|
|
Stranica: 515/1117.
|
[ 27917 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
škerac
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 08:08 |
|
|
Citat: španska serija
Moja keva je gledala dosta tih serija, a ja i otac smo se borili nekoliko godina da ne gleda taj šund. Bila je to veoma teška borba. E sad! Da li joj se samoj smučilo da gleda sve isto, pa je ukapirala, ili možda zbog našeg prebacivanja, uglavnom, prekinula je da ih gleda. Pisala je samo u početku nazive, evo delim to traumatično iskustvo sa vama:
Alondra Alisija Kasandra Lusesita,Lus-Marija Ljovisna Marija Pesak Majamija Princeza Dejzi Marisol Marija Bonita Mari Mar Sve za Ljubav Esmeralda Esperansa Tri Žene Strast i čežnja Opčinjeni Nova zemlja U ime ljubavi Suze i ljubav Porodične svađe Fiorela Kralj stočara Život iznova Zagrli me čvrsto Izvor Ti si moja sudbina Žena sa mirisom kafe Čuda ljubavi Soledad Ljubav cigana Samanta Salome Između ljubavi imržnje Staze ljubavi Luka čuda Romantična opsesija Nevestin veo Prava ljubav Marijana Osveta ljubavi Zatočenica ljubavi Skrivene strasti Rubi Voljena moja Anastasija Ljubav je kocka Srce u plamenu Maćeha Uprkos svemu Virhinija Alborada Bajo pile la Misma Zamka ljubavi Ponovo zaljubljena Peregrina Oluja strasti Slomljeno srce Luna Beštije Zavodnici Opčinjeni http://vukajlija.com/spanska-serija?strana=2 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 09:14 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
jutro, narode. ima li koga budnog da mi pravi društvo? duša mi spava.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 09:32 |
|
|
Ima, ima... Taman si po kavu idem..kakvu ti oćeš? 
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 09:50 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ima, ima... Taman si po kavu idem..kakvu ti oćeš?  najveću koju prave. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 09:53 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ima, ima... Taman si po kavu idem..kakvu ti oćeš?  najveću koju prave.  Evo ice coffe sam uzela od litre...ako to neće biti dosta onda stvarno....
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 10:01 |
|
|
 zahvaljujem.
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 10:03 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 10:05 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 10:06 |
|
|
sad će Markan dotrčat, čim vidi da se pije. 
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 10:34 |
|
|
Proklete mobline mreže...da Bog ima svima sve krepalo... govna neopjevana 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 10:36 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Proklete mobline mreže...da Bog ima svima sve krepalo... govna neopjevana  ahahaha, šta su ti skrivili?
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 10:41 |
|
|
Crkli iznutra da Bog da odma sad... idem psolije posla prekinuti ugovor..jebite si vi mater skupa s gregorom...
Oću zvat s mobitela ne mogu.isključili me..koji kurac...? kao nepodmiren dug.. a platila ga prije tjedan dana... Zovem službu za korisnike jebem automatu mater jer se ni jedan agent ne javlja....pa stisni 1..pa 2..pa zvijezdicu... pa ako ste na ovaj broj pozivatelja xxxxxxx uplatili stisnite 1 ako niste čekajte.jesam ....stisnem 1...e, evo baš krasno uključeni ste ponovno a naknada od 60,00kn će vam se naplatiti na sljedećem računu...
Mami si naplati 60 kuna đubre lažljivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 10:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: sad će Markan dotrčat, čim vidi da se pije.  Tko pije,gdje se pije!? 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:01 |
|
|
e sad sam ja na redu - tele2? (tako si ti mene zezala zbog vip mobilnog interneta.  )
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:05 |
|
|
Kaj jesam? ne sjećam se 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:06 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Crkli iznutra da Bog da odma sad... idem psolije posla prekinuti ugovor..jebite si vi mater skupa s gregorom...
Najbolji Gregor je pečen gregor 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:08 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Kaj jesam? ne sjećam se  zato se ja sjećam.  prešla sam na t-com, ista stvar. nekad mi veza jednostavno pukne iz čista mira. doduše,puno rjeđe nego s vipom.
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Crkli iznutra da Bog da odma sad... idem psolije posla prekinuti ugovor..jebite si vi mater skupa s gregorom...
Najbolji Gregor je pečen gregor [img]http://i1221.photobucket.com/albums/dd474/darkoford1/plexy023.jpg Ma ni takav ne valja... jebo te da štampam te novce ne moreš podmiriti koliko naštancaju računa... tak sam ljuta da mi se povraća ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Kaj jesam? ne sjećam se  zato se ja sjećam.  prešla sam na t-com, ista stvar. nekad mi veza jednostavno pukne iz čista mira. doduše,puno rjeđe nego s vipom. Sve to treba užgati....
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:19 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Sve to treba užgati....
i ja kažem.  mojoj sestri vip uredno šalje opomene a račune plaća na vrijeme. tj. ja ih platim preko interneta da ona ne mora čekati u redu.. pred Božić joj poslali opomenu za račun iz rujna. ja provjerim kod sebe, račun dospijeva 20.10., ja ga platila 19.10. nazovem vip i kažem tuki da provjere uplate prije nego što pošalju opomenu, ona me krene uvjeravati da je opomena za drugi račun.  pa ženo, držim papir pred sobom i čitam s njega...
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:21 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ma ni takav ne valja... jebo te da štampam te novce ne moreš podmiriti koliko naštancaju računa...
.. Uzmeš lijepo prepaid i no problemos.
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Sve to treba užgati....
i ja kažem.  mojoj sestri vip uredno šalje opomene a račune plaća na vrijeme. tj. ja ih platim preko interneta da ona ne mora čekati u redu.. pred Božić joj poslali opomenu za račun iz rujna. ja provjerim kod sebe, račun dospijeva 20.10., ja ga platila 19.10. nazovem vip i kažem tuki da provjere uplate prije nego što pošalju opomenu, ona me krene uvjeravati da je opomena za drugi račun.  pa ženo, držim papir pred sobom i čitam s njega... Pička im materina 
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:22 |
|
|
Fuj..naživcirana sam grozno...
idem si metnuti slušalice i navinuti glazbu na max... inače će stranke letiti po gradu ....
Z Bogom :)
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 11:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ma ni takav ne valja... jebo te da štampam te novce ne moreš podmiriti koliko naštancaju računa...
.. Uzmeš lijepo prepaid i no problemos. ja se upravo spremam uvalit u nevolje.  rekla mi sestrična za neku novu tarifu, pa moram otić provjerit. mislim, manje-više za tarifu, ali mobitel mi je bezveze, trebam novi. doduše, mogla bih pazit da ne ispada iz torbe na pod. 
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 12:06 |
|
|
...sinoć mi smo bili... trntrn
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 vel 2015, 12:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Najbolji Gregor je pečen gregor  Ovo se zove romantika.  Markić, na koji deo Gregora imam pravo, makar da otkinem delić, biću zadovoljna. Dobro jutro forume!  Ne dajte se nervirati zbog svakodnevnice, ona je nepobediva osim ako nije pobediva, to moramo proceniti u startu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|