|
|
Stranica: 33/153.
|
[ 3818 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Re: Islam Postano: 14 ruj 2015, 20:08 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ali Bibliju nije pisao Bog... kontaš razliku?
Jest ali je inspirsiao Marka Luku i ostale kao što je i Mojsija. Marko i Luka prepričavaju događaje. Ostatak Biblije je inspiriran od Boga. U tom pogledu - kad u Bibliji piše da su Adam i Eva jeli jabuku - zna se da se radi o simbolici. U Kur'anu je sve što piše - tako, i nema mijenjanja, jer Bog zna najbolje. Kuran je direktno pisao Bog. Je li kontaš? Musliman si, nemoj da ti ja objašnjavam.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 14 ruj 2015, 20:11 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Jest ali je inspirsiao Marka Luku i ostale kao što je i Mojsija.
Marko i Luka prepričavaju događaje. Ostatak Biblije je inspiriran od Boga. U tom pogledu - kad u Bibliji piše da su Adam i Eva jeli jabuku - zna se da se radi o simbolici. U Kur'anu je sve što piše - tako, i nema mijenjanja, jer Bog zna najbolje. Kuran je direktno pisao Bog. Je li kontaš? Musliman si, nemoj da ti ja objašnjavam. U Kuranu imaš ajete koji sadrže sa sobom simboliku nisu sve bukvalni. One su odjeća vaša, a vi ste njihova odjeća… (2:187)
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Islam Postano: 14 ruj 2015, 20:14 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Marko i Luka prepričavaju događaje. Ostatak Biblije je inspiriran od Boga. U tom pogledu - kad u Bibliji piše da su Adam i Eva jeli jabuku - zna se da se radi o simbolici. U Kur'anu je sve što piše - tako, i nema mijenjanja, jer Bog zna najbolje. Kuran je direktno pisao Bog. Je li kontaš? Musliman si, nemoj da ti ja objašnjavam.
U Kuranu imaš ajete koji sadrže sa sobom simboliku nisu sve bukvalni. One su odjeća vaša, a vi ste njihova odjeća… (2:187) Ali boga mi, imaš i onih konkretnih koji se odnose na ophođenje s kršćanima, koji su za mene od važnosti.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 14 ruj 2015, 20:17 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: U Kuranu imaš ajete koji sadrže sa sobom simboliku nisu sve bukvalni. One su odjeća vaša, a vi ste njihova odjeća… (2:187)
Ali boga mi, imaš i onih konkretnih koji se odnose na ophođenje s kršćanima, koji su za mene od važnosti. Imaš ali pod kojim okolnostima, neko govori da su jedni ajeti poništeni drugim, npr mekansi od medinskim, ali svaki ajet ima svoje vrijeme, Mekanski ajeti su kad je mir nema rata Medinsski su kad je rat, treba ići redoslijedom kako je objava išla. Nema zapovijedanja ubijajte kršćane ima kritika na kršćane zbog trojstva, doduše ima na mnogobožce u suri Tevba. Ali nema direktne naredbe "Kršćane opsjedajte jevreje ubijete.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Islam Postano: 14 ruj 2015, 20:21 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ali boga mi, imaš i onih konkretnih koji se odnose na ophođenje s kršćanima, koji su za mene od važnosti.
Imaš ali pod kojim okolnostima, neko govori da su jedni ajeti poništeni drugim, npr mekansi od medinskim, ali svaki ajet ima svoje vrijeme, Mekanski ajeti su kad je mir nema rata Medinsski su kad je rat, treba ići redoslijedom kako je objava išla. Nema zapovijedanja ubijajte kršćane ima kritika na kršćane zbog trojstva, doduše ima na mnogobožce u suri Tevba. Ali nema direktne naredbe "Kršćane opsjedajte jevreje ubijete. Ali ima zato u hadisima. Oni su odgovor na sve nedoumice u Kur'anu, i bitniji su od Kur'ana. Zašto je Muhamad ubio sve Židove u Medini?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 14 ruj 2015, 20:23 |
|
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Imaš ali pod kojim okolnostima, neko govori da su jedni ajeti poništeni drugim, npr mekansi od medinskim, ali svaki ajet ima svoje vrijeme, Mekanski ajeti su kad je mir nema rata Medinsski su kad je rat, treba ići redoslijedom kako je objava išla. Nema zapovijedanja ubijajte kršćane ima kritika na kršćane zbog trojstva, doduše ima na mnogobožce u suri Tevba. Ali nema direktne naredbe "Kršćane opsjedajte jevreje ubijete.
Ali ima zato u hadisima. Oni su odgovor na sve nedoumice u Kur'anu, i bitniji su od Kur'ana. Zašto je Muhamad ubio sve Židove u Medini? Halo kakvi hadisi, oni nisu bitniji od Kurana. Nije ubio sve Jevreje. Sad ćeš mi dati onaj IBN Hašima siru i pokazati kako je poklao 600 onih koje su imali stidne dlake. Da je on pobio sve Židove, Halifa Osman ne bi imao od koga kupovati bunar, a i ne bi se vodio spor oko štita koji je jedan jevrej ukrao muslimanu.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Islam Postano: 14 ruj 2015, 20:27 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ali ima zato u hadisima. Oni su odgovor na sve nedoumice u Kur'anu, i bitniji su od Kur'ana. Zašto je Muhamad ubio sve Židove u Medini?
Halo kakvi hadisi, oni nisu bitniji od Kurana. Nije ubio sve Jevreje. Sad ćeš mi dati onaj IBN Hašima siru i pokazati kako je poklao 600 onih koje su imali stidne dlake. Da je on pobio sve Židove, Halifa Osman ne bi imao od koga kupovati bunar, a i ne bi se vodio spor oko štita koji je jedan jevrej ukrao muslimanu. U praksi su dakako bitniji hadisi. Muhamed se u islamu praktično štuje kao Bog, čak i više od Alaha, nominalno, naravno, to nije slučaj. Zato je do kraja Drugog svjetskog rata naziv za muslimane bio muhamedanac.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 14 ruj 2015, 20:32 |
|
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Halo kakvi hadisi, oni nisu bitniji od Kurana. Nije ubio sve Jevreje. Sad ćeš mi dati onaj IBN Hašima siru i pokazati kako je poklao 600 onih koje su imali stidne dlake. Da je on pobio sve Židove, Halifa Osman ne bi imao od koga kupovati bunar, a i ne bi se vodio spor oko štita koji je jedan jevrej ukrao muslimanu.
U praksi su dakako bitniji hadisi. Muhamed se u islamu praktično štuje kao Bog, čak i više od Alaha, nominalno, naravno, to nije slučaj. Zato je do kraja Drugog svjetskog rata naziv za muslimane bio muhamedanac. Idemo redom. Religija Islam vjernici Islamisti ili muslimani. Šta znači musliman- musilam je onaj ko je pokoran Bogu, ali i poselamljen od riječi selam mir pomiren sa Bogom. Šehadet je da Vjeruješ da je Allah Bog i da je Muhamed a.s Božiji rob i Božiji Poslanik. Znači Muhamed a.s kad bi nešto po svojoj volji pričao odnam bi na licu mjesta bio usmrćen. A Ja se kunem onim što vidite i onim što ne vidite, Kur’an je, doista, govor objavljen plemenitom Poslaniku, a nije govor nikakva pjesnika - kako vi nikako ne vjerujete! I nisu riječi nikakva proroka - kako vi malo razmišljate! Objava je on od Gospodara svjetova! A da je on o Nama kojekakve riječi iznosio, Mi bismo ga za desnu ruku uhvatili, a onda mu žilu kucavicu presjekli, i niko ga između vas ne bi mogao od Nas odbraniti. Pouka je Kur’an onima koji budu Allahova naređenja izvršavali, a zabrana se klonili - A Mi sigurno znamo da neki od vas neće u nj vjerovati - i on će biti uzrok jadu nevjernika, a on je, doista, sama istina zato ti hvali ime Gospodara tvoga, Veličanstvenoga
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Islam Postano: 16 ruj 2015, 01:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 16 ruj 2015, 18:22 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Istih primjera imaš o kršćanima koji konvertiraju na Islam
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 16:47 |
|
|
Kako je moguce da religija ciji je simbol pedofil, lazov,krvolok,pervert ,biseksualac ..... dobije toliko puno sljedbenika?
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 17:07 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Kako je moguce da religija ciji je simbol pedofil, lazov,krvolok,pervert ,biseksualac ..... dobije toliko puno sljedbenika? Kako biseksualac?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 17:33 |
|
|
"Ako te oni u laž utjeruju, pa – i prije tebe su poslanike u laž utjerivali; a Allahu će se sve vratiti. (4) O ljudi, Allahova prijetnja je, zaista, istina, pa neka vas nikako život na ovome svijetu ne zaslijepi i neka vas šejtan u Allaha ne pokoleba. (5) Šejtan je, uistinu, vaš neprijatelj, pa ga takvim i smatrajte! On poziva pristaše svoje da budu stanovnici u vatri. (6) One koji ne vjeruju čeka patnja teška, a one koji vjeruju i dobra djela čine – oprost i nagrada velika. (7) Kako mogu biti isti: onaj kome su njegova ružna djela prikazana lijepim, a i on ih smatra lijepim… Allah u zabludi ostavlja onoga koga hoće, a na Pravi put ukazuje onome kome hoće, pa ne izgaraj od žalosti za njima; Allah, doista, dobro zna sve što oni rade. (8)"
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 18:22 |
|
|
Tuta je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Kako je moguce da religija ciji je simbol pedofil, lazov,krvolok,pervert ,biseksualac ..... dobije toliko puno sljedbenika? Kako biseksualac? Bi,trans,incest.... prema njihovim izvorima.Nisu uspjeli sve knjige spaliti. Citat: According to this hadith, a man named Zahir, who used to declare that “the prophet loves me,” said that one day Muhammad crept unawares behind him and put him in a bear-hug. Zahir, alarmed, yelled, “Get off me!” After turning his head and discovering that it was Muhammad, he stopped struggling and proceeded to “push his back into the prophet’s chest—prayers and blessings upon him.” Citat: Another curious hadith contained in Sunan Bayhaqi and which traces to Sunan Abu Dawud (one of the six canonical hadith collections), has Muhammad lifting up his shirt for a man who proceeded to kiss his entire torso, “from his bellybutton to his armpits.” Citat: No less than 20 Islamic sources—such as the hadiths of Ahmad bin Hanbal—relay that Muhammad used to suck on the tongues of boys and girls” Citat: hadith relayed by Abu Hurreira (deemed an extremely reliable narrator), where Muhammad sucked on the tongues of his cousin (and future caliph) Ali’s two boys, Hassan and Hussein—they of revered Shia memory.
Next he read a hadith of Muhammad sucking on the tongue of his own daughter, Fatima. Citat: another hadith from theSunan of Bin Said, which records Muhammad saying “I hugged so-and-so when she was a child and found that I greatly desired her.” Citat: there are no less than 32 different references to this phenomenon in Islam’s books—wherein Muhammad often laid in bed dressed in women’s clothes, specifically his child-bride Aisha’s. Citat: from Sahih Bukhari (2/911), which records Muhammad saying, “Revelations [i.e., the Koran] never come to me when I’m dressed in women’s clothing—except when I’m dressed in Aisha’s,” implying that it was something of a habit for the prophet to dress in female clothing. Citat: no less than 34 books, including the Tafsir of al-Qurtubi and Sahih Muslim, record that Muhammad used to “fondle””kiss and have sex while fasting, though he forbade others from doing so.” Citat: a number of hadiths affirming that Muhammad freely had sex with menstruating women, including from Sahih Bukhari (v.5, p. 350), which said that if Muhammad desired a menstruating woman, he placed a sheet around her and proceeded with his business Citat: Sahih Bukhari hadith (v.6, p.2744) relayed by Aisha where she said that, while menstruating, the prophet used to lay his head on her thighs and recite the Koran. Citat: Sahih al Bukhari #1183, Talkhis al-Habir, Ibn Hajar, #60-61 - Narrated Ibn Abbas: "I saw the Messenger of Allah (peace be upon him) putting Husein’s (son of Ali) legs apart and kissing his (little) penis."
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 19:12 |
|
|
Koje nelogičnosti." Allahovo prokletstvo je na zene koje oponasaju muskarce i na muskarce koji oponasaju zene." (Ahmed, Ebu Davud) Znači po nekim tvrdnjama on je je" li biseksualac, transvestitm, homoseksualac i nekrofil neuzubillah. Koje nelogičnosti .
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 19:16 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Zaboravio si i tvrdnju o nekrofiliji. Citiraj neku muslimansku knjigu. Bez toga ti ne vjerujem.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 19:22 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Zaboravio si i tvrdnju o nekrofiliji. Citiraj neku muslimansku knjigu. Bez toga ti ne vjerujem. This is from a book called “Kanz Al Umal” (The Treasure of the Workers), in the chapter of “The issues of women”, authored by Ali Ibn Husam Aldin, commonly known as Al-Mutaki Al-Hindi. He based his book on the hadiths and sayings listed in “Al-Jami Al-Saghir,” written by Jalal ul-Din Al-Suyuti. Narrated by Ibn Abbas: ‘I (Muhammad) put on her my shirt that she may wear the clothes of heaven, and I SLEPT with her in her coffin (grave) that I may lessen the pressure of the grave. She was the best of Allah’s creatures to me after Abu Talib’… The prophet was referring to Fatima, the mother of Ali. Eto imamo i te tvrdnje. http://thefactsaboutislam.blogspot.ba/2 ... ng-sx.htmlTakav čovjek ne bi mogao postojati.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 19:32 |
|
|
korrisnik je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Citiraj neku muslimansku knjigu. Bez toga ti ne vjerujem. This is from a book called “Kanz Al Umal” (The Treasure of the Workers), in the chapter of “The issues of women”, authored by Ali Ibn Husam Aldin, commonly known as Al-Mutaki Al-Hindi. He based his book on the hadiths and sayings listed in “Al-Jami Al-Saghir,” written by Jalal ul-Din Al-Suyuti. Narrated by Ibn Abbas: ‘I (Muhammad) put on her my shirt that she may wear the clothes of heaven, and I SLEPT with her in her coffin (grave) that I may lessen the pressure of the grave. She was the best of Allah’s creatures to me after Abu Talib’… The prophet was referring to Fatima, the mother of Ali. Eto imamo i te tvrdnje. http://thefactsaboutislam.blogspot.ba/2 ... ng-sx.htmlTakav čovjek ne bi mogao postojati. Prvo, ne kaze da je imao sex sa njom, i drugo ,to nije sahih.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 19:41 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: This is from a book called “Kanz Al Umal” (The Treasure of the Workers), in the chapter of “The issues of women”, authored by Ali Ibn Husam Aldin, commonly known as Al-Mutaki Al-Hindi. He based his book on the hadiths and sayings listed in “Al-Jami Al-Saghir,” written by Jalal ul-Din Al-Suyuti. Narrated by Ibn Abbas: ‘I (Muhammad) put on her my shirt that she may wear the clothes of heaven, and I SLEPT with her in her coffin (grave) that I may lessen the pressure of the grave. She was the best of Allah’s creatures to me after Abu Talib’… The prophet was referring to Fatima, the mother of Ali. Eto imamo i te tvrdnje. http://thefactsaboutislam.blogspot.ba/2 ... ng-sx.htmlTakav čovjek ne bi mogao postojati. Prvo, ne kaze da je imao sex sa njom, i drugo ,to nije sahih. Imaš Buharijovih hadisa koj su u kontraindikaciji jedan prema drugom. Nakon svega hadis nije Kur'an. Niti je pisan kao Kur'an za vrijeme Muhameda a.s. On je na zabranjivao da se govor ono što govori (ono šta on govori ) mimo Kur'ana da se ne bi pomiješalo. A kasnije ohrabrivao, nakon objave ashabi su prenosili jedan od drugog a poslije smrti bilježili.
|
|
Vrh |
|
|
Patak
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 19:48 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2015, 02:07 Postovi: 131 Lokacija: Праведна ХБ
|
bezimeni12 je napisao/la: Kako je moguce da religija ciji je simbol pedofil, lazov,krvolok,pervert ,biseksualac ..... dobije toliko puno sljedbenika? Logično, ljudi uvijek slijede ono što im je blisko. Muslimanima je to recimo vagina djeteta koje je tek propričalo kako spada, kršćanima je to opraštanje i ljubav. Naravno da je više pedofila na svijetu nego osoba zdravog razuma. I jednostavniji je princip odrubit glavu neistomišljeniku, nego ga saslušati i voljeti kako nalaže primjerice Biblija.
_________________ „Da, Herceg-Bosna je hrvatska i po trećem pravu: po pravu pobjede hrvatskoga duha...”
...Antun Gustav Matoš...
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 20:33 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Zaboravio si i tvrdnju o nekrofiliji. Citiraj neku muslimansku knjigu. Bez toga ti ne vjerujem. bezimeni se uvijek vodio vjerodostojnim izvorima. Ne moj bacati tvrdnje na pamet korrisniče.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 20:50 |
|
|
Tuta je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Citiraj neku muslimansku knjigu. Bez toga ti ne vjerujem. bezimeni se uvijek vodio vjerodostojnim izvorima. Ne moj bacati tvrdnje na pamet korrisniče. Takve su i te" vjerodostojne tvrdnje kao tvrdnja o nekrofiliji". Uostalom ne da mi se ni raspravljati neke gluposti, kad znam čemu služi ova tema.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 21:03 |
|
|
Vrijedjas islam time sto negiras sahih hadise.Ili to radis namjerno ili u neznanju. Ne mozes negirati ni Kuran ni sahih hadise.To ti je veliki haram i zbog toga se ide drito u dzehenem. Citat: Sahih Bukhari 1183—It is related that Abu Hurayra said, "I never saw al-Hasan without my eyes overflowing with tears. That is because the Prophet, may Allah bless him and grant him peace, went out one day and I found him in the mosque. He took my hand and I went along with him. He did not speak to me until we reached the market of Banu Qaynuqa. He walked around it and looked. Then he left and I left with him until we reached the mosque. He sat down and wrapped himself in his garment. Then he said, 'Where is the little one? Call the little one to me.' Hasan came running and jumped into his lap. Then he put his hand in his beard. Then the Prophet, may Allah bless him and grant him peace, opened his mouth and put his tongue in his mouth. Then he said, O Allah, I love him, so love him and the one who loves him!'" (Al-Adab al-Mufrad Al-Bukhari, Number 1183)
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 21:05 |
|
|
Lekum dinuku veliedin.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Islam Postano: 20 ruj 2015, 21:50 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Kako je moguce da religija ciji je simbol pedofil, lazov,krvolok,pervert ,biseksualac ..... dobije toliko puno sljedbenika? Kad nije bilo društvenih promena i one su gotoov nemoguće kod muslimana , sasvim je logično da većina njih ima srednjovekovne moralne i društvene "vrednosti". Jbg , ali i kod pravoslavnih i kod katolika još i dan danas se hodočaste i slave sveci koji su veliki krvoloci,pedofili,.... Evo kod nas Srba su sveci većina srpskih kraljeva Nemanjića , a oni su sve samo nisu sveti po svojim načinima života. Primera radi kralj Milutin je oženio vizantijsku princezu od 6 godina , oslepio je rođenog sina. Veliki Župan Nemanja je ubio brata , car Dušan oca. I za kraj velike mogućnosti postoje da je sv.Sava bio ********. Jer postati kao mlad Humski Knez , a onda odjednom se odreći šatro zbog boga kneževske moći i onda pobeći u manastir na Svetoj Gori. To ne bi bilo ništa čudno da se sv.Sava zaista posvetio isposničkom manastirskom životu , međutim on ne samo da nije čamio u keliji ili isposnici, već je diretkno rukovodio državnom politikom tako što je mirio braću,uspostvljao osnovicu nove pravoslavne državne politike,doveo sinovca na vlast,organizvao politička ubistva,proputovao bliski istok,mediteran,severnu Afriku,.... Znači tu od monaštva nema ničega već čista politika , a zašto je onda otišao u manastir umesto da uživa kao knez Huma,oženi se,ima decu,jede,pije,jebe,...??? , pa zato što je bio FAGGOT. E sad mi ti objasni kako to da se ovima klanjaju i slavu ih kao svece i dan danas , i da ima retko ko kod Srba koji će govoriti istinu o tome kakvi su brutalne i pervezne ubice Nemanjići bili?? Pa zato što će Amfilohije i sva ostala bagra doslovno prokleti svakoga ko se usudi da javno o tome priča istinski , a to znači da je onda i otvoren lov na svakog odstrane raznih fašističkih grupa povezanih sa SPC i sličnima. Bezimeni@, moramo biti pošteni pa reći i da kod hrišćana ima priličan broj budala kojima je mozak u srednjem veku upravo zato što postoje one dve nakarade od crkvi i njihovi pedofilski popovi i popovski oficiri koji su sami sebi svrha.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|