HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 sij 2025, 17:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 630 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Sljedeća

Jeste li za trajnu pomirbu i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH ?
Da 47%  47%  [ 21 ]
Ne 36%  36%  [ 16 ]
Ne znam. 18%  18%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 45
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Trajna pomirba i usklađivanje interesa katolika i muslimana u BiH
PostPostano: 23 lip 2015, 12:32 

Bistrik je napisao/la:

Znaš li ti što je brak ?
Pa muslimani i katolici su u "političkom braku" u federaciji...

Mislim da se za ovaj "politički brak" vrijedi boritii - pa vidjet ćemo gdje ćemo izaći...

Apsolutno. S obzirom da ste u braku, i ja se pravo čudim kada vidim da se bune što ih jebete.

Vrh

ma ja evo ga udario sad po Evanđelju :D

uvijek ćeš ti biti za "mir i slogu" sa Hrvatima iz jednog jedinog razloga, zato što ste u tzv. miru više osvojili i uradili kontra Hrvata nego u ratu, a sve na tu kartu koju ti ovde promoviraš "pomirenje", ali sa vašom figom u džepu.

ajd barem za početak neka prestanu ubojstva hrvatskih povratnika od vaših terorista pa ćemo onda moći pričati o nekom suživotu. Ako je FTV poklopila i zamaskirala vašu mržnju i islamske terorističke ekstremiste koje uzgajate protiv Hrvata, svijet nije, mi pogotovu, a u RH također. Ali hoće qrac, nastavljate terorizirati i prijetiti sa terorizmom, od Bakira do Suljagića, Komšića i ovih nazovi graDŽana koji se razlikuju od Bakira i ISILa samo u metodi, a tu pripadaš i ti, mirnodopski osvajaĆ.

sami ste izabrali taj put i njime i dalje idete bez obzira na tvoje lafo miroljubive poruke, to je samo privremena taktika ogrezlih fašista sa idejom 100%Bosna. Riješi se takvih ekstrema pa onda pričajte o bilo kakvom demokratskom društvu i pomirenju.

Vrh

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Bistrik je napisao/la:

Uvijek ću biti za mir i slogu katolika i muslimana u BiH i čak i šire...

Znam što je alternativa, doživio sam je na vlastitoj koži, i ne želim je nikome ...

Naravno - puno smo prokleti i naopaki da bi uradili pravu stvar, i bili dobri i društveno korisni ljudi...

Ako nad ikim stoji giljotina, to sigurno nisu BH Hrvati ... ali ipak ...

Psalam 23. (Davidov)

Gospodin je pastir moj:
ni u čemu ja ne oskudijevam;
na poljanama zelenim
On mi daje odmora.
Na vrutke me tihane vodi
i krijepi dušu moju.
Stazama pravim On me upravlja
radi imena svojega.

Pa da mi je i dolinom smrti proći,
zla se ja ne bojim, jer si Ti sa mnom.
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.

Trpezu preda mnom prostireš
na oči DUŠMANIMA mojim.
Uljem mi glavu mažeš,
čaša se moja prelijeva.
Dobrota i milost pratit će mene
sve dane života moga.
U Tvome ću domu prebivati
kroz dane mnoge.

To je psalam za sahranu i čita se kod sahrana katolika.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2015, 12:37 

Ta šizofrenija i ludilo će se morati eliminirati silom i oružjem, kao ISIL. To je opasno po svako društvo, i drugog rješenja jednostavno neće biti.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2015, 13:00 

lider30 je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:

Uvijek ću biti za mir i slogu katolika i muslimana u BiH i čak i šire...

Znam što je alternativa, doživio sam je na vlastitoj koži, i ne želim je nikome ...

Naravno - puno smo prokleti i naopaki da bi uradili pravu stvar, i bili dobri i društveno korisni ljudi...

Ako nad ikim stoji giljotina, to sigurno nisu BH Hrvati ... ali ipak ...

Psalam 23. (Davidov)

Gospodin je pastir moj:
ni u čemu ja ne oskudijevam;
na poljanama zelenim
On mi daje odmora.
Na vrutke me tihane vodi
i krijepi dušu moju.
Stazama pravim On me upravlja
radi imena svojega.

Pa da mi je i dolinom smrti proći,
zla se ja ne bojim, jer si Ti sa mnom.
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.

Trpezu preda mnom prostireš
na oči DUŠMANIMA mojim.
Uljem mi glavu mažeš,
čaša se moja prelijeva.
Dobrota i milost pratit će mene
sve dane života moga.
U Tvome ću domu prebivati
kroz dane mnoge.

To je psalam za sahranu i čita se kod sahrana katolika.

Može i prije osvajanja bunkera :zubati

Vrh

PostPostano: 23 lip 2015, 18:31 

Rešad Pašić kao 16-godišnjak se priključio Armiji BiH u ratu koji je na ovim područjima bio osobito krvav, nekoliko je puta bio ranjavan, ali boji se pričati o napadima na efendiju.

- To svakako nije u redu, nadam se da će policija otkriti počinitelje. Efendija vjerojatno zna tko ga je. Što god da ti više kažem, bojim se...Evo, ja sam oženio Hrvaticu iz Pule Kjaru Rojnić, ona će prijeći na islam, a sina Denisa sam osunetio. Živjet ćemo u vjeri - kaže nam Pašić

Strahovi Zapada

On smatra da je islam do sada kršćanima bio pod nogama, pa im se sada ne sviđa što tako brzo napreduje.

- Uskoro će islam zavladati Balkanom, to je neminovno - uvjeren je Rešad.

Njegova supruga Kjara kaže da joj se sviđa novi način života, te da se u početku “zavijala”, ali je prestala.

http://www.zabranjeni.url/-nisam-se-bojao- ... -/1271978/

Ovaj Resad je malo zesci mentol. Sve to tamo mirise na radikalnu islamizaciju, i to kroz strah i trepet. Inace, Pasicu Resade, pusi ***.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2015, 21:42 

bumbar92 je napisao/la:
ajd barem za početak neka prestanu ubojstva hrvatskih povratnika od vaših terorista pa ćemo onda moći pričati o nekom suživotu.

Eno nekidan onaj ludak u Americi pobi crnce u crkvi. Budala ima svuda u svijetu nevezano za naciju i vjeru. Bazirati svoj politički stav na osnovu dijela pojedinih budala stvarno je neozbiljno.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2015, 21:55 

Resad ote hrvaticu i osuneti dete. Bolesnik samo da provocira.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 23 lip 2015, 22:12 

Nebula je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:
ajd barem za početak neka prestanu ubojstva hrvatskih povratnika od vaših terorista pa ćemo onda moći pričati o nekom suživotu.

Eno nekidan onaj ludak u Americi pobi crnce u crkvi. Budala ima svuda u svijetu nevezano za naciju i vjeru. Bazirati svoj politički stav na osnovu dijela pojedinih budala stvarno je neozbiljno.

Sumnjam da će USA policija lažirati istragu, USA tužitelj i sudstvo sve raditi da se optužba odbaci, kao muslimani što rade.
Prestani sa tim šibicarskim pričama, očito pojma nemaš na kakvom si forumu.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2015, 22:13 

Nebula je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

Zanimljivo je to kod Brota. Vlastiti su uvijek "budale", dok kad je obrnuto, onda su uvijek "fašisti/ekstremisti" ili u xxl verziji "genocidaši". Čuvena je ona Alijina izjava kod ubojstva Joze Leutara.

Citat:
Nije čak, dakle, kao njegov prvi predsjednik Alija Izetbegović - u slučaju Leutar - makar posumnjao kako je toga doministra policije usred glavnog grada i bijela dana (možda) smaknula neka naša budala. Ako već nije, kao što je, objektivno, Izetbegović nekako više vjerovao, neki hrvatski ekstremist. Što je možda bio i Alijin neizravni prijedlog istraživačkim novinarima - koji su se u nas osobito dobro primili - da utvrde koga je ovdje, u Bosni napaćenoj, više: bošnjačkih budala ili hrvatskih ekstremista?! A Srbi su, čuli ste potencijalno prvog ispod Dodika, ionako uvijek sumnjivi.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2015, 03:49 

Nebula je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

Imate preveliku koncentraciju budala u toj vasoj islam grupici na Balkanu.
Da ne kazem da ste svi.
Ali dobro.Sve se da regulisati.Zato su tu drzave u okruzenju sa svojim PT jedinicama I raznim postrojbama.
Mir nema alternativu.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2015, 06:23 

slika

Ovo je naš klasični b.a.l.i.l.u.k.

Prvo po faci mu se vidi da je germansko-europskog podrijetla što znači da su mu preci do prije par stotina godina bili jal katolici jal iznimno protestanti u turskoj Hrvatskoj odn. u Ugarskom Kraljevstvu gore na krajnjem zapadu BiH.

