|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 09 vel 2015, 23:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mike Tyson je bio slab na žene i masu love je na njih potrošio. Zanimljivo, da je Naomi Campbell odradio u WC-u. Citat: Mike Tyson bio je na vrhu svijeta, no zatim s nekoliko nepromišljenih postupaka izgubio skoro sav novac, titule, a mnogi će reći i sav integritet. Njegov nekadašnji menadžer i prijatelj, Rory Holloway tvrdi kako je Iron Mike mogao biti najveći u povijesti, no pad se dogodio zbog boksačeve slabosti prema ženama.
Holloway kaže kako je dugi niz godina iz poštovanja prema Tysonu o svemu šutio, no onda je ipak progovorio u knjizi 'Taming the Beast: The Untold Story of Mike Tyson.
- U ringu ga nitko nije mogao zaustaviti, to sam znao. On je mogao pasti jedino zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke nitko nije mogao mijenjati, a sve su imale veze sa seksom i ženama, piše Holloway te otkriva kako su ga on i nekoliko drugih tjelohranitelja morali paziti 24 sata dnevno.
- Jedne večeri sam ga pazio i ostao u nevjerici kad sam ga ugledao s Naomi Campbell. U jednom mi je trenutku rekao da mora u WC, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam ostao stražariti s njihovim pićima i govoriti svima kako je WC zauzet, otkriva Holloway, prenose 24sata.hr.
Djevojke su se, kako tvrdi Holloway, samo pojavljivale i uživale u njegovom novcu i reputaciji zločestog dečka. Kada je Tyson osuđen zbog silovanja, situacija se nije puno promijenila niti u zatvoru.
- Došao bih mu u posjet, a čuvari su mi rekli da ne mogu do njega jer djevojke stoje u redu kako bi ga posjetile. U zatvoru je, čini mi se, imao i puno više žena nego kad je bio vani, tvrdi Holloway kojeg ne čudi što ga je 1992. godine jedna 18-godišnjakinja optužila za silovanje u hotelskoj sobi u Indianapolisu.
-Čudi me što ga puno drugih žena nije tužilo, piše Holloway.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 09 vel 2015, 23:24 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
I šta sad? Jesu li žene krive što je bankrotirao? Jesu li takav život bio njegov izbor ili ga je neko prisilio na to?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 09 vel 2015, 23:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Žene nisu krive, ali su doprinijele da čovjek, financijski, moralno, ljudski krahira skroz-naskroz.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 00:05 |
|
|
Žena je uvijek kriva za sve.
Nema tu lijevo desno kao u svemu ostalom.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 00:15 |
|
|
Kad si ti stigao toliko upoznati žene da budeš ogorčen ISTIM ako imaš 20 godina kako rekoše žene s foruma.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 00:18 |
|
|
Bio sam napredan.
A i malo sam imao sreće.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 00:24 |
|
|
Treat her like a Queen, fuck her like a whore.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 00:42 |
|
|
Amen, brate, amen!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 00:52 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ovoliku dozu seksizma na jednom forumu pa to je nevjerovatno aman zaman.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 00:55 |
|
|
Ortodoksni Mujo i Fata. Još Haso fali...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 01:02 |
|
|
Hajd u wc izbijaj pločice pa se vrati na forum. Bićeš bolje volje, vjeruj mi.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 01:04 |
|
|
PS dođe i 2015. a kod tebe još uvijek taj potpis.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 01:06 |
|
|
Hoće to od tjelovježbe. Hvalevrijedan savjet pa ću ga poslušati. Cherio!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 01:07 |
|
|
Sayuri je napisao/la: PS dođe i 2015. a kod tebe još uvijek taj potpis. Proći će još koja ne brini brigu kad već dijeliš tako korisne savjete. I Židovi su sanjali Jeruzalem dvije tisuće godina...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 01:13 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 01:16 |
|
|
Idem, idem...
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 15:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3307 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
doc je napisao/la: Sayuri je napisao/la: PS dođe i 2015. a kod tebe još uvijek taj potpis. Proći će još koja ne brini brigu kad već dijeliš tako korisne savjete. I Židovi su sanjali Jeruzalem dvije tisuće godina... Je, s tim sto su zidovi cekali metropolu i gradinu kao sto je al-Quds, a vi cekate Lishticu i zapadni Mostar s komunistickim soliterima koje imaju svaki grad od Brna do Luganska. (zidovi opet ne kontroliraju cijeli al-Quds)
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 16:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Amidza je napisao/la: Je, s tim sto su zidovi cekali metropolu i gradinu kao sto je al-Quds, a vi cekate Lishticu i zapadni Mostar s komunistickim soliterima koje imaju svaki grad od Brna do Luganska.
Da, dok je istočni Mostar u prednosti sa svojim hanovima, hamamima, tekijama i munarama, bezistanima i aščinicama, avlijama i đulbaščama te ostalim urbanim sadržajima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 16:42 |
|
|
Da je više tražio, mogao je mnogo jeftinije proći.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 20:51 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Da je više tražio, mogao je mnogo jeftinije proći. Istina. Sam određuješ gde ti je limit.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 23:37 |
|
|
Amidza je napisao/la: doc je napisao/la: Proći će još koja ne brini brigu kad već dijeliš tako korisne savjete.
I Židovi su sanjali Jeruzalem dvije tisuće godina...
Je, s tim sto su zidovi cekali metropolu i gradinu kao sto je al-Quds, a vi cekate Lishticu i zapadni Mostar s komunistickim soliterima koje imaju svaki grad od Brna do Luganska. (zidovi opet ne kontroliraju cijeli al-Quds) Šta ti je taj "al-Quds" Mujo? Sve je dobro što se dobro svrši.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 10 vel 2015, 23:52 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
doc je napisao/la: Amidza je napisao/la:
Je, s tim sto su zidovi cekali metropolu i gradinu kao sto je al-Quds, a vi cekate Lishticu i zapadni Mostar s komunistickim soliterima koje imaju svaki grad od Brna do Luganska.
(zidovi opet ne kontroliraju cijeli al-Quds)
Šta ti je taj "al-Quds" Mujo? Sve je dobro što se dobro svrši. Da su kakve penge srušili bi mesdžid ak Aqsu ali ne smiju .
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 11 vel 2015, 00:56 |
|
|
Dovoljno im je protjerati par milijuna muslića i zajebavati 300 milijuna Arapa i milijardu i pol tih istih muslića dok se oni oštre na njih evo već 67 godinu zaredom. Ali eto vi pišete Al-Quds umjesto Jeruzalem. Jeste li nam ga svima zapaprili s tim. Daj nemojte više.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 11 vel 2015, 01:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3307 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Nije teško kurčiti se kada imaš Ameriku iza leda i kada si infiltrirao svaku društvenu poru iste. Da im nije Amerike, Arapi bi ih razbucali kao svinja mastan džak.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Ima načina, da zbog žena postaneš splačina... Postano: 11 vel 2015, 01:50 |
|
|
doc je napisao/la: Dovoljno im je protjerati par milijuna muslića i zajebavati 300 milijuna Arapa i milijardu i pol tih istih muslića dok se oni oštre na njih evo već 67 godinu zaredom. Ali eto vi pišete Al-Quds umjesto Jeruzalem. Jeste li nam ga svima zapaprili s tim. Daj nemojte više. A najbolje je što kršćane koriste i kontrolišu sve banke na Svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|