HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 stu 2024, 21:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 333 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klađenje
PostPostano: 13 tra 2014, 14:15 

Osim onih koji nisu, a koji su većina i koji su čak naprotiv suprotno od dobitka. :zubati

Vrh

PostPostano: 13 tra 2014, 14:32 

Pantagana je napisao/la:
ja kolko sam čuo svi su u plusu na toj kladionici :laugh

:zubati :zubati :zubati :palacgore2 :palacgore2
Zar neko u to sumnja.

HT Eronet 092-890-830
Za pomoc RS iz Srbije 2161
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

PostPostano: 11 stu 2014, 21:58 

Kvota sutra na Argentinu 1.28, na prvi pogled cak nelose s obzirom na hrvatski sastav, ali nikad ne znas u prijateljskim hoce li cak i Argentina u punom sastavu odigrati preko one stvari. Kontam da je mozda opcija preko 1.5 gola na utakmici za isti koeficijent mozda sigurnija, jer ne vidim kako ce nasa neuigrana i mlada obrana primiti manje od 2 gola, neovisno o krajnjem ishodu. Doduse, na SP se Argentina i nije bas proslavila s efikasnoscu pa sam u nedoumici.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2014, 22:06 

Uzeo si mi misao sa tipkovnice,taman sam tražio temu o hrvatskoj repki.
I u našim kladionicama je koeficijent na pobjedu Hrvatske narastao na čak 10,50 ,dok je na Argentini samo 1,20.Ne pamtim da je ikad na Vatrenima bio takav poklon.
S obzirom da je prijateljska utakmica i da se igra na neutralnom terenu i više se nego isplati nešto uplatiti na Hrvatsku,ako ništa drugo onda hendikep 0:1,5, tip x2,tj. da Hrvatska neće izgubiti sa više od jednog gola razlike.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2014, 22:08 

Na Betfairu je koeficijent na Hrvatsku 16. Cini mi se da nisi upratio cijelu pricu, Hrvatska izlazi s "B" selekcijom nekih anonimusa za koje mnogi nisu ni culi. Mislim da je koef iznad 10 i vise nego opravdan.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2014, 22:16 

Ma upratio sam nešto,a još ću vidjeti i sutra.Bumo videli.

Ne mogu odoljeti kad vidim dvocifren koeficijent na HR. :drool

Vrh

PostPostano: 12 stu 2014, 06:35 

kiler je napisao/la:
Ma upratio sam nešto,a još ću vidjeti i sutra.Bumo videli.

Ne mogu odoljeti kad vidim dvocifren koeficijent na HR. :drool

Citat:
Evo kako bi to trebalo izgledati: L. Kalinić - Vrsaljko, Jedvaj, Lešković, Leovac - Badelj, Antolić - Milić, Kovačić, Sharbini - Čop.

Laganini 2:0 ili 3:0 za Argentinu...po meni je sve iznad koef. 1.15 na Argentinu praktički poklon.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2014, 14:31 

Pitanje za sve (koje sigurno nema točan odgovor).

Vjerujete li da je lakše pogoditi ishod utakmice (1 X 2) ili stil utakmice (odnosno broj golova sa dozvoljenom greškom od 1-2 gola)?

Vrh

PostPostano: 13 stu 2014, 15:18 

Ministry of Sound je napisao/la:
Pitanje za sve (koje sigurno nema točan odgovor).

Vjerujete li da je lakše pogoditi ishod utakmice (1 X 2) ili stil utakmice (odnosno broj golova sa dozvoljenom greškom od 1-2 gola)?

Prema kladioničarima je lakše pogoditi zbroj golova ,tj. manji su koeficijenti obično, nego na krajnji ishod utakmice (1 x 2).
Eh,kako se nije nitko sjetio da bi mogao biti prijelaz ARG-HRV ,pol./kraj ,iz 2 u 1.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2014, 15:23 

Da, ali mislim specifično na opcije

Iznad/ispod 0.5 golova
Iznad/ispod 1.5
Iznad/ispod 2.5
Iznad/ispod 3.5
Iznad/ispod 4.5

itd.

Naravski da je ove ekstremne opcije (0.5 ili 4.5) puno lakše pogoditi od krajnjeg ishoda, nego mislim na 1.5, 2.5 i 3.5.

Definitivno mislim da ima nešto u podrobnijoj analizi ekipa i njihovoh (recentnih) rezultata i igranja na broj golova. Ovisno od opcija, raspon koef. ide od 1.10 (npr 2 napadačke ekipa i 2.5 gola) sve do 10 (iznad 4.5 za dvije defanzivne ekipe).

Do sada ide prilično dobro, ako se nastavi tako još 3-4 tjedna, podijelit ću rezultate i strategiju s vama.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2014, 16:01 

Jeste li probali igrat onaj poljski multiloto,osobno sam imao nekih dobitaka i cini mi se najlaksim za pogodit,izvlacenje dva puta dnevno,malo bolje pratit i moze se nesto dobit,bolje nego ova klasicna kladjenja na utakmice

Vrh

PostPostano: 13 stu 2014, 16:05 

Nemojte igrati bilo kakve lutrije ili igre na sreću (van kasina). Držimo se onih sportova i vrsti klađenja gdje barem imamo neko (lažno?!) vjerovanje da analizom ili poznavanjem sporta možemo nešto ušićariti.

Ako poslušate mene, možda se nešto i ušićari, jer imam posla s fondom koji se specijalizira u sportskom klađenju, i od 2010. je svake godine imao prinos između 15 i 40% uz prilično male mjesečne devijacije. Dosta principa iz financija (čak i iz udžbenika) su primjenjivi i u klađenju.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2014, 16:13 

Taj multiloto je u sklopu kladionice a kazem samo da nije tezak za pogadjanja samo me zanimalo imal jos netko da je igrao ili da je probao,ja odavno ne pratim nogomet jer cesto fulam,zaista je tesko pogodit pa sam se bazirao na multilotto,odsad bas pratim vasa predvidjana za utakmice pa cemo vidjet...

Vrh

PostPostano: 13 stu 2014, 16:34 

Kladionica je zakon biznis, minimalni troškovi ulaganja (pult u okviru nekog prometnog kafića koji je već tu tako da ulaže se samo u kompjuter, štampač i mjesečni zakup) i veliki novci (recimo 3-4 hiljade KM mjesečno minus isplata fonda dobitaka, a koja obično ne prelazi 10 posto od zarade, recimo minus 300-400 KM za poslovni prostor mjesečno, minus sitni troškovi za boju za štampač i struja mjesečno). Znači 20-25 odsto rashodi, 75 odsto čista zarada, a najbolji dio je ulaganje koje je minimalno i iznosi svega nekoliko hiljada KM. Lova do krova brale.

Vrh

PostPostano: 13 stu 2014, 17:02 

Njemačka-Gibraltar zaslužuje povijesni screenshot, jer mislim da ćemo se još dugo načekati službene utakmice u Europi gdje ne možeš dobiti ni koef 1.01:

slika

Vrh

PostPostano: 19 stu 2014, 15:30 

Evo moj drugi pokušaj da na Balkanu pokušamo otvoriti par radnih mjesta. Ukoliko mislite da ste dobar prognozer, i iza sebe imate OK rezultate, a frustrira vas činjenica da na raspolaganju imate malo novca kako bi od toga napravili nešto više od hobija, predlažem da postanete registrirani "tipster" na Betadvisor.com

Vidio sam da već ima određen broj Hrvata i Srba koji imaju dobre rezultate, i vjerojatno dobro zarađuju prodavajući svoje usluge kladioničarima.

Stranica je http://www.betadvisor.com/

Da bi ste krenuli, morate se pridružiti akademiji:

http://tipsteracademy.com/login

i jednostavno krenuti s prognozama. Ako se dokažete, Betadvisor će vas promovirati milijunima posjetitelja i onda naplaćivati vaše usluge (99 EUR mjesečno, a raspodjela je vjerojatno negdje oko 50:50).

Vrh

PostPostano: 18 pro 2014, 10:26 

Za sada ovaj sistem ide OK. I dalje su u pitanju manji iznosi sve dok se ne dokaže u preko 100 utakmica (za sada je 49). Imam filter kojim tražim dvije vrste utakmica, one za koje sam siguran da će ukupan broj golova biti veći od 1.5, kao i onih gdje mislim da će utakmica imati ukupno manje od 4.5 golova. Objasnit ću proces ako se ovo dokaže. Za sada je omjer 42 pogođenih naspram 7 promašaja. Sa obzirom da je prosječna kvota cirka 1.24, da bi svaki promašaj nadoknadio, moraš dobiti cirka 4.2, a do sada je pogođeno oko 6. Dobit je $97.35 (Betfair uzima 5% od svakog pogođenog para), a ukupan promet je $1,322.50 (zbroj svih opklada), znači povrat (ROI) 7.36%. Ako se taj % stabilizira i nakon velikog broja utakmica (preko 100 i u konačnici preko 1.000), mislim da će se ulozi bez problema moći povećati za 5-10x (a samim time i moguća dobit).

Da napomenem da ovo ne uzimam previše ozbiljno, više mi je razlog da ponovno pratim nogomet.

slika

Vrh

PostPostano: 21 sij 2015, 12:13 

Jesi imao ikakva uspjeha prije na BF? Slabo sam vidio ljudi iz naših krajeva da to koriste. Imao sam isto tako hrpu shemica na manje golova, uvijek nekako ciljajuć na manje kvote, a veći ulog. To je po meni najveća privlačnost BF-a, bitno veća isplata na manje kvote nego u normalnim kladionicama. No, obično bih krenuo divljat pa stavljat cijelu banku što se kad tad obije o glavu. Čak sam i neke botove radio da prate trendove par dana prije utakmica za mogućnost trejdanja. U svakom slučaju zanimljiva stvarčica. Što se tiče povećanja uloga ukoliko ti se strategija pokaže uspješnom, koliko se sjećam nije neka bajna likvidnost na tim marketima ni na svim utakmicama liga petice.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2015, 13:55 

Postavit ću update kada pređem 100 utakmica (trebali bi dogurati za 2-3 tjedna). Trenutni skor nakon 81 utakmice je 70:11, što je fenomenalan omjer, no prosječna kvota je ipak relativno niska 1.25 (što ne čudi jer je strategija traženja utakmica iznad 1.5 golova i ispod 4.5 golova).

ROI ili dobit je 6.85% (osvojeni iznos podijeljen s ukupnim prometom).

Sa obzirom da BF ima kvote koje su cirka 10% bolje od domaćih kladionica, jasno je da bih bio na gubitku da nisam na BF-u.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2015, 15:05 

Mislim da je najveci problem kod kladjenja, kao i kod svake kocke...pohlepa...

Znam mnogo ljudi koji se klade, i sam sam to radio vise godina, na manje ili vece sume... ne kladim se vec par godina, osim kad je neko prvenstvo, pa sa drustvom bacim neki tiket da bi bilo zanimljivo...

Ne znam ni jednog kladionicara da je u plusu... mislim da je to na dugi rok i nemoguce, osim ako ne ucestvujes u namestanju utakmica, sto iskljucujem iz ove price...

Mozes da juris statistike, rupe u sistemu, ima ih... ali nije to presudno... prvi problem je sto kao i kod svake kocke, kuca je favorizovana... na ruletu zbog postojanja nule ti si u startu hendikepiran od 2.5% do 50% u zavisnosti od igre koju izaberes...u kladjenju uzimaju ti u startu 10-20%, zbog neravnomerne raspodele kvota... na kratki rok, uz dobro poznavanje fudbala, pracenje forme i statistike, i imanje dobrog osecaja kad treba napasti...mozes biti dobar... ali u velikim brojkama, posle preko npr 1000 meceva, pocinje da te sustize avet namestene sanse, gde kladionicari izvlace manju slamku po pravilu...

Cak i kad bi to sve bilo regularno i ravnomerno... glavni problem kockanja je sto nikad nije dosta... retki su ljudi koji mogu da budu disciplinovani kao u vojci, da se drze svoje igre i programiranih uloga... iz iskustva, 99% igraca kad od 100 napravi 1000, odmah sanjaju 10k, pa 100k... sa malom svescu koliko je tesko i duplirati iznos, a kamoli udesetostruciti...zato je kocka veliki porok, zato su ukljuceni centri u mozgu kao kad se drogiras... taj osecaj neizvenosti, radi kao kokain...

Masa ljudi se posle nekog vremena ne kocka da bi uzelo pare, vec samo da ih radi taj kockarski raj, kada posle izgrizenih noktiju baja daje gol u 93. minutu, i oni idu na kasu kao doktori nauka...

Vrh

PostPostano: 21 sij 2015, 16:00 

Ma moguće je biti u plusu, stvar je da se uglavnom igra na uduplavanja i da se igra na do tri utakmice s manjim kvotama. Prije toga sam igrao 2-3 listica mjesecno tipa kad je LP i stavio bi 5-6 parova i uvijek je tu onaj klasicni sindrom jednog para. Prosli mjesec sam na uduplavanjima imao prolaznost 75%, naravno to moze varirati, no minusi bi trebali biti rijetki ako se dobro odabiru parovi. Tu su mi pomogli i neki tipsteri kojima se inace informacije placaju 25€ mjesecno, no ja sam im dao da se reklamiraju na nekoj stranici na fejsu koju vodim pa je bilo besplatno. Oni prate ove divlje lige, ozljede, kartoni i slično i prolaznost im je u tom vip dijelu skoro osamdeset posto. To daje profite koje je Ministar opisao za onaj fond. Ali jebiga, nisi faca u kafani dok ne digneš nesto na kvotu tisuću :kava

Vrh

PostPostano: 21 sij 2015, 16:19 

volvoks je napisao/la:
Ma moguće je biti u plusu, stvar je da se uglavnom igra na uduplavanja i da se igra na do tri utakmice s manjim kvotama. Prije toga sam igrao 2-3 listica mjesecno tipa kad je LP i stavio bi 5-6 parova i uvijek je tu onaj klasicni sindrom jednog para. Prosli mjesec sam na uduplavanjima imao prolaznost 75%, naravno to moze varirati, no minusi bi trebali biti rijetki ako se dobro odabiru parovi. Tu su mi pomogli i neki tipsteri kojima se inace informacije placaju 25€ mjesecno, no ja sam im dao da se reklamiraju na nekoj stranici na fejsu koju vodim pa je bilo besplatno. Oni prate ove divlje lige, ozljede, kartoni i slično i prolaznost im je u tom vip dijelu skoro osamdeset posto. To daje profite koje je Ministar opisao za onaj fond. Ali jebiga, nisi faca u kafani dok ne digneš nesto na kvotu tisuću :kava

Ne moze volvo...

Mnogi misle da su otkrili foru, igraju neke sisteme, golove... zabijena im glava u listu od jutra do mraka...

Nakon nekog vremena dodjes do onoga sto sam u prvom postu opisao... igras protiv kuce koja zadaje pravila, koja ti na duzi rok rade o glavi. Fudbal je toliko slozena igra da i propratne informacije cesto mogu biti samo krivi trag...

Jedino gde je moguce biti u plusu je Texas Hold'em poker, zato sto je smanjen faktor srece, ne drpa te kuca(osim nesto sitno sto odlazi na pikslu), i tu ako si dobar igrac, i stabilan u glavi, uvek ces biti u plusu, zato sto dobijas na znanje i psihologiju a ne na srecu...

Vrh

PostPostano: 21 sij 2015, 16:26 

DzoniBG je napisao/la:
prvi problem je sto kao i kod svake kocke, kuca je favorizovana... na ruletu zbog postojanja nule ti si u startu hendikepiran od 2.5% do 50% u zavisnosti od igre koju izaberes...u kladjenju uzimaju ti u startu 10-20%, zbog neravnomerne raspodele kvota...

Na Betfairu je ta favoriziranost kuće eliminirana. Kuća je tu zapravo posrednik između kladitelja i bookmakera, a možeš biti i jedno i drugo, možeš primat i nudit oklade. Tako ako je neki teniski meč fifti-fifti, u običnoj kladionici ćeš dobit kvote 1.8 i 1.8 čime sebi kladionica osigurava poziciju dok na betfairu korisnici, ponuda i potražnja učine svoje i kvote budu 1.99 i 1.99.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2015, 16:35 

useless je napisao/la:
Na Betfairu je ta favoriziranost kuće eliminirana. Kuća je tu zapravo posrednik između kladitelja i bookmakera, a možeš biti i jedno i drugo, možeš primat i nudit oklade. Tako ako je neki teniski meč fifti-fifti, u običnoj kladionici ćeš dobit kvote 1.8 i 1.8 čime sebi kladionica osigurava poziciju dok na betfairu korisnici, ponuda i potražnja učine svoje i kvote budu 1.99 i 1.99.

To nije bilo dok sam ja igrao...

Ko igra, samo nek tu ide... ovo 1.8...znaci da skidaju kajmak 20%, sto je nedopustivo...

Cak i ako izuzmes favorizovanje kuce, postoji glavni problem o kome sam pricao, pohlepa... kuca uvek ima vise para da se uvali od pojedinacnog igraca, oni mogu da podnesu teske udarce i ostanu na nogama... to pojedinac ne moze, pre ili kasnije ce da zaigra na sve ili nista, zeleci da se obogati, i tu ce pasti kao sa kruske...

Moj burazer ima nalog na BWin mislim... preko tableta igra... ono je zlo i naopako, vuce te da igras razne pizdarije... jedno vece smo se zezali, igrali tenis, ko osvaja gemove i setove... od 100 funti napravili 450... i taman kad se ubedis da mozes da im gulis kozu, uletis u tako losu seriju, da nulica ceka u najavi...

Virtuelno kladjenje gde ne drzis zivu lovu u ruci, vec ti je ona samo broj na nekom sajtu... to je tek posast koja guta pare... ko tu zaradi, i prekine na vreme, duboki naklon od mene...

Vrh

PostPostano: 21 sij 2015, 17:19 

Ma BWin je teška pušiona, a slot igrice pogotovo, kod kladare bar znanje i analiza imaju neki faktor. Ovo na betfairu je malo ozbiljnije, mada klađenje generalno može proći čisto kao zajebancija, ako netko nije sposoban napravit takvu distancu onda je najvjerojatnije u problemima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 333 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: