|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 09:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Inkognito je napisao/la: Da si ti bez trenutnih problema otresla bi ga ko sto si znala i za mnogo manje stvari da otreses nekog na ovom forumu.Nego tebe trese nostalgija i jos se nisi adaptirala,pa si ranjiva Verovatno si iz ciste dosade napravila ovu temu,al ajde...Nista manje zene ne baronisu od muskaraca o poslovnim uspesima.Tebe zapao muskarac da te smara trenutno...Ima to svugde.I uvek se zavrsi isto.Jedno vreme prica moze da prodje,uskoro se raspadne.I najlakse je da ga jednom prilikom napusis pa ce naci drugu zrtvu,a tebe ostaviti na miru A dok te ne prodje nostalgija nagledacemo se ovakvih tema  Pozz Nije meni problem otresti ni njega u R. L Ni bilo koga na ovom forumu. Nego stvar negativnu energiju u drustvu i to se odrazava na raspolozenje mojih prijatelja. Konkretno momka od prijateljica s kim je blizak. Sve teme nastaju iz potrebe za komunikacijom, dosade ili zelje da neko neutralan sagleda tvoju situaciju objektivno. Obzirom da jesam u specificnoj situaciji trenutno ne ide mi u prilog da zaobilazim svijet s kojim izlazim. Na forumu to fercera drugacije. I kad nekog otreses, nije ti nuzno s njim izaci dan poslje a ni logirati se uopce i ukljuciti u polemiku. Odem igrati s curkama lookleta prije ili igram igricu s posla.  na drugi forum ulogiram se i sl. Nisi shvatila.Na stranu tvoje trenutno stanje.Moras da imas stav do koje granice trpis smaranje i ti i ekipa oko tebe pa cak i po cenu da neko iz ekipe ode ili da se uvredi i pljuje te iza ledja.Mozda ovaj odustane uskoro,ali ce se pojaviti neko drugi,jer se uvek pojavi.I dok ga vi slusate,zarad nekih "dobrih" odnosa,ostatak ekipe trpi i stvara se losa atmosfera Na kraju se moze desiti da prsnes ti i izolujes se od ekipe koja ti je odgovarala,ni kriva ni duzna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 10:27 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Austrijanci imaju drugaciji i mentalitet i temperament od nas balkanaca. Oni svoje negodovanje ne izrazavaju ni bucno ni emotivno. Plus stepen tolerancije im je visoko iznad naseg :)
Meni ne smetaju simpaticni bezazleni lazovi koji uveseljavaju raju svojim izmisljenim zgodama. Naprotiv! Nisam takav mrgud :) @ali ako osoba laze nesto sto je ocigledno neistina i mrtva hladna tvrdi da je tacno to mi je bas ruzno i nervira me. Medjusobno se svi poznajemo znaci ne moze imati cilj ni da neku nepoznatu djevojku impresionira... Vec eto valjda lijeci frustracije i komplekse koristeci dobru volju i stepen tolerancije slusatelja.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 11:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Japanci to zovu "giri",nešto kao dužnost,obveza.Čovjek nikada uistinu nije slobodan,uvijek ima dužnost prema nekomu ili nečemu,što svoju što obiteljsku,kao paukova nit nam ispreplete život. Život bez toga je jalov.
Pa kod nas je obicaj da djevojke idu od kuce vecinom kad se udaju. Znas i sam. No dugorocno nemam jos takve planove a imam vise nego dovoljno godina pa je ludo da zivim sa roditeljima. Austrijanci imaju drugi mentalitet. Moja se frendica odselila vrlo rano. Zivjela s momkom tri godine u njemackoj i vratila se u Austriju prije dvije i pol godine. Kao i svugdje na svijetu,imaju mentalitet materijalizma,primarno.Roditelji otkače djecu,djeca otkače roditelje pa imamo to što imamo-pune staračke domove i omladinu izgubljenu u vremenu i prostoru,ne hebe nitko nikoga ni 1%. Opet se vraćamo na temu-zašto ljudi lažu? Gdje nema ljubavi,ima laži.Gdje je materijalni koncept vodeći,tu duhovni gubi bitku. Ako nekog zaista voliš i poštuješ,tu nema mjesta lažima,nebitno muško ili žensko,relacije i sl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 12:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Znači srela si Bošnjaka. Pa znamo već da svi lažu. Pun forum takvih tema.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 13:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Šovinistički intonirana tema, ili pak stara boljka projiciranja jednog primjera na cijelu populaciju? Elem, nije tema. Ako njegovo laganje nikome ne škodi, ne znam zašto bi mu rušila iluzije, pogotovo ako i on sam ima potrebu vjerovati u vlastite laži. Ja imam ljudi koji me stalno lažu, ali ih ne prozivam jer znam da im je vjera u ono što lažu psihološki potrebna jer im predstavlja privremeni bijeg od stvarnosti. Bolje da lažu nego da se suoče sa stvarnošću pa moraju preći na anti-depresive.  Dakako, to samo vrijedi za situacije u kojim ljudima kroz to laganje nije cilj poniziti tebe pred drugim ljudima kao "naivca".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 15:26 |
|
|
Nisam sovinisticki nastrojena prema muskom spolu, a ni drugi razlog koji si naveo nije razlog naslova. Ispricavam se ako je nespretno tema postavljena. Ja prema muskarcima nemam predrasuda a jos manje losih zivotnih iskustava. Stvarno ne mogu se pozaliti. Obicno i oni bez srca, gledaju me blagonaklono  Sto se teme tice, meni smeta sto taj lik pomalo sve omalovazava s tim svojim stavom. Radite dosadne poslove, imate jedan izvor prihoda i zivite prosjecnim zivotima  Eh tu se on kao s tim pricama izdigne iznad nas. Od prijateljice brat je otvorio nekoliko radionica koje iznaljuje na sat ili dva, pet.. Ljudi tu vrse opravke sitne mijenjaju ulje, gume i sl.. Uz taj posao pomalo je razradio i trgovinu autima. Odnosno otvorio neki manji plac sa rabljenim automobilima. Preprodaja. Zidovi su porijeklom iz Gruzije. Taj lik prica o tom poslu kao da se radi o pravljenju aviona od papira. I prwprodaji. Koliko truda a zarada nikakva i sl. Vec sam pomenula da hoce par onih modernih "vjetrenjaca" da postavi od koji je svaka minimalno milujun eura (bubam) i ima investitore. Eh s njim samo o takvim poslovima mozes razgovarati i vrijedni su truda. Sad treba levata iskulirati, da ne bi crkla od dosade. Ili mu reci u svom stilu stosta i bojkotirati dolaske u drustvo. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 15:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Didn't read, LOL.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 15:59 |
|
|
Steta sto se admin ne moze spucati na ignore. Stvarno  pukla bi te da ne daHnes sad!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 17:09 |
|
|
|
Suti bona jos ce on tebe da pukne..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 17:33 |
|
|
Zašto muškarci lažu (oko nekih stvari)? Iz istog razloga što žene lažu oko nekih drugih stvari: broja godina tako što smanje koju da bih bile mlađe, uljepšavaju se da bi izgledale ljepše nego što jesu, povećavaju neke fizičke atribute da bi bile atraktivnije, preuveličavaju neke svoje intelektualne osobine i atribute da bi privukle pažnju itd. Iz istog razloga i muškarci da bi privukli suprotni pol lažu ili jednostavno preuveličavaju: najčešće veličinu ponosa, dubinu novčanika ili posao kojim se bave. Zajedničko za obje strane jeste pritisak sredine u kojoj se očekuje dobro plaćeni posao, raskošna svadba i drugi ideali koji ne mogu se reći da su pogrešni čak naprotiv, ali taj veliki pritisak društva i nerealna očekivanja društva od jedinki u društvu očigledno tjera ljude, i muškarce i žene da lažu po mnogim pitanjima. Postoji jedno nepisano pravilo koje kaže: muškarca ne pitaj čime se bavi, a ženu ne pitaj sa koliko je muškaraca bila dosad i mirna Bosna. Tako i jeste. Jer ako ja sam budem iskren i kažem da recimo čistim WC u jednom restoranu pa nijedna me neće htjeti, a meni to samo trenutan posao jer nisam mogao da nađem drugi pošto svi drugi poslovi u rtom trenutku su zauzeti, a i ovo mi je samo trenutni posao dok se ne nađem, ne mislim se baviti ovim poslom do penzije znaš tako da je najbolje ne pitati i nećeš slušati razna "mršenja" tipa menadžer nečega otmenog ili upravljač rizikom. Pa zar za to je potrebna škola pobogu. Pa danas je svako upravljač rizikom. Odeš van kuće, to ti je isto upravljanje rizikom, upravljaš rizikom da te ne udari auto na ulicom, pošto aproksimativna posibilnost da će te neko zveknuti autom na pješakom prelazu je cirka 0.10 procenata naprema 99.90 procenata, a kad dođeš u banku vjerovatnoća da ćeš da čekaš u redu je preko 90 odsto, a kada dođeš i oročiš svoja sredstva postoji vjerovatnoća da će banka propasti tako da što je vjerovatnoća manja to je i kamata na štednju manja, a što je banka lošija to će da "ispegla" sa većom kamatom. Ne treba mi nekakav sertifikat da bih znao upravljati rizikom, pa čak i portofolijom rizika na berzi. Ili konsalting ili naprimjer menadžer prodaje. Stvarno nije ni čudo zašto neki lažu kada samo još jedino za posao babasere nije osmišljen stručni izraz. Prodavac na komisionu (prodavnici koja zapošljava radnike na na proviziju od prodaje) je kao menadžer prodaje, tip koji je studirao likovnu umjetnost može da bude grafički dizajner u nekoj marketinškoj agenciji i ostala ša-la zanimanja tipa IT inžinjer. Ova zemlja ima toliko obrazovanih IT inžinjera, a većina njih, čak 90 odsto, vrhunac im je kreiranje Facebook stranice, eventualno instaliranje ili reinstaliranje Windowsa. To sve znam i ja i više pa opet nisam samoproklamovani IT ekspert ili naprimjer inžinjeri elektrotehnike koji njih 90 odsto ne znaju ni "najobičniji" bakreni zvučnički kabl napraviti, a kamoli napraviti najobičniji PCB pločicu, dok onih 10 odsto zna otšrafiti televizor i pospojiti ga na mašinu za ispitivanje kvarova. Toliko stručnjaka, a mi opet tu gdje jesmo tako da nije ni čudo zašto je puno laži. Isto i sa ženama koje ništa manje ne lažu. Takva je situacija kod svih: moderno društvo - između prevelikih očekivanja zajednice od individue i neralnih inajčešće nedokučivih snova ili dokučivih snova koji postanu realnost tek kada više ni dočeg nam nije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 17:45 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Svako čuje ono što želi čut,i isto tako svako priča ono čim bi ubijedio drugoga ili čak impresionirao.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 18:13 |
|
|
Vlado, to uopce nije takva situacija. Mi se medjusobno godinama poznajemo svi u drustvu i taj lik nema uopce nikakvih sklonosti ni prema jednoj zenskoj osobi iz drustva. Slazem se da i zene lazu. Ako su to neki napeti medjuspolni odnosi. Medjutim lagati prijatelje meni je totalno glupo. @Tulkas ja i Ministar gajimo bratsko - sestrinske odnose ko vehabije iz Gornje Maoce  Tako da ta opcija nije aktuelna osim figurativno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 16 ruj 2015, 19:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vlado, to uopce nije takva situacija. Mi se medjusobno godinama poznajemo svi u drustvu i taj lik nema uopce nikakvih sklonosti ni prema jednoj zenskoj osobi iz drustva. Slazem se da i zene lazu. Ako su to neki napeti medjuspolni odnosi. Medjutim lagati prijatelje meni je totalno glupo. Pa dobro, to se onda zove samo puko preuveličavanje. To svi radimo, to nije laganje, to je "samo" preuveličavanje onoga što već postoji u manjem ili znatno manjem obimu. Između ostalog, cjelokupni zapadni obrazovni, a i postobrazovni sistem današnjice počiva na tome. Ekonomija nam fukcioniše tako što već imamo finansijsku moć koju tek treba da "odradimo" za 1, 2, 3, 5, 10 ili čak 20-30 godina. Cijeli sistem je osmišljen na naduvanim i preuveličanim stvarima. Pogledaj samo medije koji nam serviraju preuveličane istine tako da nije mi nimalo čudno što su i pojedinci takvi. Jednostavno takav model ponašanja je danas in i sasvim prihvatljiv. "Znaš ti ko sam ja" životna filozofija je nekada, ne tako davno, bila popularna uzrečica kod mafijaša i novopečenih bogataša, a u međuvremenu ta filozofija se proširila i na druge kategorije stanovništva. To je sada imperativ, nešto što svi hoće da dostignu, a ako ne dostignu, onda se hvale kako jesu dostigli. Kao sa ženskom. "Jao brate, jeli vidiš onu žensku? Ja sam je sinoć...", a samo su pričali jedno sa drugim ili ono "Vidi one dromfulje što je sinoć spavala sa onim", a cura se samo ljubakala i to još pritom veoma neiskusno. I ja se susrećem sa ovom pričom. Koliko puta su me viđali sa drugim curama i pričali kako sam u šemi sa njima, da mijenjam cure u jednom danu, a ja pitao jednu koliko je sati, a nešto kasnije neku drugu gdje je WC.  Znači i kad prdneš, u očima spektatora se formira priča koju on vidi. Zato nije ni čudo zašto sve više ljudi se razmeće sa avionima i kamionima. Čuj lagati prijatelje je glupo. A lagati roditelje nije? "Majko, ništa ne brini, eto mene u 11", a ono dođeš 3 noći i oči ko fildžani.  Osim svjesno, ljudi i nesvjesno ili polusvjesno lažu, ako se preuveličavanje može okarakterisati kao laž. Momci mnogo lete - što bi rekao reper Juice u jednoj od svojih pjesama.  Tako ti je to u 20-im, tj. od 20-ih, (a i kasnije). To je vrijeme dokazivanja. Wannabe - pretvaramo se da smo ono što nismo ili ono što ćemo možda tek da budemo da bi privukli pažnju onih koji ili za koje smatramo da zavređuju našu pažnju. Sve je subjektivno, baš kao i naše zapažanje ove teme. Jedini "lijek" za ovo jeste da pažljivo biraš društvo s kim se družiš i pronađeš ono društvo koje črvsto stoji na svojim nogama. Dakle realne ljude ili jednostavno ljude koji imaju slična razmišljanja i zapažanja tvojim razmišljanjima i zapažanjima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 17 lis 2015, 17:09 |
|
|
|
muskarci lazu obicno da bi jebali..lago i ja dok nisam skonto da ne moram lagati i da i bez laganja ide..ali ne laganje u smislu mercedes bmw vec ono pravis se da si zainteresovan ozbiljno i to..
al zasto zene lazu? evo nekidan, znam lika, druga smjena, doso u 8 umjesto u 10 kuci, treba, nema u njoj akibeti ni 50 kila, ma nema ni toliko, 25 godina..klinca ima s njom..otvorio vrata i ova se kara s 3 turcina..nema gradic ni 15 hiljada stanovnika..
i to ono...ljeto..osam sati..dakle ni mrak pao nije..stara zivi njena sprat iznad i pazi na dijete..a ova ko fol izasla u Biergarten s prijateljicama..ono..poslijepodne..dakle morala znati, znala, da lik dolazi 2 sata poslije i da ima mozda par minuta vremena da spremi krevet i posteljinu metne u vesmashinu i to..mislim ono..
ovi samo izvadili kurceve i kao ono..sorry..slegli ramenima i to..sta ce koji kurac
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 17 lis 2015, 17:17 |
|
|
Mi muškarci lažemo da bi žene povjerovale da je to istina. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 17 lis 2015, 17:25 |
|
|
|
znam zene koje jednostavno vole da ih se laze..one to ne znaju ali su tad najzadovoljnije. bolesno..jebiga al uvijek ima gore od goreg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 17 lis 2015, 17:26 |
|
|
|
A ko ne laže?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 17 lis 2015, 17:28 |
|
|
Metemma je napisao/la: A ko ne laže? SRBI 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 20 lis 2015, 03:18 |
|
|
|
Ja vazda lažem. Zato znam kad drugi ljudi lažu. Većinu vremena pustim, jer znam da ću se nadovezat vlastitim sranjem... Većim nego njihovim. I pratim cirkus dokle ide... Sere se bez granica, nema srama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 20 lis 2015, 12:46 |
|
|
|
Ma ja bi se pojela oko detalja laganja, da neću koji zaboraviti kad ponavljam lažnu priču. Stalno bi se preispitivanja u glavi. To meni poput ispita. Po milion puta sam znala leci uveče i svaki detalj proći nanovo. Stresno do bola. A perfekcionista sam inače. Da mi neki poznanici ili prijatelji provale laž onda bi se opet u crnjak bacila. Što se tiče prevare to mi je najBjedniji dio opet price. Rucavati s nekim za stolom i spavati u istom krevetu a varati ga mogu samo gmizavci od osoba. Razvedi se pošteno i radi što želiš. A ne gledati u oci a takve bijedne postupke ponavljati. Fuj
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 20 lis 2015, 13:10 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Gospodin Pervan objasnio. 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 20 lis 2015, 13:15 |
|
|
Ko meni došao?:*
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 20 lis 2015, 15:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma ja bi se pojela oko detalja laganja, da neću koji zaboraviti kad ponavljam lažnu priču. Stalno bi se preispitivanja u glavi. To meni poput ispita. Po milion puta sam znala leci uveče i svaki detalj proći nanovo. Stresno do bola. A perfekcionista sam inače. Da mi neki poznanici ili prijatelji provale laž onda bi se opet u crnjak bacila. Što se tiče prevare to mi je najBjedniji dio opet price. Rucavati s nekim za stolom i spavati u istom krevetu a varati ga mogu samo gmizavci od osoba. Razvedi se pošteno i radi što želiš. A ne gledati u oci a takve bijedne postupke ponavljati. Fuj Eh da je život tako jednostavan i nekomplikovan kakvim ga ti predočavaš gdje bi nam bio kraj. Život je zamršena, kompleksna i najčešće trodimenzionalna priča. Neko laže da bi neko nekoga poštedio bola, neko laže jer je istina ponekad čudna za shvatiti ili nebitna da bi se ispričala pa pribjegavamo sitnim i nebitnim lažima. Veliki je spisak razloga žašto muškarci (kao i ljudi uopšte) lažu. Od banalnih razloga do onih veoma ozbiljnih tako da nije svaka izrečena laž znak prijevare partnera/ke, čak 90 odsto laži koje čovjek izrekne tokom dana jesu obične i neškodljive laži, a 9 odsto laži su one koje mogu biti i opasne, dok samo 1 odsto laži su neoprostive laži.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 20 lis 2015, 15:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8306 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
sjećam se citata iz jednog filma o lažima,kaže:
'postoje dvije vrste laži-laž i prljava pokvarena laž'...
dok god nije ova druga u pitanju,to se sve da izdurati...a ja nekad volim da me slažu nego da sve znam...
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Zasto muskarci lazu? Postano: 25 lis 2015, 20:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma ja bi se pojela oko detalja laganja, da neću koji zaboraviti kad ponavljam lažnu priču. Stalno bi se preispitivanja u glavi. To meni poput ispita. Po milion puta sam znala leci uveče i svaki detalj proći nanovo. Stresno do bola. A perfekcionista sam inače. Da mi neki poznanici ili prijatelji provale laž onda bi se opet u crnjak bacila. Što se tiče prevare to mi je najBjedniji dio opet price. Rucavati s nekim za stolom i spavati u istom krevetu a varati ga mogu samo gmizavci od osoba. Razvedi se pošteno i radi što želiš. A ne gledati u oci a takve bijedne postupke ponavljati. Fuj Laganje podrazumijeva umijeće da sam povjeruješ u svoju laž... meni to često uspjeva. Vrtim cijeli film u glavi i bez problema ga repetirano vrtim, i unaprijed i unatrag.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|