ćeš vidjeti što su košmari. Znam iz prve ruke,imam iskustva od "obe" strane... U ratu sam imao par takvih slučajeva,gdje sam sanjao kompletne bitke,tijek odvijanja,moje reakcije i sl.Hvala Bogu za ta upozorenja. Pa normalno kad puno čitaš "Knjigu otkrivenja" i Armagedon. Da sa toliko fokusa, vremna i srca gledaš crtane filmove sanjao bi Mickey Mouse-a.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ima,itekako.
Kreni da živiš moralno,da mijenjaš loše navike,da proučavaš Bibliju-pa ćeš vidjeti što su košmari.
Znam iz prve ruke,imam iskustva od "obe" strane...
U ratu sam imao par takvih slučajeva,gdje sam sanjao kompletne bitke,tijek odvijanja,moje reakcije i sl.Hvala Bogu za ta upozorenja.
Pa normalno kad puno čitaš "Knjigu otkrivenja" i Armagedon. Da sa toliko fokusa, vremna i srca gledaš crtane filmove sanjao bi Mickey Mouse-a. Pobožan čovek nema košmare,on ima mir. Govorim o periodu rata,kada mi je Biblija bila ukras u regalu...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:33 |
|
|
Sanjao sam i ja u ratu detonacije, realno i blizu mene pa se budio. Ali nije to do demona, već što je pucalo oko mene u ta vremena. Kad je prestalo pucati nestalo i "demona".
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Sanjao sam i ja u ratu detonacije, realno i blizu mene pa se budio. Ali nije to do demona, već što je pucalo oko mene u ta vremena. Kad je prestalo pucati nestalo i "demona". Ja govorim o predikciji...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:41 |
|
|
Normalno je da stresna ratna iskustva utječu na snove i općenito pojavljuju je druge popratne pojave ( nerovoza, strahovi i sl ) U ovisnosti od psihičke stabilnosti i jačine osobe te more vremenom jenjavaju. Ili se pojavljuju vrlo rijetko.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
1.Snovi mogu doći od onoga o čemu razmišljaš. 2. Od Boga 3. Od đavla.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:48 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Sanjao sam i ja u ratu detonacije, realno i blizu mene pa se budio. Ali nije to do demona, već što je pucalo oko mene u ta vremena. Kad je prestalo pucati nestalo i "demona". Ja govorim o predikciji... Ne znam. Nisi se izjasnio šta si prorekao.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Snovi Postano: 27 ruj 2014, 18:50 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ja ništa ne sanjam. Zna Lebowski
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|