|
|
Stranica: 2/11.
|
[ 264 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 15:27 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Umjesto da naganjamo Sefera Halilovića, mi naganjamo hrvatskog saveznika, ter radimo posao za četnike i Savu Štrbca. Stvar je samo do rasporeda uhidbe ter će svatko od njih dolijati istini i pravdi jednoga dana. Inače, u svakom slučaju se nadam kako će ubojstvo Šantića biti razsvietljeno, jerbo to će sigurno koristiti i samom Dudakoviću da se s njega spere ljaga. Inače, bilo bi dobro takvu volju pokazivati i u vezi iztrage oko ubojstva Blaža Kraljevića i ostalih 8 hrvatskih branitelja koji su ubijeni skupa s njim.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 15:50 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Inače, u svakom slučaju se nadam kako će ubojstvo Šantića biti razsvietljeno, jerbo to će sigurno koristiti i samom Dudakoviću da se s njega spere ljaga. Inače, bilo bi dobro takvu volju pokazivati i u vezi iztrage oko ubojstva Blaža Kraljevića i ostalih 8 hrvatskih branitelja koji su ubijeni skupa s njim. Kako će se oprati Dudaković zbog Šantića ne znam, ali vidimo da se već dugo sapire, ali ne može se istina saprati da ne kažem sakriti ili nestati, u čemu je kako vidimo maher bar što se tiče prikrivanja istine do sada. Čini mi se da su Srbi našli i par JNA svjedoka za Zadar, tako da mu se ne piše niš dobro.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 17:15 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Inače, u svakom slučaju se nadam kako će ubojstvo Šantića biti razsvietljeno, jerbo to će sigurno koristiti i samom Dudakoviću da se s njega spere ljaga. Inače, bilo bi dobro takvu volju pokazivati i u vezi iztrage oko ubojstva Blaža Kraljevića i ostalih 8 hrvatskih branitelja koji su ubijeni skupa s njim. Kako će se oprati Dudaković zbog Šantića ne znam, ali vidimo da se već dugo sapire, ali ne može se istina saprati da ne kažem sakriti ili nestati, u čemu je kako vidimo maher bar što se tiče prikrivanja istine do sada. Čini mi se da su Srbi našli i par JNA svjedoka za Zadar, tako da mu se ne piše niš dobro. Barem kod Srba moreš naći svjedoka za bilo što, pogotovo ako se ne radi o njihovoj glavi. Srbima je taj Dudaković zadao takve glavobolje u ratu, da će ovi naravno i prieko Hrvata htjeti na njega, samo da mu dođu glave. Tu će vam sigurno pomoći i sam Savo Štrbac sa svojim vjerodostojnim dokazima.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 17:25 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
TomislavM je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Pojasni o kome se radi. Jedini meni poznat s takvim imenom i prezimenom je šljam koji trune u Haagu. Ivica Rajić, kapetan JNA, pukovnik HVO-a, zapovjednik HVO-a Kiseljak. O tom kriminalcu i ološu sam već iznio svoje mišljenje više puta. Istina, nije mi bila poznata činjenica kako je sudjelovao u agresiji na RH kao kapetan JNA. Možeš li podastrijeti neki dokaz tomu? Iskreno, ne bi me čudilo od takvoga čovjeka.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 17:50 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Barem kod Srba moreš naći svjedoka za bilo što, pogotovo ako se ne radi o njihovoj glavi. Srbima je taj Dudaković zadao takve glavobolje u ratu, da će ovi naravno i prieko Hrvata htjeti na njega, samo da mu dođu glave. Tu će vam sigurno pomoći i sam Savo Štrbac sa svojim vjerodostojnim dokazima. Radi se o Srbima kojima je zapovijedao u JNA dok je mlatio po Zadru, ili ti glavobolje zadarskih civila ništa ne znače kao što ni Dudakoviću nisu značile. Šantić je samo nastavak njegovog ponašanja prema Hrvatima dok mu nije zagustilo pa se okrenuo Zagrebu i zaboravio Jugoslaviju. Fasciniraš svojim oprostom za zločine koje su činili muslimani. Nema tu vaganja kako ti misliš. Zločin je zločin ter spominjanje nekih "glavobolja" spram Srba nije suprotivu da ga se ne osudi,..."turbo ustašo".
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 17:57 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
Pessimus dux je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Ivica Rajić, kapetan JNA, pukovnik HVO-a, zapovjednik HVO-a Kiseljak.
O tom kriminalcu i ološu sam već iznio svoje mišljenje više puta. Istina, nije mi bila poznata činjenica kako je sudjelovao u agresiji na RH kao kapetan JNA. Možeš li podastrijeti neki dokaz tomu? Iskreno, ne bi me čudilo od takvoga čovjeka. Sa Jahorine je navodio avione JNA koji su bombardirali Hrvatsku.
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
pucanj u noci
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 18:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 18:21 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
TomislavM je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: O tom kriminalcu i ološu sam već iznio svoje mišljenje više puta. Istina, nije mi bila poznata činjenica kako je sudjelovao u agresiji na RH kao kapetan JNA. Možeš li podastrijeti neki dokaz tomu? Iskreno, ne bi me čudilo od takvoga čovjeka. Sa Jahorine je navodio avione JNA koji su bombardirali Hrvatsku. Ne kažem da nije moguće, čak me ne bi čudilo za njega, ali zar stvarno misliš da ću ti vjerovati na riječ?
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 19:01 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
Pessimus dux je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Sa Jahorine je navodio avione JNA koji su bombardirali Hrvatsku.
Ne kažem da nije moguće, čak me ne bi čudilo za njega, ali zar stvarno misliš da ću ti vjerovati na riječ? Za to ga optužuje Ivan Bandić, bivši SIS-ovac HVO-a.
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
Beton
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 05 sij 2010, 22:16 |
|
|
Sve sto je vrijedno reci o ovom generalu prijeratnom knjigovodji je da je tokom rata guzio odlicne ribe poput Petre.P &Co mora se priznati da je bio puno bolji fucker nego vojnik. ..
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=GLusVOAzJ0c
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 14:04 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Barem kod Srba moreš naći svjedoka za bilo što, pogotovo ako se ne radi o njihovoj glavi. Srbima je taj Dudaković zadao takve glavobolje u ratu, da će ovi naravno i prieko Hrvata htjeti na njega, samo da mu dođu glave. Tu će vam sigurno pomoći i sam Savo Štrbac sa svojim vjerodostojnim dokazima. Radi se o Srbima kojima je zapovijedao u JNA dok je mlatio po Zadru, ili ti glavobolje zadarskih civila ništa ne znače kao što ni Dudakoviću nisu značile. Šantić je samo nastavak njegovog ponašanja prema Hrvatima dok mu nije zagustilo pa se okrenuo Zagrebu i zaboravio Jugoslaviju. Fasciniraš svojim oprostom za zločine koje su činili muslimani. Nema tu vaganja kako ti misliš. Zločin je zločin ter spominjanje nekih "glavobolja" spram Srba nije suprotivu da ga se ne osudi,..."turbo ustašo". Oprostio sam Tuđmanu njegov komunizam i partizanštinu sbog toga što je 90-ih napravio više za Hrvatsku od bilo koga u posljednjih 900 godina. Tako da ako će mi netko ocrnjivati Tuđmana, tada će trebat dati prave dokaze, a ne neke priče da bi se kod mene poljuljao Tuđmanov ugled u bilo kojem smislu. Ista stvar makar u manjem omjeru vriedi i za Dudakovića. Ja znam činjenice o Dudakovićevim dobrim djelima u odnosu na Hrvate, a sve ovo loše ide kroz priče. Inače slažem, se zločin je zločin, tako da jednako treba osuditi sve udbaše i s hrvatske i s bošnjačke strane, koji su ocrnjivali ugled HVO-a i ABiH.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 15:01 |
|
|
Beton je napisao/la: Bravo majstore,objasni ljudima da nije bilo Dudaka i generala Bobetka i Stipetica sada bi Bihac bio " Biac bez fonema H" jer Srbi ne znaju nikad izgovoriti to famozno H,a san o slobodnoj Hrvatskoj bio se sanjao nesto malo oko Zagreba,ono Krapina i okolo ...Dudak je Tito :) Brate ja se upravo trudim dokazi da je Dudak kano Pavelić, a ti bubne Titu :). U svakom slučaju, slovo H treba naglašavati.
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 15:09 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Beton je napisao/la: Bravo majstore,objasni ljudima da nije bilo Dudaka i generala Bobetka i Stipetica sada bi Bihac bio " Biac bez fonema H" jer Srbi ne znaju nikad izgovoriti to famozno H,a san o slobodnoj Hrvatskoj bio se sanjao nesto malo oko Zagreba,ono Krapina i okolo ...Dudak je Tito :) Brate ja se upravo trudim dokazi da je Dudak kano Pavelić, a ti bubne Titu :). U svakom slučaju, slovo H treba naglašavati. ccc.... koja poređenja.... nemam riječi kojom bih vas opisao...
|
|
Vrh |
|
|
Beton
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 15:12 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Beton je napisao/la: Bravo majstore,objasni ljudima da nije bilo Dudaka i generala Bobetka i Stipetica sada bi Bihac bio " Biac bez fonema H" jer Srbi ne znaju nikad izgovoriti to famozno H,a san o slobodnoj Hrvatskoj bio se sanjao nesto malo oko Zagreba,ono Krapina i okolo ...Dudak je Tito :) Brate ja se upravo trudim dokazi da je Dudak kano Pavelić, a ti bubne Titu :). U svakom slučaju, slovo H treba naglašavati. Haj nek ne bude ko Tito ,a ni ko Antisa ,nego nek bude ko onaj Becir Lokmic prethodnik Viteza Francetica ,ipak je vojnik vojniku bolji za usporedbu :)
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 15:16 |
|
|
Beton je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Brate ja se upravo trudim dokazi da je Dudak kano Pavelić, a ti bubne Titu :). U svakom slučaju, slovo H treba naglašavati.
Haj nek ne bude ko Tito ,a ni ko Antisa ,nego nek bude ko onaj Becir Lokmic prethodnik Viteza Francetica ,ipak je vojnik vojniku bolji za usporedbu :) Ovo podpisujem :)
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 15:34 |
|
|
ova rasprava se pretvorila u katastrofu od rasprave o velikom čovjeku hrvatu heroju generalu dosli smo do veličanja njegovog ubojice sramite se
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 15:45 |
|
|
kajman je napisao/la: ova rasprava se pretvorila u katastrofu od rasprave o velikom čovjeku hrvatu heroju generalu dosli smo do veličanja njegovog ubojice sramite se I ja kažem... Dudakovića ubojicu treba pritisnuti i kazniti !!! Ali se ne slažem sa ovim da je Šantić bio velik čovjek još manje heroj. To je moje mišljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Beton
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 15:47 |
|
|
kajman je napisao/la: ova rasprava se pretvorila u katastrofu od rasprave o velikom čovjeku hrvatu heroju generalu dosli smo do veličanja njegovog ubojice sramite se O cemu pricas momak,velikom covjeku ,heroju ,generalu???????Dobro da ne rece i velikom katoliku!Covijeku koji je pijan maltretirao svoje vojnike,covjeku koji je htio jebati zenu svog poginulog vojnika (hoces ime ,prezime, i mjseto radnje)koji se jos nije bio ni ohladio kako treba,covijeku koji se kurcio gradom kao da ga je sam oslobodio,koji je javno prozivao Bosnjake na svakom cosku u gradu koji je 99% naseljen bosnjackim stanovnistvom,a nikad nikome zbog tih prozivki nije falila dlaka s glave,a i ova slika je nastala na kojoj je general-knjigovodja sa Ray-Ban naocalama u samom centru Bihaca ispred kafica RB ,dok se sepurio u novoj uniformi sa raznim FALovkama &Co od Fethije do Poste u to isto vrijeme se ginulo po Grabezu Lohovskim Brdima itd...toliko o herojstvu generala-knjigovodje,i molim te ne pricaj o stvarima o kojim nemas pojma o stvarima koje se nacuo ili procitao u zutoj stampi...
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 16:12 |
|
|
Beton je napisao/la: kajman je napisao/la: ova rasprava se pretvorila u katastrofu od rasprave o velikom čovjeku hrvatu heroju generalu dosli smo do veličanja njegovog ubojice sramite se O cemu pricas momak,velikom covjeku ,heroju ,generalu???????Dobro da ne rece i velikom katoliku!Covijeku koji je pijan maltretirao svoje vojnike,covjeku koji je htio jebati zenu svog poginulog vojnika (hoces ime ,prezime, i mjseto radnje)koji se jos nije bio ni ohladio kako treba,covijeku koji se kurcio gradom kao da ga je sam oslobodio,koji je javno prozivao Bosnjake na svakom cosku u gradu koji je 99% naseljen bosnjackim stanovnistvom,a nikad nikome zbog tih prozivki nije falila dlaka s glave,a i ova slika je nastala na kojoj je general-knjigovodja sa Ray-Ban naocalama u samom centru Bihaca ispred kafica RB ,dok se sepurio u novoj uniformi sa raznim FALovkama &Co od Fethije do Poste u to isto vrijeme se ginulo po Grabezu Lohovskim Brdima itd...toliko o herojstvu generala-knjigovodje,i molim te ne pricaj o stvarima o kojim nemas pojma o stvarima koje se nacuo ili procitao u zutoj stampi... nisam ga poznavao al smatram da čim je stao u obranu svoga doma da je bio velik čovjek a to sto je radio neam pojma ako je njemu na stetu al ova rasprava je stvarno otisla u krivom smjeru
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 16:39 |
|
|
Ide metla..., čovjek vas pusti na pola sata, odma uneredite temu...
|
|
Vrh |
|
|
Beton
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 17:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 06 sij 2010, 17:13 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
Beton je napisao/la: Istinu nije dobro govoriti ,ali eto ja ne znam drugacije... Istinu treba i govoriti a ne rekla kazala. Vjerujem tvome komentaru jer sam vec i cuo slicno.
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
morpheus
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 07 sij 2010, 18:28 |
|
|
Pozdrav svima. Posjedujem veoma interesantan snimak sa BiH TV Emisije "Centralni zatvor" s gostom Hamdijom Abdicem "Tigrom". Otprilike na 20 min. Tigar odgovara na pitanje moderatora u vezi nestanka V. Santica. Evo linka: http://rapidshare.com/files/331763172/C ... 2.ivr.htmlPaznja: Nisam siguran da mozete svi gledati, jer je neki zajeban format a neda mi se konvertirati. Ja sam koristio RealPlayer, i kvalitet je OK. Mislim da se moze skinuti ukupno 10 puta. Pa pozurite. Bog
|
|
Vrh |
|
|
Beton
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 07 sij 2010, 18:34 |
|
|
[quote="morpheus"]Pozdrav svima. Posjedujem veoma interesantan snimak sa BiH TV Emisije "Centralni zatvor" s gostom Hamdijom Abdicem "Tigrom". Otprilike na 20 min. Tigar odgovara na pitanje moderatora u vezi nestanka V. Santica. Evo linka: http://rapidshare.com/files/331763172/C ... 2.ivr.htmlPaznja: Nisam siguran da mozete svi gledati, jer je neki zajeban format a neda mi se konvertirati. Ja sam koristio RealPlayer, i kvalitet je OK. Mislim da se moze skinuti ukupno 10 puta. Pa pozurite. Bog[/qu Jarane .daj upustva kako da se to skine,jebi ga nismo svi spretni sa ovim "tipkovnicama" a bas mi je ceif cuti kako Tigar pukovnik-diler inace veoma "elokventan" obrazovan tip odgovara na postavljena pitanja...
|
|
Vrh |
|
|
morpheus
|
Naslov: Re: Vlado Šantić Postano: 07 sij 2010, 19:50 |
|
|
Evo ovako sam ga ja skinuo. Na stranici http://germany.real.com/realplayer/ skini besplatni player (LADEN SIE DEN REALPLAYER SP Kostenlos herunter-Button). Nakon instalacije programa mozes pogledati film. To je sigurno jedna mogucnost, vjerovatno ih ima vise.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|