|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 49 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:33 |
|
|
Ako si vjernik moraš prihvatiti i obraćenje i pokajanje.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:36 |
|
|
Urbana je napisao/la: Pa dobro Mare ajde otvoreno reci sta ti kao jedna Hrvatica zameras Sinisi Mihajlovicu? Ovo sto je dosad navedeno je bzvz.. Ja ne znam da se on uopste borio negde...Jel mu zameras za kog je igrao,zato sto je polutan a nije se borio na strani Hrvata...zato sto je vise Srbin...? Tut mir leid aber ich versteh` es nicht.. Verstehen können und verstehen wollen sind zwei verschiedene Paar Schuhe, wobei angemerkt sein sollte, dass niemand Verständnis vorausgesetzt oder gar ertwartet hat! Nur mal so nebenbei! Nije se ni Milosevic nigdje borio pa mu je stav bio jasan! Toliko o tome! Evo ja mu najvise zamjeram ovo bijedno ponasanje, ako si djubre, budi brate djubre do kraja! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:39 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ako si vjernik moraš prihvatiti i obraćenje i pokajanje. Inkvi s ovim se slazem, al znas da se s tim moze i dosta toga pokusat ispeglat!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 13:51 |
|
|
Nije naše da o tome sudimo ma-ro. Čovjek je možda doživio nešto i to je samo njegova osobna stvar. Šta ima tko u to vjerovat il nevjerovat.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 14:14 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Nije naše da o tome sudimo ma-ro. Čovjek je možda doživio nešto i to je samo njegova osobna stvar. Šta ima tko u to vjerovat il nevjerovat. Invkic, ja ne sumnjam u to da je on mozda i dozivio nesto, al ak je to toliko osobno, zasto to onda namece siroj javnosti?Ak je nesto u novinama, pa valjd se smije komentirati! 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 14:22 |
|
|
mara99 je napisao/la: Invkic, ja ne sumnjam u to da je on mozda i dozivio nesto, al ak je to toliko osobno, zasto to onda namece siroj javnosti?Ak je nesto u novinama, pa valjd se smije komentirati!  Ma na kraju krajeva morebit da plače što mu se izbila lova iz džepa,...da i mi ne pretjerujemo. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 14:27 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: mara99 je napisao/la: Invkic, ja ne sumnjam u to da je on mozda i dozivio nesto, al ak je to toliko osobno, zasto to onda namece siroj javnosti?Ak je nesto u novinama, pa valjd se smije komentirati!  Ma na kraju krajeva morebit da plače što mu se izbila lova iz džepa,...da i mi ne pretjerujemo.  Ajde bolan, misa u Medjugorju stoji 15km, ak mu je to puno, onda stvarno 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 18:11 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Inkvizitor je napisao/la: Ako si vjernik moraš prihvatiti i obraćenje i pokajanje. To je najvaznije..naravno.. I to radimo celog zivota... Citat: Verstehen können und verstehen wollen sind zwei verschiedene Paar Schuhe, wobei angemerkt sein sollte, dass niemand Verständnis vorausgesetzt oder gar ertwartet hat! Nur mal so nebenbei!
Nije se ni Milosevic nigdje borio pa mu je stav bio jasan! Toliko o tome!
Evo ja mu najvise zamjeram ovo bijedno ponasanje, ako si djubre, budi brate djubre do kraja! Ne radi se o tome da hocu/necu i dalje ne mogu da te razumem..Nazivas ga djubretom ne znam zasto,jos ne mogu da verujem da tu vrsis poredjenje sa Milosevicem..Ukrascu ti ovu ikonicu..  .. 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 18:17 |
|
|
mara99 je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Ma na kraju krajeva morebit da plače što mu se izbila lova iz džepa,...da i mi ne pretjerujemo.  Ajde bolan, misa u Medjugorju stoji 15km, ak mu je to puno, onda stvarno  Cudo to Marce nije u kunama...  ? Bezi BRE ovde odrase..samo ako si prijavljen ko rimokatolik.. Jedno vencanje staje oko 700 eura..Malo li je previse?
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 18:55 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara99 je napisao/la: Ajde bolan, misa u Medjugorju stoji 15km, ak mu je to puno, onda stvarno  Cudo to Marce nije u kunama...  ? Bezi BRE ovde odrase..samo ako si prijavljen ko rimokatolik.. Jedno vencanje staje oko 700 eura..Malo li je previse? U Medjugorju u kunama!  Mozes ti platiti u svim valutama, turisticko je mjesto, al je KM nacionalna valuta, al to valjd znas! O cemu ti zboris jadna ne bila? Kakvih 700 eurica? Sta tebe to muci? Sta tebe to brine kad nisi rimokatolkinja! 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 18:57 |
|
|
Urbana je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ako si vjernik moraš prihvatiti i obraćenje i pokajanje. To je najvaznije..naravno.. I to radimo celog zivota... Citat: Verstehen können und verstehen wollen sind zwei verschiedene Paar Schuhe, wobei angemerkt sein sollte, dass niemand Verständnis vorausgesetzt oder gar ertwartet hat! Nur mal so nebenbei!
Nije se ni Milosevic nigdje borio pa mu je stav bio jasan! Toliko o tome!
Evo ja mu najvise zamjeram ovo bijedno ponasanje, ako si djubre, budi brate djubre do kraja! Ne radi se o tome da hocu/necu i dalje ne mogu da te razumem..Nazivas ga djubretom ne znam zasto,jos ne mogu da verujem da tu vrsis poredjenje sa Milosevicem..Ukrascu ti ovu ikonicu..  ..  To ti je bilo pojasnjenje u krajnosti! Kazes nije nikoga napadao fizicki (barem ne u ratu) pa nije ni Sloba, al to ne znaci da nije verbalno! Djubre do kraja se odnosilo na njegove izjave za koje sad ocito vise ne zeli cuti! 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 18:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82651 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Čija je ovo skromna kuća u Međugorju? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 19:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82651 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
P.S. Kažem skromna za ovu gore jer ima i ovakvih: 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 19:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: P.S. Kažem skromna za ovu gore jer ima i ovakvih:  Ovo meni lici na samostan! 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 19:15 |
|
|
mara99 je napisao/la: Ovo meni lici na samostan!  Bravo. Neki je crkveni objekt sigurno, samo ne znam točno koji. Možda smaostan.
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 19:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: mara99 je napisao/la: Ovo meni lici na samostan!  Bravo. Neki je crkveni objekt sigurno, samo ne znam točno koji. Možda smaostan. Blebane, pa moze biti i ona ustanova za nezbrinute zene ili tak nesto, znas da ih ima u Medjugorju!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 19:24 |
|
|
ok,ok 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 05 lip 2009, 19:39 |
|
|
mara99 je napisao/la: Urbana je napisao/la: Cudo to Marce nije u kunama...  ? Bezi BRE ovde odrase..samo ako si prijavljen ko rimokatolik.. Jedno vencanje staje oko 700 eura..Malo li je previse? U Medjugorju u kunama!  Mozes ti platiti u svim valutama, turisticko je mjesto, al je KM nacionalna valuta, al to valjd znas! O cemu ti zboris jadna ne bila? Kakvih 700 eurica? Sta tebe to muci? Sta tebe to brine kad nisi rimokatolkinja!  Salim se ja..HB..a KM.. Da 700 je vencanje u katolickoj crkvi..a godisnje cifre se povecavaju i povecavaju.. Jasno glasno..katolicka crkva uzima previse novca! U pravoslavnoj crkvi je jos uvek sve kolko das sam..mada se moze cuti i ono "kolko ti nije zao".. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 06 lip 2009, 09:56 |
|
|
Urbana je napisao/la: mara99 je napisao/la: U Medjugorju u kunama!  Mozes ti platiti u svim valutama, turisticko je mjesto, al je KM nacionalna valuta, al to valjd znas! O cemu ti zboris jadna ne bila? Kakvih 700 eurica? Sta tebe to muci? Sta tebe to brine kad nisi rimokatolkinja!  Salim se ja..HB..a KM.. Da 700 je vencanje u katolickoj crkvi..a godisnje cifre se povecavaju i povecavaju.. Jasno glasno..katolicka crkva uzima previse novca! U pravoslavnoj crkvi je jos uvek sve kolko das sam..mada se moze cuti i ono "kolko ti nije zao"..  Pa nismo mi Kozmice cicije!  Nama nije zao dati novce u crkvu! Svatko zna svoje obaveze, zna se sta se sve placa.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 28 svi 2012, 16:24 |
|
|
Prelijepo;)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Zaviša
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 28 svi 2012, 17:49 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 22:41 Postovi: 366 Lokacija: Smederevo
|
Kod nas u Srbiji mi katolici, ni rimskog ni grčkog obreda ne plaćamo Sakramente.
U Međugorje idemo po savesti, išli smo par puta organizovano, ali kako poštujemo hijerarhiju i ustrojstvo naše Svete Katoličke Crkve stojimo na stanovištu biskupa Perića.
Inače ja sam bio u Firenci i tražio sam od jednog poznatog fudbalera koji je iz Srbije da mi bude zaštitni znak jednog Caritasovog projekta, sa gnušanjem me odbio. Radilo se o pomoći deci sa posebnim potrebama. Posle su mi rekli da i on ima dete sa posebnom potrebom i tim više bilo mi čudno.
_________________ Ja sam kršćanin i time se dičim, tko me zbog tog mrzi kadionicom ga spičim
|
|
Vrh |
|
 |
Balansero
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 28 svi 2012, 18:48 |
|
|
Poznate ličnosti moraju imati svoj stav o svim važnim stvarima za društvo ili narod za koji igraju, rade ili šta već. E sad taj stav, kao što je logično i nije uvek onakav da treba da se dopadne svima. Cenim ljude koji svoj narod i državu poštuju i koji se bore za svoj narod, državu, klub u kome zarađuju hleb, tako što pomažu svojim zalaganjem na poslu, terenu, ali i van njega učestvujući u raznim humanitarnim ili nekim drugim promotivnim aktivnostima za opšte dobro. Oni time i odužuju svoj dug prema publici, naciji , državi i svima koji ih obožavaju i zbog kojih na kraju i postoje i od kojih u krajnjoj liniji i dolaze do tih velikih para.(naravno uz sav talenat i rad koji su uložili u ono čime se bave). Siniša Mihajlović je jedan od svetlih primera takvih profesionalaca, koji znaju ko su, odakle su, kome pripadaju i kome duguju za sve ono što je postigao u životu. Godinama pomaže deci, (sam ih ima 4 ili 5 ne znam tačno) , oženjen Talijankom, porodica mu ne živi u Srbiji.Dosta je puta pomagao ustanovu kraj Novog Sada (Dečije selo), mislim da je čak za venčanje koje je upriličeno u Srbiji pre par godina(valjda se htio oženiti i po našem zakonu ili se do tada nije venčao u srpskoj crkvi) tražio od gostiju na svadbi da umesto poklona za svadbu daju prilog za nezbrinutu decu iz tog doma. Mnogi Talijani su dolazili sa njim i činili slične stvari i za mene je to pohvalno i normalno. Normalno mi je i da je učinio ovo u Međugorju , jer je on čovek takav, ljudina, voli svoje , poštuje tuđe i pomaže onima kojima može i kojima je najpotrebnije. Isto tako je i britak na jeziku i onome ko ga provocira kaže ono što je zaslužio. Primera ima još, Novak Đoković, Zdravko Čolić, Vlade Divac, Dejan Bodiroga..., takvih sigurno ima kod svih naroda... Ali ima i onih koji su veliki sportisti i umetnici , a nikakvi ljudi, o njima ne bih.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 28 svi 2012, 19:38 |
|
|
Cetnik. Jedina riječ kojom ga želim opisati Podržavao je onoga koji je bas djecu ubijao
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju Postano: 28 svi 2012, 20:29 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|