|
|
Stranica: 45/180.
|
[ 4486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Pričao sam vam o Francuzu dragovoljcu u HVO kad mi pričao tad početkom 90-ih da Francuske vlasti već 20 godina vode pravi rat na ulicama sa muslimanima. AK-47, bombe. Vlada, mediji i tajna služba su tad to mogli držati pod kontrolom jer nije bilo rasprostranjenog Interneta.
Ja tad mislio simpatičan tip ali malo prolupao u ratu u koji nije trebao dolaziti. Poslije sam se puno puta sjetio njegovih riječi. Hoću reći ZGabriel, traje to već odavno. Odavno čak i da nije istina što je taj Francuz pričao. Sad Europljanima dolazi iz dupeta u glavu s kim smo mi imali posla 90-tih,i što su sve pustili u 'kuću'. Btw,očekujem suspenziju građanskih prava,a s ciljem zaštite čega već..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: Agence France-Presse @AFP 59m59 minutes ago
#BREAKING Attacker in Paris concert hall shouted 'Allahu akbar', fired into crowd, witness says
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:38 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10010 Lokacija: Banja Luka
|
BBC je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Pa to je pravi pokolj.
Jbga , kad su shebali sve koji su radikalne muslimane kontrolisali . Od Sadama , Gadafija , pa sve do zamalo ( da ne bi bacuske ) i Asada .
Nema tu sta , taj pokolj ce natjerati mnoge u Evropi da se zamisle i mnogo stosta prouzrokovati .
Svi su ti držali vlast kad su Twins srušeni. Evropske nedace su krenule americkim dubokim oranjem i razvaljivanjem arapskih i islamskih zemalja . Kako su koju sjebavali , tako se broj radikala progresivno povecavao . Lijepo ih je Gadafi pitao i svi to znamo ''A sta cete sa izbjeglicama'' ? Bice zanimljivo saznati , da li je neko od napadaca jedan od skorijih migranata ..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:45 |
|
|
Potvrđeno to za oko 100 žrtava na koncertu. Prvi svjedoci koji su pobjegli čim su ovi uletjeli su policiji rekli da su ispucali 3 okvira u civile. Što su specijalci čekali. Izgleda da sad zanmo i smai, da ih pobiju sve. čemu hebena plaća, čemu medalje, čemu služi ta jedinica u Francuskoj. Isti "posao" može odraditi i obična policija sa pancirkama i dugim cijevima.
Ne kužim se baš oko toga ali čini mi se da su im nekim paragrafima jako krila odrezali i sputali ih u akciji, ili su jednostavno kukavice.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:47 |
|
|
I sve to dok su vrata 1/3 zemalja EU i dalje otvorena.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:50 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
BBC je napisao/la: Pričao sam vam o Francuzu dragovoljcu u HVO kad mi pričao tad početkom 90-ih da Francuske vlasti već 20 godina vode pravi rat na ulicama sa muslimanima. AK-47, bombe. Vlada, mediji i tajna služba su tad to mogli držati pod kontrolom jer nije bilo rasprostranjenog Interneta.
Ja tad mislio simpatičan tip ali malo prolupao u ratu u koji nije trebao dolaziti. Poslije sam se puno puta sjetio njegovih riječi. Hoću reći ZGabriel, traje to već odavno. Odavno čak i da nije istina što je taj Francuz pričao. Ne znam sad iz iz glave točne podatke,ali Marseille je po tom pitanju najgori,tj. najviše tih ratobornih muslimana u Francuskoj dole živi,da ne bude da je samo Pariz u pitanju. To je za njih standardno stanje jer postoje kvartovi u Marseilleu u koje policija ne ulazi,Alžirci i sl...odavno je ta priča...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:52 |
|
|
118 mrtvih samo u dvorani.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:55 |
|
|
Armija na ulicama, prava armija. "Vanredno stanje" po Newspeak govoru, mi kad smo bili mlađi smo to zvali pravim imenom, "ratno stanje".
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 02:59 |
|
|
kiler je napisao/la: BBC je napisao/la: Pričao sam vam o Francuzu dragovoljcu u HVO kad mi pričao tad početkom 90-ih da Francuske vlasti već 20 godina vode pravi rat na ulicama sa muslimanima. AK-47, bombe. Vlada, mediji i tajna služba su tad to mogli držati pod kontrolom jer nije bilo rasprostranjenog Interneta.
Ja tad mislio simpatičan tip ali malo prolupao u ratu u koji nije trebao dolaziti. Poslije sam se puno puta sjetio njegovih riječi. Hoću reći ZGabriel, traje to već odavno. Odavno čak i da nije istina što je taj Francuz pričao. Ne znam sad iz iz glave točne podatke,ali Marseille je po tom pitanju najgori,tj. najviše tih ratobornih muslimana u Francuskoj dole živi,da ne bude da je samo Pariz u pitanju. To je za njih standardno stanje jer postoje kvartovi u Marseilleu u koje policija ne ulazi,Alžirci i sl...odavno je ta priča... Ja sam prolazio ulicom u kojoj je ubijen kralj Saša... Arapi sve.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 03:02 |
|
|
Zanima me hoće li i dalje po Siriji tražiti "moderate" muslimane i naoružavati ih.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 03:04 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Kad sam na jednom drugom forumu napisao da je čarli hebdo početak i uvod u krvoproliće, prvo su me ismejali, a onda su me trajno banovali... mater im jebem zatucanu, primitivnu i zakržljalu...
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 03:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Zanima me hoće li i dalje po Siriji tražiti "moderate" muslimane i naoružavati ih. Hoće, za njih je Asad terorista No. 1, gori od Gadafija, Huseina, Mubaraka i Ben Alija zajedno
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 03:40 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Scandinavistan
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 03:46 |
|
|
Teror (iz latinskog terror, terroris, strava ili užas) je sustavno i često naizgled planirano širenje straha i užasa kroz provođenje ili prijetnju nasiljem kako bi se ljude učinilo poslušnima ili pokornima. Korištenje terora za postizanje političkih ili ekonomskih ciljeva naziva se terorizmom.
Kuran
3:151
Mi ćemo uliti strah u srca onih koji neće da vjeruju zato što druge Allahu ravnim smatraju, o kojima On nije objavio ništa; Džehennem će njihovo boravište postati, a grozno će prebivalište nevjernika biti.
8:12
Kada je Gospodar tvoj nadahnuo meleke: "Ja sam s vama, pa učvrstite one koji vjeruju!" U srca nevjernika Ja ću strah uliti, pa ih vi po šijama udarite, i udarite ih po prstima.
7:179 "Oni su kao stoka, čak i gori, oni su zaista nemarni
|
|
Vrh |
|
|
Scandinavistan
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 04:30 |
|
|
03:25 Le Parisien je objavio popis žrtava i ozlijeđenih na lokacijama na kojima su se dogodili teroristički napadi
BATACLAN: Najmanje 120 mrtvih, sedam ljudi u kritičnom stanju, još četvero ozlijeđenih
RUE CHARONNE: 19 mrtvih, 13 u kritičnom stanju, 10 ozlijeđenih
RUE BICHAT: 14 mrtvih, 10 u kritičnom stanju, 10 ozlijeđenih
AVENUE DE LA REPUBLIQUE: 4 mrtvih, 11 u kritičnom stanju, 10 ozlijeđenih
STADE DE FRANCE: 4 mrtvih, 11 u kritičnom stanju, 39 ozlijeđenih
RUE DEAUMARCHAIS: 3 u kritičnom stanju, 4 ozlijeđenih
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 06:51 |
|
|
Preko 180 mrtvih...
I još broje leševe...
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 08:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 08:44 |
|
|
Hunter je napisao/la: Bogatstvo kultura... Može funkcionirati lijepo, sve dok jedna od kultura nije islam. Vidi samo Brazil, i boja raznih i kultura raznih. Čak ni socijale ne trebaju.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 09:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Hunter je napisao/la: Bogatstvo kultura... Može funkcionirati lijepo, sve dok jedna od kultura nije islam. Vidi samo Brazil, i boja raznih i kultura raznih. Čak ni socijale ne trebaju. Ne znam, za sve postoji primer. Valjda si u pravu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 09:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39528 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Užas ovoga će biti još više, krasna multi-kulti država ta Francuska.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 09:04 |
|
|
Uskoro će ih Amerikanci i Rusi morati sa drones tražiti po Europi. Znam da zvuči smiješno, ali eto.
|
|
Vrh |
|
|
Dr Who
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 09:09 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lijepo ih je Gadafi pitao i svi to znamo ''A sta cete sa izbjeglicama'' ? Zajednički intervju Gadafija i sina Saifa, ni manje ni više nego za France 24, mart 2011. godine. Mediteran kao more haosa, milioni ilegalnih imigranata, teror pred vratima. A i mi konja za trku imamo. "I onda ćete, kada počnu vaše vratove da seku, da znate o čemu se tu radi... Glave su sekli i to su ti ludaci koji tamo rade, koje je skupila Klintonova politika u Bosni".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 09:16 |
|
|
Obama se nafrfljao takvih sranja za kratko vrijeme. I priča kao da je Francuska dio USA. Kad osoba nema volju za politiku pa se time bavi iz dosade. Ili što ga netko nagovorio na to.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 09:28 |
|
|
Ajde znam Ameri su kenjeri i krivi za sve. Neka bude tako. Ali nije valjda da su krivi i za sirenje islama prije 1500 godina, za okupacuju i islamizaciju Europe prije 600 Godina... Hocu reci ovi islamisti su takvi kakvi su vec tolika stoljeca. Nit ih je ko sa strane ovakvima napravio niti nagovorio. Malo pogurao da. Njihova je bit unistavanje drugih. Sirenje islama svim sredstvima..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 stu 2015, 09:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ovi na klixu po starom, većinska potpora teroristima ili bar razumjevanje, od strane naših federalnih partnera. http://www.klix.ba/vijesti/svijet/vises ... /151113158Izgleda su, što je jako neobično za njih, brisali takve komentare. Vidim žale se na njih drugi, ali komentara više nema. Islamistima iz Klislam ureda je ovaj put malo previše žrtava pa im muda rade zbog takvih komentara.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|