HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 15:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Dobra stara vremena
PostPostano: 14 vel 2010, 02:27 

Sjetim s ekako se Ringo (HVO Sarajevo) obračunavao s idiotima:
http://referendum.yuku.com/topic/955/t/ ... tml?page=3

Citat:
Moram priznati da sa ovako poremecenim debilom jos nisam imao cast razgovarati. Sto se tice onih 500 godina, vi ste i tada i sada bili i ostali nitko i nista. Gomila jada sto se uvlacila Turcima u dupe. A kada su oni otisli, vi ste opet postali ono sto ste do dana danasnjeg: saka jada i bijede, frustrirane svojim nistavilom. Ni na nebu ni na zemlji, sluge koje su ostale bez gospodara, nesposobne da se staraju sami o sebi. Spominjes Bogumile, pa zasto niste ostali Bogumili, nego ste odmah prihvatili vjeru okupatora? Zato sto su vam preci bili kao i vi danas: gnjide i fukara bez ikakvog karaktera. Vi ne znate ni sta ste. Dekretima politickog karaktera van je definirana nacionalna pripadnost u nekoliko navrata. I vi takvi pricate da vam netko krade povijest koje i nemate, jadovi. Alija vam je bio Srbin podrijetlom i tako se dugo i izjasnjavao. Zovete Bosnjacima i islamizirane Crnogorce koji sa Bosnom veze blage nemaju. Vi ste najjadnija nacionalna grupacija u Europi. Tebe sam zapazio na ovom forumu i onome Hrvatske Rijeci. Tvoji pokusaji da budes duhovit i cinican su jadni i otuzni. Nisi ti sposoban da to radis, jadu jedan, zato sto si previse pun mrznje. Ne znas ti biti sarkastican i duhovit, jer zbog silne mrznje iz tvojih postova izbija odurni primitivizam.
I sta tebe boli *** za nase odnose sa Slovencima. Oni su dugo koristili prilike da se okoriste od nas jer smo bili zaokupljeni drugim stvarima. A sada divljaju jer toga vise nece biti. I oni ce sada malo da ga puse. I ne nadaj se puno od njih. Nece vam to biti saveznici ni u cemu. Jer oni previse gledaju samo svoje trenutne interese. Osim ako necete da im opet budete jjeftin radna snaga. A vas ne podcjenjujemo, ne brini. Znamo mi da ce vasa mrznja i frustracija kad tad da izbije u otvoreni sukob. Ali bicemo potpuno pripravni za to, ne boj se.
O nasem "braku iz interesa sa Srbima" moze da lupeta samo imbecil. A ti si cak manje i od toga. Sto se tice pjesmice, jes' ti vala duhovita. Serete o svojim jebackim sposobnostima, a u ratu ste sami galamili kako su vam Srbi sve zivo izjebali.
Jadni vi kao narod ako si ti jedan od pametnijih medju Muslimanima na ovim forumima.

:sega :sega

Vrh

Naslov: Re: Dobra stara vremena
PostPostano: 14 vel 2010, 03:26 

ovo je bilo ass to mouth :D

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 16:03 

Eh, da sjećam se, bio sam žestok i prema velikosrbima i prema talibanima, bio sam još pun ponosa i vjere u budućnost, u dugoročno vraćanje naših povijesnih zemalja, u naše jedinstvo, u nacionalnu strategiju z7a budućnost. Cijenio sam i sada cijenim Dr. Tuđmana i njegovu ideju pomirenja i fuzije svega pozitivnoga naslijeđa iz Starčevićevog državotvorstva, Radićevog mirotvorstva i seljačke sloge, kao i autentične hrvatske ljevice i antifašizma.
Danas sam nažalost teško razočaran, ubili su me u pojam. Možda sam bio idealist, možda sam bio naivan, ali ni u najgoroj noćnoj mori nisam ni sanjao ovakve stvari kakvih smo svjedoci. NAjveći busači u prsa ispadoše najveći lopovi kojima domoljubna retorika služi kao maska za pljačku, ljevica koja pati od orjunaškog sindroma, desnica koja je nesposobna i koja pati od endehazijskog sindroma, neviđena snishodljivost stranim okupatorima i izručenje naših heroja, kriminalizacija Dom. rata, glasovanje na izborima za likove koji bi trebali na sud zbog veleizdaje, HDZ i SDP kao najjače stranke, a i jedna i druga ogrezle u korupciji, korupcija od vrha do dna koja razara i uništava cijelo društvo, regionalne netrpeljivosti, a ova međusobna pljuvačina između Hrvata iz RH i Hrvata iz BiH su mi prepunile čašu. Prečesto se iz Zagreba gladi muslimanskoj politici a sere po Hrvatima iz BiH, ali ovo uzvraćanje prema Zagrebu također ne rješava ništa.
Ne želim da sudjelujem u unutarhrvatskome razdoru i ne želim da doprinosim tome.

Posebna su priča naši političari koji samo misle da se napljačkaju a za hrvatsvo nikoga kita ne boli. Koliko god da sam izgubio iluzije, moram priznati da sam zgranut razmjerima korupcije i truleži koje se danas razobličavaju.

Danas mi je pun qrac svega. Ohladio sam se prema svemu a kad usporedim svoje sudjelovanje na forumima nekada i sada, ovo danas je samo simbolično i kada nemam drugog posla. Možda bude bolje, ali u Hrvate kao narod sam se teško razočarao, nekadašnji idealizam i vjera mi se nikada više neće vratiti.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 16:10 

Nije tako crno, osim ako si imao neke maksimalističke zahtjeve. Hrvati su narod koji su dobili skoro sve što su zacrtali, još kad se sredi neka federalna jedinica unutar BiH, to je to, HR u svojim granicama, članstvo u NATO, EU, Hrvati BiH na oko 20-25% teritorija BiH, nešto što ni naljuđi optimist nije mogao očekivati 1991.

Ako je u nas tako crno onda bi Muslimani i Srbi trebali napravit kolektivni harakiri?

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 16:12 

Ministry of Sound je napisao/la:
Nije tako crno, osim ako si imao neke maksimalističke zahtjeve. Hrvati su narod koji su dobili skoro sve što su zacrtali, još kad se sredi neka federalna jedinica unutar BiH, to je to, HR u svojim granicama, članstvo u NATO, EU, Hrvati BiH na oko 20-25% teritorija BiH, nešto što ni naljuđi optimist nije mogao očekivati 1991.

Ako je u nas tako crno onda bi Muslimani i Srbi trebali napravit kolektivni harakiri?

Da, nije crno ono što smo ostvarili, ali je crno to što smo na dobrom putu da svojim prokletim jalom i netrpeljivošću sve razjebemo.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2010, 18:33 

Ringo59 je napisao/la:
Eh, da sjećam se, bio sam žestok i prema velikosrbima i prema talibanima, bio sam još pun ponosa i vjere u budućnost, u dugoročno vraćanje naših povijesnih zemalja, u naše jedinstvo, u nacionalnu strategiju z7a budućnost. Cijenio sam i sada cijenim Dr. Tuđmana i njegovu ideju pomirenja i fuzije svega pozitivnoga naslijeđa iz Starčevićevog državotvorstva, Radićevog mirotvorstva i seljačke sloge, kao i autentične hrvatske ljevice i antifašizma.
Danas sam nažalost teško razočaran, ubili su me u pojam. Možda sam bio idealist, možda sam bio naivan, ali ni u najgoroj noćnoj mori nisam ni sanjao ovakve stvari kakvih smo svjedoci. NAjveći busači u prsa ispadoše najveći lopovi kojima domoljubna retorika služi kao maska za pljačku, ljevica koja pati od orjunaškog sindroma, desnica koja je nesposobna i koja pati od endehazijskog sindroma, neviđena snishodljivost stranim okupatorima i izručenje naših heroja, kriminalizacija Dom. rata, glasovanje na izborima za likove koji bi trebali na sud zbog veleizdaje, HDZ i SDP kao najjače stranke, a i jedna i druga ogrezle u korupciji, korupcija od vrha do dna koja razara i uništava cijelo društvo, regionalne netrpeljivosti, a ova međusobna pljuvačina između Hrvata iz RH i Hrvata iz BiH su mi prepunile čašu. Prečesto se iz Zagreba gladi muslimanskoj politici a sere po Hrvatima iz BiH, ali ovo uzvraćanje prema Zagrebu također ne rješava ništa.
Ne želim da sudjelujem u unutarhrvatskome razdoru i ne želim da doprinosim tome.

Posebna su priča naši političari koji samo misle da se napljačkaju a za hrvatsvo nikoga kita ne boli. Koliko god da sam izgubio iluzije, moram priznati da sam zgranut razmjerima korupcije i truleži koje se danas razobličavaju.

Danas mi je pun qrac svega. Ohladio sam se prema svemu a kad usporedim svoje sudjelovanje na forumima nekada i sada, ovo danas je samo simbolično i kada nemam drugog posla. Možda bude bolje, ali u Hrvate kao narod sam se teško razočarao, nekadašnji idealizam i vjera mi se nikada više neće vratiti.

ovo mi zvuci tako poznato...

Vrh

PostPostano: 15 vel 2010, 22:05 

Ringo59 je napisao/la:

Bogami, nije mi lako priznati, no slažem se 90%.
Jedina je-iako bitna- razlika u tom što ja to gledam kao u nekom povijesnom kontekstu,
pa vidim sličnosti u ponašanju i starijih i većih naroda, te to ne doživljavam
baš toliko negativistički.

No stoji da Hrvati ispadoše lopine do bola, da su nacionalne elite
nesposobne da organiziraju i jedne ozbiljnije novine ited etc.

Retro, još je dobro da su Srbi krenuli agresivno, pa u cjelini društva
kod Hrvata i dalje postoji kohezija oko Domovinskoga rata i ostalog.
Da su nas pustili na miru, rekao bih da bismo mi razye... sami sebe
dok si reko keks.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2010, 22:18 

Ja sam od svog silnog zivciranja dobio neku refluksnu bolest jednjaka,kronicni gastritis,seboreju lica itd.godine bolje da ne spominjem,jer mi nitko neće vjerovati.jedini uzrok svemu ovome jest strašna razocaranost u glupi i retardiranim hrvatski narod i ta sugava nemoc da ista mijenjas..i onda
pogledam debilnu generaciju oko sebe i dodje mi da placem..zajebi sinko,nema vise zivciranja.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: