|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 127 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
egerija
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 19:30 |
|
|
E "moj" Bošnjo, znaš onaj "samo sjedim, ne razmišljam", tako su i Hrvati nasankani da žive sa BH muslimanima koje smo spasili od pokolja u prošlom ratu (kako je krhko znanje, pa se brzo zaboravi), bolje bi bilo da smo ostali u krnjoj YU pa se izvukli i postali dio Hrvatske, odnosno zapadne civilizacije gdje i pripadamo. "Moj" bošnjo, kojoj civilizaciji i stolječu Ti pripadaš (po svojom pameti).
_________________ Treba mnogo reči, a ne mnogo govoriti!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 19:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60219 Lokacija: DAZP HQ
|
Bošnjama priznajem samo da su ugroženi u Neumu, šta je je.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 19:32 |
|
|
Naravno ima i dimenzija ova koju Mrsho nabraja.
A ovo o čemu ti pričaš nije institucionalna ugroženost, nego materijalna. Hrvati su poduzetniji od Bošnjaka i to je tako, sam si rekao. Ono što se nas osobno tiče smo izborili, a sve što nam vi "pakirate" je u k... pa tako i država.
Hajdemo se dogovoriti, napraviti je po mjeri I HRVATA i onda se okrenuti natjecanju- čija će regija/entitet ili šta god se dogovorimo, biti uspješnija ?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 19:37 |
|
|
Stvarno ste, ne bih rekao sta... Pa onaj Srbin toliko toga debilnog napise, a vi se hvatate bosnje i njegovih gluposti.. Odgovorit cu Srbinu na one njegove ludorije, trenutno nemam vremena da pobijam tolike nebuloze.. 1.500.000 Srba ubijenih u drugom svjetskom..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 19:38 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Stvarno ste, ne bih rekao sta... Pa onaj Srbin toliko toga debilnog napise, a vi se hvatate bosnje i njegovih gluposti.. Odgovorit cu Srbinu na one njegove ludorije, trenutno nemam vremena da pobijam tolike nebuloze.. 1.500.000 Srba ubijenih u drugom svjetskom.. s tim likom se nema šta raspravljat, odlijepio je totalno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 19:39 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Stvarno ste, ne bih rekao sta... Pa onaj Srbin toliko toga debilnog napise, a vi se hvatate bosnje i njegovih gluposti.. Odgovorit cu Srbinu na one njegove ludorije, trenutno nemam vremena da pobijam tolike nebuloze.. 1.500.000 Srba ubijenih u drugom svjetskom.. Ma ono su gluposti koje ne treba ni komentirati...
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 19:40 |
|
|
/bošnjo/ je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Možda si upravu. Možda bi za BiH Hrvate bilo bolje da su ostali u krnjoj Jugoslaviji,odnosno Velikoj Srboslaviji,nego što su sada u Bošnjakistanu.
ispeci pa reci de još jednom razmisli, ali DOBRO, pa onda opet iznesi tu tezu šta to ebi fali, šta je suština te tvoje "ugroženosti", što sve banke u BiH drže hrvati, što sva zastupništva u BiH svih značajnijih firmi drže hrvati šta te boli, reci konkretno Ja ti neću uvijati nego ću ti otvoreno reći. Nepodnosim vas i ne volim sresti ni na ulici,obratiti vam se,reći ,,Dobar Dan'' a to je najblaže što mogu reći. PS-vjera s tim nema nikakve veze,nego čisto iz političkih i ideoloških razloga.
|
|
Alex
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:05 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
Mislim da se preteruje. Srbi su od početka 19-og veka krenuli od ogromne NULE i sa obzirom na lošu početnu poziciju mnogo su postigli. Nekoliko puta je Srbima pretio biološki nestanak, ali uprkos svemu i svima Srbi su se očuvali kao narod. Stanovništvo se uvećalo za 10 miliona Srba, teritorije su se proširile sa Šumadije na pola bivše Jugoslavije. Stanovništvo se deografski oporavilo od oba svetska rata, izgrađena je ogromna infrastruktura države za vreme SFRJ. Stvar je u tome da svetske sile ni jednom narodu na Balkanu nisu dale da se uzdigne iznad drugih balkanskih naroda. Jbg, negde dobiješ, negde izgubiš.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:13 |
|
|
Alex je napisao/la: Mislim da se preteruje. Srbi su od početka 19-og veka krenuli od ogromne NULE i sa obzirom na lošu početnu poziciju mnogo su postigli. Nekoliko puta je Srbima pretio biološki nestanak, ali uprkos svemu i svima Srbi su se očuvali kao narod. Evo Muslimani su nabrojali 10-ak genocida nad njima, koliko ste ih vi prošli?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:17 |
|
|
pjosip je napisao/la: Alex je napisao/la: Mislim da se preteruje. Srbi su od početka 19-og veka krenuli od ogromne NULE i sa obzirom na lošu početnu poziciju mnogo su postigli. Nekoliko puta je Srbima pretio biološki nestanak, ali uprkos svemu i svima Srbi su se očuvali kao narod. Evo Muslimani su nabrojali 10-ak genocida nad njima, koliko ste ih vi prošli? ja ih znam 4 bar...a ti?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:25 |
|
|
Manite se više te kuknjave i istorijske tragedije, pun mi je kufer patetike. Ja lično nikad nisam doživljavala SFRJ kao Srboslaviju, pogotovo se tako nisam osećala u Sloveniji. Problem likova kao što je @kupinovo vino je u nekoj vrsti razočarenja u zajedništvo, što samo govori o njegovoj naivnosti i neobaveštenosti. Što mu naravno ne treba uzeti za zlo.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:25 |
|
|
E bas mi je drago da je Vinopija sve po redu napisao. Sada oni koji su i sumljali u srpske mitove, njihovu ludost i opce shvatanje povijesti, e sada vam je lijepo predocen jedan tipicni Srbin koji je naucen da razmislja onako.. To je srpstvo, to je ono sto je u njima, to je ono sto se kod njih prenosi s koljena na koljeno.. Oni vazda sami, svi protiv njih, pobijeno ih i poginulo 50 miliona u zadnjem stoljecu, polazu prava na cijelu ex YU, oni sebe zrtvovali za Jugoslaviju, cetnici su dobrice osloboditelji, tek poneki kokosar koljac, tek poneki velikosrbin ali i to je opravdano jer su svi u stvari Srbi, samo sto ih ima i katolika i muslimana.. Da ne zalazim u daleku proslost i povijest gdje se pojavljuju kvazi "ïstoricari" pa pisakaraju u pojedinim revijama i tjednicima o antickim Srbima, koji su u stvari bili Srbi dok jos nisu ni kontali da su Srbi.. I sve pocinje od toga, oni doista vjeruju u sve te pizdarije pa nije cudo da Vinopija napise onakav tekst kojemu bi se i Seselj poklonio sa sve Tomom Grobarom i dugonjom Vujcicem da ne zaboravim gospodju Lidiju Vukicevic.. Tipicni isprani mozak..cuj mozak..heheh
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Alex
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:30 |
|
|
dudu je napisao/la: pjosip je napisao/la:
Evo Muslimani su nabrojali 10-ak genocida nad njima, koliko ste ih vi prošli?
ja ih znam 4 bar...a ti? Od strane Turaka, Austrougara (ww1), Nemaca(ww2), Hrvata(Jasenovac, jame)
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:37 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
@kupinovo vino dobro dosao na hrvatski forum i napisi nam kako ste izgubili sve "svoje " vekovne teritorije izuzev sumadije i daljnje okolice ?? onda nam napisi kako su ti jednog dedu ubili ustase kad je imao 12 godina (tako ti je barem rekla baka) a drugog dedu albanci dva dana nakon svadbe 1999
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:50 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
Alex je napisao/la: dudu je napisao/la: ja ih znam 4 bar...a ti? Od strane Turaka, Austrougara (ww1), Nemaca(ww2), Hrvata(Jasenovac, jame) zaboravili Bugare :::::::::.. ?? i koji su to Austrougari ?' ili si pod time mislio na bugare sam se sjebo ??
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:53 |
|
|
Srbi nepostoje!!!
Ono sto se srbinom zove je skupina robova, cigana, sluga, bugara i turaka sta nema vlastiti genetski kod niti ista drugo osim sv.save koji je tek u 12.st pokrstio srbe(znaci da srbi su zadnji narod koji je postao krscanskim-vjerovatno i zato su bez prigovora se doselili u bih kao graniceri TURSKI kako bi palili krscanske gradove i mjesta
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 20:58 |
|
|
Pravi Srbin ne kuka već izvlači zaključke za ubuduće. Ko nam je kriv kad smo ubijali pogrešne kraljeve i političare.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 21:06 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8413 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
teranova je napisao/la: Pravi Srbin ne kuka već izvlači zaključke za ubuduće. Ko nam je kriv kad smo ubijali pogrešne kraljeve i političare. mislim da ste tu grešku ispravili u ovom posljednjem ratu pa ste ubijali sve redom
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 21:08 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: teranova je napisao/la: Pravi Srbin ne kuka već izvlači zaključke za ubuduće. Ko nam je kriv kad smo ubijali pogrešne kraljeve i političare. mislim da ste tu grešku ispravili u ovom posljednjem ratu pa ste ubijali sve redom Duhovit si kao začepljeni sudoper.
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 21:09 |
|
|
|
|
Alex
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 21:13 |
|
|
[quote="Hrvatski_Zrinjski"]Srbi nepostoje!!! Ignorisanje činjenica je znak vlastite nemoći. Kada već ne možeš da se rešiš Srba, onda ih osporavaš i nipodaštavaš. Sve ti je to bežanje u iluzije, maštanja ali kada se vratiš u stvarnost, istina te udari svom svojom snagom. RED PILL: BLUE PILL:
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 21:15 |
|
|
Ajde ne budalite o tome da Srbi ne postoje. Pa nismo mi oni da negiramo postojanje drugih naroda, pa i nekih koji postoje tek 17 godina
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 21:18 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ajde ne budalite o tome da Srbi ne postoje. Pa nismo mi oni da negiramo postojanje drugih naroda, pa i nekih koji postoje tek 17 godina Hr_Zrinski, nadam se da si ovo shvatio, da ne bude poslje nisam znao...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 21:29 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8413 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
teranova je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: mislim da ste tu grešku ispravili u ovom posljednjem ratu pa ste ubijali sve redom
Duhovit si kao začepljeni sudoper. meni nije do smjeha
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Evo da vam srbin objasni razloge pojačanog srpskog patriotizma Postano: 03 vel 2010, 21:31 |
|
|
volim kupinovo vino je napisao/la: 1. Ajde kreni da demantirash...
Još jedan Hrvat ili Bošnja, koji misli da je zanimljivo da se predstavlja ko Srbin, i to sa stavovima koje ne podržava više ni 65-godišnji ex-SPSovac koji prodaje jaja na pijaci.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|