Daj šta god u samo jednoj čaši goste ove birtije može u mojim očima napraviti 10x ljepšim, pametnijim i zanimljivijim. Može i neka psihodelička supstanca.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
Ministry of Sound je napisao/la:
Daj šta god u samo jednoj čaši goste ove birtije može u mojim očima napraviti 10x ljepšim, pametnijim i zanimljivijim. Može i neka psihodelička supstanca.
ogledalo je ravno pa lijevo. uživaj u pogledu, goste.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Pravo da ti kažem Ministry, meni nije potreban nikakav napitak da vidim da si obično smrdljivo govno. Ovim što si rekao direktno si atakovao na kolege koji uređuju Chat.
Ksenija je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:
Pravo da ti kažem Ministry, meni nije potreban nikakav napitak da vidim da si obično smrdljivo govno. Ovim što si rekao direktno si atakovao na kolege koji uređuju Chat.
ma pusti ga, vidiš da je čovjeku bilo dosadno bez nas.
nego, moram ti reći da je Maša divna.
ovo je i za "Vaša jela" i za sportske teme.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Ma čisto mi se fućka za nekoga ko se iz tople Australije "bori" za svoj narod. Koji blef!
Maša i Miška su nenadmašni. A da to nije uticalo da se ministar u dogovoru sa samim sobom (čitaj Wind/škerac) ovako ponese prema nama? Bokte, svaki dan neko iznenađenje.
Odoh da drmnem jednu juhu s zelenjavo, kažu da krepi dušu i telo.
Ksenija je napisao/la:
Maša i Miška su nenadmašni. A da to nije uticalo da se ministar u dogovoru sa samim sobom (čitaj Wind/škerac) ovako ponese prema nama? Bokte, svaki dan neko iznenađenje.
ma nemoguće. znaš li koliko alkohola njih troje ( ) moraju popiti da otrpe boravak u Kavanici? nije zbog nas sigurno.
ja ću pustiti još jednu lijepu pjesmu u čast V.D., počivao u miru.
Ma čisto mi se fućka za nekoga ko se iz tople Australije "bori" za svoj narod. Koji blef!
Citat:
Blefiraš više ti sa ovim da se netko javlja iz tople Australije. Znači, Ksenija/Ministar -isto ovo samo drugo pakovanje.
Citat:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.