|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Зашто propadamo? Postano: 09 stu 2014, 13:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
boksnamnik je napisao/la: chat nick je napisao/la: Ovo gore pobrojano bi trebalo da bude cilj.Sa ovakvim mentalitetom radnim navikama i karakterom do toga se nikad nece doci. Zaboravio si da nam je u mentalitet usadjeno da "moramo" da se krljamo svakih 40-tak godina. Mada, htio neko priznati ili ne, socijalna politika koja je vodjena za vrijeme SFRJ bila je odlican put ka tom cilju. Ali jebi ga, mi nebi bili mi kad i kliker nebi pokvarili. Zašto bi danas Slovenci i Hrvati financirali propalitete u Sarajevu, Zenici, Tuzli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
boksnamnik
|
Naslov: Re: Зашто propadamo? Postano: 09 stu 2014, 13:49 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
I to je na mjestu! Mada, danas to vise nije ni moguce. :)
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Зашто propadamo? Postano: 09 stu 2014, 14:09 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: chat nick je napisao/la: Ovo gore pobrojano bi trebalo da bude cilj.Sa ovakvim mentalitetom radnim navikama i karakterom do toga se nikad nece doci. Zaboravio si da nam je u mentalitet usadjeno da "moramo" da se krljamo svakih 40-tak godina. Mada, htio neko priznati ili ne, socijalna politika koja je vodjena za vrijeme SFRJ bila je odlican put ka tom cilju. Ali jebi ga, mi nebi bili mi kad i kliker nebi pokvarili. Ta socjalna politika iz SFRJ koja inače još uvek ima svoje jako uporište u radničkoj klasi u BiH a pogotovu kod Muslimana komotno može da se zaboravi zauvek. To što je nekad bilo nikad više vratiti se neće.Još 60. se videlo da socijalističko samoupravljanje propada i da društvo posustaje.Tada je SFRJ bila na istom nivou sa Japanom. Što se tiče ratovanja.To je druga tema.O tome ćemo na nekoj novoj temi..
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Зашто propadamo? Postano: 09 stu 2014, 14:11 |
|
|
BBC je napisao/la: boksnamnik je napisao/la: Zaboravio si da nam je u mentalitet usadjeno da "moramo" da se krljamo svakih 40-tak godina. Mada, htio neko priznati ili ne, socijalna politika koja je vodjena za vrijeme SFRJ bila je odlican put ka tom cilju. Ali jebi ga, mi nebi bili mi kad i kliker nebi pokvarili.
Zašto bi danas Slovenci i Hrvati financirali propalitete u Sarajevu, Zenici, Tuzli. Zato se i raspala SFRJ a ne zbog ne znam kakve srpske dominacije.Sada ne bitno za ovu temu.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Зашто propadamo? Postano: 09 stu 2014, 14:24 |
|
|
chat nick je napisao/la: Pitam samo tebe jer Hrvata na temi nema.Valjda je kod njih sve super kao što već rekoh a možda se radi i o latinskoj introvertnosti. pa dobro je, nije da ne bi moglo biti i bolje, ali napredujemo, doduše još malo kukamo, onako genetski, ali ne živimo loše....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Зашто propadamo? Postano: 09 stu 2014, 14:27 |
|
|
chat nick je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto bi danas Slovenci i Hrvati financirali propalitete u Sarajevu, Zenici, Tuzli.
Zato se i raspala SFRJ a ne zbog ne znam kakve srpske dominacije.Sada ne bitno za ovu temu. ma raspala se jer je bila umjetna, prvi put kad su narodi mogli izabrati žele li je, desilo se što se desilo, inače da se osvrnem na temu, osnovni razlog lošeg stanja je premala samokritičnost, kad budemo u stanju sebe, pravilno ocijeniti i staviti se na mjesto na koje pripadamo, sukladno našim ekonomskim i intelektualnim kapacitetima, bit će nam bolje, do tada, kako naši bošnjaci vole reći , rahat patnja....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: Зашто propadamo? Postano: 24 sij 2015, 23:56 |
|
|
korrisnik je napisao/la: chat nick je napisao/la: A Svajcarska ona nije okruzena?A Norveska sa svojim polozajem skoro na severnom polu. PA volio bi ja biti okružen Njemačkom Austrijom a ne Hrvatskom i Srbijom. Da je BIH okružena kakvim jačim susjednim državama stanje bi bilo drugačije. A i stini smo geografski. Export Import, povezanost sa svijetom. Eto ako se može kako bih iskružiti pa staviti kod Španije ili portugala umjesto mora pa bi vidio kakvi bi bili.  a jeste poslovni u PM
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|