HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 vel 2025, 08:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 156 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strateški saveznici u budućnosti?
1. Hrvati i Bošnjaci 7%  7%  [ 5 ]
2. Hrvati i Srbi 45%  45%  [ 30 ]
3. Srbi i Bošnjaci 1%  1%  [ 1 ]
4. Svako na svoju stranu i savezništva koja se mijenjaju ovisno o situaciji 46%  46%  [ 31 ]
Ukupno glasova : 67
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: "Tri zvijeri" i savezništva naroda u BiH
PostPostano: 10 vel 2010, 00:27 

Teci Dravo,Drino,Savo teci,
Nit' ti Dunav silu gubi,
Sinje more svijetu reci,
Da svoj narod Hrvat ljubi.

Dali se sjećate ovih stihova tako se pjevalo u NDH.Dali vi slavite junake Rafaela Bobana i Juru Francetića,ako da kako vas onda boli briga za Drinu,što se pjeva u pjesmi Evo zore evo dana.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:36 

GraničarDrine je napisao/la:
Teci Dravo,Drino,Savo teci,
Nit' ti Dunav silu gubi,
Sinje more svijetu reci,
Da svoj narod Hrvat ljubi.

Dali se sjećate ovih stihova tako se pjevalo u NDH.Dali vi slavite junake Rafaela Bobana i Juru Francetića,ako da kako vas onda boli briga za Drinu,što se pjeva u pjesmi Evo zore evo dana.

Nekad bilo,sad se spominjalo.

Pa za Boga miloga,što bi smo sad trebali,jeli ugledati se na Srbe koji i nakon 500 god. slave kosovsku bitku.

NDH,ma što mi o njoj mislili,stvar je prošlosti,a vi ste svi kolektivno zabili glavu u 1941 god. i fantazirate o koje kakvim glupostima i po tome se ni malo ne razlikujete od onih koji imaju neke maštarije o Jugoslaviji.

Austrougarska,NDH,Jugoslavija,je caput,finito,over,death i doći će do obnove istih onoga dana kada uskrsnu mrtvi,ako ne i poslije. :ucelo

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:39 

Dobro gledamo budućnost,ali pazite ovo sa kime Hrvatska ima najdužu granicu sa BIH,a kada uđemo u EU morati ćemo čuvati tu granicu dugu 500 km.Zato treba da bude konfederacija Hrvatske i BIH,pa da čuvamo granicu tamo di treba biti na Drini.Jel čitaj te što svečenici kažu nikada nije bila granica na Savi i Uni nego na Drini.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:50 

Dobro gledamo budućnost,ali pazite ovo sa kime Hrvatska ima najdužu granicu sa BIH,a kada uđemo u EU morati ćemo čuvati tu granicu dugu 500 km.Zato treba da bude konfederacija Hrvatske i BIH,pa da čuvamo granicu tamo di treba biti na Drini.Jel čitaj te što svečenici kažu nikada nije bila granica na Savi i Uni nego na Drini.

Zaboli me ona stvar za granicu na Drini.

Prije sam molio one sa ustaski.pokret.com i sličnih foruma,da mi preopruče svog dilera,jer zaista bih volio imati takve halucinacije o granici na Drini,ali danas mi je ta ideja čak i odbojna.

Granice Banovine Hrvatske su po meni sasvim prihvatljive,dok mi se ove na Drini čine megalomanskim kao i one srpske od Virovitice do Karlobaga.

Hrvatska će graničiti na Uni i Savi i dalje,a potpuno je svejedno hoće li to biti Bošnjakistan ili Velika Srbija.

I šta sad ? Da Hrvatska nebi imala granicu sa Srbijom,treba i ovo malo Hrvata u BiH žrtvovati i osuditi ih na propast,jeli to ?

Ne vidim nikakve razlike između Stipe Mesića i njegovih nebulaza i između nebuloza najzadrtijih NDH nostalgičara.

Možda bi ste Stipu trebali proglasiti za novog Poglavnika. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:53 

A što su pjevali prvaši 90 godina a i HOSovci¨Granica je Drina naša sve dok ima god Ustaša¨Tako da se mi Drine nećemo odreći pa kuda puklo da puklo.Čovjek mora imati neki stav a ne mjenjati ga kako vjetar puše.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 01:06 

A što su pjevali prvaši 90 godina a i HOSovci¨Granica je Drina naša sve dok ima god Ustaša¨Tako da se mi Drine nećemo odreći pa kuda puklo da puklo.Čovjek mora imati neki stav a ne mjenjati ga kako vjetar puše.

A tko to ,,mi'' ?

Pa i dobar dio onih koji smpatiziraju NDH i Ustaše,nemaju takve maštarije.

Na svu sreću vas koji tako razmišljate,jedva da ima 1 do 2%,Hrvata i 0.01% muslimana a tu ne ubrajam Bošnjakistance jer su i oni za granicu na Drini,ali i na Uni i Savi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 156 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Naša Kvačica, Teuton, Tomba17 i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: