Heh kiseljacke djevojcice rumene ko jabučice, ajmo realno, ja sam par puta izlazio u kiseljak i stvarno imate lijepi djevojaka, stvarno respect :) A ni pogacice nisu za zalbe, na onom kiosku preko puta INA-e
kiseljak je prekrasno mjesto, i za hrvate od svih u bosni najbolje za život. sada možda nisam objektivna jer sam kiseljacanka ali mislim da nigdje nije toliko postotak hrvata kao kod nas.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61018 Lokacija: DAZP HQ
meridiana je napisao/la:
kiseljak je prekrasno mjesto, i za hrvate od svih u bosni najbolje za život. sada možda nisam objektivna jer sam kiseljacanka ali mislim da nigdje nije toliko postotak hrvata kao kod nas.
može to i bolje, šalji dalje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Malo me cudi kako se sam grad Kiseljak ne siri? Na onoj slici izgleda premalen. Manji od Fojnice?
Kiseljak se vizuelno ne siri zato sto je opcina u odnosu na opcinu Vitez dosta duguljasta, i onda se cini da se centar ne siri, ali se u Kiseljackoj opcini gradi u skoro svim MZ, npr. od Brestovska do Brnjaka je dosta novih naselja izgradjeno samo sto to naravno ne pada pod centar grada.
Sto se tice povecanja stanovnika... to nisu samo Hrvati iz SA, nego u principu su to Hrvati iz cijele srednje Bosne odakle su protjerani za vrijeme rata, ima ih iz ZE, SA, Kaknja itd. i dosta njih vuku korijene u Kiseljaku tako da im nije bilo tesko doci u svoj "rodni" kraj, npr. 2 moja rodjaka su dosla iz Zenice i napravili kuce na Gromiljaku.
Ima li išta novogradnje u Kiseljaku zadnjih godina? Ima li koja zgrada, ako ti se da uslikaj nam ili ako već imaš neke slike aktualnih dešavalja vezanih za izgradnju? Kako izgleda ta tvornica Sarajevskog Kiseljaka, ja je još nisam vidio?
Ima li išta novogradnje u Kiseljaku zadnjih godina? Ima li koja zgrada, ako ti se da uslikaj nam ili ako već imaš neke slike aktualnih dešavalja vezanih za izgradnju? Kako izgleda ta tvornica Sarajevskog Kiseljaka, ja je još nisam vidio?
Hvala na dobrodoslici
Nazalost Kiseljak nije Shanghai da svaki dan nicu neboderi
To sto je novih zgrada je na vec postavljenim slikama, novih slika ce bit na ljeto kad odem dolje.
evo nasao sam nekih slika na netu gdje se vidi i "vrelo" Kiseljak, na prvoj slici u desnom kutu je...
Stadion
Docek Tihomira Blaskica kad je se vratio iz Haaga...
Prvo na Brestovsku i onda u Kiseljaku na stadionu...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.