|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 19 pro 2014, 23:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64101 Lokacija: DAZP HQ
|
zlatna ribica je napisao/la: dudu je napisao/la: ovo s konjima i jahanjem fakat funkcionira. imam kolegicu, purgerica Hercegovka, golf, jahanje, ronjenje, jedinica, fensi smensi, neudana, a ima vec ohoho godina. Zašto? Kakve veze ima jahanje s tim? citiram Ministra iz prvog posta. Citat: Ukoliko voli konje i ako je pohađala školu za jahanje (da WTF, ali trust me)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 19 pro 2014, 23:34 |
|
|
Pa dobro, znam da se na to referiraš, ali kažeš da to s jahanjem stvarno funkcionira. Pa zašto su djevojke koje su išle u školu jahanja za izbjegavanje u širokom luku? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 19 pro 2014, 23:53 |
|
|
|
Pa jel' ti to sve stvarno uzimas za ozbiljno. Ovo je tragikomicno.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 19 pro 2014, 23:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64101 Lokacija: DAZP HQ
|
zlatna ribica je napisao/la: Pa dobro, znam da se na to referiraš, ali kažeš da to s jahanjem stvarno funkcionira. Pa zašto su djevojke koje su išle u školu jahanja za izbjegavanje u širokom luku?  pa eto vidis, koincidencija, jedina koju znam da jase konje je neudana snobistica. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 19 pro 2014, 23:59 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Pa jel' ti to sve stvarno uzimas za ozbiljno. Ovo je tragikomicno. Mislim da si me zamijenio s kolegicama Zgabi i Ksenči 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 00:01 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Pa dobro, znam da se na to referiraš, ali kažeš da to s jahanjem stvarno funkcionira. Pa zašto su djevojke koje su išle u školu jahanja za izbjegavanje u širokom luku?  pa eto vidis, koincidencija, jedina koju znam da jase konje je neudana snobistica.  Ja znam i gore primjere no o tom ne bih javno.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 00:01 |
|
|
Podsjeca me ovo na jednog Turcina, i razgovor sa njime. Prosla jedna poznanica, Bosnjakinja, bilo litos i zenksa nosi top. Kaze Turcin Haram, gledaj kako hoda uokolo! Ama kad nisan onda crka od smija, cura ima gard divlje macke, spada u kategoriju jedan momak a debelo 23 plus, opisanu od lidera. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 00:05 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: pa eto vidis, koincidencija, jedina koju znam da jase konje je neudana snobistica.  Ja znam i gore primjere no o tom ne bih javno. Sta to, ima li socnih detalja, jesu te izsibale po gui'ci. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 00:06 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 00:10 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Pa dobro, znam da se na to referiraš, ali kažeš da to s jahanjem stvarno funkcionira. Pa zašto su djevojke koje su išle u školu jahanja za izbjegavanje u širokom luku?  pa eto vidis, koincidencija, jedina koju znam da jase konje je neudana snobistica.  Konji nemaju ovakve raznorazne zahtjeve  Šala mala... ln ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 04:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: ovo s konjima i jahanjem fakat funkcionira. imam kolegicu, purgerica Hercegovka, golf, jahanje, ronjenje, jedinica, fensi smensi, neudana, a ima vec ohoho godina. Pics?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 04:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kruskha je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Vidiš ti Kruškice kako nas pokopaše...  Ti imaš tetovažu, a ja uggsice Strašno!  Ti bi još i prošla..ugssice se lako skinu Ja najgora od sve djece---tetovaža....kratka kosa... neonski nokti...huligan  Gdje se nalazi tetovaža, i da nije slučajno nešto napisano na mandarinskom ili japanskom? Mislim da se niko nije izjasnio kontra kratke kose (jesam oko "princeza - kosa do dupeta" fenomena). Jeste riskantan potez, ali ako upali izgleda fenomenalno. Fluoro-neonski nokti nisu toliki problem, mada uobičajeno idu u paketu s kričavo crvenom kosom i s dovoljno piercinga da iz funkcije izbace prosječni metalni detektor.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 05:02 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Izbjegavaj (za duže veze): A za kraće može? Koji si ti šmeker! Kad malo bolje razmisim na tebe će pasti veći postotak muškaraca kojima si postao uzor dok će te ženska populacija zaobići u širokom luku i to baš ona koja je prema tvojim prohtevima idealna za dužu vezu. Priča se: ministar je bogat, leži na dolarima, akcije, ovo-ono; kupa se u mleku, zgodan za umreti... Ne znam samo odakle im ti podaci a da ti o tome ne pričaš da ne kažem, hvališ se, i koja je potreba za tim? (Druga je stvar da li će ti neko verovati). Hajde da pretpostavimo da ti neko veruje, ali kako znaju da si zgodan? To je svojevrsna pikanterija.  Evo objašnjenja: http://en.wikipedia.org/wiki/Cash_for_comment_affairBGabriel je napisao/la: Unapred se zahvaljujem ako postaviš svoju fotogafiju od glave do pete, ne stariju od par meseci a što bi obogatilo ovu nadasve zanimljivu i edukativnu temu pa da vidimo, koliko njih može izmišljati i birkati kao ti, a ponajpre ostaje nada da će devojke drugačije posmatrati svet a pre svega sebe i hitno se menjati eliminišući stavku po stavku sa tvog spiska. Odoh u Obskurnu Kavanu, mnogo je zanimljivije zbog mnogih pa i tvojih neodoljivo šarmantnih kolega Markana i Bumbara.  Znaš li kako se kod nas ocjenjuju projekti ili odluke...metodom "IMT" odnosno (Ima'l mene tu?)? Ne vidim neku pretjeranu korist, a vidim samo probleme. Ko me želi gledati, ima me na FB, ili ima fotke, sasvim pošteno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 13:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ti bi još i prošla..ugssice se lako skinu Ja najgora od sve djece---tetovaža....kratka kosa... neonski nokti...huligan  Gdje se nalazi tetovaža, i da nije slučajno nešto napisano na mandarinskom ili japanskom? Mislim da se niko nije izjasnio kontra kratke kose (jesam oko "princeza - kosa do dupeta" fenomena). Jeste riskantan potez, ali ako upali izgleda fenomenalno. Fluoro-neonski nokti nisu toliki problem, mada uobičajeno idu u paketu s kričavo crvenom kosom i s dovoljno piercinga da iz funkcije izbace prosječni metalni detektor. Nevažno gdje je tetovaža i što je.. nije vidiljiva svakome toliko o tome. A što se kratke kose tiče velika većina muških to pa nazovimo prezire. Jel što je žensko bez dugačke kose. Neonski nokti su napravljeni iz zezancije... ne volim biti ista non stop .. dosadna sam si sama sebi..a pogotovo sa takvim stvarima kao što su kosa , nokti, i tu i tamo stil oblačenja. U 3 mjeseca sam promjenila 4 stila.. od dosadne , punk, pin up i poslovne . I promjena će biti još 
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 13:58 |
|
|
|
Nokti, da. Jedan školski kolega je vlasnik salona za nokte, zapošljava neke vijetnamke i mlati lovu ko malo ko. Apropos noktiju, to isto ko ona jedinica-mezimica, nekad npr. fin french tip može biti znak elegancije i dotjeranosti, a nekad djeluje baš trashy i pretjerano. Valjda zavisi od držanja i stava curetka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 14:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nokti, da. Jedan školski kolega je vlasnik salona za nokte, zapošljava neke vijetnamke i mlati lovu ko malo ko. Apropos noktiju, to isto ko ona jedinica-mezimica, nekad npr. fin french tip može biti znak elegancije i dotjeranosti, a nekad djeluje baš trashy i pretjerano. Valjda zavisi od držanja i stava curetka. Ne znam..ja ih sama štambiljam doma.. iako ovi neonski su napravljeni sa pojačanjem da se odviknem od griženja istih Grozno mi je vidjeti na curama non stop isto... mislim nije grozno nego tužno... neš ti kosu...ošišaš naraste...ofarbaš-prefarbaš... A kad ono djevojka koja je sa mnom išla u osnovnu ista danas kakova je bila i u osnovnoj..što se kose i stila tiče . 
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 14:19 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nokti, da. Jedan školski kolega je vlasnik salona za nokte, zapošljava neke vijetnamke i mlati lovu ko malo ko. Apropos noktiju, to isto ko ona jedinica-mezimica, nekad npr. fin french tip može biti znak elegancije i dotjeranosti, a nekad djeluje baš trashy i pretjerano. Valjda zavisi od držanja i stava curetka. Ne znam..ja ih sama štambiljam doma.. iako ovi neonski su napravljeni sa pojačanjem da se odviknem od griženja istih Grozno mi je vidjeti na curama non stop isto... mislim nije grozno nego tužno... neš ti kosu...ošišaš naraste...ofarbaš-prefarbaš... A kad ono djevojka koja je sa mnom išla u osnovnu ista danas kakova je bila i u osnovnoj..što se kose i stila tiče .  Možda se cura drži one "If it ain't broken, don't fix it" a ti one "A change is as good as a holiday". Ipak, korjenite promjene u vanjštini su često dokaz nekih tektonskih pomjeranja (tipa uštogljeni šef na posao dođe ošišan na nulu ili s irokezom  ). No, možda su promjene dio tvog imidža, što je cool, ukoliko je oriđinale a nije samo neka sezonsko-stilska promjena koja je dirigirana iz Milana, Pariza ili NY 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 14:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ne znam..ja ih sama štambiljam doma.. iako ovi neonski su napravljeni sa pojačanjem da se odviknem od griženja istih Grozno mi je vidjeti na curama non stop isto... mislim nije grozno nego tužno... neš ti kosu...ošišaš naraste...ofarbaš-prefarbaš... A kad ono djevojka koja je sa mnom išla u osnovnu ista danas kakova je bila i u osnovnoj..što se kose i stila tiče .  Možda se cura drži one "If it ain't broken, don't fix it" a ti one "A change is as good as a holiday". Ipak, korjenite promjene u vanjštini su često dokaz nekih tektonskih pomjeranja (tipa uštogljeni šef na posao dođe ošišan na nulu ili s irokezom  ). No, možda su promjene dio tvog imidža, što je cool, ukoliko je oriđinale a nije samo neka sezonsko-stilska promjena koja je dirigirana iz Milana, Pariza ili NY  Nemam novaca za dirigirane promjene. Trenutno sam u vojničkoj fazi ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 14:28 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Možda se cura drži one "If it ain't broken, don't fix it" a ti one "A change is as good as a holiday". Ipak, korjenite promjene u vanjštini su često dokaz nekih tektonskih pomjeranja (tipa uštogljeni šef na posao dođe ošišan na nulu ili s irokezom  ). No, možda su promjene dio tvog imidža, što je cool, ukoliko je oriđinale a nije samo neka sezonsko-stilska promjena koja je dirigirana iz Milana, Pariza ili NY  Nemam novaca za dirigirane promjene. Trenutno sam u vojničkoj fazi ...  Ako je ko ova desno (minus duga kosa) s našom VHS puškom, big lajk 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 20 pro 2014, 14:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Nemam novaca za dirigirane promjene. Trenutno sam u vojničkoj fazi ...  Ako je ko ova desno (minus duga kosa) s našom VHS puškom, big lajk  Jašta...pod punim arsenalom dolazim na posao Recimo da je fensi vojničko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 21 pro 2014, 03:54 |
|
|
|
-ne zna hodat a kamoli trčat (mora je zanimat bar neka vrsta fizičke aktivnosti, sporta)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Djevojke koje treba zaobići u širokom luku Postano: 21 pro 2014, 17:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Znaš li kako se kod nas ocjenjuju projekti ili odluke...metodom "IMT" odnosno (Ima'l mene tu?)? Ne vidim neku pretjeranu korist, a vidim samo probleme. Ko me želi gledati, ima me na FB, ili ima fotke, sasvim pošteno. E, jbg. mene nema tu. Ostala u glavi slika malog ministra na triciklu. Ništa posebno od genijalnosti nisam uočila ali da je simpatičan, to stoji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|