|
|
Stranica: 110/380.
|
[ 9491 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zomby
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 lis 2014, 20:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 20 lis 2014, 07:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ban za Whiteone, chatnicka i Haurvatata na 7 dana zbog širenja vjerske mržnje. Sljedeći će biti i trajni.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 lis 2014, 16:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
|
cijenjena moderacijo, tema "Kava pa rakijica" je zamišljena kao mjesto gdje ljudi dođu i malo se zabave i opuste, ne kao cajkaški brlog. "gospoda" seljoberi nek si otvore svoju temu pa nek tamo stavljaju u izlog svoj primitivizam. barem takvih ne fali na forumu. osim toga, postoji i podforum "Glazba" na kojem se mogu ispucati. (iako se njihov izbor teško može nazvati glazbom.) znam da neki od njih imaju poseban status, ali nemojte tjerati par preostalih normalnih ljudi s foruma, makar se radilo o ležernoj temi.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 lis 2014, 16:34 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9013 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
a kad nemaš izbacivača.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 20 lis 2014, 17:12 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Koja je bila tema?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 22 lis 2014, 18:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3288 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ban za Whiteone, chatnicka i Haurvatata na 7 dana zbog širenja vjerske mržnje. Sljedeći će biti i trajni. Kako je onda whiteone danas ostavio upis na temi "Kosovo, jucer, danas, sutra"? 
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 22 lis 2014, 18:37 |
|
|
Pomilovan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 23 lis 2014, 12:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Neki su banirani prošle srijede i četvrtka, a Haurvatat u nedjelju ili ponedjeljak.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 26 lis 2014, 22:40 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
post806219.html#p806219Huren son.Von so eine kasch nicht anderesch warte Kurve sin.Von kao kaschkasch ne čekati još Esch Ajde banujte sad ovog šiptara ili je dozvoljeno na šiptarskom da vredja koga stigne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 26 lis 2014, 23:15 |
|
|
|
Ministry of Sound ako je dozvoljeno vredjanje na stranim jezicima onda ćemo lako preći na njih, ako nije onda banuj prostaka. A islamski advokati neka brane svoju braću, a ne da glume kako su oni drugačiji. Naravno da sam bio u pravu kada sam rekao da ste svi isti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 27 lis 2014, 00:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 27 lis 2014, 00:24 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10451 Lokacija: Banja Luka
|
Whiteone je napisao/la: Ministry of Sound ako je dozvoljeno vredjanje na stranim jezicima onda ćemo lako preći na njih, ako nije onda banuj prostaka. A islamski advokati neka brane svoju braću, a ne da glume kako su oni drugačiji. Naravno da sam bio u pravu kada sam rekao da ste svi isti. Citam ovo tvoje , i Mar-kanov odgovor , i kontam.. Prvo...ruzno je sto kukas moderatorima , i trazis neciji ban...koliko god to bilo po ''pravi'lma'', opet ...nije u redu. Drugo...je li moguce da mi uopste o icemu polemisemo , sa smrdljivim Shiptarom ?! Osim , opet jednom, preko musice..kada budemo vracali svoje . Ok , pricamo i sa Hrvatima .. i sa Muslimanima..ali nekako je to ipak drugacije. ( mozda sam malo fasisoidan, al jbga , sta cu..izgleda da drugacije ne moze...  ) I trece...zadnje , ali nista manje vazno... ...ruzno je ( mozda ... nikako to da rascistim sa sobom  ) ...i to , sto mi Srbi ucestujemo na ovom forumu , pa dolazimo u situacije poput te ..da nam Hrvati arbitriraju..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 27 lis 2014, 01:20 |
|
|
Svarog je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Ministry of Sound ako je dozvoljeno vredjanje na stranim jezicima onda ćemo lako preći na njih, ako nije onda banuj prostaka. A islamski advokati neka brane svoju braću, a ne da glume kako su oni drugačiji. Naravno da sam bio u pravu kada sam rekao da ste svi isti. Citam ovo tvoje , i Mar-kanov odgovor , i kontam.. Prvo...ruzno je sto kukas moderatorima , i trazis neciji ban...koliko god to bilo po ''pravi'lma'', opet ...nije u redu. I trece...zadnje , ali nista manje vazno... ...ruzno je ( mozda ... nikako to da rascistim sa sobom  ) ...i to , sto mi Srbi ucestujemo na ovom forumu , pa dolazimo u situacije poput te ..da nam Hrvati arbitriraju.. Ako je psovao,ide ban. Ovdje ne sude Hrvati,nego kakvi takvi ljudi,osobe krvave ispod kože kao i ti.Valjda si prvo čovjek,pa tek onda Srbin? Dakle,nema psovanja.Pa nek je i hrvat 100x,u pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 27 lis 2014, 01:34 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10451 Lokacija: Banja Luka
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la: Citam ovo tvoje , i Mar-kanov odgovor , i kontam.. Prvo...ruzno je sto kukas moderatorima , i trazis neciji ban...koliko god to bilo po ''pravi'lma'', opet ...nije u redu. I trece...zadnje , ali nista manje vazno... ...ruzno je ( mozda ... nikako to da rascistim sa sobom  ) ...i to , sto mi Srbi ucestujemo na ovom forumu , pa dolazimo u situacije poput te ..da nam Hrvati arbitriraju.. Ako je psovao,ide ban. Ovdje ne sude Hrvati,nego kakvi takvi ljudi,osobe krvave ispod kože kao i ti.Valjda si prvo čovjek,pa tek onda Srbin? Dakle,nema psovanja.Pa nek je i hrvat 100x,u pitanju. Jebaji ga , onda mora da mi se ucinilo...  ... U svakom slucaju , cijenim napor...u njemu je buducnost . Valjda. 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 27 lis 2014, 20:58 |
|
|
|
Ponavljam, možda ja nisam upoznat sa pravilima, ako je dozvoljeno da se psuje na stranom jeziku da znamo svi, ali ja mislim da nije.
Nikada se nisam žalio, niko mi ne smeta, svi su uglavnom dobri ljudi bez obzira na neka neslaganja (ko ne komunicira samnom ja to poštujem i ja ignorišem njega), ali ovoga ću uvek prijaviti, eto iz inata. On je jedini kome sam rekao da mi se ne obraća više i to je trajalo neko vreme, onda je prvi počeo da me direktno vređa, ponovio sam mu ponovo da mi se ne obraća, jer i ja njega ignorišem, ali ne vredi.
Daj smirite ga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 03:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ako je psovao,ide ban.
Ovdje ne sude Hrvati,nego kakvi takvi ljudi,osobe krvave ispod kože kao i ti.Valjda si prvo čovjek,pa tek onda Srbin?
Dakle,nema psovanja.Pa nek je i hrvat 100x,u pitanju.
Izgleda da "kurvin sine" nije psovka. Ima li negdje moderatorska lista psovki?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 08:20 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Izgleda da "kurvin sine" nije psovka. Ima li negdje moderatorska lista psovki?
ni spominjanje roditelja (bez izričitog glagola) isto nije psovka. ni nazivanje forumašica kurvama i narkomankama.  svatko svoj obraz pokazuje.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 10:57 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Izgleda da "kurvin sine" nije psovka. Ima li negdje moderatorska lista psovki?
ni spominjanje roditelja (bez izričitog glagola) isto nije psovka. ni nazivanje forumašica kurvama i narkomankama.  svatko svoj obraz pokazuje. Dobro sad, ne pretjeruj.Ne mozes izjednacavati forumasice i forumase!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 11:00 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Dobro sad, ne pretjeruj.Ne mozes izjednacavati forumasice i forumase! pa to i ne radim.  izjednačavam majku kurvinog sina i forumašicu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 11:01 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 14:19 |
|
|
|
.i to , sto mi Srbi ucestujemo na ovom forumu , pa dolazimo u situacije poput te ..da nam Hrvati arbitriraju.. ++++++++ Jbg.brate bolje mi je ovde nego na Krsti gde sve vrvi od demokrata ldp-ovaca makedonaca šiptara cigana profesionalnih Hrvata-pereca i mlitavih Srba iz SR. Ovaj šiptar..pa što ne kažeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 15:02 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ako je psovao,ide ban.
Ovdje ne sude Hrvati,nego kakvi takvi ljudi,osobe krvave ispod kože kao i ti.Valjda si prvo čovjek,pa tek onda Srbin?
Dakle,nema psovanja.Pa nek je i hrvat 100x,u pitanju.
Izgleda da "kurvin sine" nije psovka. Ima li negdje moderatorska lista psovki? Mislim da ne bi trebalo postojati univerzalno pravilo, neko se naljuti zbog neke psovke, drugi na istu ne reaguje. Da sam se osvrtala na svakakve reči koje su mi upućivane ne bih više ni slovca stavila na HB, i može li svačija reč imati istu težinu? Ne može! U potpisu: "Forumska kalaštura" (by joe enter)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 15:06 |
|
|
BGabriel je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Izgleda da "kurvin sine" nije psovka. Ima li negdje moderatorska lista psovki?
Mislim da ne bi trebalo postojati univerzalno pravilo, neko se naljuti zbog neke psovke, drugi na istu ne reaguje. Da sam se osvrtala na svakakve reči koje su mi upućivane ne bih više ni slovca stavila na HB, i može li svačija reč imati istu težinu? Ne može! U potpisu: "Forumska kalaštura" (by joe enter) morala sam guglati "kalaštura".  i nu vraga, ima i zaprške. http://sexydomacica.blog.rs/blog/sexydo ... teritorijemoderacijo, ovo možete slobodno prebaciti i u Kavanicu ako vam smeta ovdje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 15:11 |
|
|
|
Valjda će prebaciti. Markan upozorio da nema chatanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 28 lis 2014, 15:24 |
|
|
|
Nije problem u četovanju već u tematici.
P.S. Gabi, odoh u Kavanu da ti odgovorim.
Ex.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|