|
|
Stranica: 16/147.
|
[ 3652 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 09:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Čuvaj se Mate, čim Realki neko priraste srcu odmah odleprša u Banoviće?
Izgleda da nisam jedini koji voli Srpkinje. I pokoji admin ima sličnih sklonosti...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:09 |
|
|
Vuco je napisao/la: Citat: GLEDAO me je iznenađen i bez riječi, s potpunom nevjericom, kao kad prvi put kao odrastao čovjek shvatiš da je seks aktivnost koju tvoji roditelji i danas revno upražnjavaju. "Što radiš ti ovdje?!", upitao je prekriživši ruke u laktovima. "Punim dušu i jedem Lastin Linđo keks", izgovorih najnormalnije tresući šećer u prahu s prstiju. "Ali…ti si ona udbaška kurvetina s interneta, a ovo, ovo je Ćavarovo brdo?!", izustio je opet s istom šokantnom nevjericom kao da se radi o nastupu Madonne u vatrogasnom domu Čelebići. Ovo je opet u rangu onog narcisoidnog teksta s Poskoka u kojem je sama sebe reklamirala kao "ponos grada". Čuj, ona se popela na brdo iznad Širokog... a Šime, koji je taman čuva ovce... odman je pripozna, izvadia ćakiju, skočia na nju i napa je da... udbaška kurvetina s interneta. Znade nju Šime... on svako jutro, nakon što pomuze kravu i izmlati ženu (a ponekad i obratno)... upali anternet i satima gleda kurvetine. I undan... naravno... velika slika Blaža Kraljevića... e a kao što znamo, i kako nam je Oldškuljka lipo objasnila... tako se Rvatine obračunavaju s idealističnim neistomišljenicima - pičkasto-kukavički i iz zasjede. A ona jadna, bidna i nesritna... Šime, niti da mu ćakija ubode, a nit da ubode. Evalan... nisu ni Ercegovci šta su bili. ja mišljah da sam jedina koja se smijala tom infantilnom pokušaju prodaje tobožnje ugroženosti, ali vidim da ima još koji muškić ovdje koji misli glavom, a ne onom stvari. kolumna zbacana zbrda-zdola, stilski načičkana, smisaono bez glave i repa, literarno jeftina, bezvrijedna. o "vitezu blažu" kao sredstvu borbe protiv krvavookih ustaša iz škutorije, neću trošiti riječi. već sam rekla što mislim o tome. svejedno joj želim odati priznanje. naime, malo tko je tako vulgarno vrijeđao inteligenciju indexove publike, a samim time i kompleksaša babića, kao ona prodavajući im svoje literarne pokušaje.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čuvaj se Mate, čim Realki neko priraste srcu odmah odleprša u Banoviće?
Izgleda da nisam jedini koji voli Srpkinje. I pokoji admin ima sličnih sklonosti... muškići ultra-hrvatići su se uvijek dijelili na dva korpusa: oni kojima se diže na srbkinje i one kojima se diže na muslimanke. i to nema veze sa nacionalnošću. to je karakteristika svih desničara. samo ljevičari vole svoje ljevičarke makar bile bezlične i cijepljene od svakog seksipila. dakle, i desničari i ljevičari imaju dodirnih točaka, rekla bih vrlo bitnih, a samim time i treći je sve izvjesniji. zato, jebači svih političkih orjentacija - ujedinite se! i napravite više taj treći...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:17 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Čuvaj se Mate, čim Realki neko priraste srcu odmah odleprša u Banoviće?
Izgleda da nisam jedini koji voli Srpkinje. I pokoji admin ima sličnih sklonosti... muškići ultra-hrvatići su se uvijek dijelili na dva korpusa: oni kojima se diže na srbkinje i one kojima se diže na muslimanke. i to nema veze sa nacionalnošću. to je karakteristika svih desničara. samo ljevičari vole svoje ljevičarke makar bile bezlične i cijepljene od svakog seksipila. dakle, i desničari i ljevičari imaju dodirnih točaka, rekla bih vrlo bitnih, a samim time i treći je sve izvjesniji. zato, jebači svih političkih orjentacija - ujedinite se! i napravite više taj treći... Dodatak-hebači svih političkih uvjerenja (HR korpusa),napravite više to treće!Natalitet prvo!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:19 |
|
|
Meni se jako sviđaju tete, tu na forumu, bez obzira na vjeru i naciju. Takav Treći hoćemo!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:20 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ilirka je napisao/la: muškići ultra-hrvatići su se uvijek dijelili na dva korpusa: oni kojima se diže na srbkinje i one kojima se diže na muslimanke.
i to nema veze sa nacionalnošću. to je karakteristika svih desničara. samo ljevičari vole svoje ljevičarke makar bile bezlične i cijepljene od svakog seksipila.
dakle, i desničari i ljevičari imaju dodirnih točaka, rekla bih vrlo bitnih, a samim time i treći je sve izvjesniji.
zato, jebači svih političkih orjentacija - ujedinite se! i napravite više taj treći...
Dodatak-hebači svih političkih uvjerenja (HR korpusa),napravite više to treće!Natalitet prvo! prvo vi napravite treći, dobro ga utvrdite da ga nitko ne more srušit, a onda pravite dicu ljevičarkama... što je sigur, sigur je.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:23 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Dodatak-hebači svih političkih uvjerenja (HR korpusa),napravite više to treće!Natalitet prvo!
prvo vi napravite treći, dobro ga utvrdite da ga nitko ne more srušit, a onda pravite dicu ljevičarkama... što je sigur, sigur je. To je teško...sve i jedna koju sam upoznao su desničarke,ništa ne znaju lijevom rukom,ponešto ajd znaju,he he...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ilirka je napisao/la: prvo vi napravite treći, dobro ga utvrdite da ga nitko ne more srušit, a onda pravite dicu ljevičarkama... što je sigur, sigur je. To je teško...sve i jedna koju sam upoznao su desničarke,ništa ne znaju lijevom rukom,ponešto ajd znaju,he he... markane, markane... ne prave se dica u ruku...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:32 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: To je teško...sve i jedna koju sam upoznao su desničarke,ništa ne znaju lijevom rukom,ponešto ajd znaju,he he...
markane, markane... ne prave se dica u ruku... Ja dite sa sela,šta ti ja znam oko toga,mene su i štrample zbunjivale...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ilirka je napisao/la: markane, markane... ne prave se dica u ruku... Ja dite sa sela,šta ti ja znam oko toga,mene su i štrample zbunjivale... uh... štrample veliš? pa pored tebe bi i robin hud nahebao...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ilirka je napisao/la: [
muškići ultra-hrvatići su se uvijek dijelili na dva korpusa: oni kojima se diže na srbkinje i one kojima se diže na muslimanke.
Biće da samnom nešto nije u redu jer meni se diže i na jedne i druge... Valjda je to znak da nisam ekstremist.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ilirka je napisao/la: [
muškići ultra-hrvatići su se uvijek dijelili na dva korpusa: oni kojima se diže na srbkinje i one kojima se diže na muslimanke.
Biće da samnom nešto nije u redu jer meni se diže i na jedne i druge... Valjda je to znak da nisam ekstremist. ma diže se i ovima na sve što hoda na dvije noge pod uvjetom da nije kokoš mislila sam da jedni preferiraju jedne, a drugi druge. na primjer, hortikulturaši vole muslimanke i razmnožavaju se s njima. ovi kontracvjećari vole srbkinje ali se s njima ne razmnožavaju jer je srbima draži njihov rod, pa tako i srbkinjama bote, vidi mene i teorija o hercegkrkan..hercegbosanskoj seksualnosti idem trznit još jednu kahvu dok me ne baniraju zbog čata..
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Chateri, spiku nastavite na: chat/pa cijela tema je chat, ali dobro. priseli ako ti se dade, ako ne, pukni mi ban, vratit ću se ja opet, ko i zriki..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 10 vel 2010, 10:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ilirka je napisao/la: markane, markane... ne prave se dica u ruku... Ja dite sa sela,šta ti ja znam oko toga,mene su i štrample zbunjivale... Veli ti nakon pola sata, čekaj bolan da skinem gaće.
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 02:18 |
|
|
Vuco je napisao/la: Ovo je opet u rangu onog narcisoidnog teksta s Poskoka u kojem je sama sebe reklamirala kao "ponos grada". Čuj, ona se popela na brdo iznad Širokog... a Šime, koji je taman čuva ovce... odman je pripozna, izvadia ćakiju, skočia na nju i napa je da... udbaška kurvetina s interneta. Znade nju Šime... on svako jutro, nakon što pomuze kravu i izmlati ženu (a ponekad i obratno)... upali anternet i satima gleda kurvetine. I undan... naravno... velika slika Blaža Kraljevića... e a kao što znamo, i kako nam je Oldškuljka lipo objasnila... tako se Rvatine obračunavaju s idealističnim neistomišljenicima - pičkasto-kukavički i iz zasjede. A ona jadna, bidna i nesritna... Šime, niti da mu ćakija ubode, a nit da ubode. Evalan... nisu ni Ercegovci šta su bili. Dobro si uočio da je ženka prolupala, i to dobro. Potrošit ću ipak par rečenica da ukažem na siromaštvo duha i morala u dotične. Krenimo sa imenom. Mlinarević-Sopta, da, emancipacija je učinila svoje, dvojno ime pokaziva da je ženka odlučna, da se ne da poniziti od patrijahalnog Ercegovca uzeći njegovo prezime. Ova činjenica govori dosta o njoj, ali nažalost i o suprugu. Dijete će se zvati Mlinarević-Sopta. Blago dijetetu u školi. Mama izabrala da pokaže tko je i šta je. Onda slijedi izgled. Dakle, kvaziintelektulana faca i pogled, sve to kombinirano s onim profesorskim cvikama. Optika vuče na inteligenciju - na prvi pogled. Tu je i naravno ona tipična anglofilija, svako malo ubacivanje onih RH ljevičarskih "bajdvej, who cares, so what" a i nick naravno mora biti engleski "Old schules, new rules". Kompleksi u završnoj fazi. No, pogledajmo li je malo dulje, pa onda pročitamo, vidimo jedan teleći pogled s još gorim analizama. No, ono šta fascinira kod ženke je samoprojekcija. Naprosto inzistiranje o nekakvoj tobožnjoj ugroženosti zbog stavova. Šizofrenija ide toliko daleko da se čak svim sredstvima želi isprovocirati neki incident koji bi dokazao ugroženost, što bi ona kao narcisoid, te RH mediji, jedva dočekali. Nadalje, to više puta ponavljanje da joj "Matija ne govori šta da piše, niti bi ga ona slušala". Na prvi pogled čovjek bi mogao pomisliti da je INDEX.ČET jedna objektivna i demokratska stranica koja tolerira i drukčija razmišljanja, te da ženka eto piše šta misli, bez obzira sviđa li se to narkodileru Babiću ili ne. No međutim, u čemu je kvaka? Kvaka je u tome što narkodiler Babić uopće nema niti jednog razloga da ukaziva na njezine pamfletiće jer je to o čemu ona piše upravo službeni stav Indexa od kada je posral krenuo. Zašto bi narko-Babić gospodični Mlinarević-Sopti-Picek išta prigovorio? Nema razloga. Ista je to mentalna dužina. Uzmi pamflet od ženke, pa onda od Dragišića ili Klauškog, vidjet ćeš one dubokoumne analize Pizza-Tuđman-Karađorđevo-Ercegovci-zločinačka HB-suočavanje s prošlošću ma koliko gorka bila-Stari Most.....bez jednog jedinog argumenta. To niti najveća budala u birtiji ne radi da ponavlja jednu te istu glupost evo preko petnaest godina. No, vratimo se na motive narko-Babića da ustupi svoj skupi prostor gospodični Sopti-Picek. Na Indexu ima jedno desetak komentatora i svi su oni dresirani po istom programu, te između njih nikakve razlike nema. Nema niti u Sopte-Picek. Savršeno se uklapa u taj portal i mentalnu razinu. Zašto dakle dati prostora, pored deset agresivnih pitbulla, još jednoj jedanaestoj, pogotovo što tu nema nikakvih novih ideja, drugačijeg mišljenja, novog pristupa koji bi možda bio atraktivan publici? Odgovoran je vrlo jasan. Kada je prije nekoliko godina jedan hrvatski intelektualac rekao za one kvazinovinarčiće što rade za Sorosa, da među njima ima pametnih, koji to čine zbog novca, ali ima u budala, koji to čine iz uvjerenja. Njih je nazvao korisnim idiotima. Tako je i u ovom slučaju. Koja je poanta da Sopta-Picek piše na Indexu? Odgovor je isti - korisna idiotkinja. Šta je radio Index nego od prvog dana pozivao na Endloesung Hercegovaca po uzoru na Wannsee Konferenciju? Da su Mengele i Albert Pike, osnivač Klu-Klux-Klana, živi, oni bi se poklonili Indexu šta je ovaj činio protiv Ercegovaca. Kako se uklapa Sopta-Picek u cijelu priču? Pa korisna idiotkinja je tu da potvrdi iz prve ruke ono što je Index činio...."Vidite maso, mi smo vam govorili kakvi su Ercegovci, sada to možete čuti i od njih samih....kada oni sami to priznaju, znači da smo bili u pravu kada smo predlagali da stave slovo "H" na ruke." To je funkcija Sopte-Picek. Da potvrdi sve te klevete Indexa. Korisni idiot. Potrošna roba. Nakon što će je iscjediti kao krpu i onda odbaciti, nemojmo se čuditi kako će narcisoid reći "kako ne piše više za njih, jer nju nitko nema pravo cenzurirati."