Drugo - kad je toliki musliman, što je ganjao katolkinju i ona njega, nešto tu ne štima, ovo on priča za tisak i gleda da se ne zamjeri lokalnim islamskim ekstremima, da i on po glavi ne dobije, valja mu tamo živjeti... Doma "puca" po kobasicama i špeku, pije litar rakije ili vina dnevno, vidi mu se po faci, a ovamo selam efendija. Ima ih ovakvih mali milijun ...

Treće sin mu se zove Denis - ne zove se Muhammed ili Abu Abdullah, sutra će u lokalni KŠC krenut, i nitko neće ni znati da mu je otac Rešad. Da su u Sarajevu, gdje je pomodno sada da katolkinje iz miješanih brakova daju ultra-muslimanska imena djeci, pa hajde - ovako sa zrncem soli prihvatiti ...

Četvrto - u džepu nosi hrvatsku putovnicu koju vjerojatno koristi sa svim prednostima koje to donosi, radi i ganja žene po Hrvatskoj, a veliki musliman - moš mislit ...
Najveći vic od svega da mu se supruga zabradila, pravo iz mini suknje, otvorenih dekoltea i istarske otvorenosti u muslimansku maramu ... :zubati

Tako je to kod nas - licemjerje, samoobmane, šuplja priča, i sl. stvari ...

U osnovi ovo je dobar Hrvat musliman koji ne smije da javno veli što misli, ali prije svega nema snage da si sam sebi prizna neke stvari ... i dobra slika stanja svijesti ...

Javno veli kako će Islam zavladati, a njegov život živi dokaz isklesan u kamenu da nije tako ... :zubati

Love USA !

Vrh

PostPostano: 24 lip 2015, 10:28 

Bistrik je napisao/la:
slika

Ovo je naš klasični b.a.l.i.l.u.k.

Ovo je agent 007,zar ga nisi prepoznao? :zubati

Vrh

PostPostano: 24 lip 2015, 10:52 

Nebula je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

opet ta priča sa "budalama",...

budale su ubile i Leutara jelde?
budale su podmetale eksplozive po SBosni, FISu, povratničkim kućama?
budala je i Topalović što na Božić pobi cijelu povratničku hrvatsku obitelj?
budala je i ovaj što utuče do smrti dvoje slijepih i gluhih staraca povratnika?
Kafadar, šta je sa njegovim ubojicom? isto budala neka koju nitko ne zna?

treba li napomenuti da su budale i tužitelji, policija, sud koji ovakve i ne traži, a kad ih nađe onda ih proglasi budalama pa ih ili pusti, ili skoro da ih pomiluje...

kako ne kontate da ste izgradili Trokut po svojim načelima pravde i krivice, da ste najbolji, najpravedniji i najpametniji, a istovremeno niko ne želi sa vama u takvu vašu "multikulti" tvorevinu.
I sve je dobro dok nastupate sa pozicije neke lafo sile iz tuđih gaća, kao nekad jedine žrtve iz rata, a taj se kredit istopio danas u terorističku ćeliju AlQuaide i ISILa.

Previše ste zla napravili u poraću "katolicima" kako nas vi želite nazivati, a znamo da je to čak tepanje jer nas intimno zovete nevjernici, kjafiri itd.,... da bi nasjeli na neku priču o bratskim narodima, cvijeću, istoj naciji,... bla-bla šta več pokušavate ti i Bistrik uvaliti ovde na forumu.

Nema od tog ništa, mi smo toliko svjetonazorski različita društva izgradili do danas da je to nemoguće spojiti, ostaje nam susjedsko-komšijsko razgraničenje unutar ovog Vilajeta, a ako i to propustimo onda će se karte potpuno drugačije slagati.
Sumnjam da će vaša politika povući ručnu i zato predviđam sunovrat i pad u ambis, a nakon toga će stvari izgledati puno jasnije, jer od lošeg posla samo je gori nedovršen posao.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2015, 21:09 

chat nick je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:

Srbi su svoji na svome u užoj Srbiji uz Moravu i nigdje više. Mada je i to preoteto od muslimana u 19. stoljeću.

Svugdje drugdje se silom održavate i držite okupacioni režim - čim sile nestane i pojavi se jača sila - bit će, pa, pa kao u Hrvatskoj.

Imali ste sreće da su vam susjedi bili dugo slabi, ali neće sreća dovijeka ...

Ne može svaki dan da Alija vodi muslimane, pa da se kolje, siluje, pljačka i ubija nekažnjeno ...

Jednog dana će doći pravi ljudi pa što Bog da i sreća junačka ...

Prava su zatucana muslimancina,onako divlja Orka,vidis,e zato,zato mi vodimo onaj proces,koji traje,I nece stati.Zato.Ja dajem,podrsku Hrvatima koji su nasi neprijatelji,iako znam da sutra cim stanu na svoje noge gledace kako da mi se glave dokopaju.Zato.Sto si ti I tvoja bliskoistocna rulja ljudozdera zedna krvi strano telo na hriscanskom tlu.Bez morala.Bez svesti.Bez kulture.Bez ikakvog oblika humanoidnosti.Samo zver.
E pa bistri dragi moj.Covek upravlja Svetom a zveri ili se odstreljuju ili idu u kavez.
Provlacili ste se 100 godina zahvaljujuci svakom zlotvoru koji je dosao na nase prostore I naravno zahvaljujuci Hrvatima I njihovoj zelji da se obracunaju sa Srbima.Kad kazem Hrvatima mislim upravo na ove iz tkz bih a ne na metiljave perece I slavonske kobasicare.Zahvaljujuci upravo ovim ste se provlacili.Lepo ste im se I oduzili za to.Tako lepo da su sad zajedno sa Srbima protiv vas.
Rekao sam ti.Predji na katolicanstvo ili idi.Povratak hriscanstva na nase prostore je apsolutno neizbezan kako bi zavladao konacno mir.

Sad si se sa vrijeđanja Bošnjaka prebacio na vrijeđanje Hrvata iz RH. Svima lijepo pokazuješ na kojem si ti nivou kulture. Da si malo manje munjen rekao bih ti da se ugledaš na Metemmu ili Agathonikosa. No ovako totalno opaljen kad kreneš nekoga počastiti riječima kao "metiljavi perec" samo pokazuješ kakav si. Samo nastavi mene to zabavlja :D

Vrh

PostPostano: 24 lip 2015, 22:51 

jedina sloga je u netrpeljivosti prema Srbinu bila. Ili dva loša ubiše Miloša.

Interesi Sarajeva su svojatanje Bosne. Sve rečeno.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2015, 22:56 

yayo je napisao/la:
chat nick je napisao/la:
Prava su zatucana muslimancina,onako divlja Orka,vidis,e zato,zato mi vodimo onaj proces,koji traje,I nece stati.Zato.Ja dajem,podrsku Hrvatima koji su nasi neprijatelji,iako znam da sutra cim stanu na svoje noge gledace kako da mi se glave dokopaju.Zato.Sto si ti I tvoja bliskoistocna rulja ljudozdera zedna krvi strano telo na hriscanskom tlu.Bez morala.Bez svesti.Bez kulture.Bez ikakvog oblika humanoidnosti.Samo zver.
E pa bistri dragi moj.Covek upravlja Svetom a zveri ili se odstreljuju ili idu u kavez.
Provlacili ste se 100 godina zahvaljujuci svakom zlotvoru koji je dosao na nase prostore I naravno zahvaljujuci Hrvatima I njihovoj zelji da se obracunaju sa Srbima.Kad kazem Hrvatima mislim upravo na ove iz tkz bih a ne na metiljave perece I slavonske kobasicare.Zahvaljujuci upravo ovim ste se provlacili.Lepo ste im se I oduzili za to.Tako lepo da su sad zajedno sa Srbima protiv vas.
Rekao sam ti.Predji na katolicanstvo ili idi.Povratak hriscanstva na nase prostore je apsolutno neizbezan kako bi zavladao konacno mir.

Sad si se sa vrijeđanja Bošnjaka prebacio na vrijeđanje Hrvata iz RH. Svima lijepo pokazuješ na kojem si ti nivou kulture. Da si malo manje munjen rekao bih ti da se ugledaš na Metemmu ili Agathonikosa. No ovako totalno opaljen kad kreneš nekoga počastiti riječima kao "metiljavi perec" samo pokazuješ kakav si. Samo nastavi mene to zabavlja :D

Ti mene ne zabavljas.Nekako si mi tuzan..Koja uvreda kakva uvreda?Ko vam je napravio Hrvatsku?Koju ste usput uspeli da u miru rasprodate I razjebete.Ko?Slavonski poznavaoci kulena?Mozda oni sa Pantovceka sto cupaju obrve I nose bele patike?
Hajde samo cuti I pojedi jos malo ovcijih cevapa u zilavom somunu.

Vrh

PostPostano: 24 lip 2015, 22:59 

Neke H-H I S-H teme nisu za raspravu..bar za sada.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2015, 12:10 

chat nick je napisao/la:
yayo je napisao/la:

Ti mene ne zabavljas.Nekako si mi tuzan..Koja uvreda kakva uvreda?Ko vam je napravio Hrvatsku?Koju ste usput uspeli da u miru rasprodate I razjebete.Ko?Slavonski poznavaoci kulena?Mozda oni sa Pantovceka sto cupaju obrve I nose bele patike?
Hajde samo cuti I pojedi jos malo ovcijih cevapa u zilavom somunu.

Nisam tužan... Kad ti počneš diskutirati sam pun pozitivnih emocija. Usput, ne volim ćevape.

Vrh

PostPostano: 26 lip 2015, 05:05 

Citat:
opet ta priča sa "budalama",...

budale su ubile i Leutara jelde?
budale su podmetale eksplozive po SBosni, FISu, povratničkim kućama?
budala je i Topalović što na Božić pobi cijelu povratničku hrvatsku obitelj?
budala je i ovaj što utuče do smrti dvoje slijepih i gluhih staraca povratnika?
Kafadar, šta je sa njegovim ubojicom? isto budala neka koju nitko ne zna?

treba li napomenuti da su budale i tužitelji, policija, sud koji ovakve i ne traži, a kad ih nađe onda ih proglasi budalama pa ih ili pusti, ili skoro da ih pomiluje...

kako ne kontate da ste izgradili Trokut po svojim načelima pravde i krivice, da ste najbolji, najpravedniji i najpametniji, a istovremeno niko ne želi sa vama u takvu vašu "multikulti" tvorevinu.
I sve je dobro dok nastupate sa pozicije neke lafo sile iz tuđih gaća, kao nekad jedine žrtve iz rata, a taj se kredit istopio danas u terorističku ćeliju AlQuaide i ISILa.

Previše ste zla napravili u poraću "katolicima" kako nas vi želite nazivati, a znamo da je to čak tepanje jer nas intimno zovete nevjernici, kjafiri itd.,... da bi nasjeli na neku priču o bratskim narodima, cvijeću, istoj naciji,... bla-bla šta več pokušavate ti i Bistrik uvaliti ovde na forumu.

Nema od tog ništa, mi smo toliko svjetonazorski različita društva izgradili do danas da je to nemoguće spojiti, ostaje nam susjedsko-komšijsko razgraničenje unutar ovog Vilajeta, a ako i to propustimo onda će se karte potpuno drugačije slagati.
Sumnjam da će vaša politika povući ručnu i zato predviđam sunovrat i pad u ambis, a nakon toga će stvari izgledati puno jasnije, jer od lošeg posla samo je gori nedovršen posao.

Ne možeš ti svojom mržnjom i ratnim huškanjem odvratiti Hrvate i Bošnjake koji žele život u miru i suživot u međusobnom poštovanju.
Krivo ti je do neba što nema stalnih među-vjerskih problema i masovnih stradanja...

Tvoja jedina šansa je rat, pa to i zagovaraš, ali nemaš hrabrosti da to otvoreno kažeš, nego eto pad u sunovrat i ambis ...

Kako te nije stid da nečije žrtve zoveš teroristima ? ...

Takve stvari možeš samo sam sebi ponavljati - obavještajni centri stacionirani u Sarajevu znaju 10x bolje od tebe što je i kako je.

Jelde Anto, je Mato, jelde Mato je Anto ... itd. itd. itd. :zubati

Love USA !

Vrh

PostPostano: 26 lip 2015, 05:27 

Krivo ti je do neba što nema stalnih među-vjerskih problema
i masovnih stradanja...
++++++
Majmune ubijate im povratnike a ubice oslobadjate ili uopste ne vodite istragu.
Napadate im na sela u koja su se vratili.
Bavite se terorizmom.

Kako te nije stid da nečije žrtve zoveš teroristima ? ...
+++++++
Kako tebe nije sramota islamiste koji su jurisali uz alahu egber nazivati zrtvama?

I po treci put.

Navedi politicku partiju ili grupu gradjana ili NVO ili samostalnog kandidata u tkz.bih koji ima identicne tvoje stavove.

Vrh

PostPostano: 26 lip 2015, 05:49 

Citat:
Majmune ubijate im povratnike a ubice oslobadjate ili uopste ne vodite istragu.
Napadate im na sela u koja su se vratili.
Bavite se terorizmom.

Majmun te i napravio i rodio.
99.99 % Hrvata povratnika nema nikakvih problema sa Bošnjacima i niti će ih imati.
Bio je rat - i to krvav i žestok - pa je moralo nažalost biti izoliranih incidenata.
Lažeš - ne napadaju se sela i nema terorizma ... Vrlo rijetki i izolirani incidenti kakvih ima svugdje na svijetu ...

Nego kako je povratnicima Bošnjacima muslimanima na teritorijama gdje su BH Hrvati većina ?
Koliko ih ima zaposlenih po javnim službama ? Kakav im je sigurnosni status ?
Pod kakvim okolnostima pogibe General Arif Pašalić ?
Tko upuca Vedrana Puljića ?

:rolleyes

Citat:
Kako tebe nije sramota islamiste koji su jurisali uz alahu egber nazivati zrtvama?

Kupi naočale ... ovdje se govori o žrtvama nevinim civilima ...

Citat:
I po treci put.
Navedi politicku partiju ili grupu gradjana ili NVO ili samostalnog kandidata u tkz.bih koji ima identicne tvoje stavove.

Treba samo iščitati ovu temu pa će ti biti jasno zašto javno nema, a i svima ostalima ...
Ne treba Hrvatima katolicima u BiH nametati mir, dobro i slogu sa susjedima Bošnjacima muslimanima ako to ne žele i vrlo mi je drago da sam otvorio ovu temu da sam sebi, a i drugima sa mojim idealima razjasnim o čemu se ovdje zapravo radi.

Ideali mira i zajedništva su jedno, a realni svijet nešto drugo ...

Love USA !

Vrh

PostPostano: 26 lip 2015, 06:41 

Ne treba Hrvatima katolicima u
BiH nametati mir, dobro i slogu sa
susjedima Bošnjacima
muslimanima ako to ne žele
+++++++++++++++

Hrvati isto kao i Srbi žele MIR.
I ne žele da imaju ništa sa vama.

Mir takav kakav ti predlažeš vodi ili u rat ili u parazitiranje unutar hrvatskog nacionalnog bića.Nešto nalik pantljičari mada bih ja to pre nazvao tumorom.

Nego kako je povratnicima Bošnjacima
muslimanima na teritorijama gdje su BH Hrvati
većina ?
++++++++
Ti ovde pozivaš na ljubav a ne BBC ili Robi.

Lažeš - ne napadaju se sela i nema terorizma ...
Vrlo rijetki i izolirani incidenti kakvih ima svugdje
na svijetu ...
+++++++
I onda je mrmot umotao čokoladu u foliju...

Traži po forumu ima toga dovoljno nećeš se namučiti da nađeš.

vrlo mi
je drago da sam otvorio ovu temu da sam sebi, a
i drugima sa mojim idealima razjasnim o čemu se
ovdje zapravo radi.
+++++++
O čemu se radi?

Ideali mira i zajedništva su jedno, a realni svijet
nešto drugo ...
+++++++++++

Tako to biva.
Prvo veruješ u deda Mraza,onda prestaneš da veruješ,onda ti postaneš deda Mraz. :-)

Šta da se radi.
Sve je to deo prvo odrastanja a onda života.
Da se ne ponavljam znaš šta treba da uradiš.

Vrh

PostPostano: 26 lip 2015, 06:49 

Trajna pomirba Hrvata i muslimana je moguca ukidanjem federacije i stvaranjem od nje dva entiteta Hrvatske republike HercegBosne i muslimanske Bosne..

Ovako sklepana federacija ce biti stalni izvor problema i bure baruta ,narocito dva mjesovita kantona, to ce biti mjesta oko kojih ce se u buducnosti lomiti koplja.

Miran razlaz BIH po skandinavskom i cehoslovackom modelu je najbolji za sve.posto ne mozemo da zivimo zajedno najbolje je da se razidjemo ko ljudi.

Vrh

PostPostano: 26 lip 2015, 06:49 

Na tvoju priču može da se primi nekakav yayo heero ili neka spotaknuta zagrebčanka.I niko više.
O čemu ti pričaš?
Danas u današnje vreme ovakvo kakvo je gde svako gleda sebe gde bi brat bratu iz ruke oteo.Gde niko ne poštuje ništa.I nikog.
Ti si našao da peodaješ jednu ovakvu priču.
Pa ti si lud.
Ludi idealista.
Jesi li baš dobro siguran da nisi Srbin?
Imaš sve karakteristike.
Proveri.
I ako jesi.Nema veze.Mi te ne primamo.Znaš koji su uslovi.Opet da se ne ponavljam.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 630 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Patriota, snowflake i 72 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: