|
|
Stranica: 2/82.
|
[ 2041 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ne vidim neko oduševljenje ni među Srbljima glede KGK. Osim mog ličnog, ne zamjerite ali predsjednica vam je MILF i po... Jebiga, kod vas većina ljudi gleda na HDZ kao na stranku radikalne desnice, zbog ratnog naslijeđa naravno. Kad to kombiniramo s NATO backgroundom što očekivati, prosječan Srbin neće biti oduševljen. ![slika](http://files.sharenator.com/162306.jpg) Sumnjam da su i oni imali namjeru da se svide Hrvatima s izborom dvojice Šešeljevih pajda. Apsolutno nema potrebe da za nekakve isprike ili dodatna pojašnjavanja s obzirom na to ko se nalazi s druge strane. Neka samo i KGK i četnički vojvoda budu konstruktivni glede položaja Srba u Hrvatskoj i položaja Hrvata u Vojvodini/Srbiji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
DzoniBG je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ne vidim neko oduševljenje ni među Srbljima glede KGK. Osim mog ličnog, ne zamjerite ali predsjednica vam je MILF i po... Oko toga smo se slozili i cale, i burazer i ja... dok je keva cutala, i napravila uzdah http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy ... _id=945950Mozemo da pregovaramo, i da se resi granica na Dunavu, i nestali... ali ne samo sa jedne strane, sudbina mnogih Srba je jos nerasvetljena, zatim stanarska prava, imovina, penzije... sve na sto, pa da vidimo ili da se sve resava, ili nista... Ove price - da Hrvati u Srbiji imaju ista prava kao Srbi u Hrvatskoj su malo i uvredljive... ne tako davno su lomljene cirilicne table, Srbi su i dalje marginalizovani u mnogim poljima, svako malo neka budala misli da moze da brise cipele sa Srbima... To tako ne moze... kao ni neka predstava da ce Hrvatska ako joj ne bude po volji, blokirati pristupanje Srbije EU... ili ce da se pregovara ljudski, ili po meni ne treba uopste da se razgovara... Sve je bolje od gadljivih susreta BoTe i Ive, to je moje uvjerenje kao osobe koja je za što bolje odnose Hrvatske i Srbije. Samo treba imati i samokritike a bome i obraza, jer sve dok su na vlasti u Srbiji ljudi koji imaju diskutabilnu (blag termin) ratnu prošlost, ne može se izigravati moralnu vertikalu u odnosu na KGK.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:38 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ne vidim neko oduševljenje ni među Srbljima glede KGK. Osim mog ličnog, ne zamjerite ali predsjednica vam je MILF i po... Jebiga, kod vas većina ljudi gleda na HDZ kao na stranku radikalne desnice, zbog ratnog naslijeđa naravno. Kad to kombiniramo s NATO backgroundom što očekivati, prosječan Srbin neće biti oduševljen. Prosecnog Srbina tema izbora u Hrvatskoj vrlo malo zanima... Zadnja dva-tri dana mediji su izvestavali, ali mislim da vecina pojma nema sta se kod vas dogadja... kao i obrnuto, svest o politickim kretanjima u komsiluku je jako niska... stare igre i sabloni su u glavama, i to malo ko hoce da menja. Za starije generacije to su tamo neke ustase, ili su jugosi pa ih drma nostalgija...klinci veze nemaju niti ih zanima...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:41 |
|
|
Kanda svi zaboravljaju da su ovo samo predsjednički izbori, ne parlamentarni. Kako vi to zovete u HR, saborski?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sve je bolje od gadljivih susreta BoTe i Ive, to je moje uvjerenje kao osobe koja je za što bolje odnose Hrvatske i Srbije.
Samo treba imati i samokritike a bome i obraza, jer sve dok su na vlasti u Srbiji ljudi koji imaju diskutabilnu (blag termin) ratnu prošlost, ne može se izigravati moralnu vertikalu u odnosu na KGK.
Protiv sam svakog grljenja i cmakanja, u ime nekih starih dobrih vremena... odvratni su bili na svakom susretu... Ne sumnjam da su negde slicnog ideoloskog sklopa, Ivo je i vise komunjara u dusi od Bote, ali sve je to bilo jako ljigavo... U politickim pitanjima nema emocija, tu treba pristupiti hladnokrvno i poslovno... da vidimo, spisak problema, mapa puta kako da se resi, rokovi za proveru dokle smo stigli... ako se hoce, ako se nece, ok, ne treba ni pregovarati... za mene tu nema dileme... Mozete uvek da igrate ne proslost Nikolica i Vucica... sta ja mislim o njima odavno sam rekao... ali taj isti Vucic je sad nemacki, a mozda i vise americki eksponent, prodao im je zelezaru u Smederevu ovih dana, daju mu prostor na CNN-u svakih mesec dana... ako mislite da igrate na 90-te, slabo ce tu biti selameta...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: volvoks je napisao/la: Jebiga, kod vas većina ljudi gleda na HDZ kao na stranku radikalne desnice, zbog ratnog naslijeđa naravno. Kad to kombiniramo s NATO backgroundom što očekivati, prosječan Srbin neće biti oduševljen. ![slika](http://files.sharenator.com/162306.jpg) Sumnjam da su i oni imali namjeru da se svide Hrvatima s izborom dvojice Šešeljevih pajda. Apsolutno nema potrebe da za nekakve isprike ili dodatna pojašnjavanja s obzirom na to ko se nalazi s druge strane. Neka samo i KGK i četnički vojvoda budu konstruktivni glede položaja Srba u Hrvatskoj i položaja Hrvata u Vojvodini/Srbiji. Pa sigurno nije volvoks mislio da mi se izvinjava, već ćaskamo :) Kako reče Džoni, za veliki dio Srbalja su sve to ustaše svakako, a ova plava još i više nego onaj tunjavi. Po netu se provlači neka izjava KGK o državi Vojvodini, mrzi me da provjerim je li autentična. Ne bih da branim Ivu, ali dok je njemu onaj flekavi psihopata poklonio Leksikon Yu mitologije, Ivo je njemu neku knjigu "Vukovare u svjetlu i tami", ili slično...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:48 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ne sumnjam da su negde slicnog ideoloskog sklopa, Ivo je i vise komunjara u dusi od Bote, ali sve je to bilo jako ljigavo...
Nemoguće, Ivo je obrazovan čovjek, ovaj je jebeni hajskul tičer i psihopata. Fakin suisajd vejtin tu hepn...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:51 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: ![slika](http://files.sharenator.com/162306.jpg) Sumnjam da su i oni imali namjeru da se svide Hrvatima s izborom dvojice Šešeljevih pajda. Apsolutno nema potrebe da za nekakve isprike ili dodatna pojašnjavanja s obzirom na to ko se nalazi s druge strane. Neka samo i KGK i četnički vojvoda budu konstruktivni glede položaja Srba u Hrvatskoj i položaja Hrvata u Vojvodini/Srbiji. Pa sigurno nije volvoks mislio da mi se izvinjava, već ćaskamo :) Kako reče Džoni, za veliki dio Srbalja su sve to ustaše svakako, a ova plava još i više nego onaj tunjavi. Po netu se provlači neka izjava KGK o državi Vojvodini, mrzi me da provjerim je li autentična. Ne bih da branim Ivu, ali dok je njemu onaj flekavi psihopata poklonio Leksikon Yu mitologije, Ivo je njemu neku knjigu "Vukovare u svjetlu i tami", ili slično... A BoTa je njemu poklonio knjigu nekog autora u čijem je opusu i izjava da su "Hrvati majmuni", pa mu ga onda i smjestio s prisvajanjem Ruđera Boškovića (to je tema sama po sebi, ali je gadljivo da se Predsjednici i dplomate gađaju mitologijom i interpretiranjem izjašnjavanja kroz povijest)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Metemma je napisao/la: Pa sigurno nije volvoks mislio da mi se izvinjava, već ćaskamo :)
Kako reče Džoni, za veliki dio Srbalja su sve to ustaše svakako, a ova plava još i više nego onaj tunjavi. Po netu se provlači neka izjava KGK o državi Vojvodini, mrzi me da provjerim je li autentična.
Ne bih da branim Ivu, ali dok je njemu onaj flekavi psihopata poklonio Leksikon Yu mitologije, Ivo je njemu neku knjigu "Vukovare u svjetlu i tami", ili slično...
A BoTa je njemu poklonio knjigu nekog autora u čijem je opusu i izjava da su "Hrvati majmuni", pa mu ga onda i smjestio s prisvajanjem Ruđera Boškovića (to je tema sama po sebi, ali je gadljivo da se Predsjednici i dplomate gađaju mitologijom i interpretiranjem izjašnjavanja kroz povijest) Ma daj http://hr.wikipedia.org/wiki/Leksikon_YU_mitologijeMislim, ovo je ipak dodrinaško paranoisanje, nisam očekivao od tebe :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25930 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kolindin interview federalnoj TV.
Gospođo Grabar-Kitarović, niste mi odgovorili što se tiče trećeg entiteta? Podržavat ću ona rješenja i prijedloge koje budu stavili na stol i predložili legitimni hrvatski predstavnici u BiH. Da li će to biti kakva kantonalna rješenja ili treći entitet, ja to u ovom trenutku ne mogu reći, ali ću ih podržavati u njihovim zahtjevima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 10:59 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A BoTa je njemu poklonio knjigu nekog autora u čijem je opusu i izjava da su "Hrvati majmuni", pa mu ga onda i smjestio s prisvajanjem Ruđera Boškovića (to je tema sama po sebi, ali je gadljivo da se Predsjednici i dplomate gađaju mitologijom i interpretiranjem izjašnjavanja kroz povijest)
Ma daj http://hr.wikipedia.org/wiki/Leksikon_YU_mitologijeMislim, ovo je ipak dodrinaško paranoisanje, nisam očekivao od tebe :) Mislim da se nismo razumjeli. I ja imam primjer tog leksikona i nije riječ o toj knjizi. Nekom drugom prilikom mu je BoTa poklonio knjigu nekog autora koji je imao dosta šovinističkih ispada kontra Hrvata. Vjerojatno nije sračunato niti promišljeno poklonjeno da mu aga na konto toga zavuče, ali ostaje činjenica da je u pitanju epic fail.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 11:00 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5940 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Ministry of Sound je napisao/la: A BoTa je njemu poklonio knjigu nekog autora u čijem je opusu i izjava da su "Hrvati majmuni", pa mu ga onda i smjestio s prisvajanjem Ruđera Boškovića (to je tema sama po sebi, ali je gadljivo da se Predsjednici i dplomate gađaju mitologijom i interpretiranjem izjašnjavanja kroz povijest) Citat: Akademski slikar Antun Mateš, gledajući fotografije koje su mediji objavili sa susreta Josipovića i Tadića u Vukovaru, uvećao ih je i zamijetio da je Tadić darovao jednu knjigu Josipoviću i vidio da je riječ o reprintu izdanja časopisa „Zenit“. Onda se potrudio i tri mjeseca proveo u Sveučilišnoj knjižnici te istražio o čemu je riječ. Časopis „Zenit“ pokrenuo je 1921. godine Ljubomir Micić, hrvatski Srbin, koji ga je predstavio kao avangardnu međunarodnu reviju u vrijeme zalaza brojnih umjetničkih pravaca.
No već u broju iz veljače 1922. na naslovnici se tiska manifest zenitizma koji zaziva rušenje Europe tezama “Mi nećemo da smo Europejci. Hoćemo balkanizaciju Evrope. Na klin obesiti Europu biće divlje uživanje.“ Velikosrpsko ludilo najbolje opisuju riječi iz manifesta poput „smrt je naša narodna igra... naši momci za zubima nose sviralu i nož... u očima krv... kantu vadimo mozak i režemo pupak... mi smo jeretici koji mrzimo vašeg Boga i s radošću beležimo da je jedini božji namesnik na zemlji papa Benedikt XV ‘mirovni’ otegnuo papke. Jedna uš manje...”
Zenitizam je ekstremno napadao Hrvatsku kao dio europske civilizacije pa je autor poslije niza rasističkih poziva na uništenje hrvatske kulture zbog revolta pobjegao u Srbiju i nastavio izdavati list četiri godine dok na kraju nije zabranjen.
Micić 1940. godine tiska „Manifest srbijanstva“ u kojem je pak mržnja prema hrvatstvu došla do faze ludila pa tako Zagreb proglašava „sedištem pokatoličenog srpstva“ te poziva „očistimo sav korov od zemlje srpske“. Titov ga režim više puta uhićuje zbog slične histerije, a Micić umire 1971. godine. http://www.vecernji.hr/lijepo-svira-govori-jezike-i-ne-shvaca-tadiceve-podvale-290310
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 11:07 |
|
|
Pa zašto mu je poklonio to čudo, mislim, šta je uopšte bilo u tom časopisu?
Nego, vidim i Tatjana Jurić bijesna... kako je to postalo nešto čije mišljenje se sluša i prenosi? :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 12:37 |
|
|
Zakoga li je navijao Linić?
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 13:06 |
|
|
Kolinda jako dobra od završetka izbora.
Ugodno iznenadila nastupom.
Državnički.
Inače puna su im usta Hrvata u BiH. I Kolinda kaže da će prvo vjerojatno u BiH zbog važnosti Hrvata u BiH. Granić da su prioriteti Hrvati u BiH pa posjet Merkel i Obami....
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 13:10 |
|
|
Nemoj samo da bude eksponent anti-ruskih stavova. To neka prepusti Poljskoj i baltičkim državama, a ona se može ugledati na Mađarsku po tom pitanju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 13:22 |
|
|
Valjda je dovoljno mudra za to. Ali mi moramo kapitalizirati na anti ruskom sentimentu.
A kad se stvari normaliziraju onda opet biti na toj strani koja će biti otvorena prema Rusiji...
Samo da se pametno to odigra.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 13:25 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
doc je napisao/la: Valjda je dovoljno mudra za to. Ali mi moramo kapitalizirati na anti ruskom sentimentu.
A kad se stvari normaliziraju onda opet biti na toj strani koja će biti otvorena prema Rusiji...
Samo da se pametno to odigra. Upravo tako. Zahvaljujući komplikaciji situacije u Ukrajini mi imamo veliku šansu postati energetsko čvorište ovog dijela Europe, te opskrbljivati srednju Europu sa plinom sa juga (dok Poljska to preuzima sa sjevera). S druge strane kada se normaliziraju odnosi i Rusi će htjeti imati normalne odnose s nama ukoliko uspijemo u prethodno opisanom. Kao što je SDB rekao, od svih južnih Slavena (opet) ćemo mi najviše izvući od Rusa.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 13:47 |
|
|
Pa mi i realno imamo puno više interesa za Rusiju. Nikako nama nije u interesu biti na antiruskoj strani samo takve su okolnosti. Tko smo mi da istrčavamo bezveze.
Umjereno s većinom.
I za to vrijeme progurati neke projekte. LNG i Jadranski naftovod su očito važni projekti i za Europu i za Ameriku. Još da je tu progurati nizinsku prugu Budimpešta-Zagreb-Rijeka pa autocestu do Crne Gore da se financira iz sredstava koji nisu namjenjeni RH...
Kolinda je tu svakako bolje povezana od Ive i njegovu "splendid isolation" za sve osim za region.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 13:56 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 14:00 |
|
|
Fino: Citat: Novoizabrana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović tijekom kampanje je najavljivala kako će predsjedničku rezidenciju s Pantovčaka preseliti u Državnu rezidenciju u Visoku ulicu.
- Smatram da je to sasvim primjerena lokacija za predsjednicu Hrvatske jer je Vlada ionako i sada plaća, a ne koristi se i zjapi prazna. To će znatno smanjiti troškove mog Ureda. Pantovčak ću otvoriti za građane, za potrebe osoba s invaliditetom, djecu s poteškoćama u razvoju, odnosno za neku sličnu funkciju ili namjenu. Rezidencija na Pantovčaku je prevelika, državnici samo prođu kroz nju i ne vide taj prekrasni kompleks koji ima 200 hektara. To socrealističko zdanje je sada zapravo zapostavljeno i ono mora biti otvoreno građanima isto kao i Brijuni – kazala je Kolinda Grabar Kitarović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 14:06 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 14:06 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Vidio sam slike ureda u Visokoj ulici - ono izgleda puno ljepše od Pantovčaka, a manje je i manje košta. Te stare zgrade su mi daleko prikladnije za središta političke moći nego socrealistička zdanja poput Kockice, Zagrepčanke i Pantovčaka.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 14:11 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vidio sam slike ureda u Visokoj ulici - ono izgleda puno ljepše od Pantovčaka, a manje je i manje košta. Te stare zgrade su mi daleko prikladnije za središta političke moći nego socrealistička zdanja poput Kockice, Zagrepčanke i Pantovčaka. Niti jedna od navedenih nije socrealizam, no u principu se slažem ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Jednostavno je skroz drugačiji dojam kada neki strani državnik dođe na Gornji grad i u Titovu viletinu iz kasnih 60-ih. Ovako se ostavlja jedan topliji dojam i dojam države koja ima bogato povijesno naslijeđe. Nadalje, uštede su značajne.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 13 sij 2015, 14:14 |
|
|
Da ali di će ić recimo kolona automobila, kroz tu uličicu?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|