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 02:24 |
|
|
"Korisne idiote" je prvi pomenuo Dragoš Kalajić.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 02:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 02:30 |
|
|
Real gone je napisao/la: teranova je napisao/la: "Korisne idiote" je prvi pomenuo Dragoš Kalajić. Kakva šteta što nema više tog čoveka.. Briljantni um. Šteta.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 09:43 |
|
|
E jeste se iznapadali žene... ismijali i izvrijeđali.... Ne čudim se. i sam sam bio takav. Prvi sam i počeo. Ipak život je čaroban u tom smisli jer ti nekad otkrije koliko griješiš pa makar procijenio nekoga prema višestruko dokazanim mjerilima. Nit je iskompleksirana nit je ružna nit je kvaziintelektualac. štoviše i lijepa je i iskrena i pravi je intelektualac. za razliku od nekih koji koji vlastito naglašavanje intelektualizma ističu samo kao nadmoć pred onima za koje misle da to nisu ili za razliku od nekih koji svoj, čak i kad ga imaju, intelektualizam koriste samo da bi zaliječili frustracije životnim neuspjesima. Martina je uspješna. Voli raditi. I radi. trudi se. ne piše zato jer nema drugog i pametnijeg posla nego zato jer voli pisati. Stavovi joj naizgled nimalo ne korespondiraju sa stavovima većine ljudi kako usamoj hercegovini tako i ovdje među nama. Razići se možemo u više stvari. imati potpuno različite poglede na neke događaje, ljude, pojave... Pa ipak, kad stavove približiš, suočiš, ogoliš, vidiš da one početne razlike i nema, da je razlika samo odjevena udrugo ruho koje naizgled odbija jedno drugo ali koje ipak može zajedno ići istim putem. Ne inzistira martina na ugroženosti. ugroženost je njezina realnost. Nije lako biti u njezinoj koži, pogotovo u našem kraju, među našim ljudima. težak je to okoliš, ponekad i za nekoga tko se savršeno uklapa pa kako neće za nekoga tko strši izvan njega poput stabla u savani. Nemojte se naslađivati. nije lak osjećaj kad znaš da te bližnji tvoji ostave, kad ti zamjere a da ti prije toga nitko nije radi istih stvari zamjerao. kad ostaneš isti a oni za koje misliš da su ti prijatelji i i oni koji su te zbog istog mišljenja tapšali po ramenu te zamrze i to samo zbog svojih sitnih interesa. to boli, i to toliko da osobno nikada ne bih želio doživjeti toliku bol. ne zamjerajte joj što ima dva prezimena. kao dokaz da prezire svoj kraj i svoje običaje. ne zamjerajte nikome njegov vlastiti život i odluke jer one se temelje isključivo na onome što tada osjećaš, što misliš da je pravo pa makar ne bilo u skladu s tuđim očekivanjima. nitko nije savršen, niti je uniformirana bezlična jedinka, ni ja, niti vi, niti ona. neko reći- pa ti je braniš! da! Branim je. jer je nema tko obraniti osim same sebe, iako ne sumnjam da i to može. Ali nisu me odgajali da gazim pojedinca samoga, nezaštićenog i to onda kad je imao petlje i stava da kaže što misli i što mu je na duši. Koliko god našao razlika u svom ili njegovom/njenom pogledu na neke stvari. martina se nema gdje sakriti. Ona nije u velikom gradu gdje se krećeš među svojim ljudima, izlaziš na svoja mjesta i najvjerojatnije, ako nećeš, ne možeš doći u doticaj s onima drukčijima od tebe. kad izađe iz kuće, sama je. Od većine prezrena. I vjerujete mi do kraja neshvaćena. Nisam se razmekšao kako me je nazvao jalni licemjer koji je Martinu ovdje izvrijeđao i kao čovjeka i kao ženu iako je u pauzama između vrijeđanja privatnim putem pokušavao ostati dobar. nemam niske primisli. Uzimam si za pravo reći da se teško može naći netko desniji i ekstremniji u mnogim situacijama od mene i ovdje i u cijelom narodu. Ali nisam odgojen da budem dio svjetine koja pljuje i kamenjuje nekoga, samoga, nezaštićenog, prezrenog i vjerujete neshvaćenog na pravi način. Ni od roditelja ni od okoline u kojoj sam ponikao. Toliko!
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 10:09 |
|
|
lijepo od tebe što džentlmenski pokušavaš zaštiti jednu damu, ja uvijek kažem što mislim o djelu, a lik se ionako sam po sebi isprofilira korz stavove. pa komu pravo, komu krivo. i mene puno toga zaboli kad čitam njihova, a sad i tvoja sranja o sredini koju volim, gdje sam se rodila i živim i radim, sredini koja ne ubija svoje novinare, ne propucava mlade žene zbog očeva, ne mlati cigane i ne premlaćuje do smrti djecu po kolodvorima, ne daje glasa kad ju se tlači, pljuje, ukidaju prava, pa i ona najosnovnija, gdje je cijeli narod ugrožen, a ne pojedinac... pa, dobro, tko mene pita kako mi je tada? pita li me itko jel mi to teško pada? kad mi cijeli rod i pleme, i mrtve i žive uzme u prljava usta i pomete s njima prljavi pod, tko meni daje ruku pomirenja i sažaljenja, umjesto da me još iscipelari tako što će me dodatno izvrijeđati i nazvati licemjerom ako se pobunim i ustašom ako malo podignem glas? nego si ga malo puno nasrao o sredini u kojoj dama živi, a čisto sumnjam da dotična nema prijatelja i da je prezrena. duhovita je, vjerujem i zabavna, a ima i istomišljenika dovoljno, ali to me ne zanima, ovo što pišem, pišem tebi, tvoji motivi su mi donekle jasni iako misliš da si ih fino zakamuflirao, ali to je tvoje pravo, netko će kupiti, netko će baciti pod tezgu i šutnuti nogom kao ja jer sa svojih 40 znam čitati između redaka, ali daj, bogati, ne seri sad i ti po ovom jadnom narodu!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 10:16 |
|
|
Sama cinjenica da bilo tko, pa i Martina, moze pljuvati po Hercegovini, po ljudima koji su opstali unatoc svim poteskocama u tom kraju, koji svoj kraj vole i postuju, govori za sebe da je taj kraj krajnje tolerantan, mada se vecini ne cini talkvim!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 10:20 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Stavovi jesu problematični ali do sada nisu prouzročili konkretnu štetu jer su njene pisanije bile na razini i popularnosti nešto jačeg bloga. Ako se probije u mainstream sa istom spikom, i počne žešće utjecati na javno mnjenje, to će onda biti problem.
Isto kao što Begovi u Sarajevu imaju "poštene" Hrvate koji su zaduženi isključivo za napade na Hrvate, isto bi tako i ona mogla postati pendrek za discipliniranje Hercegovaca. Mislim ono, do sada im je išlo okej i bez Hercegovaca koji bi pljuvali po svojim, ali ovako ipak nosi jači kredibilitet, jer valjda pozna svoje "u dušu".
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 10:20 |
|
|
Ilirka je napisao/la: lijepo od tebe što džentlmenski pokušavaš zaštiti jednu damu, ja uvijek kažem što mislim o djelu, a lik se ionako sam po sebi isprofilira korz stavove. pa komu pravo, komu krivo. i mene puno toga zaboli kad čitam njihova, a sad i tvoja sranja o sredini koju volim, gdje sam se rodila i živim i radim, sredini koja ne ubija svoje novinare, ne propucava mlade žene zbog očeva, ne mlati cigane i ne premlaćuje do smrti djecu po kolodvorima, ne daje glasa kad ju se tlači, pljuje, ukidaju prava, pa i ona najosnovnija, gdje je cijeli narod ugrožen, a ne pojedinac... pa, dobro, tko mene pita kako mi je tada? pita li me itko jel mi to teško pada? kad mi cijeli rod i pleme, i mrtve i žive uzme u prljava usta i pomete s njima prljavi pod, tko meni daje ruku pomirenja i sažaljenja, umjesto da me još iscipelari tako što će me dodatno izvrijeđati i nazvati licemjerom ako se pobunim i ustašom ako malo podignem glas? nego si ga malo puno nasrao o sredini u kojoj dama živi, a čisto sumnjam da dotična nema prijatelja i da je prezrena. duhovita je, vjerujem i zabavna, a ima i istomišljenika dovoljno, ali to me ne zanima, ovo što pišem, pišem tebi, tvoji motivi su mi donekle jasni iako misliš da si ih fino zakamuflirao, ali to je tvoje pravo, netko će kupiti, netko će baciti pod tezgu i šutnuti nogom kao ja jer sa svojih 40 znam čitati između redaka, ali daj, bogati, ne seri sad i ti po ovom jadnom narodu! griješiš
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 11 vel 2010, 10:23 |
|
|
bože daj za tebe, a ned'o bog za nju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Google [Bot], Teuton i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|