|
|
Stranica: 84/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:21 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bura je napisao/la: Da, da. Kad se ohladi ne valja nista. A sto ne mozes peceno meso? Nemam onu gusanu rostiljsku tavu sa rebrima. Sigurno ne bi bilo fino na nekoj običnoj uz ulje. A nemam ideje kako drugačije ispeci. Ma pusti tu tavu bona, nebitno je to. Nego kupi ti pretis lonac i rjesit ces se muke kad budes kuhala grasak, buraniju, grah itd...
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kakav pretis lonac. Da policija bane na vrata zbog ilegalnog pečenja rakije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Kakav pretis lonac. Da policija bane na vrata zbog ilegalnog pečenja rakije. Suti bolan. Sarajka ako se odlucis nekad kupit pretIs pripazi kako rukujes sa njim.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21029 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Hoću bura hvala. Ima moja mama pretis. Nije mi baš novina al znam da treba biti oprezan s njim.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 lis 2015, 12:30 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21029 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Evo amatersko jelo od 20 min posla. Neću vas zamarati kompliciranim nazivom na svabskom. Uglavnom ukusno je. Sad u nove radne pobjede
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 lis 2015, 12:31 |
|
|
Podmetaci i tanjuri u tonu do dzabe plaćeni rest neki što preostalo LoL U tavu sam uložila 39, 90. Al je masivna i kul. Pitam se kad se udam na što ću lovu od muža trošiti. Ako nađem kakvog levata da mi se uvali u kuću ko Vlahinje iz Kladova i okoline, otac ce mi se obandrciti
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 lis 2015, 13:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Znači puder sa lica bio na objektivu. Vidiš kako se svi Aliens daju objasniti na prirodan način.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 08:27 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
lagana večera sinoć: smoothie od banana, marelica i bijelog grožđa, ukrašem chia sjemenkama i kokosom, i pečena bundeva. (naravno da sam morala kupit chia sjemenke, da vidim kakvo je to čudo. )
Privitak/ci: |
večera.jpg [ 238.24 KiB | Pogledano 1896 put/a. ]
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 15:22 |
|
|
Sirnica Nemam bolje tepsije pa su ta tri zvrka malo veća no ukusna je :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 20:55 |
|
|
Šta je ovo isprskano kao sperma??? Povratiću.Bez toga,OK.Sa tim
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:03 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: lagana večera sinoć: smoothie od banana, marelica i bijelog grožđa, ukrašem chia sjemenkama i kokosom, i pečena bundeva. (naravno da sam morala kupit chia sjemenke, da vidim kakvo je to čudo. ) Nadam se da ti je muž pre toga pojeo bar pljeskavicu na kiosku.Kakva degenerizacija ishrane..jel to neko hrvatsko nacionalno jelo,pre će biti hrana za postoperativne rekovalescente.Zamišljam muškarca koji je nešto radio ceo dan i došao svojoj kući da večera.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jesam. I blic uključila. Jesu jasnije slike? Svjetlost ne kontam. Luster radi sa tri sijalice. Neću valjda neki reflektora paliti? Alo bil-de,čitaj Dartov sobičak,piše ti da se hrana ne slika sa blicem.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:20 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bura, evo za večeru sam probala. Po tvom receptu i pomoc s interneta. Ne mogu pecenog mesa i gotovo. Uglavnom ispale su fino. I dosta stabilne. A sira sam izgleda stavila previše. Bitno da okus fin. Nije tako loše. Barem tanjir nije staklena posuda.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:21 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
chat nick je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: lagana večera sinoć: smoothie od banana, marelica i bijelog grožđa, ukrašem chia sjemenkama i kokosom, i pečena bundeva. (naravno da sam morala kupit chia sjemenke, da vidim kakvo je to čudo. ) Nadam se da ti je muž pre toga pojeo bar pljeskavicu na kiosku.Kakva degenerizacija ishrane..jel to neko hrvatsko nacionalno jelo,pre će biti hrana za postoperativne rekovalescente.Zamišljam muškarca koji je nešto radio ceo dan i došao svojoj kući da večera.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sirnica Nemam bolje tepsije pa su ta tri zvrka malo veća no ukusna je :) Kajmak dodaj kad malo sirnica ohladi ovako ti se razmaže po sirnici. A ako ti bude tvrdo možeš je "polit" vrućom vodom. Kolko sam put gledao kako se prave pite sigurno bi mogao jednu napraviti, samo nije dobro to znati muškarcu, a pogotovo da mu žena zna da on kuha. Makaone je lahko napraviti sa kajmakom kao od šale.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jel ovo ramstek?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:48 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Kajmak dodaj kad malo sirnica ohladi ovako ti se razmaže po sirnici. A ako ti bude tvrdo možeš je "polit" vrućom vodom. Kolko sam put gledao kako se prave pite sigurno bi mogao jednu napraviti, samo nije dobro to znati muškarcu, a pogotovo da mu žena zna da on kuha. Makaone je lahko napraviti sa kajmakom kao od šale. Mislim da je to jogurt na sirnici. I ne poljeva se sirnica vrucom vodom nego puterom rastopljenim u mlijeku.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:52 |
|
|
bura je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kajmak dodaj kad malo sirnica ohladi ovako ti se razmaže po sirnici. A ako ti bude tvrdo možeš je "polit" vrućom vodom. Kolko sam put gledao kako se prave pite sigurno bi mogao jednu napraviti, samo nije dobro to znati muškarcu, a pogotovo da mu žena zna da on kuha. Makaone je lahko napraviti sa kajmakom kao od šale. Mislim da je to jogurt na sirnici. I ne poljeva se sirnica vrucom vodom nego puterom rastopljenim u mlijeku. Nekad sam gledao da se polije kad je tvrda puno. Malo se zalije vrelom vodom.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 21:53 |
|
|
korrisnik je napisao/la: bura je napisao/la: Mislim da je to jogurt na sirnici. I ne poljeva se sirnica vrucom vodom nego puterom rastopljenim u mlijeku.
Nekad sam gledao da se polije kad je tvrda puno. Malo se zalije vrelom vodom. Zalije se uvijek sa puterom i mlijekom i poklopi 15-ak minuta da omeksa.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 22:05 |
|
|
Pa ZAŠTO da bude masnije nego što jeste????? Da poprska se običnom vodom i prekrije čistom krpom da malo omekša.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 22:10 |
|
|
Citat: Kolko sam put gledao kako se prave pite sigurno bi mogao jednu napraviti, samo nije dobro to znati muškarcu, a pogotovo da mu žena zna da on kuha Kad si slab muškarac. Meni ako se sprema nešto ja ću da spremim.Ako mi se ne sprema onda NEĆU.Moja volja.Na kraju krajeva ne podnosim da zavisim niodkoga nizašta. A inače,gledajući ove ovde forumske domaćice,moj ti je savet da znaš da spremaš nešto da nebi jeo splačine.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 22:12 |
|
|
chat nick je napisao/la: Pa ZAŠTO da bude masnije nego što jeste????? Da poprska se običnom vodom i prekrije čistom krpom da malo omekša. Iz jednog prostog razloga - da bude ukusnije. Pa neces rastopiti 3kg putera i 5 litara mlijeka. Na svaku sirnicu ide otprilike dvije kasike te ''mjesavine''.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 22:15 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
bura je napisao/la: chat nick je napisao/la: Pa ZAŠTO da bude masnije nego što jeste????? Da poprska se običnom vodom i prekrije čistom krpom da malo omekša. Iz jednog prostog razloga - da bude ukusnije. Pa neces rastopiti 3kg putera i 5 litara mlijeka. Na svaku sirnicu ide otprilike dvije kasike te ''mjesavine''. pa da, treba dodati još malo masti. ja sirnicu samo premažem vrhnjem i pokrijem krpom. a krumpirušu i burek zalijem maslacem otopljenim u vodi. tek toliko da nije suho odozgo.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 22:18 |
|
|
bura je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kajmak dodaj kad malo sirnica ohladi ovako ti se razmaže po sirnici. A ako ti bude tvrdo možeš je "polit" vrućom vodom. Kolko sam put gledao kako se prave pite sigurno bi mogao jednu napraviti, samo nije dobro to znati muškarcu, a pogotovo da mu žena zna da on kuha. Makaone je lahko napraviti sa kajmakom kao od šale. Mislim da je to jogurt na sirnici. I ne poljeva se sirnica vrucom vodom nego puterom rastopljenim u mlijeku. Kod nas se samo zeljanica i tikvenjača zalijeva mlijekom.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 lis 2015, 22:22 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: bura je napisao/la: Mislim da je to jogurt na sirnici. I ne poljeva se sirnica vrucom vodom nego puterom rastopljenim u mlijeku.
Kod nas se samo zeljanica i tikvenjača zalijeva mlijekom. Pa da. Burek i krompirusa se zaljeva sa puterom i vodom. Ostalo sa mlijekom i puterom.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|