HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 pro 2024, 02:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 486 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kognitivni poremećaj liberala/ljevičara
PostPostano: 05 stu 2014, 13:57 

Tipičan bolesnik koji je čitao američka sranja, ako si bijel odmah si rasista...

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 14:01 

joe enter je napisao/la:

Zato ja kao Srbin nikako ne mogu biti rasista jer je moj narod bio žrtva rasizma

Nije bolest sve sto boli,evo rjesenja za vas profesore
slika

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 14:29 

A ove četničke magalomanije kod Entera. Čuj Srbi rasa, svašta.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 14:31 

joe enter je napisao/la:
Ja jedva čekam da belci izumru mešanjem sa drugim rasama (živim za taj dan).

joe enter je napisao/la:
Šta je u tome loše?? , čak šta više poželjno je ,jer će ljudski rod biti zdraviji i fizički i na svaki drugi način , a što je najvažnije tvoja sorta će pr'nuti u čabar tj.izumrećete jer vi niste ljudi već rasisti.

Ne treba više ništa reći.

Psihička poremećenost koja smatra da je ekstremni autorasizam, etnomazohizam i samomržnja normalna, napredna i poželjna.

Bolesnik koji bi se trebao liječiti.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 14:39 

BBC je napisao/la:
A ove četničke magalomanije kod Entera. Čuj Srbi rasa, svašta.

Čuj četničke??

Nisam klipane jedan ja to izmislio već su to izmislili ustaše kao i njihovi gospodari nacisti koji su mislili da Srbi pripadaju drugoj rasi koja je inferiorna spram njihove pa ih zato treba ubijati i porobljavati.

Ovde jbt svi imaju kognitivni poremećaj koji je rezultovao amnezijom(iliti pravim se lud) pa eto ustaše nisi bili rasisti i nisu Srbi ubijani zbog rasne politike već zbog hleba i vojne muzike.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 14:43 

doc je napisao/la:
joe enter je napisao/la:
Ja jedva čekam da belci izumru mešanjem sa drugim rasama (živim za taj dan).

joe enter je napisao/la:
Šta je u tome loše?? , čak šta više poželjno je ,jer će ljudski rod biti zdraviji i fizički i na svaki drugi način , a što je najvažnije tvoja sorta će pr'nuti u čabar tj.izumrećete jer vi niste ljudi već rasisti.

Ne treba više ništa reći.

Psihička poremećenost koja smatra da je ekstremni autorasizam, etnomazohizam i samomržnja normalna, napredna i poželjna.

Bolesnik koji bi se trebao liječiti.

Pa ja ne mrzim druge rase već samo mrzim rasiste kao što si ti , pa sam zato i napisao da jedva čekam da bela rasa izumre jer znam da te to boli i znam koliko je glupa uopšte bilo kakva ta rasistička priča o izumiranju rase ili dominaciji iste.

Kako mogu ja biti bolesnik kad ne mrzim druge rase?? , pa valjda je bolest upravo ono što nije normalno i pogrešno kao što je mišljenje da neka rasa je bolja od druge tj.ono što ti radiš konstatno.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 14:53 

Evo primera koji je otac i majka po matrici rasizma i fašizma onoga što ovde piše i čini Doc i slična bratija.

Ovo je članak iz lista "Hrvatski dnevnik" iz davne 1907 godine , daleko pre NDH , što znači da je NDH plod ovakve propagande koju su radili pojedini Hrvati po uzoru na Nemce i ostale zapadnoevropske tadašnje rasističke pamflete.

slika

Ovo što Doc radi je preslikana priča ovoga samo što su uloge promenjene za 21.vek.

Vas takve treba *** motkom pa preko leđa , a onda braću Cigane-lubeničare pustiti da vežbaju srednji vek na vama rasistima i fašistima do dugo u noć.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 15:37 

Daj ba Joe ti smatraš Karavlahe Romima.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 15:43 

korrisnik je napisao/la:

Molim?? , šta pitaš ti čoveče?? , jesi li ti lud ili glup?! , kakvi sad Romi??

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 15:45 

joe enter je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Jednom si komentarisao da su Karavlasi Romi a ne Rumuni a tako ne čudi da Srbe svrstavaš u drugačije rase od Hrvata. Čuj osjetili rasnu netrpeljivost.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 15:50 

korrisnik je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Jednom si komentarisao da su Karavlasi Romi a ne Rumuni a tako ne čudi da Srbe svrstavaš u drugačije rase od Hrvata. Čuj osjetili rasnu netrpeljivost.

Momče nešto nije sa tobom u redu , počeo si da haluciniraš.
Nikad nisam ništa komentarisao o Karavlasima niti Rumunima.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 15:52 

joe enter je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

@joe enter To su braća Cigani ,i verovatno su došli odnekuda , verovatno iz Rumunijeiliko zna odakle.
Nema to veze sa ovim vlasima od kojih i ti potičeš.
politika/i-novi-reis-potvrdio-bosnjaci-i-turci-potje-u-od-istih-predaka-osmanlije-su-nasi-preci-t11278-75.html
Eto ti a ja haluciniram

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 15:56 

korrisnik je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

@joe enter To su braća Cigani ,i verovatno su došli odnekuda , verovatno iz Rumunijeiliko zna odakle.
Nema to veze sa ovim vlasima od kojih i ti potičeš.
politika/i-novi-reis-potvrdio-bosnjaci-i-turci-potje-u-od-istih-predaka-osmanlije-su-nasi-preci-t11278-75.html
Eto ti a ja haluciniram

O kome i čemu pričaš čoveče božji?? , ja ne mogu da gatam na čega misliš.

Ti si lud , ali stvarni jesi.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 16:25 

Nisi izjavio na ovoj temi ali jesi na drugoj temi i dao sam ti tvoj citat.
Uglavnom kako će Srbi biti druga rasa od Hrvata? :confused1 =))

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 16:38 

korrisnik je napisao/la:
Nisi izjavio na ovoj temi ali jesi na drugoj temi i dao sam ti tvoj citat.
Uglavnom kako će Srbi biti druga rasa od Hrvata? :confused1 =))

Rekao sam da si lud , ali sam se zajebo , pa sad mislim da si izrazito glup jer zaista ne mogu objasniti fenomen da meni nešto prebaciješ oko tvrdnji rasista kao da su moje.

Ne tvrdim ja da su Srbi druge rase već su to TVRDILI USTAŠE i NACISTI , njima se obrati mamlaze jedan.

Kao što su tada nacisti i rasisti bili glupi i sve njihove postavke glupe i lažne , tako je i danas slučaj takođe , samo što se promenjene uloge i mete rasizma i nacizma.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 16:57 

Ti izvodiš zaključke ne izvodi ih Ante Pavelić,
Još samo trebaš ubaciti srbosjek i show je gotov.
A onda je rasizam i smatranja Srba nebeskim narodom i nadmoćnijim od ostalih.
Nije to rasizam nego nacionalizam, isto ono što su u NDH radili nacionalizam, razluči rasizam od nacionalizma.
"Nacionalizam je kult sopstvene nacije koga karakteriše šovinistički odnos i raspirivanje mržnje prema drugim nacijama, a svoj najviši domet ispoljava kroz genocid i fizičko istrebljenje drugih naroda."

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 17:14 

korrisnik je napisao/la:
Ti izvodiš zaključke ne izvodi ih Ante Pavelić,
Još samo trebaš ubaciti srbosjek i show je gotov.
A onda je rasizam i smatranja Srba nebeskim narodom i nadmoćnijim od ostalih.
Nije to rasizam nego nacionalizam, isto ono što su u NDH radili nacionalizam, razluči rasizam od nacionalizma.
"Nacionalizam je kult sopstvene nacije koga karakteriše šovinistički odnos i raspirivanje mržnje prema drugim nacijama, a svoj najviši domet ispoljava kroz genocid i fizičko istrebljenje drugih naroda."

Jesi pročitao bilmezu jedan šta piše na slici koju sam postavio?? , jesi pročitao da se pominje boja kose,oblik lobanje,opseg grudi i "tamna krv" , i to je iz 1907 preteča Ante Pavelića.

Ali nije to samo problem već ono drugo gde se opisuju Srbi isto kao što to radi Doc sa crncima i latinosima u Americi i emigrantima po Evropi.
Znači predstavlja ih kao civilizacijsko dno sklono kriminalu,mešetarenju i slično.

Rasizam nije pogađao samo Srbe već i Hrvate upravo iz Hercegovine , pa su ih kulturni Zagrepčani poznavali po obliku glave i tamnijom kosom i očima i smatrali ih urođenim lupežima.

Doc i ne govori o crnačkim pljodnatim nosevima niti o njihovom obliku glave već crnce,latinose.....već ih tretira kao ovaj pamflet iz 1907 godine.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2014, 23:02 

joe enter je napisao/la:
Evo primera koji je otac i majka po matrici rasizma i fašizma onoga što ovde piše i čini Doc i slična bratija.

Ovo je članak iz lista "Hrvatski dnevnik" iz davne 1907 godine , daleko pre NDH , što znači da je NDH plod ovakve propagande koju su radili pojedini Hrvati po uzoru na Nemce i ostale zapadnoevropske tadašnje rasističke pamflete.

slika

Ovo što Doc radi je preslikana priča ovoga samo što su uloge promenjene za 21.vek.

Vas takve treba *** motkom pa preko leđa , a onda braću Cigane-lubeničare pustiti da vežbaju srednji vek na vama rasistima i fašistima do dugo u noć.

Daj molim te, kao da ne znaš što su recimo Zenitisti pisali kod vas, Srbi kao narod budućnosti, najjači narod na ovim prostorima kojemu je suđeno vladati nad ostalima. Hrvati i svi drugi narodi su bili pokvareni sluganstvom, nedostojni ikakve autonomije, dijelovi prošlosti koji moraju nestati, baš kao što će slabo stabalce nestati u sjeeni gordog hrasta.
To je tipični umjetnički sentiment tog vremena i vi Srbi ste bili daleko od nevinašaca. Nije bilo Srbina koji nije bio uvjeren u superiornost i veću vojnu sposobnost srpskoga naroda, sve do drugog svjetskog rata.

Vrh

PostPostano: 06 stu 2014, 07:07 

volvoks je napisao/la:
Daj molim te, kao da ne znaš što su recimo Zenitisti pisali kod vas, Srbi kao narod budućnosti, najjači narod na ovim prostorima kojemu je suđeno vladati nad ostalima. Hrvati i svi drugi narodi su bili pokvareni sluganstvom, nedostojni ikakve autonomije, dijelovi prošlosti koji moraju nestati, baš kao što će slabo stabalce nestati u sjeeni gordog hrasta.
To je tipični umjetnički sentiment tog vremena i vi Srbi ste bili daleko od nevinašaca. Nije bilo Srbina koji nije bio uvjeren u superiornost i veću vojnu sposobnost srpskoga naroda, sve do drugog svjetskog rata.

A što to meni govoriš?? , jesam li ja ikad podržavao takvo šta?? , jesam li??

Ja ovde ukazujem na to šta radi ovaj Doc , a to je upravo ovo što sam naveo a i ovo što i ti navodiš uvezi tih zenitista , i ja prezirem i jedne i druge.

Niko sem mene neće da kaže ništa ovom Docu , pušta ga se na forumu da širi odvratni rasizam i fašizam.

Znači tebi palo napamet da mi prigovoriš tek onda kad si video nešto hrvatsko da je loše i da je to došlo iz srpskih ustiju , a do tada sasvim normalno prihvataš teorije i priče Doca i sličnih modernih rasista od crncima,emigranitma,latinosima,arapima,...

Opasan si seronja Volvokse , jer si meni nabio priču o tim jebenim Zenitistima kao da ja to pdoržavam samo zato što sam Srbin i što sam prigovorio Docu da je ustaški rasista tj.da je isti kao ti opskurni likovi od pre 100 godina koji su smatrali Srbe nižim bićima.

:thumbdown

Vrh

PostPostano: 06 stu 2014, 08:14 

volvoks je napisao/la:

Evo baš sam čitao sad Zenitistima i to je umetnička priča avangardista i filozofa i potpuno je drugačija od ovoga što sam ja stavio koje je klasična fašistička propaganda i ništa više.
I Zenitisti su bili i Hrvati kao avangardni umetnici i mislioci i pisci.

Totalno si omašio poređenje , a da ne govorim o tome da meni spočitavaš nešto bez imalo razloga i dokaza.

Vrh

PostPostano: 06 stu 2014, 09:27 

joe enter je napisao/la:
volvoks je napisao/la:

Evo baš sam čitao sad Zenitistima i to je umetnička priča avangardista i filozofa i potpuno je drugačija od ovoga što sam ja stavio koje je klasična fašistička propaganda i ništa više.
I Zenitisti su bili i Hrvati kao avangardni umetnici i mislioci i pisci.

Totalno si omašio poređenje , a da ne govorim o tome da meni spočitavaš nešto bez imalo razloga i dokaza.

Citat:
Akademski slikar Antun Mateš, gledajući fotografije koje su mediji objavili sa susreta Josipovića i Tadića u Vukovaru, uvećao ih je i zamijetio da je Tadić darovao jednu knjigu Josipoviću i vidio da je riječ o reprintu izdanja časopisa „Zenit“. Onda se potrudio i tri mjeseca proveo u Sveučilišnoj knjižnici te istražio o čemu je riječ. Časopis „Zenit“ pokrenuo je 1921. godine Ljubomir Micić, hrvatski Srbin, koji ga je predstavio kao avangardnu međunarodnu reviju u vrijeme zalaza brojnih umjetničkih pravaca.

No već u broju iz veljače 1922. na naslovnici se tiska manifest zenitizma koji zaziva rušenje Europe tezama “Mi nećemo da smo Europejci. Hoćemo balkanizaciju Evrope. Na klin obesiti Europu biće divlje uživanje.“ Velikosrpsko ludilo najbolje opisuju riječi iz manifesta poput „smrt je naša narodna igra... naši momci za zubima nose sviralu i nož... u očima krv... kantu vadimo mozak i režemo pupak... mi smo jeretici koji mrzimo vašeg Boga i s radošću beležimo da je jedini božji namesnik na zemlji papa Benedikt XV ‘mirovni’ otegnuo papke. Jedna uš manje...”

Zenitizam je ekstremno napadao Hrvatsku kao dio europske civilizacije pa je autor poslije niza rasističkih poziva na uništenje hrvatske kulture zbog revolta pobjegao u Srbiju i nastavio izdavati list četiri godine dok na kraju nije zabranjen.

Micić 1940. godine tiska „Manifest srbijanstva“ u kojem je pak mržnja prema hrvatstvu došla do faze ludila pa tako Zagreb proglašava „sedištem pokatoličenog srpstva“ te poziva „očistimo sav korov od zemlje srpske“. Titov ga režim više puta uhićuje zbog slične histerije, a Micić umire 1971. godine. Tri godine poslije Titove smrti počinje njegova rehabilitacija premda građanska Srbija na čelu s Bogdanom Bogdanovićem ustaje protiv toga.

Evo, recimo osamdesetih se nakon retrospektive zenitista pokrenula velika polemika, pa pogledaj što piše Dragoš Kalajić.
Citat:
E sad, ako bi naši salonski levičari i neoavangardna siročad umetnosti Oktobra želeli da, po svaku cenu, sačuvaju za mitomansku i kultnu uporabu nešto od "zdravog" Micića, jedini način postvarenja takve želje počiva u paradoksalnom uslovu priznanja nekakve sličnosti između Micićevog rasizma i vulgarnog materijalizma. Jer, Micićev rasizam, kao i neuporedivo inteligibilniji (razgovjetniji, razumljiviji-op.a.) i knjiški artikulisaniji, a ništa manje idiotski rasizam Rosenberga…ime te materije je "krv i tlo". U njihovim nakanama, ovih, kako kaže, salonskih levičara i neoavangardne siročadi, precizno detektira pokušaj podvale:…Uostalom i sami priređivaći zenitističkog nasleđa pomno su izbegavali da egzistenciju potvrde njegovim delima, usmeravajući fokus pažnje ka nizu pukih najava, proklamacija ili manifesta, gde je retorika trebanja i moranja micičevskog barbarogenija preteča verbalizma aktuelne društveno-političke svakodnevnice. (Drugovi mi moramo, mi trebamo, mi smo propustili itd.) …-da bi se u zenitizmu prepoznao samo jedan od mnogih zakasnelih uzora preuzetih spolja. U stvari, Micić izlazi na evropski plan da bi u epohi agonije mode avangardi pokupovao njene već pohabane i poderane krpice, sklapajući jedan kompilacijski krpež koji pokušava da uvalja na balkanskim tezgama pod etiketom balkansko-barbarogenijskog proizvoda iliti zenitizma. O tome proklamiranom "zdravom" tkivu zenitizma Kalajić ustvari utvrđuje kako materijalnog dokaznog artefakta ovdje zapravo i nema…zenitizam nije uspeo stvoriti čak ni jedinu svoju sličicu ili skulpturicu…Ipak, tako golem uslov izaziva novu sumnju: zar toliko mnogo za toliko malo!?

Vrh

PostPostano: 06 stu 2014, 10:08 

I šta sa time?? , kakve ja veze imam sa time i kakve veze ima ovo što sam ja postavio iz novina sa mislima jednog Micića avangardiste??

Daješ mi komentare Večernjaka(koji je blago rečeno jedno jadno glasilo jeftinih nacionalista) , i onda komentar nečeg što takođe nema veze sa onim što sam ja postavio kao argument Docu i njegovoj propagandi koja je identična ovoj sa slike.

Jesi ti ikad pročitao Micića i njegov tekst iz 1926 godine?? , ako jesi onda sam u pravu da potpuno lupetaš jer porediš njega sa onim rasističkim tekstom o Srbima koji sam postavio.

Ovaj Tihomir Dujmović je jedno obično sranje jer je pre svega lažov i kao i ti pravi poređenja koja su neuporediva.

Dakle jesi čitao tekst o "majmunima i papagajima"?? , ako nisi samo reci pa ću ti dati da ga pročitaš , a onda budi čovek pa ga ljudski uporedi sa onim rasističkim tekstom.

A sad na poentu , kakve ja veze imam sa Micićem i zenitizmom , i zašto si to meni Muslimani??

Vrh

PostPostano: 07 pro 2014, 01:05 

jadni li ti oni koji podržavaju pobačaj

http://www.liveleak.com/view?i=c1e_1417828730

a i ti doktori moraju bit sjebani u glavu da to rade, žalosno i uznemirujuće

Vrh

PostPostano: 13 pro 2014, 17:14 

Majko mila al je glup.

Vrh

PostPostano: 13 pro 2014, 17:16 

Racist Cops — or Liberal Slander?

Citat:
Liberals are imprisoned by a great myth — that America is a land where black boys and men are stalked by racist white cops, and alert and brave liberals must prevent even more police atrocities.

They live in a world of the mind.

The reality: As of 2007, black-on-white violent crime was nearly 40 times as common as the reverse. But liberals can’t give up their myth, for it sustains their pretensions to moral superiority. It defines who they are.

http://buchanan.org/blog/racist-cops-li ... ander-7195

Ukratko.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 486 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: