HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 lip 2026, 07:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: nejasna situacija...
PostPostano: 05 pro 2014, 14:56 

joe enter je napisao/la:
Aztec je napisao/la:
Ajde popustite, autor je ocito mlad.

A za autora... Ja ti mogu reci da si zalutao na forum, kao i forumas iznad, vjeruj mi, ovdje neces dobiti smislen a kamo li odgovor koji bi ti pomogao. Prvo sto je ovdje politika u fokusu, drugo sto je vecina forumasa ovdje sad vec prevalila neke godine (iako smo mladi poceli :zubati ) i 3. sto ima masa trolova na moderature ni na vidiku.

Znači da si kao mlad tražio od forumaša i moderatora savete za ljubavne probleme preko privatnih poruka da se ne blamirao?!
A onda kad si primio dobre savete odvalio si devojku šakom i pustio brkove , što je direktno uticalo da svoj politički,nacionalni stav i svezonazor uzvisiš do neslućenih visina stameno nepoklobljevo prkoseći neprijatelju tvoga naroda i političkog opredeljenja. :zubati

Ne razumijem. Pm nisam nikad za to, u mom su poruke ugl. "konju", "poderat cu te" itd... :D Ja znam samo ono sto ovdje procitam.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 pro 2014, 15:00 

Aztec je napisao/la:
joe enter je napisao/la:
Jbt , jel ovo skup osnovaca ili šta...?!

E jebem te mladosti gde se ide pričati sa nepoznatim ljudima o svojim ljubavnim problemima. :001_rolleyes

More bit da sam ostario pa ne kapiram ove nove generacije , ali ovo je za mene i moju generaciju najgora bruka ,jer kad bi moja ekipa saznala da neko piše o ovakvim stvarima , ja verujem da bi mu bio život zapečećen od zajebavanja i podsmeha.

Što bi rekao moj drugar kad ovakve pičkaste stvari se čuju od muškaraca "Dođe mi da svoju rođenu kitu skinem kao snajper sa puške i spakujem u onaj specijalni kofer , i kad dođe muški vakat ponovo onda ga opet montiram".

A jesi i ti pametan. Pa sta je drugo smisao foruma nego upravo anonimnost jer tako covjek moze najbolje reci ono sto je stvarno problem, sto ga stvarno muci. Uz to moce cuti misljenje iz necije druge perspektive, a ne samo onih koji ga okruzuju. Drzi se ti vjere, Crkve, Babuna itd... :zubati

Nemoj me zajebavati kumim te kupusom! , čuj traženje saveta o zaljubljivanju na forumu?! :ucelo

Pa ja se i držim vere i ostalih gluposti čovečanstva upravo zato što bilmezi od 20 godina će otići kod popa za savet kad i kome smestiti kitu u ime boga i ljubavi , što je ipak gore nego tražiti savet na forumu. :zubati

Čitao sam razne verske sajtove gde vernici traže savete i upustva , i nisam mogao verovati da takvi ljudi postoje a da ne govorim o tome kakvi ih ljudi savetuju.

Tako da je zapravo mrtva trka u tome šta je gore , tražiti savet od ovdašnjih forumskih ludaka ili od onih pedofila iz crkve. :zubati

Vrh

PostPostano: 05 pro 2014, 15:03 

Aztec je napisao/la:

Ne razumijem. Pm nisam nikad za to, u mom su poruke ugl. "konju", "poderat cu te" itd... :D Ja znam samo ono sto ovdje procitam.

Aha , e dobro onda , čisto da znamo da svoj stav i pogled spram žena gradiš na osnovu suvih politčkih i nacionalističkih postova na forumu , a to znači da su žene i ljubav nus-pojava i nužno zlo za sveti cilj. :zubati

Vrh

PostPostano: 05 pro 2014, 15:05 

Cuj, on je jedino pogrijesio u izboru foruma, jer ovdje mu ne tu temu nema niko nista pametno za reci. Znas onu "da su mi one godine i ova pamet", i upravo zato je pametno potraziti savjet na forumu od starijih koji su takve stvari vec prosli pa tako se ucis na tudjim greskama umjesto na svojim.

A i ne znas kakvo je njegovo drustvo. Ja sam imao razno razne prijatelje i poznanike s kojim mi je znalo biti super al vecini njih ne bi dao ni ovcu da pricuvaju a kamo li da meni dijele ljubavne i ine savjete. :zubati

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 pro 2014, 15:15 

Aztec je napisao/la:
Cuj, on je jedino pogrijesio u izboru foruma, jer ovdje mu ne tu temu nema niko nista pametno za reci. Znas onu "da su mi one godine i ova pamet", i upravo zato je pametno potraziti savjet na forumu od starijih koji su takve stvari vec prosli pa tako se ucis na tudjim greskama umjesto na svojim.

A i ne znas kakvo je njegovo drustvo. Ja sam imao razno razne prijatelje i poznanike s kojim mi je znalo biti super al vecini njih ne bi dao ni ovcu da pricuvaju a kamo li da meni dijele ljubavne i ine savjete. :zubati

Ovako.

Za mene su takve stvari jako privatna stvar , a mišljenja i stavove tražim samo od bliskih prijatelja , ali nikako u smislu konkrentih traženja saveta za konkretne probleme , jer sam davno shvatio da svoj stav i mišljenje i kako rešiti probleme gradim kroz analizu tuđih mišljenja , a ne kao klimaterične ženetine ili turbo-folk pevačice uz kafu savetujeno jedni druge o tome zašto je bivši dečko obukao novu košulju u sinoćnjem izlasku u grad.

Ta vrsta ličnog ogoljavanja bez obzira što si anoniman je prosto seljački i vrlo jadno , tako da mogu samo kad vidim nešto tako da bacim peglu istog momenta od muke.

Vrh

PostPostano: 05 pro 2014, 15:23 

Ne znam sto bi bilo niti jadno a kamo li sto bi bilo
"seljacki", al to je tvoj stav. 100 ljudi sto cudi. Zato temu koja ti je "jadna i seljacka" jednostavno zaobidjes. Je li to posteno ili nije, kako bi stovani gospodin Aga rekao? :D

A i ne vidim nigdje nikakvo "ogoljavanje" icega osim trazenja misljenja i savjeta. Mada ni u ogoljavanju nema nista lose. Cmizdrenje u sebi te ne cini vecom muskarcinom. :zubati To sam naucio gledajuci Oprah. :D

Ozbiljno sad, sto ti se nije po ukusu i sto te ne zanima nemoj ni komentirati i to je to. Ha ja.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 pro 2014, 15:27 

Aztec ne zajebaji.
ima se sta pametno za odgovorit al nema pametnog pitanja

Vrh

PostPostano: 05 pro 2014, 15:35 

Aztec je napisao/la:
Ne znam sto bi bilo niti jadno a kamo li sto bi bilo
"seljacki", al to je tvoj stav. 100 ljudi sto cudi. Zato temu koja ti je "jadna i seljacka" jednostavno zaobidjes. Je li to posteno ili nije, kako bi stovani gospodin Aga rekao? :D

A i ne vidim nigdje nikakvo "ogoljavanje" icega osim trazenja misljenja i savjeta. Mada ni u ogoljavanju nema nista lose. Cmizdrenje u sebi te ne cini vecom muskarcinom. :zubati To sam naucio gledajuci Oprah. :D

Ozbiljno sad, sto ti se nije po ukusu i sto te ne zanima nemoj ni komentirati i to je to. Ha ja.

Jesi u pravu si mogao sam zaobići.

Nego se eto nisam mogao čudom načuditi da ovakva tema postoji na ovom forumu gde je glavni sport forumaša bacanje ovce s'ramena na terenima besputne politike i nacije naših namučenih naroda i narodnosti. :zubati

Kako je krenulo doće vakat da će BBC uskoro otvoriti temu sa pitanjem "Ako me uhvate ISILovci na spavanju dal' odmah da počnem da im pušim i to shvatim ono kao "Na allahovom putu" , ili da čekam katoličku konjicu Hrvata udruženu sa ekumenskom braćom pravoslavnim Srbima da me spasu do sabaha pa onda da popušim i fratrima i kaluđerima đuture". :zubati

Kao što ti reče ima nas raznih pa tako i ovakvih ljubavih problema , ja verujem da bi se forumaši svim srcem potrudili da pomognu BBC-ju. :zubati

Vrh

PostPostano: 05 pro 2014, 16:34 

ok vjerojatno ovo nije pravi forum za ovakvu temu, ali ovo šta pojedinci kažu da nemogu dati nikakav savjet u vezi teme, to je pomalo začuđujuće, pa valjda je netko od vas nekad imao curu,bio u vezi,uletio ženskoj,dobio odjeb...našao se u sličnim situacijama kao i ja u ovoj temi...

Vrh

PostPostano: 06 pro 2014, 22:09 

Red Member je napisao/la:
Slusaj gentlmenu,osim sto si nasrao nekoliko besmislenih postova zaredom imas li ti kakav savjet za ovog momcica,ili ces i dalje zurit u postove i pricat sam sa sobom,ajd profesore de neki bolji savjet mladom momcicu kako moze najbolje uletit picicu koji ga zanima

Slušaj ti "gentlemenu", pročitaj na kom smo delu foruma i šta piše ispod "Chat", a onda baci pogled na naslove i vidi da li tvoja kritika autoru teme ima smisla.

I ne diraj Azteca! slika

Vrh

PostPostano: 07 pro 2014, 12:24 

Aha, ko ce sad! :zubati

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 09 pro 2014, 17:27 

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje