|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Niko Kovač Postano: 07 ruj 2015, 12:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39455 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pošto su i svi portali krenuli u ankete i pretpostavke pa evo da vidimo i mišljenje forumaša. Koga za izbornika nakon Kovača ili mu dati šansu da završi kvalifikacije?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 13:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Obaviti konzultacije s igračima i vidjeti što ono žele. Glasao sam za Cicu Kranjčara (pod uvjetom da igrači odbace Kovača), hvata me jeza od ostalih imena.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 13:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
A dobro, dugoročno još imamo 2 trenera koji će biti zazivani kao spasitelji pa sažvakani i ispljunuti, najvjerojatnije Prosinečki, pa Tudor, pa će opet doći red na Bilića.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 13:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39455 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kako je krenulo ispucat ćemo cijelu generaciju 98. Mamićev Dinamo igra lijepo? Pate se gore nego repka. Ovo je očaj od ponude ako se razmišlja o Mamiću, bolje da se razgovara s igračima i vidi da li dalje podržavaju Kovača, ako da onda nek završi šta je započeo, pa šta bude.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 13:33 |
|
|
daramo je napisao/la: Kako je krenulo ispucat ćemo cijelu generaciju 98.
Mislim da će preporod uslijediti tek kad na vruću klupu zasjedne neponovljivi Petar Krpan!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 13:39 |
|
|
Treba.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 14:16 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7422 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Od navedenih definitivno Cico Kranjčar.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 14:30 |
|
|
I on i drugi mu zemljak, kompanjon Shuki.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 15:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto si Zvonimira Bobana izostavio. On je sljedeći selektor.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 15:38 |
|
|
Boban je sam izjavio da ne želi gaziti u blato i imati posla s ovakvim HNS-om, sumnjam da se i želi baviti trenerskim poslom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 16:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Svi su se oni izredali pa će i Boban probati ekspermientirati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 07 ruj 2015, 16:36 |
|
|
Tko treba biti Kovačev nasljednik?
29% Ćiro Blažević
3% Otto Barić
3% Stanko Poklepović
25% Cico Kranjčar
5% Kruno Jurčić
14% Zoran Mamić
2% Ante Čačić
5% Ivan Katalinić
3% Damir Burić Šolta
10% Zoran Vulić
Ukupno glasova: 4231 SN Anketa
Prema ovome najbolje bi bili prihvaćeni Ćiro ili Cico.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 09 ruj 2015, 15:09 |
|
|
Ode Niko, ne znamo još ko je nasljednik.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 09 ruj 2015, 15:14 |
|
|
Oproštajno pismo: Citat: Poštovani, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza danas je donio odluku o mojem razrješenju na mjestu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Ne želeći sada ulaziti u razloge i složenost problema, ovom prigodom želim se zahvaliti svima koji su ovih godina bili neizostavni dionici projekta hrvatske nogometne reprezentacije.
Iako Izvršni odbor HNS-a danas nije donio odluku o novom izborniku, kao već bivši izbornik Vatrenih, novom izborniku hrvatske nogometne reprezentacije, ma tko to bio, htio bih poželjeti mnogo sreće kako bi hrvatsku reprezentaciju odveo na Europsko nogometno prvenstvo i zabilježio sjajan rezultat.
Zahvaljujem se sjajnim i odanim navijačima i cijeloj hrvatskoj javnosti koja je svih ovih godina nesebično i vatreno podupirala hrvatsku nogometnu reprezentaciju i zdušno je podržavala. Iako su nam često nedostajali na nekim utakmicama, u svim uspjesima doprinos naših vatrenih navijača nemjerljiv je.
Također želim zahvaliti našim i mojim igračima, reprezentativcima koji su nam podarili mnoštvo lijepih trenutaka i bili razlogom naše sreće i slavlja. Zahvaljujem svakom pojedinačno i svakomu iskreno želim uspjeh kako u reprezentaciji tako i u njihovim klubovima.
Želim zahvaliti i Hrvatskomu nogometnom savezu te Izvršnom odboru HNS-a na suradnji i potpori koju su sve ovo vrijeme pružali meni i stručnom stožeru želeći da budemo najbolji i najuspješniji.
Zahvaljujem i svom stručnom stožeru te svima koji su bili u projektu hrvatske nogometne reprezentacije i koji su uložili sve svoje znanje i trud da bismo uspjeli.
Zahvalan sam i svim medijima i novinarima koji su pratili rad i nastupe reprezentacije. Siguran sam da su svi na svoj način željeli uspjeh i najbolje rezultate. Hvala im.
Na kraju, želim se ispričati svima onima koji su očekivali veće i bolje rezultate, a za koje smatraju da ih nismo ili nisam ostvario. Nogomet je najljepša, ali zbog toga i vrlo nepredvidljiva igra. Ne pobjeđuju uvijek najveći i najbolji. Ali vjerujem da uvijek pobjeđuje nogomet i zato ga volimo.
Cijenjena hrvatska javnosti i dragi navijači, nastavljam s vama i dalje biti vatreni navijač naše reprezentacije i naše drage Hrvatske.
Vaš Niko Kovač, stoji u otvorenom pismu bivšeg izbornika.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 09 ruj 2015, 15:14 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Na kombinacije koje sam čitao u medijima o mogućim nasljednicima mogu reći samo:
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 09 ruj 2015, 15:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ja mislim, da je trebao ostati Niko do kraja kvalifikacijskog ciklusa. Imam osjećaj, kao da su jedva čekali da ga se otarase. Također je trebao ostati, što ja trenutno ne vidim druge osobe u Hrvatskoj, kojoj bi povjerio reprezentaciju.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 09 ruj 2015, 15:26 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: SDB je napisao/la: Asanović je bio pomoćnik Biliću još u mladoj repki i čuo sam dobrih stvari o njemu, no tko zna. Realno, jedina dva trenera pod kojima nam je igra ličila na nešto (nakon 2000.) u periodima duljim od 2 utakmice su Kranjčar i Bilić.
Aljoša bi bio ok rješenje ako bi se htio prihvatiti toga.
Asanović ili Cico, i to je to. Preuzeti reprezentaciju na 2 utakmice je osobna žrtva jer je rizik enorman. Baš posao za osobu koja uživa u kocki (Cico??). Jedini problem je što bi Cicu prvog trebalo zatvoriti u karantenu, i isprazniti hotelski bar.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 09 ruj 2015, 16:59 |
|
|
Ode Niko ali sve se bojim da će doći i gori. Čačić po meni nije ime za repku, čovjek je bio samo pomoćni trener Libije i vodio domaće klubove. Ima iskustva ali nema znanja.
Asanović nema trenerskog iskustva i to će biti kockanje kao i sa Kovačem.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 09 ruj 2015, 18:43 |
|
|
Citat: "Zoran Vulić. Njega svi zaboravljaju, a on je iskusan, stručan i ima odličnu igračku i trenersku karijeru. Njemu treba dati šansu", tvrdi Otto Barić. Zasad Vulić najbolji kandidat.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 10 ruj 2015, 01:33 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
SDB je napisao/la: Asanović je bio pomoćnik Biliću još u mladoj repki i čuo sam dobrih stvari o njemu, no tko zna. Realno, jedina dva trenera pod kojima nam je igra ličila na nešto (nakon 2000.) u periodima duljim od 2 utakmice su Kranjčar i Bilić.
Aljoša bi bio ok rješenje ako bi se htio prihvatiti toga. Potpisujem sve.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 10 ruj 2015, 14:06 |
|
|
U svakom slučaju bolje riješenje nego Mamić ili Čačić
|
|
Vrh |
|
|
Ronaldinho
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 10 ruj 2015, 17:34 |
|
|
Dogada se ono na sta se upozoravalo godinam, reprezentacija ide stopama Dinama. Sve manje i manje ljudi je prati, potpuno je ogoljeno ko je alfa i omega u istoj. Ne dode li do nekakvog velikog preokreta u samin strukturama reprezentacija i naboj kakav je bia oko nje postat ce samo lijepa uspomena.
Iskreno, sta vi mislite je li Kovac stvarno takav analfabet od trenera ili su ga igraci namjerno sabotirali iznutra? Modricu se balun odbija ko da ga je prvi put taka, Norvezanin ide sam u kontru, Rakitic glumi libera, Mandzukic petom pokusava dat gol, Srna ceka transplataciju kraljeznice? Sve ovo od igraca koji zbirno vrijede 150 milijuna eura?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 10 ruj 2015, 17:41 |
|
|
Pa jesi čitao igrači nakon utakmice u Oslu uzeli privatne avione, to je nešto puklo naveliko već u Brazilu, dok je išlo prelazilo se preko toga čim je došao prvi neuspjeh opet je sve izašlo na vidjelo. Tko zna i meni je Kovač već na SP imao čudne reakcije do jučer je igrao s tim ljudima, poznaje ih ali se meni činilo kao da se distancirao i izigravao hladnokrvnog njemačkog šefa samo disciplina.
|
|
Vrh |
|
|
Ronaldinho
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 10 ruj 2015, 18:08 |
|
|
daramo je napisao/la: Pa jesi čitao igrači nakon utakmice u Oslu uzeli privatne avione, to je nešto puklo naveliko već u Brazilu, dok je išlo prelazilo se preko toga čim je došao prvi neuspjeh opet je sve izašlo na vidjelo. Tko zna i meni je Kovač već na SP imao čudne reakcije do jučer je igrao s tim ljudima, poznaje ih ali se meni činilo kao da se distancirao i izigravao hladnokrvnog njemačkog šefa samo disciplina. U reprezentaciji je ocigledna kurcobolja jos od ere Stimca. Sigurno se nece prominit dolaskon Asanovica, Vulica, Cacica i bilo kojeg od tih trecerazrednih imena. Nama polovinu reprezentacije i vodstva ceslja Uskok. U normalnoj zemlji bi se trazia odlazak ljudi koji su bacili ljagu na savez i drzavu. Samo u nas se debilni novinari bave pitanjen jel bolji Ivankovic ili Cacic, dvojica Mamicevih odbacenih kondoma koji se vracaju po jos.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 10 ruj 2015, 22:02 |
|
|
Nema nama ni milimetar naprijed dok Mamic ne zaglavi na zasluzenoj visegodisnjoj robiji zajedno sa kompletnom svojom bulumentom.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|