|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 78 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 13:27 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Postano: 17 lis 2015, 13:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Očaj veliki vas hvata, i za slamke se držite. Sad će glasovanje o hrvatskom TV kanalu. Nemojte i takve rijetke otjerati od sebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Postano: 17 lis 2015, 13:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Očaj veliki vas hvata, i za slamke se držite. Sad će glasovanje o hrvatskom TV kanalu. Nemojte i takve rijetke otjerati od sebe. Ne trolaj. Jedini očajnik si ti u svojoj netrpeljivosti
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 13:35 |
|
|
S obzirom koji motiv imaš kad otvaraš ovu temu to nije trolanje. Nisi na Klislam forumu, idi tamo pa naprdivaj.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 13:49 |
|
|
Očajan si ko Ksenija postao. A to je za muškarca sramotno već.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 13:50 |
|
|
Sviđa mi se Damir kao bokser. Moram više pratiti njegovu karijeru.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 13:56 |
|
|
Dobro kaže ministar za Damire...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 14:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Sviđa mi se Damir kao bokser. Moram više pratiti njegovu karijeru. Koja bosansko - hercegovačka patriotkinja ne bi radila s njim na poboljšanju nataliteta? Blesav si totalno ako misliš da ćeš s brojanicom na vratu odbiti neku!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 14:15 |
|
|
Pa da vam djeca katolici. Baš me zanima koliko bi ih pronašla. Ni ti sama ne bi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 14:19 |
|
|
Moja djeca imaju biti pravo budisti ako žele. A ne katolici. To što dam ja ateistica ne daje mi za pravo miješati se u njihov odabir. Isto tako i tvoja. Otkud znaš da ti kći neće naći nekog Abu Hamzu u AT? Sta bi onda? Harakiri?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 14:21 |
|
|
Ne postoji ovaj forum zbog tebe i mene. To je chatanje.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 14:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39334 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne razumijem zašto ljudi imaju uopće potrebu zviždati himnoj bez teksta sve neki glazbeni kritičari a vjerojatno nisu ni zadovoljni varta banerom za baterije možda preferiraju duracel.
Komično kako se hvataju za slamku i zabludu o patrijotu i odmah Bošnjaku katoliku koji brani Bosnu u sred ustaškog gnijezda. Toliko ste jadni da vam je nešto normalno sasvim izvanredno, hebiga živite u takvom društvu gdje ništa nije jasno i normalno.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 14:58 |
|
|
Lol ko je rekao da lik bošnjak katolik? Što izmišljas? I meni je u potpunosti nenormalno zvižducima ispratiti himnu države u kojoj živiš, u tom je paradoks. I ujedno veličina ovog sportiste. Niti ja polazem pravo na tu himnu i zastavu a niti ti. Tako isto ni jovo iz BL. Ali eto izgleda nekima je upravo zvizdanje čin patriotizma i ujedno dokaz velikohrvastva nekog. Zato ne obrci pilu kopačke. Lik je ispao sasvim normalan i to u okolnostima koje su mogle biti i vanredne. Kad rulja pobudali..što da su nasrnuli na njega? Tukao bi se sa svim gledaocima? Ko bi od vas imao jaja ovako dignuti ruku u Visokom ogrnut Šaharom i uz "lijepa naša" ....sve ratnici iza monitora sjebaju pošten narod. Dajte imena i prezimena za sijanje tog sranja junaci.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 14:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25883 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pitanje je je li on uopće zaustavio zvižduke ili je, što je mnogo realnije, redatelj samo isljučio pozadinski ton.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:03 |
|
|
Imao je jaja dignuti ruku i pojaviti se sa zastavom BiH. Dovoljno. Koliko od vas posjeduje to čojstvo i herojstvo?:D
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:06 |
|
|
Koliko vas Bošnjaka ima hrabrost to uraditi sa zastavom hrvatskog naroda ?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25883 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A dobro, što ti misliš, zašto je on zatražio da se ne zviždi? Zbog ljubavi prema svojoj domovini?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60913 Lokacija: DAZP HQ
|
Neš ti hrabrosti, Hrvat došao pred svoje i sad je problem neka BiH zastava. Da se zove Meho, onda bi mogli pričati o hrabrosti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:12 |
|
|
Zbog čega god da je tražio ispao je ljudina. Razlozi su nebitni I Bobo odluci se je li tražio ili su ton u pozadini isključili ili je nešto dvadeseto u pitanju BBC, koje svoje? Na kraju ja nemam ništa protiv da se neki Bošnjak iz Hr pojavi sa šaharom u Zenici
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:16 |
|
|
Vidiš da je chatanje. Ti osobno ovo ono, ali to se još nije dogodilo. I neće. Ovo je forum na kojem se diskutira ponašanje jednog naroda, ne forumaša. Preko 51%.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:21 |
|
|
T nisi mjerodavan diskutant u 99, 9% DISKUSIJA. Zato imaš 50k komentara u kojim nisi rekao niti dokazao ništa
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:35 |
|
|
To sam čula ovdje. Zriki Šahara, Perecija, Zegej. Odhranila sam sr fra Frajo pod lošim utjecajem konzuovih izuma @ nemoj lagati, na kraju i u katoličanstvu je laž kažnjiva a ti si boziji službenik.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: T nisi mjerodavan diskutant u 99, 9% DISKUSIJA. Zato imaš 50k komentara u kojim nisi rekao niti dokazao ništa To ste govorili za Čovića i hrvatske političke predstavnike. Nema ovdje Komšića, bezveze sebi gubiš vrijeme i svađaš se ni za što. Morate biti iskreni sami prema sebi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:45 |
|
|
Imam! Oprosti Bože griješila sam! Ali konzul je rekao da je HR Perecija, Hrvati poput volvoksa Pereci, ZG je Zegej, šahovnica je šahara! Koliko očenaš? A slagao si za zastavu HB
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Mostarski bokser Damir Beljo: odbranio titulu prvaka u ŠB i pokazao ljubav prema BiH Postano: 17 lis 2015, 15:47 |
|
|
Perspektivan bokser menscini...barem kolko se kuzim u taj western boxing.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|