HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 18:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 293 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015.
PostPostano: 28 ruj 2015, 21:02 

Treba biti pametan nek idu što brže dalje bez zadržavanja
pa nek prave sranja na cilju.
++++
Kad sam ja davno rekao.Primaj sve i samo sprovodi dalje.Guraj dalje.Ko na pokretnoj traci.Neka tamo kad stignu na cilj gledaju sa njima šta će.
Kad ovi zatvore granicu zatvorite i vi zatvoriće se valjda i naša i kraj.Ako neko pođe da ih vraća nazad izvesti vojsku na granicu.Po potrebi pucati.
Maske euRopske finoće odavno su pale a EU je postala samo ljuštura,svaka država gleda samo svoj interes.Interes Sr i Hr nije da brani EU jer se nema šta braniti.Biće tu opakog sranja i tek je početak.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2015, 21:04 

Joj kad Tulkas negde oko Đakovice uhvati WI-Fi pa se javi na forum.Otprilike sledeće jeseni. :-)

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2015, 21:40 

Citat:
Dakle pitanje je koliko smo ih spremni primiti i dugoročno hraniti ili integrirati. Koje bi poslove radili i imamo li npr. prijelazne školske programe za arapsku djecu? Imamo li plan za zatvaranje naših granica koji će pratiti ritam zatvaranja mađarske i slovenske? Mediji su spominjali i „plan C“, u slučaju zatvaranja zapadnih granica, prema kojem ćemo migrante, ako bude potrebno, vraćati u Srbiju. Kako to misle izvesti? Prvo, migranti izvjesno neće htjeti nazad, radije će ostati u Hrvatskoj gdje su bliže željenoj destinaciji, nego se vratiti prema jugoistoku. Dakle, to neće ići bez sile. Jesmo li na to spremni? Kako ih misle natjerati u vagone i buseve? Zatim, zašto bi ih Srbija primila nazad? Što ako neće i opstruira? Mi ih ne želimo kod sebe, ne želi ih Srbija, ali oni radije žele kod nas nego u Srbiju.

http://poskok.info/wp/nino-raspudic-ish ... tradao-je/

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 03:56 

chat nick je napisao/la:
master_mind_ je napisao/la:
To mnogi trube već 10 godina. SDP je neojugoslovenska stranka. Izjave Milanovića su bile očekivane jer oni se bave jugoslavijom umjesto RH.

Ni gospođa Kitarević nije ništa bolja.
Ona se takođe više bavi Sarajevom i Srebrenicom nego svojim dvorištem ili HBom.Jugoslovenka.

Tu si nazalost u pravu.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 06:43 

chat nick je napisao/la:
Joj kad Tulkas negde oko Đakovice uhvati WI-Fi pa se javi na forum.Otprilike sledeće jeseni. :-)

To su tvoji povijesni krajevi :kava 5

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 14:22 

Bolje je i ovo politicko podjebavanje, nego li grozote od pre 24 godina. Da se nikom vise na ovom prostoru neponove.

http://www.nspm.rs/hronika/danas-24-god ... ovaru.html

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 14:31 

http://www.hrt.hr/300784/vijesti/meunar ... no-sto-sad

E ovo je hit - sva trojica kao papagaji: "mi smo u EU, mi smo u EU".

Pa dobro, vi ste u EU i ta ista EU po pitanju vase blokade stane na stranu trece zemlje, a ne svoje clanice. Valjda po prvi put tako nesto u istoriji. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 15:08 

pa nisu još skontali da su u EU, jednostavno zato što emotivno i idejno ovu ekipu na vlasti zanima i zanimao ih je RegiJon, a ne EU. Samo su se naboli umjesto demokratima i liberalima namjerili na četničku bratiju kod prekodrinske vlasti koji ih ne jbu ni 2%, točnije za njih su to bili i ostali samo "ustaše" bez nijansi i razlika od desnih stranki npr.

Ovo sada pripetavanje sa četničkim vojvodom i srpskim osvetnikom 100/1 je nemušto i mlako, baš onakvo kakvo je bilo i '91 od strane tih istih koji su podvijali repove i kukali zbog najezde Srba sa istoka.

To se bu promenilo, kaj ne..., ili pak umišljate da će mogne da budne ovo doveke vekova, dok "ustaška država" ne skapava?!? Ja plana vam i udarca :D

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 15:37 

Sta si toliko nabrijan protiv nas ,bradatih prekodrinskih cetnika? :D

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 18:26 

nema nabrijavanja, obični povijesni refleks Hrvata na najezdu sa istoka kada u prvom ešalonu idu bradate jihadlije, a za njima po drevnom srpskom običaju popovi i četnici da popune što jihadlije očiste. :D

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 21:10 

bumbar92 je napisao/la:
nema nabrijavanja, obični povijesni refleks Hrvata na najezdu sa istoka kada u prvom ešalonu idu bradate jihadlije, a za njima po drevnom srpskom običaju popovi i četnici da popune što jihadlije očiste. :D

Ako je zajebancija ok.Ako nije pojasni mi malo post,a i iz proslog ovaj citat :"To se bu promenilo, kaj ne..., ili pak umišljate da će mogne da budne ovo doveke vekova, dok "ustaška država" ne skapava?!? Ja plana vam i udarca :D"

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 23:12 

Citat:
MILANOVIĆ: ‘Nemamo dovoljno policajaca za osiguravanje granice. Ostaju jedino pričuvne snage, što znači dizanje ljudi s radnih mjesta’

Od početka migrantske krize do utorka u 9 sati u Republiku Hrvatsku je ušlo više od 84.800 ljudi, objavio je MUP. Tijekom cijelog jučerašnjeg dana preko graničnih prijelaza Tovarnik i Bapska ušlo je više od 5800 migranata, koji su tijekom dana prevoženi prema Mađarskoj.U privremenom prihvatnom centru u Opatovcu prijepodne je bilo oko 1900 migranata, a policija i tijekom današnjeg dana očekuje veliki priljev migranata iz Republike Srbije.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2015, 00:57 

Da. Tomac Banac i dr .ideolozi misle. Hercegovina je beton. Da ih je nebitan broj mali u procentima nase. To je minimum minimum naše do Neretve.
Daj da se igramo sa 200 k naših. To je manje od 4 posto ukupne populacije a rastrkana je.Da prođe još 20 godina. Srbi će pasti na 750 k umiranje i seobe i muslimani će početi masovno izumirati. Njihove su najbrojnije generacije oko 65godista. 2035 punije groblja.
Uzećemo celu. Ili Srbima dati maximum liniju Brcko Trebinje. Brotama do Vrbasa.
Mi USK i BL regiju.
Ovi su im potrošna municija i kolateralna stetica. Ako bude puna šaka brade. Ne bude li igrali se ljudskim sudbinama i nadama svih Hrvata Bih.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2015, 01:49 

KiM je napisao/la:
Da. Tomac Banac i dr .ideolozi misle. Hercegovina je beton. Da ih je nebitan broj mali u procentima nase. To je minimum minimum naše do Neretve.
Daj da se igramo sa 200 k naših. To je manje od 4 posto ukupne populacije a rastrkana je.Da prođe još 20 godina. Srbi će pasti na 750 k umiranje i seobe i muslimani će početi masovno izumirati. Njihove su najbrojnije generacije oko 65godista. 2035 punije groblja.
Uzećemo celu. Ili Srbima dati maximum liniju Brcko Trebinje. Brotama do Vrbasa.
Mi USK i BL regiju.
Ovi su im potrošna municija i kolateralna stetica. Ako bude puna šaka brade. Ne bude li igrali se ljudskim sudbinama i nadama svih Hrvata Bih.

Dobiti ce te obrezanu kurcetinu da izbijete oci iz glave. Eto sta cete dobiti, ti i nishki specijalci poput tebe. Nema vise nista na lijepe oci. Hoces USK i HNK, molim lijepo u rov pa se izbori. Tako ste kontali i ovaj zadnji put, ali "jadni" "zelembaci" nisu bili istog misljenja.

Beton a i cinjenica u Hercegovini je bosnjacka Jablanica, Konjic, 70 posto opcine Mostar i zelena tranzverzala do Stoca. Zelena tranzverzala koja djeli depopulacijske bazene zapadnu Hercegovinu od istocne Hercegovine. A kako bi od Brckog (u kojem su uzgred Bosnjaci najvitalniji i koji djeli rs na dva djela) dosli do Trebinja trebate prvo preko Gorazda koji istu dijeli na tri djela.

Bujrum tuta bugarin nishavski. :evotigana

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2015, 03:07 

Citat:
Ured predsjednice: Nikolićevo je viđenje da smo razgovarali o 'krizi koju je izazvala Vlada RH'

Nikolićev ured objavio je kako je dvoje predsjednika 'zaključilo da to nije put u suradnju'

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sastala se u nedjelju s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem u New Yorku na marginama zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Iz priopćenja Ureda predsjednika Srbije ispada da su se Tomislav Nikolić i Kolinda Grabar-Kitarović složili da je hrvatska Vlada kriva za napetosti između dviju država, odnosno za spor koji je rezultirao i zatvaranjem granica. Iz Ureda predsjednice RH poručuju pak kako je to “njihovo viđenje sadržaja razgovora.” – Priopćenje Ureda predsjednika Republike Srbije njihovo je viđenje sadržaja razgovora. Predsjednica i dalje čvrsto stoji na poziciji da Hrvatska mora ozbiljnije nadzirati državnu granicu kako bi se kontrolirao ulazak preko graničnih prijelaza, a spriječili ilegalni ulasci migranata – poručio nam je danas iz New Yorka Luka Đurić, glasnogovornik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

U Beogradu drugačija priča

U Beogradu imaju drugačiju priču. “Predsjednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se u New Yorku s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović. Razgovarali su o krizi u odnosu između dviju zemalja koju je izazvala hrvatska Vlada. Oni su zajednički zaključili da to nije put za stvaranje potrebne atmosfere za suradnju u regiji i da će se truditi da odnosi između Srbije i Hrvatske što prije ponovo krenu uzlaznom putanjom”, piše u priopćenju Ureda predsjednika Republike Srbije.

Sadržaj priopćenja Nikolićeva ureda, iz kojeg proizlazi da je hrvatska Vlada jedini krivac za zatezanje odnosa između Zagreba i Beograda, komentirao je danas predsjednik Vlade Zoran Milanović.

“Imam važnijeg posla”

– Ja imam puno važnijeg posla od toga da sad idem šopingirati u New York. Dakle, radim ovdje i ne znam što se događa u New Yorku. Ne mogu vjerovati onome što dolazi kao priopćenje iz ureda Tomislava Nikolića, tko god on bio. Prema tome, neka se gospođa Grabar-Kitarović o tome očituje ako smatra da je to potrebno. Oni su se našli na prijemu koji je organizirala Angela Merkel za sve koji su u tu tom trenutku bili u New Yorku. Meni je žao što predsjednica nije razgovarala više s pravim zapadnim liderima, nego nažalost samo s Tomislavom Nikolićem. Ali na njoj je da se o tome očituje, a ne na meni – rekao je premijer Zoran Milanović.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/ured-pr ... rh-1027503

Premijeru, znamo da si bio u pravu, znamo da postoji Sveto Trojstvo.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2015, 07:41 

Inkognito je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

Ako je zajebancija ok.Ako nije pojasni mi malo post,a i iz proslog ovaj citat :"To se bu promenilo, kaj ne..., ili pak umišljate da će mogne da budne ovo doveke vekova, dok "ustaška država" ne skapava?!? Ja plana vam i udarca :D"

Umišljate si da ste dugoročno u poziciji da ugrožavate RH sa izbjeglicama krijući se iza Mađarskih i Njemačkih gaća, ukratko. Ne može se prikriti dojam koji ostavljaju ovi vaši četnici na vlasti da ste jedva dočekali da ugrozite RH bar na ovaj način, naravno da nam je dobrodošla ova pljuska ljevici da ih otrijezni da si ne umišljaju kojekakve avanture i popuštanja prema Srbiji poradi nekih budućih dobrih odnosa. Srbija i Srbi će uvijek rovariti i biti neprijatelji Hrvatske kad god to mogu, ovde mislim na trenutnu četničku garnituru vlasti u Srbiji.

Tadić i ostale stranke su nešto drugo i neka druga priča, a sa četnicima će Hrvati cjelokupno uvijek biti na nišan, i ovo je prolazna priča sa Milanovićem i Pusićkom koje su četnici uspjeli bar na kratko zavarati da su dobronamjerni prema Hrvatima i Hrvatskoj. Ni oni više neće gutati te spike o regiji dok četnici kolo vode.

Slična stvar je i sa Srbima u BiH, što se tiče SDS četnika, oni bi Hrvate u BiH utopili u fildžanu vode da mogu, a naša je sreća i dobra sudba što su sada kod BH Srba Dodik i njegovi socijalisti, a potpuna sloga i brastvojedinstvena kolotečina bi valjda bila kada bi na svim stranama bili umjerene stranke.

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2015, 08:29 

Citat:

– Ja imam puno važnijeg posla od toga da sad idem šopingirati u New York.

a zašto je svoju ministarku Vesnicu poslao tamo? da nosi vrećice Kolindi?

koji neotesani, bahati krkan, majko mila...

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2016, 20:23 

Gvozdansko nasuprot četnika s Cvjetnoga trga

‘Nije neobično zataškavanje kad se radi o hrvatskoj povijesti i hrvatskom identitetu – rekao je Borovčak ističući kako je postalo uobičajeno da sve što vrijedi treba prešutjeti’.

Jurčević dodaje kako je afirmacija bilo kakvih vrijednosti kod nas uništena jer se “udžbenici nose na lekturu u Beograd gdje je nažalost počelo krivotvorenje.

3,266 - MARKOV TRG - Gvozdansko nasuprot četnika s Cvjetnoga trga

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 293 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: