|
|
Stranica: 13/50.
|
[ 1243 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 22:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Na stolu:
-pepeljara -pumpica za ispiranje uha vodom /svijeća -stranica otvorena na hercegbosna forum -pola kile tuzlanske soli (!?) -skripta s fakulteta
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 22:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64457 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Small but cozy.  NOT! pa dobro, nesto kao T-com sluzba za korisnike. nagurao bih ja tu jos dva stola bez beda.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 22:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3288 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Mup rs u kordinaciji s FUP-om i policijom KS. Napravili su presedan. Ovim ce i neka federalna policija moci upasti na teritorij rs i hapsiti, ratne zlocince itd. Reforma policije na mala vrata.  A sto se Klixa i komentara tice, Klix se od njih ograduje i ne predstavlja nuzno stav portala kao takvog. Nista klix nije gori od mnogih srpskih i hrvatskih portala sto se tice sirenja mrznje u komentarima. 
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 22:59 |
|
|
Amidza je napisao/la: Mup rs u kordinaciji s FUP-om i policijom KS. Napravili su presedan. Ovim ce i neka federalna policija moci upasti na teritorij rs i hapsiti, ratne zlocince itd. Reforma policije na mala vrata.  i policija rs, hnk, hbk, pk hapsiti muslimanske ratne zločince
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ratni zločini su u nadležnosti srpske SIPE iz Istočnog Sarajeva.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3288 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Direktor SIPE nakon ovih izbora ce biti Bosnjak. 
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:08 |
|
|
|
Imam drugačiju informaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:09 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Robbie MO je napisao/la: Small but cozy.  NOT! S  ad je reda sličnu fotofrafiju za Svemrežje Herceg Bosna org.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:16 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Small but cozy.  NOT! S  ad je reda sličnu fotofrafiju za Svemrežje Herceg Bosna org. zar to nisi vidio ? Mostar: 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:18 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
ManInBlack je napisao/la: korrisnik je napisao/la: S  ad je reda sličnu fotofrafiju za Svemrežje Herceg Bosna org. zar to nisi vidio ? Mostar:  Prozračno i ima dobru svjetlost, mada slabo vjerujem da je to HB ali eto ti si autor HB facebooka pa što da ti se ne vjeruje. I stolice nisu Bog zna nešto dobre.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:19 |
|
|
korrisnik je napisao/la: S  ad je reda sličnu fotofrafiju za Svemrežje Herceg Bosna org. MiB zajebava, grozno je to sa gornje slike. Nije uopće tajna gdje smo, ovaj portal je naša zajebancija: https://www.facebook.com/video.php?v=923150427703103
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:20 |
|
|
|
Pa znam da mora nekakav biznis biti od foruma ili ne jer taj isti treba financirati da se ne bi ugasio. NSoft vidim veliki ulog i plan iza ovoga neki imućan čovjek je uložio u ovo a ciljevi su mu pa kako da kažem nedorečeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:23 |
|
|
joj ovih naivaca koji misle da je ovaj portal zbog para i zarade i da se gleda je li ostalo sto za placu kao na klixu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:24 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Prozračno i ima dobru svjetlost, mada slabo vjerujem da je to HB ali eto ti si autor HB facebooka pa što da ti se ne vjeruje. .
Od kuda ti to ?  ja sam na hb fb došao kada je imao oko 10.000 članova i ostao do nekih 60.000, tko je sada tamo nemam pojma, na mlađima svijet ostaje.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:26 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Prozračno i ima dobru svjetlost, mada slabo vjerujem da je to HB ali eto ti si autor HB facebooka pa što da ti se ne vjeruje. .
Od kuda ti to ?  ja sam na hb fb došao kada je imao oko 10.000 članova i ostao do nekih 60.000, tko je sada tamo nemam pojma, na mlađima svijet ostaje. ma jedan mali iz Kalesija, pravo se dobro ufurao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:27 |
|
|
dudu je napisao/la: joj ovih naivaca koji misle da je ovaj portal zbog para i zarade i da se gleda je li ostalo sto za placu kao na klixu.  Nisi me razumio forum da bi opstao neko ga mora plaćati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:28 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Prozračno i ima dobru svjetlost, mada slabo vjerujem da je to HB ali eto ti si autor HB facebooka pa što da ti se ne vjeruje. .
Od kuda ti to ?  ja sam na hb fb došao kada je imao oko 10.000 članova i ostao do nekih 60.000, tko je sada tamo nemam pojma, na mlađima svijet ostaje. Onda povremeno nekad nešta objaviš na zidu. Novem je vlasnik Youtoubeu kanala Herceg Bosna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:29 |
|
|
dudu je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Od kuda ti to ?  ja sam na hb fb došao kada je imao oko 10.000 članova i ostao do nekih 60.000, tko je sada tamo nemam pojma, na mlađima svijet ostaje. ma jedan mali iz Kalesija, pravo se dobro ufurao. Ako klix vode Hrvati, zašto se čudit što za hercegbosnu.org rade (i) Muslimani?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:29 |
|
|
korrisnik je napisao/la: dudu je napisao/la: joj ovih naivaca koji misle da je ovaj portal zbog para i zarade i da se gleda je li ostalo sto za placu kao na klixu.  Nisi me razumio forum da bi opstao neko ga mora plaćati. dobro jutro Kolumbo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la:
ma jedan mali iz Kalesija, pravo se dobro ufurao.
Ako klix vode Hrvati, zašto se čudit što za hercegbosnu.org rade (i) Muslimani? ma nemam ja problem s tim, ocjenjujem na temelju rada i kazem da se decko ufurao u dosta kratkom vremenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la:
ma jedan mali iz Kalesija, pravo se dobro ufurao.
Ako klix vode Hrvati, zašto se čudit što za hercegbosnu.org rade (i) Muslimani? Nužda zakon mijenja. Ma to je Hrvat Islamske vjere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:32 |
|
|
@Roobie, joj ima poznatih likova, posebno mi je sumnjiv ovaj sa maskom što hakira jackov forum :) korrisnik je napisao/la: dudu je napisao/la: joj ovih naivaca koji misle da je ovaj portal zbog para i zarade i da se gleda je li ostalo sto za placu kao na klixu.  Nisi me razumio forum da bi opstao neko ga mora plaćati. 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:36 |
|
|
korrisnik je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Od kuda ti to ?  ja sam na hb fb došao kada je imao oko 10.000 članova i ostao do nekih 60.000, tko je sada tamo nemam pojma, na mlađima svijet ostaje. Onda povremeno nekad nešta objaviš na zidu. Novem je vlasnik Youtoubeu kanala Herceg Bosna. Slabo, tj rijetko koristim fb, sada koristim druge društvene mreže one za kurvanje, dok me žena ne uhvati.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
korrisnik je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: zar to nisi vidio ? Mostar:  Prozračno i ima dobru svjetlost, mada slabo vjerujem da je to HB ali eto ti si autor HB facebooka pa što da ti se ne vjeruje. I stolice nisu Bog zna nešto dobre. Hebo ove IMac-e, ja ga imam, i hajd ti sad na balkanu nađi program za njega... ili bar antivirus??! Ako se pokvari baci ga, moraš ga nositi na servis avionom! Čak ni nijedna igrica ne radi na njemu. Ovo je za kulturne, normalne zemlje. A za nas je najbolji acer laptop!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima Postano: 29 pro 2014, 23:38 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Ako klix vode Hrvati, zašto se čudit što za hercegbosnu.org rade (i) Muslimani?
Nužda zakon mijenja. Ma to je Hrvat Islamske vjere. Možda bi i ti mogao uletjeti  ionako nas svi napadaju, za ustaše smo komunisti i udbaši, za vaše smo ustaše,...
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|