|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zomby
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 20 sij 2015, 18:25 |
|
|
"Prilika čini lopova" prije bi bilo, "politika čini lopova" s obzirom na imovinu prije i poslje. Najveća ENIGMA je kada im roditelji, umirovljenici postaju vlasnici megalomanskih nekretnina!? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 21 sij 2015, 01:33 |
|
|
|
Taman posla da su svi potencijalni lopovi. Nisam uzela ni ono što mi pripada a ne ono što nije moje a bila sam u prilici. Nema prilika veze sa tim ako čovek po prirodi njegovog bića nije spreman na takav gest jer ako bi ukrao od firme jasno da je sklon ukrasti i kada mu se ukaže prilika za to od fizičkog lica.
Trgovci, država redovno potkradaju građane pa ako mi to smeta, kako bih to isto drugima radila.
Korišćenja pojedinih usluga interneta ne bih svrstala u istu grupu iz naslova. Ko dopusti uslugu besplatno, to se ne može tretirati kao krađa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
witj
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 21 sij 2015, 02:16 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Korišćenja pojedinih usluga interneta ne bih svrstala u istu grupu iz naslova. Ko dopusti uslugu besplatno, to se ne može tretirati kao krađa. Skoro sve stvari na torrentu su tamo bez dopuštenja proizvođača/vlasnika, tako da se ipak radi o krađi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 21 sij 2015, 02:28 |
|
|
|
Verujem, i ne koristim te usluge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 27 sij 2015, 17:25 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Kad krade neko ko nema mozda bih nekako to i razumjela ali sto covjek vise ima vise krade. Nikad mi nije bilo jasno zasto to treba ljudima. Zaradjuju jako dobro i opet im malo pa kradu rizikujuci tako da ostanu bez svega. Sanader je najpoznatiji primjer toga. Kao prvi covjek vlade imao je dobru platu plus razne povlastice i gospodinu malo. Sad zbog svoje pohlepe cami u zatvoru. Kako ljudi ne kuze da imamo samo jedan zivot i to prekratak iz kojeg nista necemo ponijeti sa sobom na onaj svijet. Ima lopova koji kradu legalno, eto i to je moguce. Elektroprivreda i telekom npr skoro svake godine zeznu potrosace . Najave poskupljenje i onako preskupe struje i telefona u novoj godini i onda ti u januaru dodje racun za decembar obracunat po novoj cijeni.
Kako god okrenes, oni veliki vise kradu nego obicni covjek.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 27 sij 2015, 17:42 |
|
|
|
Kada vidiš priliku onda je koristiš maksimalno koliko možeš i dokle možeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 27 sij 2015, 21:44 |
|
|
Pantagana je napisao/la: krao sam uvik na vaganju voća, onda sam pročitao negdi da izbijam pare radnicama a ne gazdama, pa sam odtad pošten što se toga tiče  zato mislim da ovo pod 3 vrijedi za 99% ljudi tako se pocinje
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 27 sij 2015, 22:08 |
|
|
pagan je napisao/la: Pantagana je napisao/la: krao sam uvik na vaganju voća, onda sam pročitao negdi da izbijam pare radnicama a ne gazdama, pa sam odtad pošten što se toga tiče  zato mislim da ovo pod 3 vrijedi za 99% ljudi tako se pocinje ma jok bolan, počelo se u žvakama i bombonima u osnovnoj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: "Prilika čini lopova" - da ili ne? Postano: 27 sij 2015, 22:14 |
|
|
Pantagana je napisao/la: pagan je napisao/la: tako se pocinje
ma jok bolan, počelo se u žvakama i bombonima u osnovnoj  vidi mene 
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|