HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 pro 2024, 08:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3818 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 153  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Islam
PostPostano: 02 lis 2015, 20:58 

Što vi msulimani znate što je "kontekst". Vi mislite to zapadna socijala do kalifata.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:01 

BBC je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Gledao sam i krititke o Islamu , kao što su npr Bill Warne,r David Wood i neki drugi na youtoubeu.
Ali svi kao da rade i govore na istom principu.
A to je uzimanje iz konteksta surei hadise, zanemarivanje razloga te objave, i inzistirajući na podjelu Kur'ana na Mekanski i Medinski.

Ovo su činjenice. Muhamamad je:

- Pljačkao tuđe stvari
- Klao i ubijao
- Silovao zarobljene žene
- Uzimao zarobljene žene za ropkinje
- Bio pedofil
- Bio mafijaški kum koji je svoje ubojice slao da ubijaju nevine ljude.

- Itd....itd...

Silovao nije jer je to haram.
Evo ti "Medinska sura".
". I ne nagonite robinje svoje da se bludom bave – a one žele biti čestite – da biste stekli prolazna dobra ovoga svijeta; a ako ih neko na to prisili, Allah će im, zato što su bile primorane, oprostiti i prema njima smilostan biti. #
A ovo davno je odgovoreno.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:02 

BBC je napisao/la:
Što vi msulimani znate što je "kontekst". Vi mislite to zapadna socijala do kalifata.

Što se zaplićeš?

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:03 

BBC je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Gledao sam i krititke o Islamu , kao što su npr Bill Warne,r David Wood i neki drugi na youtoubeu.
Ali svi kao da rade i govore na istom principu.
A to je uzimanje iz konteksta surei hadise, zanemarivanje razloga te objave, i inzistirajući na podjelu Kur'ana na Mekanski i Medinski.

Ovo su činjenice. Muhamamad je:

- Pljačkao tuđe stvari
- Klao i ubijao
- Silovao zarobljene žene
- Uzimao zarobljene žene za ropkinje
- Bio pedofil
- Bio mafijaški kum koji je svoje ubojice slao da ubijaju nevine ljude.

- Itd....itd...

Joj BBC izvukao si iz konteksta Muhammed je:
Morao pljačkati da pokaže kako nevalja činiti (on je uzor vjernicima)
klao i ubijao da pokaže kako je Allah velik
silovao jer mu je allah naredio da siluje (nebi on jadan)
uzimao roblje da pokaže nadmoć islama (opet allah reko)
pedofil Pa allah reko

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:04 

Što vrijedi jedan stih kad za svaki ima noviji i drugačiji. ISIL to zna, vehanije u Bosni to znaju. Ti ćeš se sa Ratkom Mladićem pržiti u paklu. Možda mu budeš dudlao na infinite kao kaznu. Allah je zajeban i jako kažnjava.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:07 

BBC je napisao/la:
Što vrijedi jedan stih kad za svaki ima noviji i drugačiji. ISIL to zna, vehanije u Bosni to znaju. Ti ćeš se sa Ratkom Mladićem pržiti u paklu. Možda mu budeš dudlao na infinite kao kaznu. Allah je zajeban i jako kažnjava.

E na to sam i računo pa sam ti dao ove "taze" stihove.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:09 

Jel ti uopće pozanješ islam ili samo loše takijaš ?
Kronološki noviji stihovi koji su u kontradikciji sa starim pobijaju stare. Kuran je tu jasan. U biti Muki lagao svoje pa kad ga uhvate u raskoraku "sjeti se" novog stiha "da objasni" zabunu.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:10 

Korisniče, šta ti kao sunit misliš o šijama? Stekao sam utisak čitajući o nesporazumima koje imate da su prezreni u mnogim muslimanskim zemljama.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:15 

korrisnik je napisao/la:
Silovao nije jer je to haram.
Evo ti "Medinska sura".
". I ne nagonite robinje svoje da se bludom bave – a one žele biti čestite – da biste stekli prolazna dobra ovoga svijeta; a ako ih neko na to prisili, Allah će im, zato što su bile primorane, oprostiti i prema njima smilostan biti. #
A ovo davno je odgovoreno.

Pa jebo li te bog blesavi kako ne vidiš gadost u ovome što si naveo??

Prvo , nije ukinuto nikad ropstvo niti ga je ikad izričito Muhamed ukidao već samo davao po koji savet o robovima i robinaja kako sa njima postupati , a to dovoljno govori o Muhamedu i islamu.
Drugo , koja to žena neće biti svojom voljom čestita i hoće da se bludom bavi iz čiste zabave i zlobnosti??
Pa neće nijedna ,nego je sistem tvoje jebene religije i svih ostalih religija gde je žena kao niže biće tretirano i koje je zlo samo po sebi samo zato što je žena naterana da bude ono što sami vernici posle osuđuju.

Fuj , koji licemerje.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:15 

Muhamed je zarobio zenu i nakon toga silovao je.On je takode poticao druge da siluju zarobljene zene pred ocima njihovi muzeva.Sunaan Abu Dawud 11.2150).

Ja sam tjerao zarobljenike sve dok nisam dosao kod Abu Bakra, koji je obecao jednu djevojku meni kao nagradu.Zatim smo stigli u Medinu, i ja nisam jos silovao nju.Susreli smo Allahovog poslanika i on je rekao:”Daj mi tu djevojku?”Sahih Muslim

Alahov poslanik poslao je vojsku u Autas te je susreo neprijatelje i borio se s njima. Nakon što ih je nadjačao i zarobio, činilo se da se Drugovi Alahova poslanika suzdržavaju od spolnih odnosa sa zarobljenim ženama zbog toga što su im muževi bili mnogobošci. Tada Alah, Najviši, pošalje objavu u vezi toga: “I već udane žene, osim onih koje posjeduje vaša desna ruka (Quran 4:24)” (tj. one su im bile dozvoljene nakon što bi prošlo njihovo Iddah razdoblje).Sahih Muslim, broj 3432.

Krenuli smo s Alahovim poslanikom na ekspediciju u Bi’l-Mustaliq i zarobili smo nešto odličnih arapskih žena; i poželjeli smo ih, jer smo patili zbog odsutstva naših žena, (ali, istovremeno) također smo željeli otkupninu za njih. Tako smo odlučili da ćemo s njima imati spolne odnose, ali ćemo primjenjivati azl (izvlačenje muškog spolnog organa prije ejakulacije, kako bi se izbjeglo začeće). Ipak smo rekli: Radimo djelo dok je Alahov poslanik među nama; zašto ga nebi pitali? Tako smo pitali Alahovog poslanika, i on je rekao: Nije važno da li prekidate snošaj, jer svaka duša kojoj je određeno roditi se do Dana Uskrsnuća, rodit će se.Ibid., Number 3371.

Krenuli smo sa Alahovim poslanikom u napad na Bun Al-Mustaliq te smo primili zarobljenike od zarobljenih Arapa i poželjeli smo žene i celibat nam je postao težak te smo voljeli prekinuti snošaj . Tako kada smo namjeravali s njima imati prekinuti snošaj, rekli smo: “Kako možemo prekidati snošaj a da nismo pitali Alahovog poslanika, koji je među nama? Pitali smo (Muhameda) o tome i on je rekao: “Bolje je da ne prekidate snošaj, jer ako je do dana Uskrsnuća bilo kojoj duši određeno da postoji, postojat će.”Sahih Al-Bukhari, broj 4138. Isto pogledaj (Sahih Bukhari

“Poslanik je poslao Sa-d b. Zayd al-Ansari, brata od Abdu’l-Ashal s nekoliko zarobljeni zena od Banu Qurayza to Najd i on je prodao njih za konje i oruzje.”Ibn Ishaq/Hisham/Hisham 693)

Jabir bin Abdullah je izvjestio da je osoba pitala Alahovog poslanika rekavši: Imam mladu zarobljenu robinju i sa njom prakticiram azl,[izvlačenje muškog spolnog organa prije ejakulacije, kako bi se izbjeglo začeće). na što je Alahov poslanik rekao: “Ovo ne može spriječiti ono što je Alah odredio. Osoba je tada došla (nakon nekog vremena) i rekla: poslanice Alahov, mlada robinja o kojoj sam pričao je zatrudnjela, na što je Alahov poslanik rekao: Ja sam sluga Alahov i Njegov poslanik.Sahih Muslim, broj 3384.

ODVRATNO DA NE MOŽE BITI ODVRATNIJE i doista reče Gospod Bog naš za ovakve
»Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem odijelu, a iznutra su vuci grabežljivi. 16Po njihovim ćete ih plodovima prepoznati. Bere li se s trnja grožđe ili s bodljike smokve? 17Tako svako dobro stablo rađa dobrim plodovima, a nevaljalo stablo rađa plodovima zlim. 18Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. 19Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. 20Dakle: po plodovima ćete ih njihovim prepoznati.«

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:16 

I kaže Kuran sveta knjiga. Ako je Kuran sveta Knjiga i Kamasutra je sveta knjiga iste razine

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:18 

Stvarno kako muslimani sami ne vide da je sve to turbo nemoralno i nehumano. Hebena sekta ljudi ispranog mozga.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:19 

BBC je napisao/la:
Stvarno kako muslimani sami ne vide da je sve to turbo nemoralno i nehumano. Hebena sekta ljudi ispranog mozga.

ne žele da vide, zato što im to odgovara kao i Muhiju, a ostali su naravno nepismeni koje ovi drže pod kontrolom. najveća nepismenost je upravo u muslimanskom svijetu. a ostali u biti i neznaju nizasta drugo. u mnogim arapskim zemljama nisu ni čuli za kršćane ni kršćanske knjige jer su zabranjene. boje se biblije što je i logično jer da ljudi podju uspoređivati nebi dobro ispalo

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:19 

krstjanin je napisao/la:
I kaže Kuran sveta knjiga. Ako je Kuran sveta Knjiga i Kamasutra je sveta knjiga iste razine

Kamasutra je moralnija, nije nitko u njoj i zbog nje bio ubijen.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:20 

krstjanin je napisao/la:
BBC je napisao/la:

ne žele da vide, zato što im to odgovara kao i Muhiju.

Muhammad se od tog okoristio, i od pustinjaka i probisvjeta ostatak života živio kao kralj.
Ovi danas ga kopiraju i samo jad i mizeriju imaju, ništa više.

Hoću reći, motivi Mukija iz tog doba su mi jasni. Seks, moć, blago, robovi, itd...

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:22 

BBC je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

ne žele da vide, zato što im to odgovara kao i Muhiju.

Muhammad se od tog okoristio, i od pustinjaka i probisvjeta ostatak života živio kao kralj.
Ovi danas ga kopiraju i samo jad i mizeriju imaju, ništa više.

Hoću reći, motivi Mukija iz tog doba su mi jasni. Seks, moć, blago, robovi, itd...

Pa imaju to i danas pravi muslimani (pogledaj ISIL) ali ovi naši jadnici ne slijede pravi islam pa nemaju nista

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:22 

BBC je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Kamasutra je moralnija, nije nitko u njoj i zbog nje bio ubijen.

hahaha da

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:23 

Nemaju ništa od toga. ISIL ima.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:24 

Ja, sad vidim da si dodao u zagradi.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:28 

BBC je napisao/la:
Nemaju ništa od toga. ISIL ima.

Pa tako je. naši jadnici pogiboše trudfeći se dokazati da je muhi bio moralna vertikala. a istinski muslimani slijede muhameda pa kakav je takav je

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:37 

Allah ne nagrađuje trolanje po net-u. Samo sablja, nož. AK-47, i tako taj posao.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 21:54 

krstjanin je napisao/la:
Muhamed je zarobio zenu i nakon toga silovao je.On je takode poticao druge da siluju zarobljene zene pred ocima njihovi muzeva.Sunaan Abu Dawud 11.2150).

Ja sam tjerao zarobljenike sve dok nisam dosao kod Abu Bakra, koji je obecao jednu djevojku meni kao nagradu.Zatim smo stigli u Medinu, i ja nisam jos silovao nju.Susreli smo Allahovog poslanika i on je rekao:”Daj mi tu djevojku?”Sahih Muslim

Alahov poslanik poslao je vojsku u Autas te je susreo neprijatelje i borio se s njima. Nakon što ih je nadjačao i zarobio, činilo se da se Drugovi Alahova poslanika suzdržavaju od spolnih odnosa sa zarobljenim ženama zbog toga što su im muževi bili mnogobošci. Tada Alah, Najviši, pošalje objavu u vezi toga: “I već udane žene, osim onih koje posjeduje vaša desna ruka (Quran 4:24)” (tj. one su im bile dozvoljene nakon što bi prošlo njihovo Iddah razdoblje).Sahih Muslim, broj 3432.

Krenuli smo s Alahovim poslanikom na ekspediciju u Bi’l-Mustaliq i zarobili smo nešto odličnih arapskih žena; i poželjeli smo ih, jer smo patili zbog odsutstva naših žena, (ali, istovremeno) također smo željeli otkupninu za njih. Tako smo odlučili da ćemo s njima imati spolne odnose, ali ćemo primjenjivati azl (izvlačenje muškog spolnog organa prije ejakulacije, kako bi se izbjeglo začeće). Ipak smo rekli: Radimo djelo dok je Alahov poslanik među nama; zašto ga nebi pitali? Tako smo pitali Alahovog poslanika, i on je rekao: Nije važno da li prekidate snošaj, jer svaka duša kojoj je određeno roditi se do Dana Uskrsnuća, rodit će se.Ibid., Number 3371.

Krenuli smo sa Alahovim poslanikom u napad na Bun Al-Mustaliq te smo primili zarobljenike od zarobljenih Arapa i poželjeli smo žene i celibat nam je postao težak te smo voljeli prekinuti snošaj . Tako kada smo namjeravali s njima imati prekinuti snošaj, rekli smo: “Kako možemo prekidati snošaj a da nismo pitali Alahovog poslanika, koji je među nama? Pitali smo (Muhameda) o tome i on je rekao: “Bolje je da ne prekidate snošaj, jer ako je do dana Uskrsnuća bilo kojoj duši određeno da postoji, postojat će.”Sahih Al-Bukhari, broj 4138. Isto pogledaj (Sahih Bukhari

“Poslanik je poslao Sa-d b. Zayd al-Ansari, brata od Abdu’l-Ashal s nekoliko zarobljeni zena od Banu Qurayza to Najd i on je prodao njih za konje i oruzje.”Ibn Ishaq/Hisham/Hisham 693)

Jabir bin Abdullah je izvjestio da je osoba pitala Alahovog poslanika rekavši: Imam mladu zarobljenu robinju i sa njom prakticiram azl,[izvlačenje muškog spolnog organa prije ejakulacije, kako bi se izbjeglo začeće). na što je Alahov poslanik rekao: “Ovo ne može spriječiti ono što je Alah odredio. Osoba je tada došla (nakon nekog vremena) i rekla: poslanice Alahov, mlada robinja o kojoj sam pričao je zatrudnjela, na što je Alahov poslanik rekao: Ja sam sluga Alahov i Njegov poslanik.Sahih Muslim, broj 3384.

ODVRATNO DA NE MOŽE BITI ODVRATNIJE i doista reče Gospod Bog naš za ovakve
»Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem odijelu, a iznutra su vuci grabežljivi. 16Po njihovim ćete ih plodovima prepoznati. Bere li se s trnja grožđe ili s bodljike smokve? 17Tako svako dobro stablo rađa dobrim plodovima, a nevaljalo stablo rađa plodovima zlim. 18Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. 19Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. 20Dakle: po plodovima ćete ih njihovim prepoznati.«

Evo te i ovdje:
nonimni xy kaže: Pogledaj post
Muhammed je poticao silovanje žena i sam je u tome učestovovao

Navešću hadise kao dokaz gdje Muhamed dozvoljava a i sam siluje zarobljene žene.

Muhamed je zarobio ženu i nakon toga silovao je.On je također poticao druge da siluju zarobljene žene pred očima njihovi muževa.Sunaan Abu Dawud 11.2150).

Ja sam tjerao zarobljenike sve dok nisam došao kod Abu Bakra, koji je obećao jednu djevojku meni kao nagradu.Zatim smo stigli u Medinu, i ja nisam još silovao nju.Susreli smo Allahovog poslanika i on je rekao:"Daj mi tu djevojku?"Sahih Muslim 4345)

Alahov poslanik poslao je vojsku u Autas te je susreo neprijatelje i borio se s njima. Nakon što ih je nadjačao i zarobio, činilo se da se Drugovi Alahova poslanika suzdržavaju od spolnih odnosa sa zarobljenim ženama zbog toga što su im muževi bili mnogobošci. Tada Alah, Najviši, pošalje objavu u vezi toga: "I već udane žene, osim onih koje posjeduje vaša desna ruka (Quran 4:24)" (tj. one su im bile dozvoljene nakon što bi prošlo njihovo Iddah razdoblje).Sahih Muslim, broj 3432.

Tako smo pitali Alahovog poslanika, i on je rekao: Nije važno da li prekidate snošaj, jer svaka duša kojoj je određeno roditi se do Dana Uskrsnuća, rodit će se.Ibid., Number 3371.

Pitali smo (Muhameda) o tome i on je rekao: "Bolje je da ne prekidate snošaj, jer ako je do dana Uskrsnuća bilo kojoj duši određeno da postoji, postojat će."Sahih Al-Bukhari, broj 4138. Isto pogledaj (Sahih Bukhari 34:432)

Da li bi ove žene rado pristale na spolne odnose sa muškarcima koji su pobili njihove roditelje? Vjerojatno ne bi. Dakle, budući da su Kuran i Muhamed dozvolili silovanje zarobljeni žena, na taj način pokazuje da Islam kao religija je pogrešna.

Koje kasaspljenje hadisa i ajeta u svrghu toga da bi oljagali Islam.

Chapter : Additional award to the fighters and repatriation of the enemy prisoners as a ransom for the Muslims.

It has been narrated on the authority of Salama (b. al-Akwa') who said: We fought against the Fazara and Abu Bakr was the commander over us. He had been appointed by the Messenger of Allah (may peace be upon him). When we were only at an hour's distance from the water of the enemy, Abu Bakr ordered us to attack. We made a halt during the last part of the night to rest and then we attacked from all sides and reached their watering-place where a battle was fought. Some of the enemies were killed and some were taken prisoners. I saw a group of persons that consisted of women and children. I was afraid lest they should reach the mountain before me, so I shot an arrow between them and the mountain. When they saw the arrow, they stopped. So I brought them, driving them along. Among them was a woman from Banu Fazara. She was wearing a leather coat. With her was her daughter who was one of the prettiest girls in Arabia. I drove them along until I brought them to Abu Bakr who bestowed that girl upon me as a prize. So we arrived in Medina. I had not yet disrobed her when the Messenger of Allah (may peace be upon him) met me in the street and said: Give me that girl, O Salama. I said: Messenger of Allah, she has fascinated me. I had not yet disrobed her. When on the next day, the Messenger of Allah (may peace be upon him) again met me in the street, he said: O Salama, give me that girl, may God bless your father. I said: She is for you. Messenger of Allah ! By Allah. I have not yet disrobed her. The Messenger of Allah (may peace be upon him) sent her to the people of Mecca, and surrendered her as ransom for a number of Muslims who had been kept as prisoners at Mecca.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 22:27 

Sve stvoreno učini se veselo,Briga ode, život dođe na novo.
Na svijetu progovori stvar svaka,Devletliji svašta reče merhaba.
Merhaba ti, care veliki merhaba,Merhaba ti, znanja izvor, merhaba.
Merhaba, ej svako moli od tebe,Merhaba, ej, Božija milost na tebe.
Merhaba, ej, živu život merhaba,Merhaba, ej, muki last si, merhaba.
Za griješnike mučenike ummeta,Mo1iš, tražiš, Božijega rahmeta.
Na svijetu ti si rahmet merhaba,Za grješnike ti se moliš, merhaba.
Ti si svijetlo svom ummetu velikoI u muci mnogome si pomogo.
Mučenome pomagalac vazda si,I drugoga sačuvati rada si.
Za srčanu ranu svaku vidiš ti,Na svijetu, što god ima, car si ti.
Koji traži da ga vatra ne gori,Neka srce salavatom napuni.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 22:31 

Treba temu očistiti od bošnjačkog širka i harama. Taj Pepsi islam držite doma.

Vrh

PostPostano: 02 lis 2015, 22:38 

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3818 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 153  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: