|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 18 pro 2014, 21:27 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Kad se kocka odmota, šta se dobije?? 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 18 pro 2014, 21:39 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Jedini problem u toj vašoj teoriji jest što žene (Angie) ne smiju ni prisustvovati masonskim obredima, a kamoli pristupiti redu (isto kao i svi ne-bijelci i ateisti). Wrong. http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_Eastern_StarZadar1993 je napisao/la: Taj položaj ruke je nešto najnormalnije i ja često držim tako ruke kada nekome nešto objašnjavam, pa nisam mason  .  Yep. Nothing fishy about it. Right Angie?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 18 pro 2014, 21:52 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Kad se kocka odmota, šta se dobije??   Behold the cube...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 18 pro 2014, 21:57 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
 Jews praying. After all we have something in common.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 18 pro 2014, 21:59 |
|
|
korrisnik je napisao/la:  Jews praying. After all we have something in common. Nemamo. Meni to s krstom uopće nije bilo duhovito.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 18 pro 2014, 22:02 |
|
|
Hunter je napisao/la: korrisnik je napisao/la:  Jews praying. After all we have something in common. Nemamo. Meni to s krstom uopće nije bilo duhovito. Pa nije ni Kaba oduvijek bila kocka. Nego me ovo sa jevrejima iznenadilo i stavljanje kocke na čelo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 18 pro 2014, 22:07 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Hunter je napisao/la: Nemamo. Meni to s krstom uopće nije bilo duhovito.
Pa nije ni Kaba oduvijek bila kocka. Nego me ovo sa jevrejima iznenadilo i stavljanje kocke na čelo. Da, puni su iznenađenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 19 pro 2014, 11:45 |
|
|
to im je od PR savjetnika, nekog tečaja za retoriku i gestikulacije,...qrce palce, zen terapeute, otvori-zatvori čakre, energetske kanale i ostale idiotarije pa se napnu kao da će im oreol zasjati iznad glave. primjeti se i kod ovih mlađih novinara da neprirodno mlataraju rukama kao da ih je rahitis dohvatio ili roj muha, valjda je to sve ista "škola" koja ih tjera da moraju gestikulirati po nekim šablonima da se ne bi otkrila neka slabost, misao, namjera, itd, u osnovi da im se ne otkrije prirodno ponašanje. Ostatak je za vidovitu Jamilu i Amilu... http://www.medicinar.net/zanimljivosti/ ... ste-osoba/http://znano.st/znanost-drustvene-znano ... anja/1532/http://www.croatiabc.com/Magazin_HR/act ... municiraju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 19 pro 2014, 11:59 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 19 pro 2014, 12:00 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: to im je od PR savjetnika, nekog tečaja za retoriku i gestikulacije,...qrce palce, zen terapeute, otvori-zatvori čakre, energetske kanale i ostale idiotarije pa se napnu kao da će im oreol zasjati iznad glave.
Okultizmi,ezoterija i sl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Prstomanija drma Balkan - Ima neka tajna veza?! Postano: 19 pro 2014, 12:06 |
|
|
ma ja,... u stilu eto mene na zemlju, spremite se smrtnici da primite poruku 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|