HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 pro 2024, 22:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1191 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Sljedeća

Moj predsjednički kandidat u drugom krugu je?
Anketa je završila: 11 sij 2010, 13:40.
1. Milan Bandić 57%  57%  [ 34 ]
2. Ivo Josipović 20%  20%  [ 12 ]
3. Neću uopće izaći na izbore 23%  23%  [ 14 ]
Ukupno glasova : 60
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema
PostPostano: 10 sij 2010, 21:56 
jel oliver ili omer?

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 21:58 

Neka Mesko ide, to je najbitnije.. a cisto sumljam da se Josipovic koketirat s Bosnjama kao Stevan..

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:00 

Ilirka je napisao/la:
jel oliver ili omer?

Mali Omer iz Švecka,pravi "bošnjak", patriota. Vratit će se on ako bude trebalo, čim zapuca on i brigada muĆenika iz štokholma je spremna na diverzantsku akciju i iskrcavanje u blizini Velike Kladuše.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:01 

Iako sam bio svim srcem za Bandića, ipak mi je drago što pobijedi Josipović... Eto nas u EU ponizno

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:04 

Bilo je naivno za očekivati da ero postane predsjednik. Istra, Zagorje, Međimurje, Rijeka i primorje.....teško da je i 10% dobio. Mene više interesira tko se "krije" među onih 50% koji nisu izašli na izbore???
Mislim da je svim jasno da Bandić nije bio pravi kandidat desnice na ovim izborima, čovjek koji uvjerenja mjenja ko čarape, koji jedno prica u grudama, drugo u bihaću a treće u zagrebu je doživio svoj konačni politički krah.
A crni oblaci su se nadvili nad Hrvatskom i nad desnom političkom opcijom, ipak uvjeren sam da Josipvić nemože biti gori od onog dikobraza...

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:15 
goLLe je napisao/la:
Ilirka je napisao/la:
jel oliver ili omer?

Mali Omer iz Švecka,pravi "bošnjak", patriota. Vratit će se on ako bude trebalo, čim zapuca on i brigada muĆenika iz štokholma je spremna na diverzantsku akciju i iskrcavanje u blizini Velike Kladuše.

vidiš kako sam skužila... :zubati zajebant iz švecke

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:18 

Za okretanje Jugi smo i mi sukrivci. Kad smo napokon dobili Hrvatsku, pokradeno je puno toga pod krinkom hrvatstva, zapravo smo dozvolili da mjerilo ko je veći Hrvat zavlada u svim područjima e a zamislite da je izbacimo recimo Eduarda iz repke a stavimo Kalinića jer je veći Hrvat. Sigurno repka ne bi bila ono što jest. A mi iz BH smo dozvolili da nas predstavlja par ljudi koji su se isticali u tome. Da je Hr danas u rangu Slovenije ne bi se okretali ljudi prema Jugi. A sami smo, svi Hrvati za to krivi.

Zapravo koliko god mi Juga odbojna, barem ona koja je pod komunističkom ili pod srpskom dominacijom, toliko i nije loša za nas. Nije bilo granice, sjećate se, valuta ista, vojska (NATO) ista a carina ionako nema. Tako da to što zovu Jugosferom i treba podržati. To bi trebao biti prostor poput Skandinavije a unutar EU. Dakle ostaju Hrvatska i BiH ali povezanije nego dosad.

Svim Jugoslavenima i Bosancima koji su to samo zato što Juga ne postoji želim da ujedinjenje Juge vježbaju na Hrvatskoj i BiH, i nadam se da će i novi predsjednik biti na tom tragu.

Nekakvo konačno rješenje ovog prostora, baš mi se ne sviđa ovo da smo poput Cipra ili Izraela, stalni izvor sranja.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:21 

Gotovo- DIKOBRAZ JE NAPOKON OTIŠAO.

Vidjet ćemo koliko će dobra ili zla donjeti novi predsjednik- osobno se nadam dobru.

Čestitke iz Herceg Bosne.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:22 
Junuz Djipalo je napisao/la:
Za okretanje Jugi smo i mi sukrivci. Kad smo napokon dobili Hrvatsku, pokradeno je puno toga pod krinkom hrvatstva,.

čekaj malo... nakon 45. je bilo nešto drugačije? pa opet imamo crvenu hrvatsku, ni DR nas nije naučio pameti.

preko 60 godina zadajanja totalitarizmom, bratstvom i jedinstvom, negiranja hrvatskog nacionalnog osjećaja, nametanja kolektivne krivnje... još 5 generacija to ne bi moglo izbrisati.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:29 

Cestitke gosp, Josipovicu

Sve najbolje i njemu i nama

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:33 

Crni bombarder je napisao/la:
Dakle, nekih 2/3 Hrvata iz Hrvatske se sasvim slazu sa fasistickim tezama Matije Babica.

2/3 Hrvata nije ni culo ni za Babica ni za njegov Index

Taj Index ce uciniti sve samo za "tirazu", svakog vraga ce pisati samo da podignu "pompu"

Kad je bio SP u rukometu, najvecu strku oko navodnog kidanja hrvatske zastave od strane srpskih navijaca je digao bas Index
Nije valjda zato sto su veliki Hrvati i ne daju da se atakira na hrvatske simbole, zato da naprave sto veci skandal i da imaju o cemu pisati

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:33 

Ilirka je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Za okretanje Jugi smo i mi sukrivci. Kad smo napokon dobili Hrvatsku, pokradeno je puno toga pod krinkom hrvatstva,.

čekaj malo... nakon 45. je bilo nešto drugačije? pa opet imamo crvenu hrvatsku, ni DR nas nije naučio pameti.

preko 60 godina zadajanja totalitarizmom, bratstvom i jedinstvom, negiranja hrvatskog nacionalnog osjećaja, nametanja kolektivne krivnje... još 5 generacija to ne bi moglo izbrisati.

Nemamo Crvenu Hrvatsku. Imamo HDZ na vlasti sa Srbima u koaliciji i desnim HSS-om a predsjednik iz SDP-a. Ako nam sad nije vlast svih boja neće nikad bit.

Mislim da je ovo dobro, svi smo bili za ideje HDZ koje su uvijek bile fenomenalne na svim razinama. Zapinjalo bi u realizaciji. Točnije oni bi se potkožili a onda bi ih zabolilo jesu li napravili ili nisu obećano. A ako bi se neko pobunio onda je proglašen mrziteljem Hrvatske. E zato sad imamo koaliciju i predsjednika koji bi to trebali malo kontrolirat i korigirat.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:38 
koliko znam i sdp i mesić su svašta obećavali pa ništa od toga.
nisam hadezeovac (pljuc) jer je najviše krvi za ovo stanje u kojem se nalaze hercegbosanci, ali tvrditi da će lopov lopovu i lažov lažovu biti nekakav korektiv, krajnje je naivno.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:39 

Svaka čast, popravljaju se ovi crveni iz SDP-a:

''U Hercegovini nisu samo birači HDZ-a ili Milana Bandića'', rekla je Antičević-Marinović za net.hr.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:40 

Bog nam pomogao. Svima.

EU ropstvo još bliže. Eto ubrzo će zagrepčani imati grad prepun rumunja, bugara, cigana, turaka, albanaca, sudanaca, arapa, kineza i svega što im je nedostajalo kao jednoj velikoj euro metropoli. Sretno im i želim im sve najbolje i u što bližoj budućnosti...hmmm, tursku četvrt npr.

Pozdrav iz Hercegovine :zivili

PS.

I požurite s ukidanjem prava glasa Hrvatima iz HB i dijaspore, da bi ti budući časni građani i platiše poreza imali pravo glasa.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:41 

Uhh zaboravih

ćestitke doktore Ivo :smajl034

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:42 

dzontric je napisao/la:
Dakle, nekih 2/3 Hrvata iz Hrvatske se sasvim slazu sa fasistickim tezama Matije Babica.

2/3 Hrvata nije ni culo ni za Babica ni za njegov Index

Taj Index ce uciniti sve samo za "tirazu", svakog vraga ce pisati samo da podignu "pompu"

Kad je bio SP u rukometu, najvecu strku oko navodnog kidanja hrvatske zastave od strane srpskih navijaca je digao bas Index
Nije valjda zato sto su veliki Hrvati i ne daju da se atakira na hrvatske simbole, zato da naprave sto veci skandal i da imaju o cemu pisati

Točno, kakav kurčev index. Eno na njihovom forumu trenutno 127 članova online, a u nas 187. :punk

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 22:54 

Index je danas bio objavio vijest:

"U Herceg-Bosni i zombiji glasaju..."

Poslje su ISTU vijest promjenili u

"U BiH i zombiji glasaju..."

Sada je ISTA vijest pod naslovom

"Zatvoreni izbori, u BiH odaziv veći 93,3%"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-he ... 69362.aspx

U svakom slučaju ako pljuju po nama, neka nam bar državu nazovu kako spada...

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 23:07 

Neovisno o rezultatu, od ovih izbora mi je muka. Kampanja glupa, nesadržajna, Trojanski konji na "desnici", jadan odziv. Jedini sadržaj cijele kampanje je ta bolesna mržnja prema svemu drukčijem od strane naših bajnih "urbanih" "ljevičara". Jebiga, sramim se većine sugrađana u gradu u kojem živim cijeli život. Toliko provincijalnog samozadovoljstva, osjećaja superiornosti bez pokrića, a zapravo teških kompleksa poluobrazovanih maminih i tatinih sinova. Užas.

Da se razumijemo, pritom ne mislim na samog Josipovića, nego na mašineriju koja ga je podržala iz svojih interesa, kao i na dobar dio hrvatskog biračkog tijela.

Atmosfera u Hrvatskoj je zatrovana užasno, svi su nahuškani na sve (purgeri na Hercegovce, studenti na radnike, ljudi koji rade kod privatnika na one koji rade u državnim službama, oni koji slušaju domaću glazbu na one koji slušaju stranu, djeca partizana na djecu ustaša...). Mržnja, strah i nedostatak tolerancije, minimuma solidarnosti svugdje. Žderemo se međusobno.

E, moj narode...

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 23:08 

Ultras1986 je napisao/la:
Index je danas bio objavio vijest:

"U Herceg-Bosni i zombiji glasaju..."

Poslje su ISTU vijest promjenili u

"U BiH i zombiji glasaju..."

Sada je ISTA vijest pod naslovom

"Zatvoreni izbori, u BiH odaziv veći 93,3%"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-he ... 69362.aspx

U svakom slučaju ako pljuju po nama, neka nam bar državu nazovu kako spada...

Sad samo trebamo objaviti jedan članak ovdje. Zombiji iz Hr izabrali dr. Ivu.

Šalim se, zanimljiv mi je taj Index - jedini u Hrvatskoj naziva nas HercegBosancima i time čini se misle na cijelu BiH. Lijepo od njih i ja sam za promjenu naziva BiH u HercegBosna, da proba to neki naš zastupnik pogurat, bar za Federaciju.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 23:11 

Ilirka je napisao/la:

taman toliko ima i imoćana koje poznajem, a slažu se sa babićem. kažem, onih koje JA poznajem.

što ne znači da je glas za josipovića slaganje sa babićem.

s kim se i ti druzis i poznajes :ucelo

:rolleyes

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 23:16 
west je napisao/la:
Ilirka je napisao/la:

taman toliko ima i imoćana koje poznajem, a slažu se sa babićem. kažem, onih koje JA poznajem.

što ne znači da je glas za josipovića slaganje sa babićem.

s kim se i ti druzis i poznajes :ucelo

:rolleyes

nisam ni ja znala dok nisu počeli lokalni, a sad i predsjednički izbori. postat će oni moji frendovi pet kad im zatreba nešto, ne sekiram se ja... :kava

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 23:32 

Čestitajmo novom hrvatskom predsjedniku Josipoviću i poželimo mu da bude potpuna suprotnost svom prethodniku - izdajniku Mesiću !

Ozbiljnija ocjena i stav o Josipoviću će doći nakon prvih nekoliko mjeseci mandata.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 23:36 

PCM je napisao/la:
Čestitajmo novom hrvatskom predsjedniku Josipoviću i poželimo mu da bude potpuna suprotnost svom prethodniku - izdajniku Mesiću !

Ozbiljnija ocjena i stav o Josipoviću će doći nakon prvih nekoliko mjeseci mandata.

Pridružujem se.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2010, 23:46 

nek ne bude gori od mesića.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1191 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: daramo, Fredericktown, Hadzi Mustafa Aganlic, hoblatopla, korne, Naša Kvačica, NekoIme, snowflake i 24 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: