HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 sij 2025, 15:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1265 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku!
PostPostano: 17 svi 2015, 16:47 

i_jopet je napisao/la:
bezimeni12 je napisao/la:
Idealna sansa za uhapsiti pripadnike teroristicke organizacije Muslimanska Braca:

slika

Nisam znao da ima ovih Egipćana po Sarajevu ali očito da ima.

Kako da ne, najpopularnija prijeratna slastičarna u Sarajevu se zvala Egipat. :D

Ovo nisu nužno Egipćani nego panislamistički Arapi kakvih ima nešto u SA, nešto Erdoganovih oriđinale i nešto domaćih Turaka (mislim na one koji se kulturološki implicitno izjašnjavaju kao Turci).

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 17:00 

Ministry of Sound je napisao/la:

Kako da ne, najpopularnija prijeratna slastičarna u Sarajevu se zvala Egipat. :D

Samo sto se vlasnik zvao Dušan (prije toga njegov otac Tomislav).
slika
Indijaneri su bili zakon.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 17:14 

Samo sto se vlasnik zvao Dušan (prije toga njegov otac Tomislav).
slika
Indijaneri su bili zakon.

Sve mi je to poznato, samo zezam lika. Ipak Jadranka FTW (njoj je vlasnik mislim bio Srbin).

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 17:33 

Sve mi je to poznato, samo zezam lika. Ipak Jadranka FTW (njoj je vlasnik mislim bio Srbin).

Sad usrecuju Toronto:
Citat:
Jadranka Pastries Inc.
257 Scarlett Road, York, ON M6N 4K9

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 17:43 

Spaso iz Makedonije. Rokno ga četalj kad je otišao da mu traži mercedesa što mu ga je četo apcigovo.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 18:32 

Hoce ćetnici.Tako su ubili i Borišu Starovića.
I granatirali svoju djecu kod PTT Inzinjeringa:
Citat:
The trajectory was calculated and it was determined that the Bosnians had mortared their own children. For public relations purposes. Sure enough, the morning news in the city reported that the UN and their Serb allies had killed these children. We could not believe it. I can't speak for the others, but that morning I would have happily killed any TDF (Muslim) troops I saw. I was growing tired of the whole mess. These people did not care. They were animals.

Citat:
''Imamo mi naše ratne zločince. Po gradu su ubijali ljude bez obzira na nacionalnost, silovali djevojčice, iživljavali se nad njima, pa su ih bacali na ulicu i govorili da ih je ubio srpski snajperista. Imamo mi naše koji su nas ubijali. Zašto njih ne zatvore? Zato što je bila takva politika. Nek se krene redom, ja sam za to da se sve raščisti.''

Tako su ćetnici oteli i stan Spase i Tome Ristovskog, na elitnoj lokaciji:
Citat:
Pored zapošljavanja porodice na svom fakultetu Šefkija Čekić je iskoristio rat kako bi riješio i stambene probleme svojih bližnjih. Tako je “oslobodio” stan na Gajevom trgu pored Tržnice Markale, koji je pripadao braći Tomi i Spasi Ristovskom (prijeratnim vlasnicima slastičarne Egipat).

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 19:48 

Narod koji je ubijo svoje starce i iznemogle sa svojim "Lapotom"srpskim starim običajem koji je možda i dan danas ustanovljen kod nekih Srba.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2015, 10:55 

Kakve glupave prosvjede oni prave da te Bog sačuva.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2015, 11:27 

ma kakav Islamist, pa to je miroljubiva religija ;). Turci su 500 godina gledali kako se Krscani sami nabijaju na kolac, crkve, samostani, ma to se sve samo od sebe palilo. Gradili su ih od samozapaljivog drveta, i tako ti se nakasljes a crkva u trenu u pepelu, pih...koja nesreca. Diljem Europe Islam poziva na mir, tj. vjecni mir, nakon sto te kvalitetno po halal propisima zakolju.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2015, 16:04 

Teroristi u ofanzivi na treci:
Citat:
Kravice: Postavljen znak zabrane obavljanja vjerskih obreda

slika

Citat:
Kako se novinska agencija Patria na licu mjesta uvjerila na Kravicama je zabranjeno obavljanje vjerske molitve. Kako je pojašnjeno zbog sve većeg dolaska Arapa na Kravice koji su obavljali molitvu (klanjali) uposlenici su bili prinuđeni staviti ovaj znak, uz obrazloženje da je klanjanje ometalo druge posjetitelje.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2015, 16:16 

Nisam znao da vam je toliko hator.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2015, 18:22 

Teroristi u ofanzivi na treci:
Citat:
Kravice: Postavljen znak zabrane obavljanja vjerskih obreda

slika

Citat:
Kako se novinska agencija Patria na licu mjesta uvjerila na Kravicama je zabranjeno obavljanje vjerske molitve. Kako je pojašnjeno zbog sve većeg dolaska Arapa na Kravice koji su obavljali molitvu (klanjali) uposlenici su bili prinuđeni staviti ovaj znak, uz obrazloženje da je klanjanje ometalo druge posjetitelje.

jasno je, talijanski jezik kao upozorenje Arapima, a vjerojatno arapski jezik kao upozorenje Talijanima koji zaneseni navrate iz Međugorja.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2015, 20:08 

dudu je napisao/la:

jasno je, talijanski jezik kao upozorenje Arapima, a vjerojatno arapski jezik kao upozorenje Talijanima koji zaneseni navrate iz Međugorja.

Hoces reci da HMS pretjeruje?

Vrh

PostPostano: 18 svi 2015, 21:16 

Nema na ćirilici.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2015, 20:46 

BBC je napisao/la:
Bošnjačko društvo je jednostavno otišlo u ***. Toliko boleštine nisam za života vidio.

Citat:
Saneli Prašović-Gadžo poručeno da će je “spucati metak”!
Objavljeno 08.05. - 13:50

Sanela Prašović-Gadžo: Živim pod pritiskom

Sanela Prašović-Gadžo, novinarka i urednica emisije “Interview 20″ na BHT 1, prijavila je policiji prijetnje koje je 10. travnja primila porukom upućenom joj putem Facebooka od izvjesnog Asima Tabakovića, kojeg ne poznaje.

– Između ostaloga, u poruci se ja nazivam pogrdnim imenima, zamjera mi se što sam ugostila u emisiji “Interview 20″ Nikolu Karabatića i “što se zbližavam sa Srbima” te se navodi da pazim koga prozivam, jer bi me mogao „metak spucati” iz nekog auta – otkriva Prašović-Gadžo za “Dnevni avaz”.

Kako kaže, u prvom trenutku pomislila je da izbriše i zaboravi na tu poruku, ali je u dogovoru s obitelji istog dana, ipak, sve prijavila Federalnoj upravi policije (FUP).

slika

Prijeteća pokruka završava sa: Lijep pozdrav!

– Bila sam šokirana, jer prije su novinari imali prijetnje kada otkriju nešto kriminalno ili politički nepodobno, ali ovo je bila prijetnja upućena zbog sportske emisije s najboljim rukometašem na svijetu, prijateljem naše BiH. Dakle, prijetnja zbog toga što sam ja Sanela ugostila Nikolu! To je nešto što me potpuno zaledilo, uplašilo, poharalo. Ja sam, uz to što sam novinarka, i majka i žena. Znate, uhvatim sebe kako vozim i onda zapravo sve vrijeme gledam na retrovizore. Kada parkiram negdje, gledam tko je to stao pored mene. Kada sam u kući, gledam šta se zbiva u dvorištu. Sve vrijeme živim pod pritiskom. Ne znam je li osoba koja mi prijeti ovdje u Sarajevu ili ne, kazala je Prašović-Gadžo “Avazu”.

Ističe kako ju je još veći strah uhvatio kada se dogodio slučaj “Zvornik”. Kako u međuvremenu nije imala nikakvih povratnih informacija iz policije o svojoj prijavi, u FUP-u je pokušala doći do informacija o tome je li istraga o prijetnjama makla s mrtve točke. Tek prije tri dana doznala je da je FUP došao do podatka da se osoba koja joj prijeti nalazi u Francuskoj te da je slučaj “proslijeđen” Francuzima?!

Nastavak....

Citat:
Urednici “Intervjua 20″ Saneli Prašović Gadžo ponovo prijete smrću: Ja sam meta, moja obitelj živi u strahu
Objavljeno 24.06. - 22:39

slika

Sanela Prašović- Gadžo
Sanela Prašović-Gadžo, urednica emisije “Intervju 20″ na BHT1, koja je dobila niz prijetećih poruka od izvjesnog Asima Tabakovića nakon što je u svojoj emisiji ugostila Nikolu Karabatića, nije zadovoljna reakcijom Tužiteljstva Kantona Sarajevo na ovaj slučaj jer, kako kaže, tužiteljica Advija Balta-Hojdo predmet ne rješava već tri mjeseca.

Podsjećamo, Prašović-Gadžo na svom Facebook profilu od 10. travnja prima poruke u kojima piše “da se pazi koga proziva, jer bi je mogao metak spucati iz nekog auta”, a sve zbog, kako je navedeno, njenog zbližavanja sa Srbima, piše Dnevni avaz.

Prema njenim riječima, jutros je primila još jednu prijeteću poruku od Tabakovića u kojoj su prijetnje konkretnije.

– Jutros vidim opet poruka od istog pošiljatelja. Ruka mi je počela drhtati čim sam vidjela ime i prezime. Dišem ubrzano i čitam. Ovog puta je to roman. Neka halucinacija u kojoj sam ja opet meta. Kaže da me traži i da će me naći kako bi mi…ostalo nije za javnost. Nije za uši moje djece – kaže uplašena Prašović-Gadžo za sarajevski list.

Iz Tužiteljstva Kantona Sarajevo “Avazu” su kazali da ovaj slučaj “ne može biti riješen preko noći” jer sjedište Facebooka nije “tek tako” dostupno Bosni i Hercegovini.

– Upoznata sam sa slučajem Prašović-Gadžo kojeg sam proslijedila tužiteljici Balti-Hojdo. Rješavati jedan ovakav predmet, prijetnje putem društvenih mreža, nije lako i ne može ići brzo – kazala nam je Dalida Burzić, glavna tužiteljica Tužiteljstva KS.

Federalna uprava policije ranije je došla do podatka da se osoba koja je prijetila Prašović-Gadžo nalazi u Francuskoj, te da je slučaj proslijeđen Francuzima.

– Nakon suočavanja s našim policijskim i pravnim sustavom, potpuno odgovorno sada tvrdim- ja sam meta! Meta za budalu kojoj sam fikcija i koja mi prijeti da će me naći ovdje i ubiti! Moja obitelj i ja živimo pod pritiskom, a danas nakon ove nove prijetnje ne mogu ni opisati kako mi izgleda dan – požalila se Prašović-Gadžo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Naša Kvačica i 71 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: