HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 vel 2025, 17:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 530 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Medijska hobotnica
PostPostano: 07 sij 2010, 20:34 

mateb je napisao/la:

Ne postoje prijateljske i neprijateljske zemlje, nego samo interesi. Nijemci i Austrijanci nas gledaju kao koloniju, a i sami se tako ponašamo. Pa možda i najveću štetu Hrvatima u BiH je napravio Petritsch.

Ja uopće nemam pojma odakle Muftiji Smajliću ideja da ja podržavama austrijsku i njemačku politiku na ovim prostorima.
BND je uvelike pomogao Manoliću i Mesiću pri puču.
A o Austriji da ne govorimo.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2010, 20:43 

Hahahahha

Juda tebe ništa ne može udovoljit.

Šteta što ste vas dvojica udaljeni 12 sati razlike u vremenskim zonama, razlog više da se na ljeto summitnemo u Počitelju.

Ja sam organizator Konferencije, nosit će radni naziv: "Juda o masoneriji: judeomasonerija" :smajl007

Citat:
Htjeli su me, no odjebao sam Goldman Sachs (čitaj: klečao sam pred njima, ali sam dobio cipelguz u prkno)".....

Ja znam rajvu i mislim da nije bilo tako. :zubati :nanana

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 07 sij 2010, 20:48 

Pusti ti Rajvu....ima velik ego, ali zato mali ..... :zubati

Ja sam svoju dužnost obavio, taman se vratio iz Hrvatske (Mostar, Čapljina, Stolac), salutirao Domovini, isprobao bilega i malo crnca....

Vrh

PostPostano: 07 sij 2010, 23:51 

bobo mostarac je napisao/la:
vaga mundo je napisao/la:
[

Fala...
Ovaj link mi ne otvara, al vjerujem da ga je znojavi napisao.Bilo bi dobro da takve i slične primjere ljevičarske kulture stavljamo na ovu temu. :palacgore1

Možda pomogne ako kopiram?
SKANDALOZNO Matija Babić poručio kako će "oni" zabraniti krunice i uništiti Katoličku crkvu!
PostDateIconUtorak, 05 Siječanj 2010 23:47 | PDF | Ispis | E-mail

SKANDALOZNO Matija Babić poručio da će zabraniti krunice i uništiti crkvu

Matija Babić, vlasnik najčitanijeg hrvatskog news portala Index.hr-a, na Facebooku vrijeđao korisnicu, zaprijetio zabranom krunica i uništenjem Katoličke Crkve!

-Liži krunice dok ti i njih ne zabranimo! Katoličkoj crkvi bliži se kraj!!! - tekst je poruke s kojom se soroševac Matija Babić u utorak u kasnim večernjim satima obratio anonimnoj korisnici Facebooka iz za sada nepoznatog razloga.

Tekst odaje izrazitu sigurnost autora poruke u napisano, pa ostaje pitanje u suradnji s kojim osobama i grupacijama će Matija Babić zabraniti krunicu. Prije nekoliko godina Babić je priznao kako ga je financiralo Otvoreno društvo Georga Sorosa. Podsjetimo, George Soros je osoba koja je devedesetih vrlo često u medijima ponavljala kako će njegov "konačni cilj biti ostvaren kada na svijetu više ne bude niti jedne nacionalne države i religije", a nije se libio niti odriješiti "kesu" za financiranje skupina osoba ili pojedinaca koji će raditi na izrečenim ciljevima.

Babić i novinari portala Index.hr često glume javne dušebrižnike kritizirajući brojne osobe iz društvenog života Hrvatske zbog uglavnom izmišljenih skandala i upitnih afera, no imaju li na to pravo? Posljednji mentalni ispad vrlo bolesnog Matije Babića, njihovog šefa, prokazuje ih kao licemjere i smutljivce, te otvara pitanje vjerodostojnosti portala, kojega slobodno možemo prozvati Sodomom i Gomorom hrvatskog medijskog prostora. Kada su desetogodišnjaci nosili hrvatske zastave sa krivim poretkom boja polja na grbu, prvenstveno iz čiste ljubavi prema Domovini, svi tzv. diplomirani zaštitnici ljudskih prava digli su se na noge i tražili njihovo kažnjavanje, tko će od tih istih osuditi ovaj, ni više, ni manje nego krajnje netolerantan i mržnjom prožet ispad koji graniči sa ponašanjem koje je vladalo među nacistima u prvoj polovici 20. stoljeća!?

http://fukara.info/novosti/skandalozno- ... icku-crkvu

Eto. Ako je ovo istina (pa i da nije) ovo je primjer kako su Hrvati inferiorni prema jugo-srpskoj medijskoj propagandi. Umjesto da je ova vijest osvanila na svim prohrvatskim portalima kao EXCLUSIVA koja bi malo uzdrmala ćedu Matiju Babića, mi se tu dopisujemo i laganini ćaskamo.
Bljuv.
Ajmo, Poskoče...Herceg-bosno, Bljeskovi i ostali portali..stavite ovo na naslovnicu!

Vrh

PostPostano: 07 sij 2010, 23:56 

Alo "Zrikavac" Zirdume s foruma.hr...aj stavi ovo na svoj Poskok. :eek
Pazi da ne bi...aha. :smajl031

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:17 

Dakle, nakon ovakvog excluzivnog otkrića prvo ide naslov:

MATIJA BABIĆ PRIJETI MALOLJETNICI

Nadnaslov:

Matija Babić, vlasnik INDEX-a preko Facebuka prrijeti Katolicima

Onda ide tekst koji počinje:
Matija Babić, kontroverzni vlasnik INDEXA kojeg mnogi povezuju sa krimilalnim miljeom upletenim u dilanje droge u klubu "Gjuro 2" zaprijetio je anonimnoj maloljetnici da će joj nabit Katolički križ u hrvatsku guzicu.

......

..i tako krene priča i posjećenost portala.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:22 

I tako počinje rat protiv Medijske hobotnice.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:24 

A vi i dalje gnoyite o Čapljini i Stolcu.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:28 

Ajde malo i o Poskoku! Ili je to samo seoski mladić u velegradu kojem je netko malo otškrinuo vrata moći?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:30 

Evo Anita Malenica upravo u Otvorenom prozvala Mesića da je lažno svjedočio u Hagu, bit će zanimljivo vidjeti je li to njezin zadnji nastup na TVeju!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:32 

?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:39 

zaba1111 je napisao/la:
Evo Anita Malenica upravo u Otvorenom prozvala Mesića da je lažno svjedočio u Hagu, bit će zanimljivo vidjeti je li to njezin zadnji nastup na TVeju!

Bit će toga još. Kao sa Sanaderom, nakon što izgubi moć, sve će početi izlazit na površinu.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:40 

zaba1111 je napisao/la:

Ajde malo i o Poskoku! Ili je to samo seoski mladić u velegradu kojem je netko malo otškrinuo vrata moći?

He..he...Zirdum je ipak zec. :001_cool

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 00:43 

mateb je napisao/la:

?

!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 01:05 

mateb je napisao/la:

?

!

Demografija i geopolitika su itekako bitne, pogotovo ako se sjetimo da je u zadnjem ratu izlaz na more i Srbima i Muslimanima bio glavni ratni cilj. Sve drugo su metode, sredstva za ostvarenje nacionalnih, geopolitičkih ciljeva.

I molim te, ne pravi se pametan takvim podcjenjivačkim odgovorima.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 01:08 

unknown je napisao/la:
naravno da ima utjecaj, poskok već ima jako ime, i poznat je portal postao, ali ne znam zašto ga smatraš antihrvatskim, poskok ima svoje metode borbe za treći, ne zaboravi da nam je cilj isti svima, bez obzira o kome se radilo.

Ne znam koje su im nemjere, ali znam čemu njihova propagnda vodi i ne znam jesu li "nečiji" ili su retardirani, ali njihova propaganda ide tomu da se najprije "odvojimo" do HR, što je ne samo nepotrbno, nego štetno i bolesno, promoviraju hercegbosanstvo na uštrb hrvatstva, siju mržnju na najprimitivniji način s najjadnijim primjerima prikazujući portale deklariranih antihrvata , bolesnih forumskih manijaka, baba s ceste... kao primjere odnosa HR prema nama, podmeću prodaju POsavine, zanemaruju nemjerljivi doprinos HR našem opstanku u HB i opstanku našeg protjeranog naroda iz BiH koji je danas u HR , sugeriraju da nam je hr državljanstvo nepotrbno ili da se ono podrazumjeva...!

Sve u svemo ti retardi bi nas odveli u hercegbosanstvo koje bi zbog jezičnih gibanja brzo postalo bosanstvo i nakraju bi mi prestali biti ono što jesmo, a raja iz SA bi takve rado prihvatila!

Ajde vaga bundo objasni Poskok!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 01:14 

zaba1111 je napisao/la:
unknown je napisao/la:
naravno da ima utjecaj, poskok već ima jako ime, i poznat je portal postao, ali ne znam zašto ga smatraš antihrvatskim, poskok ima svoje metode borbe za treći, ne zaboravi da nam je cilj isti svima, bez obzira o kome se radilo.

Ne znam koje su im nemjere, ali znam čemu njihova propagnda vodi i ne znam jesu li "nečiji" ili su retardirani, ali njihova propaganda ide tomu da se najprije "odvojimo" do HR, što je ne samo nepotrbno, nego štetno i bolesno, promoviraju hercegbosanstvo na uštrb hrvatstva, siju mržnju na najprimitivniji način s najjadnijim primjerima prikazujući portale deklariranih antihrvata , bolesnih forumskih manijaka, baba s ceste... kao primjere odnosa HR prema nama, podmeću prodaju POsavine, zanemaruju nemjerljivi doprinos HR našem opstanku u HB i opstanku našeg protjeranog naroda iz BiH koji je danas u HR , sugeriraju da nam je hr državljanstvo nepotrbno ili da se ono podrazumjeva...!

Sve u svemo ti retardi bi nas odveli u hercegbosanstvo koje bi zbog jezičnih gibanja brzo postalo bosanstvo i nakraju bi mi prestali biti ono što jesmo, a raja iz SA bi takve rado prihvatila!

Ajde vaga bundo objasni Poskok!

Budale koje gađaju osu VBR-om. Upravo radi njih, mi ovdje na forumu trebamo furati međusobnu snošljivost, jebemu Hrvati smo.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 01:19 

mateb je napisao/la:

!

Demografija i geopolitika su itekako bitne, pogotovo ako se sjetimo da je u zadnjem ratu izlaz na more i Srbima i Muslimanima bio glavni ratni cilj. Sve drugo su metode, sredstva za ostvarenje nacionalnih, geopolitičkih ciljeva.

Starino, ako je tebi jedan uskličnik podcječnjivački odgovor na tvoj upitnik..e jebiga, stavi točku i mirna Bosna, a bogme i Hercegovina. :evotigana

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 01:27 

mateb je napisao/la:

Starino, ako je tebi jedan uskličnik podcječnjivački odgovor na tvoj upitnik..e jebiga, stavi točku i mirna Bosna, a bogme i Hercegovina. :evotigana

Upitnik simbolizira pitanje, budući da mi nije jasno što si htio reći onim postom o Čapljini i Stocu, a tvoj uskličnik sam protumačio kao "j...i se".

Još me nitko nije proglasio starinom dosad. :zubati

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 01:40 

mateb je napisao/la:

Upitnik simbolizira pitanje, budući da mi nije jasno što si htio reći onim postom o Čapljini i Stocu, a tvoj uskličnik sam protumačio kao "j...i se".

Još me nitko nije proglasio starinom dosad. :zubati

Aj se stari-no malo opusti i prati ovaj topic, aj...diši duboko. Može? :smajl025

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 02:50 

Jebiga pisao tekst po stranice i ubodem krivi botun i izbriše sve... :2guns :donatello :gun_bandana

Aj sutra. :smajl049

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 03:17 

Jel moguće da je takva percepcija poskoka n aovom forumu kojeg iznimno cjenim jer vidim ima tu mudrih glava? Ne vjerujem. Preradikalno shvaćate naše inaćenje. CIlj nam je valjda jasan. Buđenje ponosa u naših ljudi . Stvarane autonomna stava. Rezane političke ovisnosti od Zagreba do te mjere da se naši političaroi prestanu hvaliti koji rh premijer ih je kada potapšao. Plus ukazivanje na mnoštvo ideja i inicijativa. Nemoguće da ste ovako banalizirali stvar.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 03:22 

zrikavac je napisao/la:
Jel moguće da je takva percepcija poskoka n aovom forumu kojeg iznimno cjenim jer vidim ima tu mudrih glava? Ne vjerujem. Preradikalno shvaćate naše inaćenje. CIlj nam je valjda jasan. Buđenje ponosa u naših ljudi . Stvarane autonomna stava. Rezane političke ovisnosti od Zagreba do te mjere da se naši političaroi prestanu hvaliti koji rh premijer ih je kada potapšao. Plus ukazivanje na mnoštvo ideja i inicijativa. Nemoguće da ste ovako banalizirali stvar.

Kako forum može imat percepciju?
Govoriš kao da je forum jedno tijelo, jedan mozak. :nono

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 03:25 

Pa da: sto ljudi, sto ćudi.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 03:26 

zrikavac je napisao/la:

Ma to je ok, ali su vam metode kontraproduktivne.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 530 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: mrnjav, Naša Kvačica, Teuton i 38 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: