|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 11:07 |
|
|
Hunter je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I onda su Markanovi fundamentalisti spalili Aleksandrijsku biblioteku. Tekbir! Carmello, moj verni pratilac. Vreme je da ti kupim povodac... Vidi budalu, ja se složim sa tobom, a ti tako...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 11:15 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ima, samo što, nažalost, nisu jedini. Citat: Premda je glavna knjižnica bila uništena, ostala je manja knjižnica smještena u Serapeju (Serapeion), hramu grčko-egipatskog božanstva u kojem su se čuvali duplikati djela iz veće knjižnice.
Godine 391. rimski car Teodozije I. naredio je zatvaranje svih poganskih hramova u Carstvu, uslijed čega je agitacijom patrijarha Teofila srušen Serapisov hram i uništena knjižnica. Kakve veze ima Teo sa Kristovim naukom,starom Crkvom npr.? Doduše,paganska "djela" i treba vatra da proguta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 11:19 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kakve veze ima Teo sa Kristovim naukom,starom Crkvom npr.? U Hristovo ime je spalio biblioteku. Citat: Doduše,paganska "djela" i treba vatra da proguta.  To ti kažem. Tekbir! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 11:28 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ima, samo što, nažalost, nisu jedini.
Kakve veze ima Teo sa Kristovim naukom,starom Crkvom npr.? Doduše,paganska "djela" i treba vatra da proguta.   Vaistinu, fra Markane...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 11:44 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kakve veze ima Teo sa Kristovim naukom,starom Crkvom npr.? U Hristovo ime je spalio biblioteku. Garant u Kristovo,dobio napismeno dekret da ode i spali knjižnicu...  Hunter je napisao/la:  Vaistinu, fra Markane... Ljudi se griju,naložili vatru i pokazuju koliki je plamen suknuo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 11:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Markan nam fundamentalist 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 11:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: U Hristovo ime je spalio biblioteku.
Garant u Kristovo,dobio napismeno dekret da ode i spali knjižnicu... Naravno da mu Isus nije naredio da je spali, nego je zloupotrebio veru da to uradi, kako to fundamentalisti uvek rade da opravdaju svoje postupke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 11:55 |
|
|
daramo je napisao/la: Markan nam fundamentalist  On bi čovek da paganština gori i nestane, ali ne da ni po cenu života šarana jaja, uskršnjeg zeku od čokolade i kićenje jelke za Božić. Sve su to odvajkada simobli vjere kršćanske. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 12:01 |
|
|
Hunter je napisao/la: daramo je napisao/la: Markan nam fundamentalist  On bi čovek da paganština gori i nestane, ali ne da ni po cenu života šarana jaja, uskršnjeg zeku od čokolade i kićenje jelke za Božić. Sve su to odvajkada simobli vjere kršćanske.  To su tvoje riječi,ne moje.Ja sam praktični vjernik,tradicija me ne zanima puno.Usput,okanite se mene,da ne bude perja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 12:09 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Hunter je napisao/la: On bi čovek da paganština gori i nestane, ali ne da ni po cenu života šarana jaja, uskršnjeg zeku od čokolade i kićenje jelke za Božić. Sve su to odvajkada simobli vjere kršćanske.  To su tvoje riječi,ne moje.Ja sam praktični vjernik,tradicija me ne zanima puno.Usput,okanite se mene,da ne bude perja  Ne ulazi u frku markić ako se u istoj iz nekog razloga osećaš ugroženo.  Sada te drugarski puštam, ali sledeći put nemoj da njuškaš nešto što nisi u stanju da zagrizeš. I pregrizeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 12:15 |
|
|
Hunter je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: To su tvoje riječi,ne moje.Ja sam praktični vjernik,tradicija me ne zanima puno.Usput,okanite se mene,da ne bude perja  Ne ulazi u frku markić ako se u istoj iz nekog razloga osećaš ugroženo.  Sada te drugarski puštam, ali sledeći put nemoj da njuškaš nešto što nisi u stanju da zagrizeš. I pregrizeš. Smiješan si. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 12:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Hunter je napisao/la: Ne ulazi u frku markić ako se u istoj iz nekog razloga osećaš ugroženo.  Sada te drugarski puštam, ali sledeći put nemoj da njuškaš nešto što nisi u stanju da zagrizeš. I pregrizeš. Smiješan si.  Ne vidiš dobro, ali se bar dobro zabavljaš. Find the door. And use it.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 11 lis 2015, 18:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Trista čuda Postano: 13 lis 2015, 07:16 |
|
|
|
Prilično bizaran slučaj dve Šveđanke, koje su u 2008 izazvale niz kontraverzi u Britaniji i šire, svojom neobičnom snagom i sposobnošću da prežive direktan udar vozila u pokretu. Ono što je još čudnije, obe su namerno prouzrokovale ono što bi za većinu ljudi bilo fatalno. A posle čega su one bile ne samo žive, već i sposobne da trče, opiru se policiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|