HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 07:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb i Mostar još udaljeniji
PostPostano: 13 sij 2010, 08:59 

Hertzeg je napisao/la:
Nešto morate uraditi po tom pitanju.

Uradit će se samo od sebe kad devedesetka propadne na idućim izborima.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2010, 16:00 

Hoće li proći ovaj zakon kroz Sabor?!

http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=401

I ovo se zove precizno usmjerena kolumna.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 15 sij 2010, 17:01 

Hoće!

Moj post na temi Nacional.
Citat:
Naslov: Re: NacionalPostano: čet sij 14, 2010 3:55 pm

Pa u biti nije ništa ni slagao, Milane vrati se doma skuhat ćemo ti pašta šutu. Neka se samo uspješni primjerci naši vrate nemam ništa protiv. Zaboravio je jedno, u demokratskom svijetu je normalno da određeno područje daju veću podršku određenom kandidatu.

Da li je Istra isto primitivna kao i mi jer su dali gotovo 90% Josipoviću?!

No dobro huškački tekst ali meni je loše sjela jedna rečenica:

Citat:
Njima je silno važno da uspore susjednu Hrvatsku na putu prema Europskoj uniji.

Ovi papci nas optužuju da kočimo ulazak u EU?! Čime majke vam?

Kao eto da nije nas oni bi već bili...

Ma bili bi ne da nije naših lopova nego vaših lopova i nesposobnih.

Od Mesića prvog pa nadalje.

Mi (Hrvati BiH) nismo u EU zbog naših lopova.

Joj cijela ova priča, od izbora predsjednika (žrtvovanje pijuna) do ovakvih tekstova mi liči na davanje alibija HDZ-u za ostanak na vlasti u Hrvatskoj jer eto nisu oni krivi nego Hrvati BiH. I sad će nas lagano počet se kotarisat jerbo smetamo ulasku u EU i opterećujemo Hr proračun. Samo gledajte. Svako ko misli da su Nacional ili HTV lijevi mediji se vara. Nije bilo slučajno ono pozivanje građana na izbore u dnevniku HTV-a još uvijek su tamo HDZ kadrovi. To je bila direktiva.

Ljudi HDZ je izabrao Josipovića i prije njega Mesića, jamčim da je Hebrang pobijedio da bi SDP jako brzo došao na vlast, zato su se igrale igre. A proračun se jedva krpi, krešu gdje mogu a prvo će naravno na Hrvatima BiH, kakvi birački popisi, ovo je da se porodiljne ukinu. Nakon toga će ukinut i pomoć naravno i dalje će iskreno podržavat Hrvate u BiH da ostvare jednakost kao i dosad, laprdanjem.

Više vjerujem i Josipoviću nego njima.

Zasmrdilo mi je kad su objavili da su Hrvati BiH protiv ulasaka Hr u EU te kao eto smetamo i HDZ-u Hrvatske.

Ja nisam čuo za istraživanje po kojem Hrvati BiH bi plebiscitarno bili protiv toga. To je smišljen alibi da nas na lijep način se "kotarišu".

Vrh

PostPostano: 15 sij 2010, 17:05 

Vidjet ćemo kakav će zakon uopće proći i hoće li Čova išta isposlovat kod Jace. Ako se obistini ono što si rekao, biće vrijeme da i mi "aktiviramo resurse", a imamo par asova u rukavu, prilično neprijateljskih, ali o tom potom. Zaista se nadam da do toga neće doći.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2010, 17:40 

Robbie MO je napisao/la:
Hoće li proći ovaj zakon kroz Sabor?!

http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=401

I ovo se zove precizno usmjerena kolumna.

dajem jaja na panj ako ovi retardi sa poskoka uopće znaju o čemu se radi u tom zakonu i kakve točno može izazvati posljedice taj zakon.
oni podgrijavaju tenzije oničnih ljudi kao da ih hrvatska ne želi.
pa pola naroda će misliti da ih se namjerava deportirati ili protjerati.
dizanje tenzija a da nisu ni pročati o čemu se radi a kamoli stručno proučili je glupo ili zlonamjerno.
a glupi me se ne čine.
ako zakon ima neke nedostatke treba konkretno ukazati na njih a ne igrati na emocije ljudi koji ništa ne razumiju.
dobro sam rekao 5-6 neobrijanih ljevičara s palestinskim marama razvali nas kako nas nijedna vojska nije uspjela razvaliti.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 02:26 

Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
caporegime je napisao/la:

dajem jaja na panj ako ovi retardi sa poskoka uopće znaju o čemu se radi u tom zakonu i kakve točno može izazvati posljedice taj zakon.
oni podgrijavaju tenzije oničnih ljudi kao da ih hrvatska ne želi.
pa pola naroda će misliti da ih se namjerava deportirati ili protjerati.
dizanje tenzija a da nisu ni pročati o čemu se radi a kamoli stručno proučili je glupo ili zlonamjerno.
a glupi me se ne čine.
ako zakon ima neke nedostatke treba konkretno ukazati na njih a ne igrati na emocije ljudi koji ništa ne razumiju.
dobro sam rekao 5-6 neobrijanih ljevičara s palestinskim marama razvali nas kako nas nijedna vojska nije uspjela razvaliti.

Upravo tako. A sve ide u ruku Srbofasista i Jugokomunista.

Ma koliko god se trudili...neće uspjet. Pa makar u rukama imali 100 poskoka i 200 ovakvih portala. Evo vidim na naslovnici ovog portala da su Denis Latin i Aca Stanković good gayevi.

Pušiona za naivne.

Aha, a nas ostale ko jebe?

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:18 

unknown je napisao/la:
Frankopan je napisao/la:

Ja sam mišljenja da je ipak ona opcija podrške trećemu entitetu presudila, sad ne znam, naravno većina ih je govorila "ako ništa naš je" ali i ta izjava ima dublje značenje, naime za normalno je bilo očekivati da će "naš" prije shvatiti probleme Hrvata u BiH, nego netko drugi, iako ne mora značiti da bi bio bolji nego Josipović vidjet ćemo. Ja mislim da smo ostali sami, a iskreno i neka smo. Trebali bi se naši političari povezati s Rusijom ili Kinom ponuditi im ovdje u budućem entitetu nekakve privilegije, u zauzvrat za podršku u nastojanju osnivanja istoga (znam mnogi će reći ne treba takvim silama komadić nečega, ali sam mišljenja da treba i te kako, ponuditi im vojne baze ako ništa :zubati :zubati :zubati )

Naravno da je presudila. Nitko tko nije podržao Treći nije se dolje mogao nadati glasu ali ne samo dolje nego i u RH - Nitko od naših u RH onih koje braća još nisu asimiliralja u čistunsko hrvatstvo kojeg pitanj Hrvata van RH ne zanimaju kao da je hrvatstvo počelo i završilo sa RH , svi oni dali su glas samo onima koji su jasno rekli Treći.

Kad je u pitanju Bandić on je to napravio tek nakon što su ga mediji oprali kako je u Sarajevu zatajio Treći.

Što se tiče Josipovića imali smo sreće-. Na čelu hrvatske je ipak i konačno gospodin. Nije plaćenik Sarajeva niti dodvoravač Sarajevu kao Bandić. Po meni puno bolje rješenje od Bandića.

Od svih kandidata Bandić je bio najštetniji dugoročno za nas. On bi u RH čijeg utjecaja se u BIH pokušavamo rješiti kad je u pitanju njihov utjecaj na naše političare totalno ideju trećeg vratio na početak.

Što je bilo bilo je. 18. 2 pozdravimo novog hrvatskog predsjednika i poželimo mu uspješno vođenje države . S onim što je do sada kazao možemo biti potpuno zadovoljni.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:21 

Citat:
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:

Upravo tako. A sve ide u ruku Srbofasista i Jugokomunista.

Ha ha . da ovo citam 91-e ok al danas. :D

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:25 

Ministry of Sound je napisao/la:
Vidjet ćemo kakav će zakon uopće proći i hoće li Čova išta isposlovat kod Jace. Ako se obistini ono što si rekao, biće vrijeme da i mi "aktiviramo resurse", a imamo par asova u rukavu, prilično neprijateljskih, ali o tom potom. Zaista se nadam da do toga neće doći.

Oce doci ce. Vec za sada imas brigu brigat. Recimo kako to da se nije oglasio nijedan saborski zastupnik dijaspore. Di su ti mozgovi? Ta vjernost narodu koji ih je birao? Nestsadose ko 90ih pred Washingtonom i Daytonom. Jebo hercegbosance. Čuvaj naklonost JAce i saborsku fotelju.

Ništa se vama ne da objasniti da samo neutralnim i svojim stavom možemo nešto postići.

Ovi zaključci "nadajmo se" sve govore. Ni vi se niste pedlja makli. i 95-e smo se nadali ...al je i tada krojeno po ukusu Zegeja.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:34 

Već je objašnjeno na drugoj temi da posljedice ovog zakona nisu katastrofalne, i da se većim dijelom mogu zaobići pa ne znam koliko je pametno širiti paniku među ljudima u stilu "nema nama života ovdje..."

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:45 

Posljedice daju za pravo policiji upasti na svaku sumnjivu aresu na kojoj ima puno prijavljenih i brisati ih . Pri tome se kazalo kako se u Srbe neće dirati. Prilikom nove prijave od ljudi će se tražiti odjava u BIH.

Zakon je itekako opasan je za BH Hrvate Hrvatska postaje policijska država.

Ne ublažavaj što se ublažit ne može.

Drugo- nikada neces u rh mediju vidjet zasto ima recimo samo u zgeju tako puno lažno prijavljenih evo kod mene u stanu samo je 5 kolega prijavljeno i prijeti mi kazna ako po novom zakonu ne odem u policiju i odjavim ih. A ljudi zive u zg placaju najam stanova medjutim posteni purgeri gazde ne zele drzavi platiti porez na najam stana. tj ilegalno ga rentaju. to su oni kaj su glasovali za PravDU :D

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:48 

i_jopet je napisao/la:
Zašto se približavati Zagrebu, pa evo i Split se lagano udaljava i od Zagreba i Sjeverozapada Hrvatske,
Treba graditi čvršće veze sa Dalmacijom jer su Dalmacija i Herceg Bosna oduvijek jedno, rodbinski povezani,
govorimo ikavicu, mentaliteta smo sličnog i glasamo slično, crkva i obitelj su nam svetinja,
a sve to se lagano odbacuje u "modernom" dijelu Hrvatske.
Ne zagovaram ni separatizam ni neke nove granice, samo govorim u kojem bi se smjeru trebali kretati.

zdravo razmisljas

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:48 

Pa svakako prvo demistificirati, zatim malo lobirati i animirati narod (i još dosta "-ati"). Vidjet ćemo što će napravit ona naša 4 fikusa u Saboru, što će Čova (na koljenima) isposlovat od Jace, i na kraju može li ovo na ustavni sud ako diskriminira određenu grupaciju građana naspram drugih.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:53 

lostcase je napisao/la:

Sva sreca da ga je Bandic podrzao. Narocito u muslimanskim medijima.

I pazite sad jedno razmatranje.

Bandic osniva stranku. Za ocekivati je da opet u BIH dobiva 99,9999% glasova jer je VAS. Za Jadranku je najbolje da lovu preusmjeri negdje ima vise koristi od nje ( jer to tak ide, glasas za HDZ , dobis proracunsku lovu ).

A moze vam se i glasanje potkresat, Smanji broj izbornih mjesta pa fizicki nemozete glasat.

Uglavnom vi ste na ovim izborima izdali desnu Hrvatsku i nadam se da cete dobiti po nosu od iste.

Evo ga. I pisani dokaz onog o čemu smo već pisali. Ljubav i držžavništvo HDZ-a za nama u BIH prestaje onog trena kad im prestanemo davati glasove. A davanje glasova HDZ-u znači i ne talasanje u politici tj vodjenje politike komplementarne Markovom trgu. Bez talasanja i radikalnijih izjava. Jer je u Jacionoj prije Sanaderovoj karijeri bilo zacrtano uvodjenje RH u EU. Ako će pri tome nastradati ono malo Hrvata u BIH šta je to za tako svijetlu karijeru jedne JAce ili jednog Ive?

Milanova kandidatura iako je bila tajfun ipak ima dobrih posljedica za nas. Otvara nam oči. Prvo ovaj zakon o prebivalištima pa nadalje

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 05:08 

vaga mundo je napisao/la:
Evo vidim na naslovnici ovog portala da su Denis Latin i Aca Stanković good gayevi.

Pušiona za naivne.

Aha, a nas ostale ko jebe?

Ha ha. Aj molim te kako onda postupit s ovom vijesti, vidim ovde bi vas dosta uredjivalo poskok pa da vidim za savjet:

znači vijest je RTVMO i HTV HB,

pred gašenjem su. Daju im potpriu kolege s Hrta.

JEl trebamo to onda objaviti kao : Srbokomunisti s HRTA dali potporu kolegama u Hercegovini?

Ne objaviti nikako ili sta?

I ako je Aca Srbokomunist što je ugostio Ninu?

Jebote ekipe ovde. Necu ni ja dugo čini mi se ... :smajl020

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 09:21 

zrikavac je napisao/la:
Posljedice daju za pravo policiji upasti na svaku sumnjivu aresu na kojoj ima puno prijavljenih i brisati ih . Pri tome se kazalo kako se u Srbe neće dirati. Prilikom nove prijave od ljudi će se tražiti odjava u BIH.

Zakon je itekako opasan je za BH Hrvate Hrvatska postaje policijska država.

Ne ublažavaj što se ublažit ne može.

Drugo- nikada neces u rh mediju vidjet zasto ima recimo samo u zgeju tako puno lažno prijavljenih evo kod mene u stanu samo je 5 kolega prijavljeno i prijeti mi kazna ako po novom zakonu ne odem u policiju i odjavim ih. A ljudi zive u zg placaju najam stanova medjutim posteni purgeri gazde ne zele drzavi platiti porez na najam stana. tj ilegalno ga rentaju. to su oni kaj su glasovali za PravDU :D

poluobrazovana debilčino, koja vidim namjerno širiš paniku i defetizam jer ti je to zadani partijski cilj. policija ne može upadati u ničiji dom.
policija može s vrata pokušati dobiti osobu za koju je navedeno da tu prebiva, pa ako je višekratno nema, ako nema zaposlenje koje bi upućivalo da ipak tu mora biti, onda policija može poslati prijedlog nadležnom upravnom tijelu da provede upravni postupak čija je posljedica brisanje iz evidencije prebivališta.
znaš li ti šupku mali što to znači upravni postupak?
zašto širiš laži, proizvode ciganske čerge što ti je u komšiluku bila godinu u devet mjeseci prije prvog rođendana?
tebi je zapravo stalo da ove izmjene prođu, dapače tebi je stalo da upravo tako kako si naveo postupa policija štoviše ti bi najrađe da se hrvatima u bih s hrvatske strane uzmu sva moguća prava samo da bi tvoj izopačeni mozak došao na svoje.
boli tebe *** za bih hrvate, kračiću mali od glavonošca.
takvi kao ti zagorčavaju ovom narodu život već 18 godina a mi se pitamo zašto nam ne ide.
ajde dok ste ljeve šupke uspjeli uvjeravati u svoja sranja ali sad ste došli među nas prdavat ***.
pazi da se svojim *** ne ugušiš. i ti i ona tvoja ružna kolegica koja nas vjerojatno čita iz prikrajka.
ti si smrade došao k nama sa tvog šugavog portalčića i među svoju jugovinu koju je ionako sve više ljudi prozrelo.
sretna vam feralova sudbina cigani!

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 09:39 

Zakon je loš i treba se pobuniti protiv njega, samo kakav god on bio, može poslužit jedino kao guzobris, jer je kao što su već poručili iz Gong-a neprovediv u praksi...

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 09:44 

caporegime je napisao/la:
vidim namjerno širiš paniku i defetizam

To je tip neprijateljske propagande koji je kod nas uzeo maha, jer mnogi hrvatski nastrojeni ljudi nasjedaju na širenje takve propagande, nesvjesni toga da su priče koje šire paniku i defetizam unutar neke skupine školski primjer psihološkog rata...

btw. nisam poklonik teorija zavjere, ne isključujem mogućnost da netko to radi sasvim nesvjesno

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 09:46 

zrikavac je napisao/la:
Jebote ekipe ovde. Necu ni ja dugo čini mi se ... :smajl020

Barem si na putu shvacanja da si lud i ne pripadas medju zdrav narod! :smajl007

U mojoj me sahranite zemlji

Samo u njoj počivat ću u miru.
Samo u njoj počivat ću mirno...

Isus će mi postelju prostrijeti
Isus će mi prostrijet odar smrti.

U susret mi Spasitelju dođi