HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 tra 2026, 04:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svadja
PostPostano: 19 lis 2015, 18:22 

I eto priznajem.Namerno sam postavio onu pesmu.Ne licno zbog tebe,nego da vidim kako ljudi reaguju
Najtuznije je sto niko ne zna istoriju te pesme.Napravili su je makedonske komite jos pre Balkanskih ratova.Od njih su cetnici kao pokret i nastali

Vrh

PostPostano: 19 lis 2015, 18:23 

e jebiga onda ova tema uopste nije doprinjela da mi poraste rejting a tako sam se potrudio

Vrh

PostPostano: 19 lis 2015, 18:25 

pa znam da si namjerno jebiga i znas da se rado primam na te izazove i to

cetnik je inace turska rijec..da li si znao to? tj. ceta je turska rijec iz koje je izvedena rijec cetnik

Vrh

PostPostano: 19 lis 2015, 18:32 

Ima turcizama koliko hoces

Nije mi plan da nateram moderaciju da te banuje.Sta imam od toga?Malo sam popizdeo jer na jednom drugom forumu (gde su 90% Srbi) i koji se bavi kulturom,slikarstvom,skoro da nema politike uleti neki Bosnjo i otvori 10 topica tipa: Srbi su homoseksualci,da li ste za Bih ili Republiku Srpsku,bosanci vole da k.... srpkinje i sl

Rekoh da vidim ako budem malo bezobrazan ovde,koliko ce moderacija imati strpljenja,al si se ti odmah navukao i poceo da psujes.Stao sam da ti nebih uvalio ban.A mozda te i nateram da malo revidiras stav i stil pisanja

Vrh

PostPostano: 19 lis 2015, 18:37 

vidis da je svaka napisana rijec ustvari laz..tj. moze se interpretirati na sto nacina..ja sam mislio da svjesno ides za mnom i napadas me a posto je jedino sto sam prije toga napiso bilo ono s jukicem reko napadas me zato sto sam spomenuo da je to taj nacin na koji i srbi negiraju druge..naravno, valjda ne moram spominjati koja vrsta srba...nisu ono "bosnjaci" ali jest taj neki nacionalni mejnstrim

u vezi mog stila pisanaj..zavisno kako sam raspolozen i naravno zavisno od sagovornika..eto uprkos svemu imam osjecaj da se s tobom moze sasvim normalno porazgovarati bez suptilnih ili otvorenih provokacija i podjebavanja

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: