HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 stu 2025, 00:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pravi razlog mesićeve izjave o "vojnoj intervenciji"!
PostPostano: 24 sij 2010, 19:51 

Nije mi baš najjasnije kako dođosmo od Mesića do Erdemovića.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 19:51 

Koja je budaletina taj Latinica. Najprije veli da je u borbama u Posavini poginulo 2500 branitelja, ubijeno 1500, 500 ratnih invalida, 8500 ranjenih, a onda da Hrvatska nije pokazivala nikakav interes za obranu Posavine.

U ovakve bajke mogu vjerovati samo hrvatski ljevičarski idioti i balije. Oni prodali cijelu istočnu Bosnu, pa misle da su i drugi prodavali. Tako bi oni govorili da je poginulo 10000 ljudi u obrani. Koliko ih je poginulo u obrani istočne Bosne?

Ono što je najvažnije, prodana ili ne, mi se barem danas zalažemo za povratak Posavine, dok od Bošnja nigdje i nikad ništa nećeš čuti o istočnoj Bosni, Prijedoru itd., nego su, kao i u ratu, zinuli na hrvatska područja.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 19:54 

teranova je napisao/la:

Pa ima sličnosti, Erdemović danas šivi negdje u inozemstvu sa drugim identitetom,
a Mesiću će možda uskoro trebati novi identitet.
Priznajem i sam da sam skrenuo sa teme jednim postom, ali eto dogodilo se.
Sad ćemo opet ispočetka.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 19:55 

Vuco je napisao/la:
Koja je budaletina taj Latinica. Najprije veli da je u borbama u Posavini poginulo 2500 branitelja, ubijeno 1500, 500 ratnih invalida, 8500 ranjenih, a onda da Hrvatska nije pokazivala nikakav interes za obranu Posavine.

U ovakve bajke mogu vjerovati samo hrvatski ljevičarski idioti i balije. Oni prodali cijelu istočnu Bosnu, pa misle da su i drugi prodavali. Tako bi oni govorili da je poginulo 10000 ljudi u obrani. Koliko ih je poginulo u obrani istočne Bosne?

jel i ja sada trebam poći vrijedjanjem ili da ocekujem kao neku opomenu?

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 19:58 

geronimO je napisao/la:
kladim se da nisi ni pogledao video! govore i ljudi koji su u vladi tada bili, koji su bili izvrsioci! a ne neke babske price!

Hakija Meholjić je ratni načelnik općine Srebrenica. Šta želiš postići svojim stalnim skakanjem u vlastita usta.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 19:58 

teranova je napisao/la:

Lako. Na forumu smo..

A Mesić je i onako prošlost.

slika

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:00 

geronimO je napisao/la:
Real gone je napisao/la:
GeronimO jel možeš da mi kažeš šta misliš o stavovima autora nove knjige o Srebrenici čije sam citate navela u prethodnom postu?

nisam htio toliko zalaziti u to! procitao sam text! da ima zlonamjernih ljudi koji pokusavaju od napravljenog jada profitirati, ima i kod bosnjaka, a pogotovo kod drugih! tako da to nije nista novo!
malo mi je smijesno da se javljaju neki autori koji pokusavaju na temi srebrenice i dnevne politike profitirati, aprije toga niko nije ni cuo za njih! sto govori i da je i ta sama knjiga plod profita na jadu!

A tvoji pokušaji da profitiraš na jadu posavskih Hrvata. Šta je to.?

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:03 

geronimO je napisao/la:
nisam htio toliko zalaziti u to! procitao sam text! da ima zlonamjernih ljudi koji pokusavaju od napravljenog jada profitirati, ima i kod bosnjaka, a pogotovo kod drugih! tako da to nije nista novo!

I da, zaboravila sam da dodam da je "profitiranje" na temu ispitivanja haških optužnica i suđenja vrlo upitno.

Naime, kako stvari stoje, jedino logično u smislu profita bi bilo pisati hvalospeve o Hagu.

slika

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:06 

Inkvizitor je napisao/la:
geronimO je napisao/la:

malo mi je smijesno da se javljaju neki autori koji pokusavaju na temi srebrenice i dnevne politike profitirati, aprije toga niko nije ni cuo za njih! sto govori i da je i ta sama knjiga plod profita na jadu!

Inkvizitore, ja sam postirao youtube video! popusti me, moze! ako ti se ne svidja sta oni govore, napadaj njih! ja se ne profiliram ni na kakvom jadu! niti sam ikako uvrijedio te ljude!

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:12 

geronimO je napisao/la:

Inkvizitore, ja sam postirao youtube video! popusti me, moze! ako ti se ne svidja sta oni govore, napadaj njih! ja se ne profiliram ni na kakvom jadu! niti sam ikako uvrijedio te ljude!

jesi li nadareno glup, ili vježbaš svaki dan.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:14 

geronimO je napisao/la:

jesi li nadareno glup, ili vježbaš svaki dan.

možeš ti i bolje! :evotigana

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:15 

geronimO je napisao/la:
niko hrvate nije tjerao da oformljavaju neustavne i nelegalne kategorije na tlu bosne poput HR HB! u tome je problem!

I ti si došao na HercegBosna forum govoriti o HR HB kao o "neustavnoj i nelegalnoj kategoriji". :smajl017
Koja perverzija i kompleksi.
To može samo bosanski sunit.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:17 

Pessimus dux je napisao/la:
geronimO je napisao/la:
niko hrvate nije tjerao da oformljavaju neustavne i nelegalne kategorije na tlu bosne poput HR HB! u tome je problem!

I ti si došao na HercegBosna forum govoriti o HR HB kao o "neustavnoj i nelegalnoj kategoriji". :smajl017
Koja perverzija i kompleksi.
To može samo bosanski sunit
.

koji ti je ovaj post perverzija i komplex!

pa valjda je ovaj forum otvorena za sve! ako nije, recite! pa budite u konzervi, meni ne smeta!

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:25 

Ako je ovaj forum konzerva, sta li su vasi???

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:27 

geronimO je napisao/la:
pa valjda je ovaj forum otvorena za sve! ako nije, recite! pa budite u konzervi, meni ne smeta!

Iako ne pripadam forumskoj administraciji, mogu ti reći iz iskustva kako je forum otvoren za sve one koji će civilizirano, konstruktivno i argumentirano raspravljati, a ne davati paušalne neutemeljene ocjene, iznositi bezbroj puta razbijene predrasude, te minirati teme i rasprave.

P.S. Konzervu sam pripremio za tebe i one koji dijele tvoja razmišljanja. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:32 

geronimO je napisao/la:

Iako ne pripadam forumskoj administraciji, mogu ti reći iz iskustva kako je forum otvoren za sve one koji će civilizirano, konstruktivno i argumentirano raspravljati, a ne davati paušalne neutemeljene ocjene, iznositi bezbroj puta razbijene predrasude, te minirati teme i rasprave.
P.S. Konzervu sam pripremio za tebe i one koji dijele tvoja razmišljanja. :biceovodobro

a po tvome mogu mislitija sam to boldirano!

a svi vi, hrvati, ste ovo prije boldiranoga!

ma daj! da vam nema nas, vi bi stalno isli u krug sa razmisljanjima i temama!

opustite se malo! ne ugrozavam vam ja cyber republiku! evo i od mene, drag mi je dinamo :dinamo1 :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:35 

geronimO je napisao/la:
opustite se malo! ne ugrozavam vam ja cyber republiku! evo i od mene, drag mi je dinamo :dinamo1 :biceovodobro

Ili Zagreb? :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:49 

geronimO je napisao/la:

Sorry, meni nije drag. :evotigana

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:51 

Robbie MO je napisao/la:
geronimO je napisao/la:
i alija se garant predumisljao pa na kraju i pristao!

odjednom neki hakija postaje vazan!

a na onom video o prodaji posavine govore hrvati i to nekoliko njih!

a vi meni neke hakije!

lično, ne vjerujem u tu pricu! ne zbog alije, vec zbog toga sto je nevjerovatna!

pa kao da je usmjerena, kako kakav strip za djecu ispodprosjecne inteligencije!

slika
:D

hahahaaha ovo je najjače :sega
gdje si ovo našao, ima li još ?

Vrh

PostPostano: 24 sij 2010, 20:59 

geronimO je napisao/la:

Sorry, meni nije drag. :evotigana

Nemojte oko toga da se kačite,Zvezda je život,sve ostalo su sitnice!

Vrh

PostPostano: 25 sij 2010, 00:32 

Što se tiče legalnosti Alijinog predsjedništva, to su gluposti. Pa Babo, Koljević i Plavšićka su bili legalno izabrani članovi tog predsjedništva, nije bilo pravne osnove po kojoj ih je Alija mogao smijeniti. Budući da su se predsjedništvo i parlament BiH 1992. raspali, tako se i država raspala. Najjači argument protiv teze o agresiji Hrvatske na BiH je činjenica da se BiH raspala i da su sve tri strane imali podjednaki legalitet. Al džabe kad su poslali Nobila u Haag, a poslije je bilo kasno.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2010, 03:31 

a evo o posavini!
Citat:
TUĐMAN: Gojko, ja razmišljam o ovome što Mate kaže, da Mate kao predsjednik HDZ-a ode na tu turneju...
BOBAN: A zamjenjuje ga vijeće – potpredsjednik Zastupničkog doma, ministar za vanjske poslove, kao i Mile Akmadžić, i trećega ne mogu sada stvarno...
TUĐMAN: Iz srednje Bosne neka bude.
ŠUŠAK: Iz Posavine, tako da nam ne mogu kazati da nije uključena unutra.
BOBAN: Može onda onaj mali Živković, potpredsjednik stranke neka bude on.
TUĐMAN: Samo, među nama rečeno, taj bi morao biti toliko razborit čovjek da će u krajnjem možda shvatiti, u općem rješenju, da ma koliko god nam ta Bosanska Posavina političko-ekonomski značila, ali radi rješenja, ako mi dobijemo granice Novi Travnik – Busovača – Bihać, i ako dobijemo za to očišćenu Baranju itd., da mi možemo odustati od većeg dijela Posavine.

tekst
ZAPISNIK
sa razgovora Predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana, sa mr. Matom Bobanom, predsjednikom Hrvatske Republike Herceg-Bosna održanog dana 28. 11. 1993. godine u Predsjedničkim dvorima

stenogram!

Vrh

PostPostano: 25 sij 2010, 04:18 

geronimO je napisao/la:
a evo o posavini!
Citat:
TUĐMAN: Gojko, ja razmišljam o ovome što Mate kaže, da Mate kao predsjednik HDZ-a ode na tu turneju...
BOBAN: A zamjenjuje ga vijeće – potpredsjednik Zastupničkog doma, ministar za vanjske poslove, kao i Mile Akmadžić, i trećega ne mogu sada stvarno...
TUĐMAN: Iz srednje Bosne neka bude.
ŠUŠAK: Iz Posavine, tako da nam ne mogu kazati da nije uključena unutra.
BOBAN: Može onda onaj mali Živković, potpredsjednik stranke neka bude on.
TUĐMAN: Samo, među nama rečeno, taj bi morao biti toliko razborit čovjek da će u krajnjem možda shvatiti, u općem rješenju, da ma koliko god nam ta Bosanska Posavina političko-ekonomski značila, ali radi rješenja, ako mi dobijemo granice Novi Travnik – Busovača – Bihać, i ako dobijemo za to očišćenu Baranju itd., da mi možemo odustati od većeg dijela Posavine.

tekst
ZAPISNIK
sa razgovora Predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana, sa mr. Matom Bobanom, predsjednikom Hrvatske Republike Herceg-Bosna održanog dana 28. 11. 1993. godine u Predsjedničkim dvorima

stenogram!

To je glasno razmišljanje i ne govori ništa o 92. Ipak je 95 Tuđman vratio ono "jaje" RS-u, za onoliko koliko su Srbi bili spremni popustiti, a to je općina Odžak, i koridor za Goražde (da, zahvali se Tuđmanu).

Vrh

PostPostano: 25 sij 2010, 04:54 

Svi postovi sa ove teme koji se tiču Zenice 93, i sa teme Zenica sa podforuma srednja Bosne su odvojeni i premješteni na:

rat-bih-hrvatskoj/zenica-t1715.html

Vrh

PostPostano: 25 sij 2010, 09:04 

mateb je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Ma to su ti klinci matematičari i kartografi. Pogleda kartu ispred sebe i nema sliku Ante iz Plehana ni Joze iz Johovca i njihovih obitelji koje bi se možda i vratile i radile i pravile djecu, i samim tim bi ta naša jedinica bila na dulje vrijeme učvršćena. Oni bi radije parkove prirode pod kojim stenje i sadašnja HB županija.

Najbolja trgovina je bila ta za Odžak, 60 % Hrvata se vratilo u Odžak i Domaljevac. Eto im kvadrata more neka nam vrate Komušinu i ostala naša sela. Uz povratak od 60 % to je još koji postotak više Hrvata u BiH.

A što se Hrvatske tiče nisu Zagreb i Karlovac ništa vredniji od Vukovara i Osijeka. Prema tome ne vidim u tom problem i da ne budu ova područja za trgovinu u Federaciji.

Bi li se ti vratio nakon 17-18 godina? Fantazije. Vratit će se (možda) jedino ljudi koji su odrasli u Posavini, a sad imaju preko 50 godina. Mladi ljudi koji bi mogli praviti djecu su 1992. imali 10-15 godina. Dakle, proveli su godine u kojima su se formirali kao osobe daleko od Posavine. Osim toga, ti si taj koji stalno govori racionalno, o prevaziđenosti nacionalnih i drugih iracionalnosti. Što ima racionalno u tome da se netko tko se školovao, završio fakultet u Zagrebu i u njemu stvorio život vraća u selo kojeg se više niti ne sjeća. Bilo bi odlično napraviti istraživanje i vidjeti koliko bi se ljudi zbilja vratilo u ta sela. Općenito, najveći advokati Posavine su obično ljudi koji nisu iz nje, nego im samo služi da pojačaju svoju argumentaciju o nekim drugim stvarima.

U konačnici, tako ćeš Hrvate iz Glamoča i Drvara (ima ih skoro 2000) osuditi na novo iseljavanje, da bi zauzvrat dobio prazna sela.

Nevjerojatno kako se lako kockati s tuđim.

Kad bi politika odradila svoje a ne bi ovako kurvinski tuđim plaćala Hrvati bi se u Bosanski Brod vratili u većem broju nego što misliš.
Zar ti nije jasno zašto u biH imamo puno stranki?
Upravo radi ovoga.
Nemamo isti interes.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Marko80, Naša Kvačica i 47 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: