|
|
Stranica: 2/22.
|
[ 530 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 06 sij 2010, 20:46 |
|
|
[ Citat: Dobro došao "Vaga mundo"! Odlična tema, odlični komentari! Evo jednog lokalnog dodatka, tj. primjera: Matija Babic & index: -Liži krunice dok ti i njih ne zabranimo! Katoličkoj crkvi bliži se kraj!!! - tekst je poruke s kojom se soroševac Matija Babić u utorak u kasnim večernjim satima obratio anonimnoj korisnici Facebooka iz za sada nepoznatog razloga. http://fukara.info/index.php?option=com ... &Itemid=27Fala... Ovaj link mi ne otvara, al vjerujem da ga je znojavi napisao.Bilo bi dobro da takve i slične primjere ljevičarske kulture stavljamo na ovu temu.
|
|
Vrh |
|
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 06 sij 2010, 20:57 |
|
|
NOVA TV
. Većinski vlasnik Nove TV je američki Central European Media Enterprises. Najznačajniji vlasnik Nove TV večinski je vlasnik CEME Ronald Lauder, jedan od nasljednika kozmetičkog carstva Estee Lauder. Što je manje poznato, ali mnogo važnije za nas Hrvate je, što je Ronald Lauder bio američki veleposlanik u Beču od 1986-7 godine . Ovdje se očito ne radi samo o poslovnim interesima. Osim toga Ronald Lauder je jedan od najistaknutijih židovskih patrijota i aktivista u svijetu. Predvodi brojna ugledna židovska udruženja po svijetu a bio je i predsjednik Svjetskog židovskog kongresa. U svibnju 2009. godine Lauder je prodao 31 posto CEMEa, a prema tome i Nove TV, američkom divu Time-Warneru za 240 milijuna dolara, no on je još uvijek većinski vlasnik.
Preuzimanjem NOVE Tv od strane ove židovske grupacije, počinje ********, turbofolkizacija, zmija-žaba i Red carpetizacija hrvatskog medijskog prostora .Što više Gotovčevih, Modnih mačaka, ********, lezbača, Ceca, Trenutaka istine...to gazde zadovoljnije. Nema veze što su proteklu godinu završili s minusom od 38 milijuna kuna, neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Zaglupljivanje jednog naroda pogotovo.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 06 sij 2010, 21:14 |
|
|
kako uspiju natuć toliko gubitaka nije mi jasno.
Zanimljivo bi bilo proučiti profil tih ljudi koji služe u tim medijima. Jesu li svi tipa Babić, nisu.
za dobru plaću sve.
Eno onaj Kopljar je bio napadan kao Tuđmanovac a sad vodi dnevnik Nove Tv. A oni stvarno tamo izgledaju ko klonovi. I muškarci i žene.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 06 sij 2010, 22:09 |
|
|
vaga mundo je napisao/la: [ Citat: Dobro došao "Vaga mundo"! Odlična tema, odlični komentari! Evo jednog lokalnog dodatka, tj. primjera: Matija Babic & index: -Liži krunice dok ti i njih ne zabranimo! Katoličkoj crkvi bliži se kraj!!! - tekst je poruke s kojom se soroševac Matija Babić u utorak u kasnim večernjim satima obratio anonimnoj korisnici Facebooka iz za sada nepoznatog razloga. http://fukara.info/index.php?option=com ... &Itemid=27Fala... Ovaj link mi ne otvara, al vjerujem da ga je znojavi napisao.Bilo bi dobro da takve i slične primjere ljevičarske kulture stavljamo na ovu temu. Možda pomogne ako kopiram? SKANDALOZNO Matija Babić poručio kako će "oni" zabraniti krunice i uništiti Katoličku crkvu! PostDateIconUtorak, 05 Siječanj 2010 23:47 | PDF | Ispis | E-mail SKANDALOZNO Matija Babić poručio da će zabraniti krunice i uništiti crkvu Matija Babić, vlasnik najčitanijeg hrvatskog news portala Index.hr-a, na Facebooku vrijeđao korisnicu, zaprijetio zabranom krunica i uništenjem Katoličke Crkve! -Liži krunice dok ti i njih ne zabranimo! Katoličkoj crkvi bliži se kraj!!! - tekst je poruke s kojom se soroševac Matija Babić u utorak u kasnim večernjim satima obratio anonimnoj korisnici Facebooka iz za sada nepoznatog razloga. Tekst odaje izrazitu sigurnost autora poruke u napisano, pa ostaje pitanje u suradnji s kojim osobama i grupacijama će Matija Babić zabraniti krunicu. Prije nekoliko godina Babić je priznao kako ga je financiralo Otvoreno društvo Georga Sorosa. Podsjetimo, George Soros je osoba koja je devedesetih vrlo često u medijima ponavljala kako će njegov "konačni cilj biti ostvaren kada na svijetu više ne bude niti jedne nacionalne države i religije", a nije se libio niti odriješiti "kesu" za financiranje skupina osoba ili pojedinaca koji će raditi na izrečenim ciljevima. Babić i novinari portala Index.hr često glume javne dušebrižnike kritizirajući brojne osobe iz društvenog života Hrvatske zbog uglavnom izmišljenih skandala i upitnih afera, no imaju li na to pravo? Posljednji mentalni ispad vrlo bolesnog Matije Babića, njihovog šefa, prokazuje ih kao licemjere i smutljivce, te otvara pitanje vjerodostojnosti portala, kojega slobodno možemo prozvati Sodomom i Gomorom hrvatskog medijskog prostora. Kada su desetogodišnjaci nosili hrvatske zastave sa krivim poretkom boja polja na grbu, prvenstveno iz čiste ljubavi prema Domovini, svi tzv. diplomirani zaštitnici ljudskih prava digli su se na noge i tražili njihovo kažnjavanje, tko će od tih istih osuditi ovaj, ni više, ni manje nego krajnje netolerantan i mržnjom prožet ispad koji graniči sa ponašanjem koje je vladalo među nacistima u prvoj polovici 20. stoljeća!? http://fukara.info/novosti/skandalozno- ... icku-crkvu
_________________ Znam dvije istine: Prva: Da ima Boga! Druga: To nisam ja!
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 06 sij 2010, 22:43 |
|
|
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 06 sij 2010, 23:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 06 sij 2010, 23:45 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: kako uspiju natuć toliko gubitaka nije mi jasno.
Zanimljivo bi bilo proučiti profil tih ljudi koji služe u tim medijima. Jesu li svi tipa Babić, nisu.
za dobru plaću sve.
Eno onaj Kopljar je bio napadan kao Tuđmanovac a sad vodi dnevnik Nove Tv. A oni stvarno tamo izgledaju ko klonovi. I muškarci i žene. Pazi, televizija je jedan medij koji služi ili za pranje para ili za promidžbu nečijih političkih i društvenih ciljeva. Taj njihov "gubitak" je negdje dobro naplačen. A tko tamo radi? Puno poštenih ljudi, al jebiga...ko radi u rasprodanim hotelima, stranim tvornicama? Ovdje je malo drugačija situacija, glave Medijske hobotnice nisu Hrvati a krakove su podijelili "Hrvatima na papiru", raznim Bagima, Babićima, Pavićima, Latinima...ljudima koji Hrvatsku vole ka mater ludu kćer.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 06 sij 2010, 23:54 |
|
|
A šta je sa HTV-om.
jebeš RTL i NOVU, HTV su preuzeli..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 00:11 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: A šta je sa HTV-om.
jebeš RTL i NOVU, HTV su preuzeli.. HTV je državna firma i po meni je još uvijek najbolja televizija u regiji. Sad se pitaš a zašto ima toliko jugoslavena i crvenih kmerova? E to je i meni velika enigma. Svaka vlada kad dođe na vlast prvo stavi svoje ljude u Policiju, Vojsku i na državnu televiziju. I amen. Ovdje jedan Latin kokošari godinama s onom "Ćirilicom", po hodnicima rovare troprsti flaster-novinari, a u njihovom..pazi NJIHOVOM vijeću sjede deklarirani antihrvati koji pljuju po toj istoj kuči jer su...recimo nezadovoljni što se u prime terminu prikazuje huškački serijal "Heroji Vukovara". Ko koga tu jebe? O pritiscima sa strane od raznih Podumljaka,INDEXA i soroševih udruga da se makne Hloverka koja još uvijek drži kakav-takav nacionalni predznak kuće može se knjiga napisat.
|
|
Vrh |
|
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 00:28 |
|
|
Evo ovakvi likovi određuju što će prikazivati javna TV: http://www.novossti.com/2009/11/intervj ... eca-hrt-a/Predsednik Zajedničkog veća opština Dragan Crnogorac imenovan je članom Programskog veća HRT-a gde će naredne četiri godine zastupati interese nacionalnih manjina. "Rat je neizostavna priča u našim životima, ali ta slika je trebala biti davno zaboravljena u javnim medijskim servisima. Međutim, ona je i danas još uvek glavna tema na televizijskim programima. Evo i sada možemo da gledamo emisije o sećanjima na rat u Vukovaru, neke braniteljske emisije i puno toga za što mislim da je trebalo već davno da završi svoju priču u programu HRT-a. Takve emisije ne doprinose razvijanju zajedničkog i ravnopravnog života u ovoj državi. Kad dođe novembar, a svima je poznato šta se tada događa u Vukovaru, sve se dodatno podgrejava na televiziji. Mnoge emisije koje su zagovarale objektivan pristup takvim temama su ukinute, a novinari su u stalnom sukobu sa vodstvom HRT-a..." Helou??
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 01:04 |
|
|
vaga mundo je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: A šta je sa HTV-om.
jebeš RTL i NOVU, HTV su preuzeli.. HTV je državna firma i po meni je još uvijek najbolja televizija u regiji. Sad se pitaš a zašto ima toliko jugoslavena i crvenih kmerova? E to je i meni velika enigma. Svaka vlada kad dođe na vlast prvo stavi svoje ljude u Policiju, Vojsku i na državnu televiziju. I amen. Ovdje jedan Latin kokošari godinama s onom "Ćirilicom", po hodnicima rovare troprsti flaster-novinari, a u njihovom..pazi NJIHOVOM vijeću sjede deklarirani antihrvati koji pljuju po toj istoj kuči jer su...recimo nezadovoljni što se u prime terminu prikazuje huškački serijal "Heroji Vukovara". Ko koga tu jebe? O pritiscima sa strane od raznih Podumljaka,INDEXA i soroševih udruga da se makne Hloverka koja još uvijek drži kakav-takav nacionalni predznak kuće može se knjiga napisat. Zašto onda Hloverka štiti Mesića od "kleveta"?
|
|
Vrh |
|
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 01:18 |
|
|
Odlicna tema.
Samo nastavite.
Cekam i pricu o gmazu Anderlonu.
|
|
Vrh |
|
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 02:09 |
|
|
mateb je napisao/la: vaga mundo je napisao/la: HTV je državna firma i po meni je još uvijek najbolja televizija u regiji. Sad se pitaš a zašto ima toliko jugoslavena i crvenih kmerova? E to je i meni velika enigma. Svaka vlada kad dođe na vlast prvo stavi svoje ljude u Policiju, Vojsku i na državnu televiziju. I amen. Ovdje jedan Latin kokošari godinama s onom "Ćirilicom", po hodnicima rovare troprsti flaster-novinari, a u njihovom..pazi NJIHOVOM vijeću sjede deklarirani antihrvati koji pljuju po toj istoj kuči jer su...recimo nezadovoljni što se u prime terminu prikazuje huškački serijal "Heroji Vukovara". Ko koga tu jebe? O pritiscima sa strane od raznih Podumljaka,INDEXA i soroševih udruga da se makne Hloverka koja još uvijek drži kakav-takav nacionalni predznak kuće može se knjiga napisat.
Zašto onda Hloverka štiti Mesića od "kleveta"? A tko je Petričić da na javnoj televiziji valja pizdarije bez ikakvih dokaza? Gle, svi znamo da je Mesić vezan uz mnoge mafijaške poslove i da je smrad, al ne možeš banit u studio i lajat i srat o korupciji i mafiji bez ikakvih materijalnih dokaza. Di je sad taj Petričić? Jel digao kakvu tužbu protiv Mesića...ne, nije. Mater mu jebem digao je hajku protiv Dražena Majića, Hloverkinog zamjenika i zaprijetio da će objavit neke kompromitirajuće podatke o njemu. Nikad ih nije objavio. Papila maca jezik. I da...uvjeren sam da je on trebao biti Trojanski konj preko koga bi Mesić i njegova klika smjenili Hloverku. A Hloverka, stara lisica ih zajebala. To je ono što smijem napisat...polako.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 10:58 |
|
|
situacija je onakva kakva mi se i činila, crna. mislim da nema spora oko toga tko vlada medijima u hrvatskoj i koji su im ciljevi. pitanje je; kako se boriti? koliko mi možemo učiniti protiv toga? mislim da je najmanje što možemo učiniti dizanje ovog portala na višu razinu i njegovo promicanje. možemo mi doduše štakora u savu, baš je fino nabujala ali ja misli da ga slučajno naguzi putujuća skupina danskih hipika ********, mediji bi to predstavili kao napad desnice na slobodu medija.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 14:24 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Čini mi se da većina ovih vlasnika privatne kompanije (nisu na burzi) pa će teško biti naći financijska izvješća, ali probat ću nešto pronaći.
Pitanje za naše: Vidim da se radi o vlasnicima iz "prijateljskih" zemalja Austrije i Njemačke. Koje bi bile vaše reakcije i koliko bi pjenili da se radi o američkim ili nedajbože engleskim vlasnicima?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 14:42 |
|
|
Usput glede novina u HR, mislim da imam ideju za nešto što bi išlo ko havla. Radi se o fuziji 3 novine/magazina iz Engleske i SAD-a i adaptacije za naše područje. Ovih dana troškovi pokretanja novina nisu veliki, postoje već spremna softver šablonizirana rješenja (CMS sustavi) za pravljenje novina online. Troškovi tiskanja su ovdje između 10-15 centi po jednom primjerku. A web je svakako otvorila mogućnost freelancinga i lakog regrutiranja novinara, dopisnika, suradnika. A pretplata na agencijske vijesti HINE i FENE je prilično jeftina. Mislim da se za manje od 500.000 dolara mogu pokrenuti novine koje bi za početak izlazile u 10.000 primjeraka - uz jak portal. Ostatak ovisi o prodaji i reklamiranju. Sačekajte me još 3-4 godine
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 14:52 |
|
|
I pošto znam da spomen "anglomasonskih" struktura ljuti mog zemlju Judu, moram se pohvaliti. Mog idola Ruperta Murdocha sam upoznao 2003 na promociji News Corpa za investitore, još dok su bili dio australske burze i prije prelaska u SPX. A sljedeće godine smo za Johna Malonea (Liberty Media, Discovery) sredili jednu ogromnu transakciju.
I u podršci tezi forumaša "vaga munda" i jedan i drugi imaju jake političke ciljeve, iako im je profit motivator 90% vremena. Tako da stoji teza da se preko medija pokušava oblikovati javno mnjenje, tu su podnošljivi i kratkoročni gubici.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 15:59 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Čini mi se da većina ovih vlasnika privatne kompanije (nisu na burzi) pa će teško biti naći financijska izvješća, ali probat ću nešto pronaći.
Pitanje za naše: Vidim da se radi o vlasnicima iz "prijateljskih" zemalja Austrije i Njemačke. Koje bi bile vaše reakcije i koliko bi pjenili da se radi o američkim ili nedajbože engleskim vlasnicima? Ne postoje prijateljske i neprijateljske zemlje, nego samo interesi. Nijemci i Austrijanci nas gledaju kao koloniju, a i sami se tako ponašamo. Pa možda i najveću štetu Hrvatima u BiH je napravio Petritsch.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 16:01 |
|
|
mateb je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Čini mi se da većina ovih vlasnika privatne kompanije (nisu na burzi) pa će teško biti naći financijska izvješća, ali probat ću nešto pronaći.
Pitanje za naše: Vidim da se radi o vlasnicima iz "prijateljskih" zemalja Austrije i Njemačke. Koje bi bile vaše reakcije i koliko bi pjenili da se radi o američkim ili nedajbože engleskim vlasnicima? Ne postoje prijateljske i neprijateljske zemlje, nego samo interesi. Nijemci i Austrijanci nas gledaju kao koloniju, a i sami se tako ponašamo. Pa možda i najveću štetu Hrvatima u BiH je napravio Petritsch. Da, ali pokušaj ovdje zamisliti reakcije i teorije zavjere da je vlasnik ovih orjunaških medija Amer ili Englez?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 16:06 |
|
|
Vagamundo, deder malo, ako imas kakve infose o Dnevnom listu, Posavini (ne Posavskom obzoru vec ovim novim, Jugo Posavini).. Molba, pa ako ima kakvih vijesti..napisi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 16:13 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mateb je napisao/la: Ne postoje prijateljske i neprijateljske zemlje, nego samo interesi. Nijemci i Austrijanci nas gledaju kao koloniju, a i sami se tako ponašamo. Pa možda i najveću štetu Hrvatima u BiH je napravio Petritsch.
Da, ali pokušaj ovdje zamisliti reakcije i teorije zavjere da je vlasnik ovih orjunaških medija Amer ili Englez? Ma ljudi vole simplificirati, s jedne strane, a s druge strane imati osjećaj da postoji neka sila koja svime upravlja (bijeg od vlastite odgovornosti). Puno je teže čovjeku provariti da su stvari kaotične, hrpa interesnih skupina koje se bore za moć i da nema dobrih i loših. Osim toga, time se ljudi oslobađaju krivnje za medijsko-političku situaciju koja uopće ne mora biti takva kakva je. Razlog zašto je takvo sranje je što državotvorni Hrvati u 20 godina postojanja hrvatske države nisu bili sposobni stvoriti jednu medijsku kuću nacionalne važnosti.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 16:16 |
|
|
mateb je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Da, ali pokušaj ovdje zamisliti reakcije i teorije zavjere da je vlasnik ovih orjunaških medija Amer ili Englez?
Ma ljudi vole simplificirati, s jedne strane, a s druge strane imati osjećaj da postoji neka sila koja svime upravlja (bijeg od vlastite odgovornosti). Puno je teže čovjeku provariti da su stvari kaotične, hrpa interesnih skupina koje se bore za moć i da nema dobrih i loših. Osim toga, time se ljudi oslobađaju krivnje za medijsko-političku situaciju koja uopće ne mora biti takva kakva je. Razlog zašto je takvo sranje je što državotvorni Hrvati u 20 godina postojanja hrvatske države nisu bili sposobni stvoriti jednu medijsku kuću nacionalne važnosti. Kratko i jasno. A kao što si već rekao, ovi "desničarski" tajkuni samo gledaju svoj interes i kako bolje opljačkati svoj kraj.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 18:39 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Evo jedna sličica još otprije napravljena, nažalost i dalje aktualna...
|
|
Vrh |
|
|
Franz Ferdinand
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 19:29 |
|
|
mateb je napisao/la: Ma ljudi vole simplificirati, s jedne strane, a s druge strane imati osjećaj da postoji neka sila koja svime upravlja (bijeg od vlastite odgovornosti). Puno je teže čovjeku provariti da su stvari kaotične. To je covjeku najveca mana, ceznja za odrjesavanjem odgovornosti i prebacivanje istog tereta na "visu" silu. To bi ti ateisticki gledano bila polarizacija konekcije i odnosa sa Svetim silama, gdje covjek u prvom slucaju moli visu silu tj Boga za bolje sutra, a u drugom proklinje drugu visu silu (kako god je nazvali, svako drugi ima drugu konspiratornu teoriju) za svoje nedace. Znaci trazi pomoc, pa na isti nacin, kao sto si to rekao "bjezi od vlastite odgovornosti" optuzujuci visu silu. Teorija "dobrog i loseg". MI HRVATI trenutacno imamo ozbiljne probleme glede poduzimanja koraka ispravljanja kaosa u kojem se nalazimo. Ali Bogu dragom hvala, imamo ovakva mjesta gdje se kolektivno "budimo".
_________________ Right
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 07 sij 2010, 20:29 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Mislim da se za manje od 500.000 dolara mogu pokrenuti novine koje bi za početak izlazile u 10.000 primjeraka - uz jak portal. Ostatak ovisi o prodaji i reklamiranju. Sačekajte me još 3-4 godine Nema sumnje da bi ti bio hrvatska verzija Davora Bljutkovića, mislim na stil pisanja, ne na izgled. Ne smatram te nekim ljepotanom, ali teško da si ružniji od Bljutkovića, ali tko zna, nadam se da ti optika nije proporcionalna intelektu. A evo i kako bi izgledale Rajvine kolumne, za naravno 3-4 godina, nakon što smo ga sačekali: Citat: "Kada sam 2009 letio Business Class od Sydneya za London, to je bilo tjedan dana nakon što sam odbio Goldman Sachs, te nakon što me Rupert Murdoch, inače vlasnik najvećeg medijskog carstva na svijetu, priupitao u AIRBUSU 380, može li sjesti pored mene, tada sam, ostavio Kavijar i Magnum bocu Moet Chandona koje standardno trošim na takvim letovima, te mu potvrdio njegovu želju. Tada mi je Murdoch, s kim u pratnji je bio još jedan visokorangirani zapadni diplomat, više u prijateljskoj nego u službenoj atmosferi rekao "Rajva, okani se ćorava posla i poslušaj šta ti Juda veli".
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], mrnjav, Patriota i 41 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|