|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 105 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Mjesto za plakanje HDZ-ovaca Postano: 10 sij 2016, 22:24 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Šta ba zamre tema? Leleče li se? Ja sam svoje odleleko. A šta i zamjerate ako se nisam pojavljivao na temi, a jesam (jasno vidljivo iz datuma mojih postova), vi ste se svi nabrojani u vrijeme kad vam je bezvlašće visilo nad glavom, potaćali i strepili. Nemojte se ni sada junačit, ne priliči vam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Mjesto za plakanje HDZ-ovaca Postano: 10 sij 2016, 22:25 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Tuta je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Šta ba zamre tema? Leleče li se? Ja sam svoje odleleko. A šta i zamjerate ako se nisam pojavljivao na temi, a jesam (jasno vidljivo iz datuma mojih postova), vi ste se svi nabrojani u vrijeme kad vam je bezvlašće visilo nad glavom, potaćali i strepili. Nemojte se ni sada junačit, ne priliči vam. ni tebi ne priliči ne-Kolinda avatar. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Mjesto za plakanje HDZ-ovaca Postano: 10 sij 2016, 22:26 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ja sam svoje odleleko. A šta i zamjerate ako se nisam pojavljivao na temi, a jesam (jasno vidljivo iz datuma mojih postova), vi ste se svi nabrojani u vrijeme kad vam je bezvlašće visilo nad glavom, potaćali i strepili. Nemojte se ni sada junačit, ne priliči vam.
ni tebi ne priliči ne-Kolinda avatar.  Je li bio avatar, fino kaži?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Mjesto za plakanje HDZ-ovaca Postano: 10 sij 2016, 22:36 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Tuta je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ni tebi ne priliči ne-Kolinda avatar.  Je li bio avatar, fino kaži? kad to? dva sata prije svečane objave da napuštaš forum? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Mjesto za plakanje HDZ-ovaca Postano: 11 sij 2016, 00:05 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tuta je napisao/la: Je li bio avatar, fino kaži?
kad to? dva sata prije svečane objave da napuštaš forum?  Odmah kad si rekla da stavim, ja ga stavio. Forum sam, oprostit ćeš bio napustio mnogo ranije, pa sam se vratio radi avatara. Više nego pošteno. Junački, brđanski, hercegovački gest.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|