HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 07:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 155 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Što nakon osamostaljenja RS ?
PostPostano: 21 sij 2010, 22:23 

Bihac-Krajina je napisao/la:
Ma dajte ljudi kakva nezavisna rs o cemu vi pricate, pa ona bi bila za dva dana sravnata bolan haaaaaaalooooo, jeste normalni??? Nece niko nikud bez rata, sta vi mislite Srebrenica da ostane u toj tvorevini? Uh pa da, pa Kozarac itd. itd. ja postujem ustav BiH, ali molim lijepo zelim da se postuje i s druge strane. Tim potezom bi se Srbi sami unistili.

Ma tko bi ju to sravnao?? Samo me to zanima, tko bi pokrenuo tu akciju protiv toga?!

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:28 

Jaka rs znaci jaka dejtonska BiH, to svima treba da bude jasno, ja nemam nista protiv (cak treba da bude najjasnije svakoj budali da ce to izgledati tako i narednih 10god.) ali eto, opet ta tema...

Nadovezao BiH se :zubati jaka ali i samostalna R Srpska.
Ne znam kako vi Bošnjaci ne shvaćate da niste dovoljni samo vi da se održi BiH,jer jebeš ti tu zemlju čijem se raspadu dva od tri naroda veseli ili više od 50%
I Srbi su se grčevito borili očuvati Jugoslaviju pa nisu.
E moje Bošnje,sami ste krivi,kada niste znali privoliti Hrvate da se zalažu za istu stvar kao i vi,nego ste ih svojim ponašanjem doveli do toga da se priklone Srbima.

Ne znam kako vi ne shvaćate da svi Srbi i većina Hrvata mrze BiH kao državu,kao što smo mi nekada mrzili Jugoslaviju,i kako bi mogla opstati zemlja koju samo na 25 do 30 % teritorija vole i prihvaćaju kao svoju.

Možda se RS i neosamostali u narednih 10 god.ali to ni vama neće koristiti,jer ovakva BiH,na kraju će biti zaostalija od Kosova.

I Hrvati i Srbi imaju gdje otići zaraditi sebi mirovinu,a šta ćete vi ?

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:29 

Zepce Jugend je napisao/la:
Ma dajte ljudi kakva nezavisna rs o cemu vi pricate, pa ona bi bila za dva dana sravnata bolan haaaaaaalooooo, jeste normalni??? Nece niko nikud bez rata, sta vi mislite Srebrenica da ostane u toj tvorevini? Uh pa da, pa Kozarac itd. itd. ja postujem ustav BiH, ali molim lijepo zelim da se postuje i s druge strane. Tim potezom bi se Srbi sami unistili.

Ma tko bi ju to sravnao?? Samo me to zanima, tko bi pokrenuo tu akciju protiv toga?!

de malo budi pametan momak, Hrvatska, Srbija, MZ, USA, EU, Rusija, Turska, Njemacka NE PODRZAVAJU nezavisnost rs niti ce kad podrzati, jer dobro znaju da ce to voditi do novog rata. NECE biti nikakvog osamstoaljenja bilo koga, mozemo samo ici naprijed, nazad nam ne daju sve da hocemo. Zato prekinite price o glupostima i nebulozama.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:32 

DarthCroat je napisao/la:
Jaka rs znaci jaka dejtonska BiH, to svima treba da bude jasno, ja nemam nista protiv (cak treba da bude najjasnije svakoj budali da ce to izgledati tako i narednih 10god.) ali eto, opet ta tema...

Nadovezao BiH se :zubati jaka ali i samostalna R Srpska.
Ne znam kako vi Bošnjaci ne shvaćate da niste dovoljni samo vi da se održi BiH,jer jebeš ti tu zemlju čijem se raspadu dva od tri naroda veseli ili više od 50%
I Srbi su se grčevito borili očuvati Jugoslaviju pa nisu.
E moje Bošnje,sami ste krivi,kada niste znali privoliti Hrvate da se zalažu za istu stvar kao i vi,nego ste ih svojim ponašanjem doveli do toga da se priklone Srbima.

Ne znam kako vi ne shvaćate da svi Srbi i većina Hrvata mrze BiH kao državu,kao što smo mi nekada mrzili Jugoslaviju,i kako bi mogla opstati zemlja koju samo na 25 do 30 % teritorija vole i prihvaćaju kao svoju.

Možda se RS i neosamostali u narednih 10 god.ali to ni vama neće koristiti,jer ovakva BiH,na kraju će biti zaostalija od Kosova.

I Hrvati i Srbi imaju gdje otići zaraditi sebi mirovinu,a šta ćete vi ?

Ja sam cuo da Islamista ima 55% od ukupnog stanovnistva, hoce da ti tako odgovorim, nazalost nisam pogan i necu ti uciniti tu uslugu, jos nesto JA BOSANAC :tank

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:37 

de malo budi pametan momak, Hrvatska, Srbija, MZ, USA, EU, Rusija, Turska, Njemacka NE PODRZAVAJU nezavisnost rs niti ce kad podrzati, jer dobro znaju da ce to voditi do novog rata. NECE biti nikakvog osamstoaljenja bilo koga, mozemo samo ici naprijed, nazad nam ne daju sve da hocemo. Zato prekinite price o glupostima i nebulozama.

Svi ovi koje si nabrojao osim ove prve dve zemlje koji blago rečeno nisu ništa drugo nego marionete koje pleše točno onako kako im se kaže, ali zato ovi veliki grači svoje mišljenje mogu promijeniti u roku 2 sekunde, mislim da to je to i samome jasno. Da sad švabo, amer, rus lupe šakom u stol i kažu nek se RS osamostali, tko bi ih zaustavio? A vjeruj da Srbi već naveliko lobiraju u tom smijeru, i da je samo pitanje vremena kad će do toga i doći. A onda je sigurno da ni mi Hrvati nećemo htjeo živjeti u istoj državi sa muslimanima, i da ako ne bude išlo fino, hm...

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:39 

Svi ovi koje si nabrojao osim ove prve dve zemlje koji blago rečeno nisu ništa drugo nego marionete koje pleše točno onako kako im se kaže, ali zato ovi veliki grači svoje mišljenje mogu promijeniti u roku 2 sekunde, mislim da to je to i samome jasno. Da sad švabo, amer, rus lupe šakom u stol i kažu nek se RS osamostali, tko bi ih zaustavio? A vjeruj da Srbi već naveliko lobiraju u tom smijeru, i da je samo pitanje vremena kad će do toga i doći. A onda je sigurno da ni mi Hrvati nećemo htjeo živjeti u istoj državi sa muslimanima, i da ako ne bude išlo fino, hm...

Sve je to fino ali sad zasad lupaju sakom od stol i kazu ne tome.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:39 

Inkvizitor je napisao/la:
ja samo kažem da će zapadni dio RS-a iseliti ako RS dobije nezavisnost. nešto slično Kosovu. Istočni dio RS-a će biti kao sjever Kosova danas.
jednostavno Srbi će se osjećati nelagodno i pod stalnom presijom skoro prekinuti, daleko od Srbije.

Западни дио Р. Српске се неће иселити јер се није иселио ни за ових 15 година од рата. Ту живи милион људи а не 10 хиљада. Кад се нису иселили у најоскуднијим годинама након рата, зашто би се сад исељавали? Стварањем хрватског ентитета, отвара се пут ка даљњој дезинтеграцији а не интеграцији тзв. БиХ. И Срби и Хрвати ће морати изборити право на референдум кад-тад, након тога свако проглашење независности је легално. Да ли ћеш се ујединити с неком државом или не, то је твоје право и то нико не може довести у питање. Данас, кад би се Аустрија и Њемачка ујединиле, ко би им могао рећи "а"? То ће исто вриједити и за РС и ХБ у сличају њихове независности и референдумског изјашњавања за уједињењем са Србијом односно Хрватском. Шта ако Србија уједињена са Српском, уђе у НАТО? Можда је то и услов да овај простор буде потпуно интегрисан у НАТО јер у том случају ће и Србија лакше преболити КиМ. Ако би се то десило, хоће ли се можда и тад јавити неки Дикобраз који би охрабрен чињеницом што је у НАТО-у, опет запријетио Бањалуци? Неће ни тад јер његова пријетња не би имала никакав смисао нити би то урадио сад, јер Дикобраз је један и само он у маниру подгузне мухе и дубоко увучен у ш*пак моћног заштитника, то може урадити. Да ли би Бурдуш стиснуо и рекао то, да Хрватска није у НАТО? Па вјерујем да би јер Бурдуш је јединствен по свом увлачењу у муслиманско пркно :D

Zapadni dio R. Srpske se neće iseliti jer se nije iselio ni za ovih 15 godina od rata. Tu živi milion ljudi a ne 10 hiljada. Kad se nisu iselili u najoskudnijim godinama nakon rata, zašto bi se sad iseljavali? Stvaranjem hrvatskog entiteta, otvara se put ka daljnjoj dezintegraciji a ne integraciji tzv. BiH. I Srbi i Hrvati će morati izboriti pravo na referendum kad-tad, nakon toga svako proglašenje nezavisnosti je legalno. Da li ćeš se ujediniti s nekom državom ili ne, to je tvoje pravo i to niko ne može dovesti u pitanje. Danas, kad bi se Austrija i Njemačka ujedinile, ko bi im mogao reći „a“? To će isto vrijediti i za RS i HB u sličaju njihove nezavisnosti i referendumskog izjašnjavanja za ujedinjenjem sa Srbijom odnosno Hrvatskom. Šta ako Srbija ujedinjena sa Srpskom, uđe u NATO? Možda je to i uslov da ovaj prostor bude potpuno integrisan u NATO jer u tom slučaju će i Srbija lakše preboliti KiM. Ako bi se to desilo, hoće li se možda i tad javiti neki Dikobraz koji bi ohrabren činjenicom što je u NATO-u, opet zaprijetio Banjaluci? Neće ni tad jer njegova prijetnja ne bi imala nikakav smisao niti bi to uradio sad, jer Dikobraz je jedan i samo on u maniru podguzne muhe i duboko uvučen u š*pak moćnog zaštitnika, to može uraditi. Da li bi Burduš stisnuo i rekao to, da Hrvatska nije u NATO? Pa vjerujem da bi jer Burduš je jedinstven po svom uvlačenju u muslimansko prkno :D

P.S. Pozdrav za gospodina DarthCroat-a. Nismo se dugo vidjeli :HercegBosanac :D

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:40 

A vjeruj da Srbi već naveliko lobiraju u tom smijeru, i da je samo pitanje vremena kad će do toga i doći. A onda je sigurno da ni mi Hrvati nećemo htjeo živjeti u istoj državi sa muslimanima, i da ako ne bude išlo fino, hm...

A šta češ nesrećo.Hočeš mi ti reči da mi je granica države u Žepću,Vitezu ili Mostaru.Šta znači ono "hmm".

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:42 

Ja sam cuo da rs godisnje gubi 6000 stanovnika (ne racunajuci one koji se sele). Sta poduzeti protiv toga? Sta uraditi protiv bijele kuge? Ko ce placati penzionerima njihov kruh za desetak godina ili ce svi biti zadovoljni sa 250 KM mjesecno? Zar to ne bi trebala biti pitanja kojima treba da se bavimo?

Staces balkanska posla...

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:44 

Ja sam cuo da Islamista ima 55% od ukupnog stanovnistva, hoce da ti tako odgovorim, nazalost nisam pogan i necu ti uciniti tu uslugu, jos nesto JA BOSANAC :tank

Pa šta ako si neka si,i ja sam Bosanac,baš kao što je netko Dalmatinac ili Slavonac,ali za razliku od tebe ja od svoje regionalne pripadnosti ne gradim nacionalnu.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:47 

Pa šta ako si neka si,i ja sam Bosanac,baš kao što je netko Dalmatinac ili Slavonac,ali za razliku od tebe ja od svoje regionalne pripadnosti ne gradim nacionalnu.

Ja gradim i ponosan sam na to sto jesam, ponosan sam na kraljicu Katarinu, na Kulin bana, na Husejina Kapetana Gradascevica i TITU, Blaz Kraljevic Bosanski Heroj!

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:50 

Agathonikos je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:
ja samo kažem da će zapadni dio RS-a iseliti ako RS dobije nezavisnost. nešto slično Kosovu. Istočni dio RS-a će biti kao sjever Kosova danas.
jednostavno Srbi će se osjećati nelagodno i pod stalnom presijom skoro prekinuti, daleko od Srbije.

Западни дио Р. Српске се неће иселити јер се није иселио ни за ових 15 година од рата. Ту живи милион људи а не 10 хиљада. Кад се нису иселили у најоскуднијим годинама након рата, зашто би се сад исељавали? Стварањем хрватског ентитета, отвара се пут ка даљњој дезинтеграцији а не интеграцији тзв. БиХ. И Срби и Хрвати ће морати изборити право на референдум кад-тад, након тога свако проглашење независности је легално. Да ли ћеш се ујединити с неком државом или не, то је твоје право и то нико не може довести у питање. Данас, кад би се Аустрија и Њемачка ујединиле, ко би им могао рећи "а"? То ће исто вриједити и за РС и ХБ у сличају њихове независности и референдумског изјашњавања за уједињењем са Србијом односно Хрватском. Шта ако Србија уједињена са Српском, уђе у НАТО? Можда је то и услов да овај простор буде потпуно интегрисан у НАТО јер у том случају ће и Србија лакше преболити КиМ. Ако би се то десило, хоће ли се можда и тад јавити неки Дикобраз који би охрабрен чињеницом што је у НАТО-у, опет запријетио Бањалуци? Неће ни тад јер његова пријетња не би имала никакав смисао нити би то урадио сад, јер Дикобраз је један и само он у маниру подгузне мухе и дубоко увучен у ш*пак моћног заштитника, то може урадити. Да ли би Бурдуш стиснуо и рекао то, да Хрватска није у НАТО? Па вјерујем да би јер Бурдуш је јединствен по свом увлачењу у муслиманско пркно :D

Zapadni dio R. Srpske se neće iseliti jer se nije iselio ni za ovih 15 godina od rata. Tu živi milion ljudi a ne 10 hiljada. Kad se nisu iselili u najoskudnijim godinama nakon rata, zašto bi se sad iseljavali? Stvaranjem hrvatskog entiteta, otvara se put ka daljnjoj dezintegraciji a ne integraciji tzv. BiH. I Srbi i Hrvati će morati izboriti pravo na referendum kad-tad, nakon toga svako proglašenje nezavisnosti je legalno. Da li ćeš se ujediniti s nekom državom ili ne, to je tvoje pravo i to niko ne može dovesti u pitanje. Danas, kad bi se Austrija i Njemačka ujedinile, ko bi im mogao reći „a“? To će isto vrijediti i za RS i HB u sličaju njihove nezavisnosti i referendumskog izjašnjavanja za ujedinjenjem sa Srbijom odnosno Hrvatskom. Šta ako Srbija ujedinjena sa Srpskom, uđe u NATO? Možda je to i uslov da ovaj prostor bude potpuno integrisan u NATO jer u tom slučaju će i Srbija lakše preboliti KiM. Ako bi se to desilo, hoće li se možda i tad javiti neki Dikobraz koji bi ohrabren činjenicom što je u NATO-u, opet zaprijetio Banjaluci? Neće ni tad jer njegova prijetnja ne bi imala nikakav smisao niti bi to uradio sad, jer Dikobraz je jedan i samo on u maniru podguzne muhe i duboko uvučen u š*pak moćnog zaštitnika, to može uraditi. Da li bi Burduš stisnuo i rekao to, da Hrvatska nije u NATO? Pa vjerujem da bi jer Burduš je jedinstven po svom uvlačenju u muslimansko prkno :D

P.S. Pozdrav za gospodina DarthCroat-a. Nismo se dugo vidjeli :HercegBosanac :D

Ne znam za vas Srbe i R Srpske,ali ukoliko bi jednog dana,što je izvjesno,postali samostalna država,bolje po vas da budete samostalni,nego da vam jednog tutora iz Sarajeva,zamjeni drugi iz Beograda,kao što bi u Herceg-Bosni bili budale da se pripoje ovoj komunističkoj Hrvatskoj.
A tko zna,možda bi Herceg-Bosna i R Srpska trebale napraviti Federaciju :zubati a Bošnjaci neka idu u Federaciju sa burdušovom Sovjetskom Hrvatskom.jer i onako ih Croasani više vole od nas.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:53 

Ja gradim i ponosan sam na to sto jesam, ponosan sam na kraljicu Katarinu, na Kulin bana, na Husejina Kapetana Gradascevica i TITU, Blaz Kraljevic Bosanski Heroj!

Samo ne znam jeli bi se kraljica Katarina i Kulin ban ponosili na vas :sega a na Tita se i morate ponositi jer on vam je i izmislio naciju.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:54 

:sega
Ovim kratkim upisom fino se odražava totalna pogubljenost i dezorijentiranost u izgradnji suvremenog nacionalnog identiteta Bošnjaka.
Moj Bože, šta je tu sve udrobljeno... :ucelo
Da stvar bude gore, sve negacija jedno drugome.
P.S. Zamislite tu ekipu nabrojanu u birtiji za šankom... :zubati :zivili

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:55 

Jedino Husein Kapetan jeste vaš... ustvari eto vam Titek. Muslimanska dosljednost a la Komšić - Živjeli Tito i Kraljević. Ima li još i jednog naroda koji bi slavio i ekstemnu desnicu i ekstremnu ljevicu kao svoje heroje??

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:57 

Ja sam cuo da rs godisnje gubi 6000 stanovnika (ne racunajuci one koji se sele).

Ја сам чуо да Херцеговина читав свијет насели, али се не расели. То кажу и за Црну Гору. Још нисам наишао на расправу а да неки муслиманац/Бошњак није поменуо смањивање броја становништва, било српског било хрватског. Чак у томе предњаче они који у томе пакосно уживају. Ја не кажем да си ти тај, али ја не знам како да неког мрзим или презирем, не могу се радовати његовом изумирању јер то је против и људских и Божјих начела. Уосталом, ни ви не правите по 10 дјеце, ту смо негдје исти, 1-2, највише троје. То је одлика свих Европљана не рачунајући шифтаре јер њих баш и не сматрам Европљанима, барем у том смислу. Они више имају визију породице какву имају муслиманци на Орјенту.

Ja sam čuo da Hercegovina čitav svijet naseli, ali se ne raseli. To kažu i za Crnu Goru. Još nisam naišao na raspravu a da neki muslimanac/Bošnjak nije pomenuo smanjivanje broja stanovništva, bilo srpskog bilo hrvatskog. Čak u tome prednjače oni koji u tome pakosno uživaju. Ja ne kažem da si ti taj, ali ja ne znam kako da nekog mrzim ili prezirem, ne mogu se radovati njegovom izumiranju jer to je protiv i ljudskih i Božjih načela. Uostalom, ni vi ne pravite po 10 djece, tu smo negdje isti, 1-2, najviše troje. To je odlika svih Evropljana ne računajući šiftare jer njih baš i ne smatram Evropljanima, barem u tom smislu. Oni više imaju viziju porodice kakvu imaju muslimanci na Orjentu.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 22:59 

Pessimus dux je napisao/la:

:sega
Ovim kratkim upisom fino se odražava totalna pogubljenost i dezorijentiranost u izgradnji suvremenog nacionalnog identiteta Bošnjaka.
Moj Bože, šta je tu sve udrobljeno... :ucelo
Da stvar bude gore, sve negacija jedno drugome.
P.S. Zamislite tu ekipu nabrojanu u birtiji za šankom... :zubati :zivili

Znaš kako su ono pred rat Srbi pjevali,,Nema više Ante,Azema i Tite,da vas opet od četnika štite'' :zubati
A to i jeste živa istina,ti suncokreti su uvijek znali se ulizati onome tko je na vlasti,počevši od Turaka,Austrougara,NDH,pa do Tite,a sad su i najumiljatiji prema stranim protektoratima.
Danas sutra da Kinezi zavladaju,Mošnjaci bi prvi počeli obožavati Kunfucija. :zubati

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 23:01 

Nisam se dugo uključivao ali vidim da je prava tema aktivirana, pa da spomenem nešto... Na dosta mesta sam čuo taj argument, da se tzv. međunarodna zajednica plaši da bi se Republika Srpska pripojila Srbiji, a HR Herceg Bosna Hrvatskoj ukoliko bi postale nezavisne. Mislim da bi trebalo napraviti ovo što spominje DarthCroat tj. da se i RS i HR HB u Ustavima obavežu da neće biti pripajanja drugim državama ukoliko budu nezavisne. Na takav predlog teško da bi neko u Svetu mogao reći nešto protiv.

Ko jednom oseti državu teško je se odriče, što da se Banjaluka menja Beogradom, ili Mostar Zagrebom. Bolje je za ljude da su "svoji na svome". A tako će se lakše i pronaći zajednički jezik sa međunarodnom zajednicom... Iskreno, nije lako ovo priznati ali stvari tako stoje.

:zivili

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 23:03 

A tko zna,možda bi Herceg-Bosna i R Srpska trebale napraviti Federaciju :zubati

:D :D :D

Ако не федерацију ( :D ), онда барем да за сва времена закопамо ратне сјекире. Доста је било и мржње и ратова. То исто мислим и за муслиманце. Најбоље се растати у миру него се опет хватати за вратове, па опет па опет :D

:D :D :D

Ako ne federaciju ( :D ), onda barem da za sva vremena zakopamo ratne sjekire. Dosta je bilo i mržnje i ratova. To isto mislim i za muslimance. Najbolje se rastati u miru nego se opet hvatati za vratove, pa opet pa opet :D

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 23:08 

ljudi, pa što ćemo s tolikim državicama, Balkan i ovako izgleda usitnjeno na karti Europe sa silnim državama.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 23:12 

Ja predlazem da se mi tropoljci(Livno, Duvno, Kupres) odvojimo od Herceg-Bosne kad doticna dobije nezavisnot, osnujemo republik of Završje, što bi nama netko iz Mostara šefovo :neznam

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 23:12 

Kiza je napisao/la:
Nisam se dugo uključivao ali vidim da je prava tema aktivirana, pa da spomenem nešto... Na dosta mesta sam čuo taj argument, da se tzv. međunarodna zajednica plaši da bi se Republika Srpska pripojila Srbiji, a HR Herceg Bosna Hrvatskoj ukoliko bi postale nezavisne. Mislim da bi trebalo napraviti ovo što spominje DarthCroat tj. da se i RS i HR HB u Ustavima obavežu da neće biti pripajanja drugim državama ukoliko budu nezavisne. Na takav predlog teško da bi neko u Svetu mogao reći nešto protiv.

Ko jednom oseti državu teško je se odriče, što da se Banjaluka menja Beogradom, ili Mostar Zagrebom. Bolje je za ljude da su "svoji na svome". A tako će se lakše i pronaći zajednički jezik sa međunarodnom zajednicom... Iskreno, nije lako ovo priznati ali stvari tako stoje.

:zivili

Ja mislim kada bi se Herceg-Bosna i popojila Hrvatskoj,da bi je Zagreb rasturio gore nego što joj danas Sarajevo.

Biti priključen državi u kojoj se na vlasti smjenjuju mafijaši okićeni domoljubljem,udbaši i reformirani komunisti,možda je čak i gore nego ova Federacija sa Talibanima,jer od Talibana znamo što nam je očekivati,dok bi nas ovi pokušali liberalizirati.
Herceg-Bosna je još uvijek jedna zdrava nacionalna sredina,a proeuropski podanički i liberalni Zagreb,za nas je isto što i talibansko Sarajevo.

Vrh

PostPostano: 21 sij 2010, 23:13 

@ dudu

BENELUKS tj. Belgija, Holandija, Luksembur - pa šta ima fali, deluju jako usitnjeno... Da ne spominjemo egzotične evropske zemlje kao što su: Monako, Andora, Lihtenštajn ili San Marino.

Herceg Bosna bi imala stanovnika koliko npr. i Crna Gora, RS duplo više... A suštinski granica svakako neće biti i svi ćemo imati euro u džepu.

Vrh

TG-B.B.B je napisao/la:
Ja predlazem da se mi tropoljci(Livno, Duvno, Kupres) odvojimo od Herceg-Bosne kad doticna dobije nezavisnot, osnujemo republik of Završje, što bi nama netko iz Mostara šefovo :neznam

:zubati :zubati

Vrh

TG-B.B.B je napisao/la:

a mi od Livna...šta oni misle nama naturat svoju volju, još dok smo u bivšoj Jugi imali LI tablice...e neće ići :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 155 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: