HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 02:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 366 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi 2015/2016
PostPostano: 22 lip 2015, 15:22 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Dinamo protiv SC Fola Esch iz Luxemburga u drugom pretkolu.

slika

Vrh

PostPostano: 21 srp 2015, 23:32 

Ako Hrvatski klubovi odigraju ove godine kao i 14-15 nije nemoguće da opet HNL ima dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Potrebno je rank 15

slika

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 11:28 

Kakve šanse dajete Dinamu večeras, posle prošlonedeljnih 1:1 sa Norvežanima?

Kladionica bet365 daje sledeće kvote:
1 - 2,90 (i dalje raste)
X - 3,25
2 - 2,45 (opada vremenom)

Aj dajte savjet da uzmem neku kintu :)

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 12:33 

Dinamo je u principu puno bolja momčad nego Norvežani, a u zadnje vrijeme imaju bolje rezultate u gostima nego doma. Uz to, šuška se da će Dinamo igrati dosta ofenzivno, s dva klasična napadača, Hodžićem(5 golova u dvije utakmice) i Henriquezom. Praktički, ova kvota na Dinamo je poklon.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 12:55 

Ja sam te poslušao i odigrao - pa šta bude :)

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 14:00 

ja ne usudim više ništa javno prognozirati,ali sam odigrao prolaz Dinama,sasvim dovoljan koeficijent,1.80

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 15:21 

Jebi ga, ne može i dodatan novac i trava. Nek im ne zine guzica previše.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 15:23 

Tako je i Zvezda zajebala svoj stadion nakon koncerta Zdravka Čolića. Nisu ga mogli oporaviti dok nisu zamjenili kompletnu travu. Koštala ih tri puta više od prihoda od koncerta.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 20:57 

Ipak me zeznu Dinamo iako je vodio 3:0.
Pu

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 21:02 

Jao kluba i sramote, sve ove strance poćerati, deru lovu a pojma nemaju, dok domaći dečki igraju za Trnje.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 21:10 

Pa prošli su. I to je dobro.
Osigurali su minimum još 8 utakmica u Evropi.

Ipak su Norvežani odigrali 15 kola više od Zagrepčana. Forma je u pitanju

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 21:21 

Nije to forma ovo se ponavlja iz sezone u sezonu, amaterski trener, bacanje love u smiješna strana nazovi pojačanja, samo ih je sreća spasila, pameti i znanja nemaju, uglavnom slijedi još jedna sezona sramocenja u Europi.
Umjesto da barem igraju domaći dečki plus koji igrač iz regije, daleko bolja i korisnija ekipa od mlatimudana koji jedino znaju derati lovu a na terenu ih deru amateri.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 21:29 

Pa jebi ga - takva ti je priča u svim ovim ''našim'' ligama. Problem leži u tome što su lige preslabe da bi se nabilo kakvo takvo iskustvo igranja pod pritiskom.
Kakvo sramoćenje? Znaš li ti šta je sramota? Sramota je onaj osjećaj koji ja imam kada vidim da Zvezda ispadne od nekog tamo Kazahstanca. Ćuti, Dinamo je još i dobar.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 21:56 

boksnamnik je napisao/la:
Pa jebi ga - takva ti je priča u svim ovim ''našim'' ligama. Problem leži u tome što su lige preslabe da bi se nabilo kakvo takvo iskustvo igranja pod pritiskom.
Kakvo sramoćenje? Znaš li ti šta je sramota? Sramota je onaj osjećaj koji ja imam kada vidim da Zvezda ispadne od nekog tamo Kazahstanca. Ćuti, Dinamo je još i dobar.

Dinamo je jedino dobar za mlacenje basnoslovne love na transferima koja onda posrednim putem zavrsava na racunima brace Mamic... I kao igracka za medijsko eksponiranje navedene dvojice brace.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 21:06 

Rutinski ... Opet 2:0

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 21:33 

PCM je napisao/la:
boksnamnik je napisao/la:

Dinamo je jedino dobar za mlacenje basnoslovne love na transferima koja onda posrednim putem zavrsava na racunima brace Mamic... I kao igracka za medijsko eksponiranje navedene dvojice brace.

Cito na Indexu ili ti je reko neki ugledan politicar iz vlasti ili se to zna samo po sebi, kao sto sve seljacine u mom gradu znaju da je nacelnik lopov , da je svaki projekt pokrenut da se izvuce provizija , da se svaki bogat covjek nakro... jer se sve to zna i to je tako jer je tako.

Uglavnom, prosle godine je hrvatska liga po ucinku u europi bila 11. liga europe, dakle ostvarili su najveci rezultat u povijesti, reprezentacija ima maksimalan ucinak i izgledan je veliki rezultat, dinamo je bio blize proljecu u Europi nego ikad u zadnjih 48 godina i u isto vrijeme imamo najagresevnije , sustavne napade na hr nogomet u povijesti.
Zasto je to tako pokazuju i upisi na ovoj temi, zato sto prosjecan gledatelj Zikine dinast..., ovaj, citatelj Indexa vjeruje , unatoc cinjenicama koje gu uopste ne interesuju, da je to sve unisteno i pokradeno jer to se zna, naime Mamic, Suker i Kovac su bogati.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 22:13 

zaba1111 je napisao/la:
PCM je napisao/la:

Cito na Indexu ili ti je reko neki ugledan politicar iz vlasti ili se to zna samo po sebi, kao sto sve seljacine u mom gradu znaju da je nacelnik lopov , da je svaki projekt pokrenut da se izvuce provizija , da se svaki bogat covjek nakro... jer se sve to zna i to je tako jer je tako.

Uglavnom, prosle godine je hrvatska liga po ucinku u europi bila 11. liga europe, dakle ostvarili su najveci rezultat u povijesti, reprezentacija ima maksimalan ucinak i izgledan je veliki rezultat, dinamo je bio blize proljecu u Europi nego ikad u zadnjih 48 godina i u isto vrijeme imamo najagresevnije , sustavne napade na hr nogomet u povijesti.
Zasto je to tako pokazuju i upisi na ovoj temi, zato sto prosjecan gledatelj Zikine dinast..., ovaj, citatelj Indexa vjeruje , unatoc cinjenicama koje gu uopste ne interesuju, da je to sve unisteno i pokradeno jer to se zna, naime Mamic, Suker i Kovac su bogati.

Ti si ocito dobro placen od brace ili si naprosto potpuni idiot. Ili si samo prespavao zadnjih mjesec dana u kojima su braca Mamic zajedno sa Vrbanovicem i jednim poreznikom iz Sesveta iz Dinama izvukli 120 milijuna kuna preko "pozajmica" sa antidatiranim aneksima ugovora i prebijanjem sa bankarskim kreditima da "papirom" pokriju evidentni kriminal. Ti i svi oni koji nakon svega podrzavaju Mamice ste ili placeni od strane njih ili obicne seljacine koje su ponosne "na jos jednog sposobnog Hercegovca kojeg antihrvatska i komunisticka vlast pokusava ukloniti".

Dinamo proslu sezonu nikad blize europskom proljecu ?! Jel ti uopce pratis Dinamo covjece bozji ?!

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 22:36 

Dakle, kao sto sam i mislio , to se zna , a i bilo je na Indexu, sto je dovoljno za prosjecnog njihovog citatelja, ovaj gledatelja zikine dinastije.
Dakle u zadnjih 48 godina nikad blize proljecu , sto takvima pokazuje da je klub unisten jer je tako pisalo tamo.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 22:53 

zaba1111 je napisao/la:
Dakle, kao sto sam i mislio , to se zna , a i bilo je na Indexu, sto je dovoljno za prosjecnog njihovog citatelja, ovaj gledatelja zikine dinastije.
Dakle u zadnjih 48 godina nikad blize proljecu , sto takvima pokazuje da je klub unisten jer je tako pisalo tamo.

Kao sto sam i rekao - potpuni idiot ili platna lista brace Mamic.

Uskok ne hapsi po nalogu index.hr-a vec po nalogu Porezne Uprave koja je razotkrila lanac prijevara u kojima su Zdravko i Zoran natukli u dzepove punih 120 milijuna Dinamovih kuna preko "pozajmica" koje su vracali gle cuda - opet Dinamovom lovom. Kakav sjajni poduzetnicki par i kakva epska sramota za Hercegovce u RH.

Al nema veze bitno da su zaba111 i armija cobana direktno na platnoj listi "ponosnog Hercegovca i zemljaka".

Za one koji citaju evo i kratkog podsjetnika naravno s indexa samo za zabu...
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=829072

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 23:10 

Cito cojek na Indexu, mora da je tako.
A citac Indexa, odnosno prosjecan gledatelj zikine dinastije naravno veze nema, niti ga to interesuje, sto je pravomocna presuda, sto optuznica, a sto istrazna radnja. A sto bi se time i zamarao kad na Indexu sve lijepo pise.
Dakle je li Mamic Hercegovac , Duvnjak ili bilo sto je svakom normalnom covjeku nebitno, dok citatelji Ind i gledatelji zikine polaze od toga,
Za nas normalne Mamic je menadzer koji je od dinama napravio najbolji klub u ex drzavi i najbolji klub u europi od klubova uporedivog statusa, cime daje i najveci doprinos reprezentaciji, a od kad je preuzeo konce lige ona je sa 27 dosla na 17 mjesto, a prosle godine je ostvarila povijesni uspjeh, i to je jedino sto nas normalne interesira, samo sto nas je na balkanskim prostorima malo i onda imamo problem ne samo u nogometu , nego i u drzavi, i dok je tako on je pozitivac kojega treba podrzavati dok god postuje zakone.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 23:27 

A ovih ukradenib 120 milona me podsjecaju na cuvenu top lista nadrealista emisiju 60 minuta kad je Dodik po epizodi krao oko 120 milona , sto je kad se sve zbrojilo nakon par godina ispalo da je Dodik ukro oko 840 milijardi maraka, ... i tada sam imao istih problema sa gledateljima zikine dinastije i gledaljima emisije, naime na moje tvrdnje da je emisija sramotna oni su tvrdili da sam stranacki placenik, a da je to najbolja emisija.
Da , vjerovali ili ne ta emisija je i u HB prvih par godina imala ugledan status, sve do Dodikovih 500 milijardi, kada je proglesena ****** propagandom, do koje ce cifre ici ti isti u slucaju Mamica ostaje da vidimo.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 23:42 

zaba1111 je napisao/la:
Cito cojek na Indexu, mora da je tako.
A citac Indexa, odnosno prosjecan gledatelj zikine dinastije naravno veze nema, niti ga to interesuje, sto je pravomocna presuda, sto optuznica, a sto istrazna radnja. A sto bi se time i zamarao kad na Indexu sve lijepo pise.
Dakle je li Mamic Hercegovac , Duvnjak ili bilo sto je svakom normalnom covjeku nebitno, dok citatelji Ind i gledatelji zikine polaze od toga,
Za nas normalne Mamic je menadzer koji je od dinama napravio najbolji klub u ex drzavi i najbolji klub u europi od klubova uporedivog statusa, cime daje i najveci doprinos reprezentaciji, a od kad je preuzeo konce lige ona je sa 27 dosla na 17 mjesto, a prosle godine je ostvarila povijesni uspjeh, i to je jedino sto nas normalne interesira, samo sto nas je na balkanskim prostorima malo i onda imamo problem ne samo u nogometu , nego i u drzavi, i dok je tako on je pozitivac kojega treba podrzavati dok god postuje zakone.

U brdu gluposti i lazi koje si napisao izdvojit cu samo ovo zadnje. On ne postuje zakone i upravo je zato i uhapsen. Uhapsen je jer je ukrao Dinamovih 120 milijuna kuna. Sud ce donijeti odluku a kada taj dan dodje zivo me zanima koja ce onda biti prica ? Vjerovatno Ustavni Sud ili Europski Sud za ljudska prava jer "crveni zele unistit hr nogomet"... Siguran sam da presuda nije kraj tvojeg izmotavanja i brukanja, eventualno pocetak kraja.

Nadam se samo da Maminjo dobro placa internet agitatore da se i "jalija" okoristi Dinamovom lovom a ne samo veliki beg Mamic.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 23:55 

On ne postuje zakone i ukro je 120 milona , to gledatelji 6o minuta i zikine dinastije znaju jer je tako pisalo na Indexu.
A od gomile lazi koje sam ja naveo izdvojit ce samo ovu za koju potvrdu ima na Indexu.
Sto ce biti ako ikada bude osudjen? Tada ce biti sve ovo sto sam gore naveo i jos lopov koji treba ici u zatvor. A crveni naravno zele unistiti hr nogomet, na tome sustavno rade, a to ne vide samo gledatelji ...

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 23:57 

Mamić nije bio uhićen, to je iluzija Indexa :zubati

Ti bi zalravo i trebao ići tamo jer ste jedino na Indexu vi tatičari glasni. Kličko i ekipa.

Vrh

PostPostano: 07 kol 2015, 00:06 

volvoks je napisao/la:
Mamić nije bio uhićen, to je iluzija Indexa :zubati

Ti bi zalravo i trebao ići tamo jer ste jedino na Indexu vi tatičari glasni. Kličko i ekipa.

Ne jednom, nego je vise puta uhicen, a sto je gledalju zd i citatelju Indexa dovoljno da proglasi kako su hr nogomet i dinamo unisteni, a Mamic lopov, mislim da ne bude zabune njima je dovoljno i daleko manje, npr da je Mamic bogat i ercegovac, samim time je sve unisteno.
Uefina statistika Muslimani im pod nos je ionako samo jos jedna mafijaska podvala.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 366 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: