|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 61 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 24 vel 2014, 21:21 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
zlatna ribica je napisao/la: Ona skroz prva (Sonja) je najljepša. Baš prekrasna djevojka Ostale - bleh. Zgodne, al ništa posebno... Meni su Marina i Jelena(doduše ne na ovdje stavljenoj slici) najljepše, prvenstveno jer više volim te sa slatkim štihom nego ove kako bi Ministar rekao "bezobraznu ljepotu žene majke i kraljice" kakva krasi Sonju npr. No kao što rekoh, stvar je ukusa.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 07 tra 2014, 22:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tjedan 1: Sonja Sad gledam, kad je HB facebook stranica isforsirala Sonju - ima više od 2 godine. Ovo je bio touch down.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Dorijan
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 30 lis 2014, 16:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tjedan 5 Ines: Samo za tebe seceru
_________________ Napokon sa nasim
|
|
Vrh |
|
|
Dorijan
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 30 lis 2014, 16:35 |
|
|
_________________ Napokon sa nasim
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 30 lis 2014, 18:47 |
|
|
Sad ce se javiti, pazi.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 22 sij 2015, 23:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Tea Bošković again
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 23 sij 2015, 12:43 |
|
|
Halo ljudi, žurno molim reakciju!
Nestale slike!
Hitro treba sve repostat.
I vi se pitate kako privući ljude...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 04 lip 2015, 01:59 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovo bješe Tjedan 10, Tea. Ljudi nas napali da je izmišljena: Citat: Ko je lijepa Mostarka iz novog spota Harija Mata Harija?Prelijepa plavuša koja se pojavila u spotu Harija Mata Harija za pjesmu "Da ti ko čovjek oprostim" privukla je veliku pažnju. Radi se o Mostarki Tei Bošković, aktuelnoj prvoj pratilji Miss Universe Hrvatske. Tea Bošković (22) je manekenka, fotomodel, studentica psihologije i i prva pratilja Miss Universe Hrvatske. Već četiri godine je u svijetu modelinga, a ovim poslom se bavi i u inozemstvu, gdje je snimila editorijale za neke od vodećih svjetskih brendova. Svoju karijeru je započela snimanjem reklame, odakle je krenuo njen put do uspjeha. Lijepa Mostarka voli druženja i izlaske, a često vrijeme provodi u teretani. Cilj joj je u karijeri postati zaštitno lice nekog od svjetskih brendova. Tea je pravo uspjela. Vrhunski model, a mi je otkrili, dok je skoro nepoznata bila.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 29 stu 2015, 22:57 |
|
|
Ponovno pokrenut ovu akciju...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 01 pro 2015, 16:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Tuta je napisao/la: Ponovno pokrenut ovu akciju... Nema ništa od toga jer sam se ja promjenio. Od ovih koje su imale slike, sam im ja doveo 3 ili 4. Više neću jer je prevelik stres zbog očekivanja, kada dobijam po 10-ak poruka i napada zašto nisu dobile više lajkova od ove ili one. Zapravo, ispadaš ko nekakav svodnik koji navodi cure na grijeh. Zato, ništa od djevojke tjedna ako paralelno ne bude i momak tjedna (strong no homo), jer ipak ispada seksistički.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Djevojka tjedna sa FB stranice HercegBosna.org Postano: 02 pro 2015, 19:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ponovno pokrenut ovu akciju... Nema ništa od toga jer sam se ja promjenio. Od ovih koje su imale slike, sam im ja doveo 3 ili 4. Više neću jer je prevelik stres zbog očekivanja, kada dobijam po 10-ak poruka i napada zašto nisu dobile više lajkova od ove ili one. Zapravo, ispadaš ko nekakav svodnik koji navodi cure na grijeh. Zato, ništa od djevojke tjedna ako paralelno ne bude i momak tjedna (strong no homo), jer ipak ispada seksistički. Pa onda to prepusti onome tko ne pada lako na ženske suze, reć ćemo drugoj ženi. A ako mi kažeš da nemate žena u upravi, onda se jebe tebi za seksizam...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|