|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 10:44 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: kad bi to tako bilo onda bi Goerge Soros podupirao jednako obadvije opcije..
a nije..
onda bi i pokoji liberalni mendažer završio u buvari..
a nije..
onda bi imali jednako zatsupljene obadvije opcije u medijskoj slici
a nemamo.
itd..itd..itakodalje. Jesi razmislio možda o tome da su predsednički izbori donekle pokazali koji procenat građana podupire ono što ti (po meni pogrešno) zoveš levicom? "Desničarima" pretpostavljam niko nije kriv što im se participacija u medijima svodi na Tompine koncerte i obeležavanje obletnica. Narod veruje da od toga "nema *leba".
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 10:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To je već stvar lobija a ima ih na sve strane...
svakako..zato jedna strana uvijek dobija "batine" zato što ih ima na sve strane..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 10:46 |
|
|
Real gone je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: kad bi to tako bilo onda bi Goerge Soros podupirao jednako obadvije opcije..
a nije..
onda bi i pokoji liberalni mendažer završio u buvari..
a nije..
onda bi imali jednako zatsupljene obadvije opcije u medijskoj slici
a nemamo.
itd..itd..itakodalje. Jesi razmislio možda o tome da su predsednički izbori donekle pokazali koji procenat građana podupire ono što ti (po meni pogrešno) zoveš levicom? "Desničarima" pretpostavljam niko nije kriv što im se participacija u medijima svodi na Tompine koncerte i obeležavanje obletnica. Narod veruje da od toga "*leba". Nisam razumio kakve veze ima odgovor sa citatom..a i uopšte..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 10:48 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Inkvizitor je napisao/la: Kod nas se lijevo i desno ne određuje po svjetskim parametrima nego u odnosu prema državi, naciji, ratu..
Inkvizitor je napisao/la: ljevica je kod nas prvenstveno anacionalna i podložnička i na konto toga dobija simpatije i potporu iz određenih krugova.
Uh anacionalnost je stvorio HDZ prostituiranjem pojmova državi, naciji, ratu a i o podložnička bi se dalo razglabat. HDZ nije takva stranka? Prodali bi sve za Malo vitra. Onaj ko bolje upravlja državom i ne zadužuje se i ima kune u svom džepu i ne diže kredite, bez obzira što pričao je nacionalniji i desniji i dakako ne vodi podložničku politiku.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 10:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Uh anacionalnost je stvorio HDZ prostituiranjem pojmova državi, naciji, ratu a i o podložnička bi se dalo razglabat. HDZ nije takva stranka?
Prodali bi sve za Malo vitra. Onaj ko bolje upravlja državom i ne zadužuje se i ima kune u svom džepu i ne diže kredite, bez obzira što pričao je nacionalniji i desniji i dakako ne vodi podložničku politiku.
O kojem HDZ-u pričaš. Ako pričaš o ratnom i poratnom onda je on bio nacionalistički, desni i državotvorni u kojeg je bilo infiltrirano i lijevo liberalno smeće koje ga je kompromitiralo iznutra i izvana Ovaj današnji HDZ je lijevo-liberalna stranka koja nema veze sa desnicom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 10:54 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Real gone je napisao/la: Jesi razmislio možda o tome da su predsednički izbori donekle pokazali koji procenat građana podupire ono što ti (po meni pogrešno) zoveš levicom? "Desničarima" pretpostavljam niko nije kriv što im se participacija u medijima svodi na Tompine koncerte i obeležavanje obletnica. Narod veruje da od toga "*leba".
Nisam razumio kakve veze ima odgovor sa citatom..a i uopšte.. ovde se najčešće priča o neravnopravnoj zastupljenosti u medijima..to se pominje i u tvom citatu, otud moj odgovor o ponudi desnice. šta desnica danas nudi? hoće neko da mi odgovori na to pitanje? sem ako nisi stopostotno siguran da tompsonova verna publika na koncertima zna i deseti deo toga što se na ovom forumu pisalo. ne, većinom su to slinavi klinci kojima je baš fora da budu na kisi-kisi sa zastavom i mačevima. ništa manje, ali i ništa više od toga.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 10:56 |
|
|
Real gone je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Nisam razumio kakve veze ima odgovor sa citatom..a i uopšte..
ovde se najčešće priča o neravnopravnoj zastupljenosti u medijima..to se pominje i u tvom citatu, otud moj odgovor o ponudi desnice. šta desnica danas nudi? hoće neko da mi odgovori na to pitanje? sem ako nisi stopostotno siguran da tompsonova verna publika na koncertima zna i deseti deo toga što se na ovom forumu pisalo. ne, većinom su to slinavi klinci kojima je baš fora da budu na kisi-kisi sa zastavom i mačevima. ništa manje, ali i ništa više od toga. pa kakve veze ima Thompson i koncerti sa pričom. ko kaže da je Thompsonova publika lakmus papir desnice. Smiješno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:00 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: pa kakve veze ima Thompson i koncerti sa pričom.
ko kaže da je Thompsonova publika lakmus papir desnice. Smiješno.
jedan od "lakmusa" jeste. ne, nego je lakmus levice.. zato vam SDP-ovci prave kontra-party-je u vidu kozaračkog kola.. ![wacko :wacko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wacko.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:01 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:07 |
|
|
Real gone je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: pa kakve veze ima Thompson i koncerti sa pričom.
ko kaže da je Thompsonova publika lakmus papir desnice. Smiješno.
jedan od "lakmusa" jeste. ne, nego je lakmus levice.. zato vam SDP-ovci prave kontra-party-je u vidu kozaračkog kola.. ![wacko :wacko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wacko.gif) onda je lakmus papir ljevice raja na koncertima Ede Majke, Bare-ta, Hladnog Piva, TBF-a a to je ekipa koja nije u stanju vola ubosti vilama u guzicu i koja žica za duvan a novac od sapuna potroši na ljepilo.. pa kako onda takva vlada..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Starfucker226
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:11 |
|
|
Real gone je napisao/la: Jesi razmislio možda o tome da su predsednički izbori donekle pokazali koji procenat građana podupire ono što ti (po meni pogrešno) zoveš levicom? Politička opcija koja je pobijedila na predsjedničkim izborima, na parlamentarnim redovno gubi od HDZ-a. Rezultati predsjedničkih izbora pokazali su samo da HDZ već godinama nema kandidata koji bi homogenizirao biračko tijelo stranke, nego se ono uvijek podijeli na više kandidata.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Inkvizitor je napisao/la: Ede Majke, Bare-ta, Hladnog Piva, TBF-a Uh upravo sam otkrio da sam ljevičar, ja sve ove volim poslušat, doduše i Thompsona kad zapjeva Vjetre s Dinare ili Divu. Izgleda da sam podijeljena osoba. Hm nije vam to baš neki način za podjelu na lijeve i desne...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:19 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Real gone je napisao/la: Jesi razmislio možda o tome da su predsednički izbori donekle pokazali koji procenat građana podupire ono što ti (po meni pogrešno) zoveš levicom? Politička opcija koja je pobijedila na predsjedničkim izborima, na parlamentarnim redovno gubi od HDZ-a. Rezultati predsjedničkih izbora pokazali su samo da HDZ već godinama nema kandidata koji bi homogenizirao biračko tijelo stranke, nego se ono uvijek podijeli na više kandidata. Možda me se setite kad ovi "veliki protivnici" kroz koju godinu (Hr. već u EU) budu pravili koalicijske vlade..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:20 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Real gone je napisao/la: jedan od "lakmusa" jeste. ne, nego je lakmus levice.. zato vam SDP-ovci prave kontra-party-je u vidu kozaračkog kola.. ![wacko :wacko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wacko.gif) onda je lakmus papir ljevice raja na koncertima Ede Majke, Bare-ta, Hladnog Piva, TBF-a a to je ekipa koja nije u stanju vola ubosti vilama u guzicu i koja žica za duvan a novac od sapuna potroši na ljepilo.. pa kako onda takva vlada.. Ne, to slušaju svi..pa i desničari..a Junuz me za sekund pretekao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ilirka
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ede Majke, Bare-ta, Hladnog Piva, TBF-a Uh upravo sam otkrio da sam ljevičar, ja sve ove volim poslušat, doduše i Thompsona kad zapjeva Vjetre s Dinare ili Divu. Izgleda da sam podijeljena osoba. i ja volim neke stvari od spomenutih grupa i pjevača. a da su "lijevi", to je istina isto kao što je i thompson "desni". računica ti je jednostavna: thompson je po defaultu desni, i za tebe, čak. ako su ovi protiv njega (a jesu, svi od reda), inda znači da su oni lijevi? zar ne? karikiram malo, naravno. ali zar stvarno dvojiš kako oni nisu lijevi, a siguran si za thompsona da je ultra-desni?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ede Majke, Bare-ta, Hladnog Piva, TBF-a Uh upravo sam otkrio da sam ljevičar, ja sve ove volim poslušat, doduše i Thompsona kad zapjeva Vjetre s Dinare ili Divu. Izgleda da sam podijeljena osoba. Hm nije vam to baš neki način za podjelu na lijeve i desne... To je meni nametnuto sa klasifikacijom o Thompsonovim koncertim. ja s tim nemam veze. Upravo sam rekao da to nije lakmus papir kako su neki tvrdili da jeste. I ti si sad potvrdio da nije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ilirka
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:27 |
|
|
Real gone je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
onda je lakmus papir ljevice raja na koncertima Ede Majke, Bare-ta, Hladnog Piva, TBF-a a to je ekipa koja nije u stanju vola ubosti vilama u guzicu i koja žica za duvan a novac od sapuna potroši na ljepilo..
pa kako onda takva vlada..
Ne, to slušaju svi..pa i desničari..a Junuz me za sekund pretekao. naravno. densičari slušaju svu glazbu. ja isto slušam spomenute. to samo dokazuje širinu pogleda jednog desničara nasuprot ljevičara koji se cijeli pošklapčaju, dobiju napadaje bijesa i panike, gušenja i crvenila u licu te pojave pjene na ustima, kad čuju neku thompsonovu pjesmu, ma koliko bila glazbeno-tekstualno-scenski dobro napravljena i izvedena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:31 |
|
|
Opet skretanje sa logičkog zaključivanja. Niti je Thomposn ultra-desni, niti se muzikom odredjuje političko opredeljenje. Kao ni ostalim stereotipima..oblačenjem, češljanjem ili porodičnim pedigreom.. Tompa je biznismen. Problem je u ekipi koja manifest moderne desnice brani kroz odbranu vokalnog soliste.
I opet ostadoh bez odgovora na moje pitanje..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:35 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 11:44 |
|
|
Real gone je napisao/la: Opet skretanje sa logičkog zaključivanja. Niti je Thomposn ultra-desni, niti se muzikom odredjuje političko opredeljenje. Kao ni ostalim stereotipima..oblačenjem, češljanjem ili porodičnim pedigreom..
Znači tako se zove..skretanje s logičkog zaključivanja..kad ti tvrdiš da su Thompsonovi koncerti lakmus papir desnice, a sad odjednom nisu Dogovor sa samim sobom je ključan
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 19:51 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 20:47 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Inkvizitor je napisao/la: onda je lakmus papir ljevice raja na koncertima Ede Majke, Bare-ta, Hladnog Piva, TBF-a a to je ekipa koja nije u stanju vola ubosti vilama u guzicu i koja žica za duvan a novac od sapuna potroši na ljepilo..
Ja sam bio na koncertima svih navedenih (doduše jedino sam na Hladno pivo išao baš sa željom i platio upad, a ostali su koncerti bili besplatni). Jesam ja onda ljevičar? P.S. Bio sam i na Thompsonu tri puta, svaki puta plaćao upad. ![aleale :aleale](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a055.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 20:52 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: onda je lakmus papir ljevice raja na koncertima Ede Majke, Bare-ta, Hladnog Piva, TBF-a a to je ekipa koja nije u stanju vola ubosti vilama u guzicu i koja žica za duvan a novac od sapuna potroši na ljepilo..
Ja sam bio na koncertima svih navedenih (doduše jedino sam na Hladno pivo išao baš sa željom i platio upad, a ostali su koncerti bili besplatni). Jesam ja onda ljevičar? P.S. Bio sam i na Thompsonu tri puta, svaki puta plaćao upad. ![aleale :aleale](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a055.gif) ja nisam bio ni na jednom. jesam li ja živ? ![smajl031 :smajl031](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl031.gif)
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 20:53 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tko su ti "urbani"? Postano: 05 vel 2010, 22:18 |
|
|
Real gone je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: E sad si me malo zbunio.. Niko ne zna za hrvate-amac, hakave.. Daajjj. e jbg što ipak nemaš tako široke vidike. ja sam mislio da smo samo mi desničari zatucani ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|