|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Pantagana
|
 |
Naslov: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 20:47 |
|
|
|
scenarij: izbije opet neko sranje (bošnjačko proljeće pt.2 , migranti, nestašica sadake- prosvjedi i neredi, aktivacija pajdaša iz gornje maoče- terorizam, itd. šta god oćete) uglavnom to isprovocira referendume:
a) free srpska, reakcija bošnjaka? reakcija mz? b) hrhb? reakcija bošnjaka? srednja bosna?
može li to bez rata proći? može li se razići BiH bez većih sukoba?
zanima me mišljenje svih strana, tema je namjerno na chatu, zamišljena bez jebavanja majki i svega što ide uz to
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 20:59 |
|
|
evo može se i dodat kad već bacamo scenarije  : reakcija rh na free srpsku ( srbija 20 km od zegeja)? i na hrhb također (reakcija ljevičara i pereca na slobodne hrvate BiH i njihovu težnju za ujedinjenjem(?))? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 21:04 |
|
|
|
Ja se ne bih ni lud jedinio s Hrvatskom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 21:04 |
|
|
|
najvjerojatniji scenarij je nastavak iseljavanja i izumiranja svih strana, tako da nema ko referendumovat a kamoli ratovat al eto recimo da se dogode događaji dovoljno teški da neke strane traže konačni razlaz
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 21:05 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ja se ne bih ni lud jedinio s Hrvatskom. dobro ti, jedan je tuta, al 99% hercegbosanaca bi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 21:55 |
|
|
Pantagana je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ja se ne bih ni lud jedinio s Hrvatskom. dobro ti, jedan je tuta, al 99% hercegbosanaca bi  Bit periferija u Hrvatskoj nije mi nimalo privlačna ideja. Razmisli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 22:03 |
|
|
|
nije nikome, al opet, banovina mora zaživjeti kad tad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 22:49 |
|
|
Pantagana je napisao/la: nije nikome, al opet, banovina mora zaživjeti kad tad Eto, vidiš, ne mora i ne će. To jest dok se ne uruši SŠA i sve sklono SŠA u Europi, a to je mnogo poslije moje smrti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 22:58 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2333 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Citat: zanima me mišljenje svih strana, tema je namjerno na chatu, zamišljena bez jebavanja majki i svega što ide uz to Kakva je to tema ako nema jebavanja majke? To je postala stvar medjunacionalnog folklora na ovom forumu! Tesko ce tema proci bez seksa. Ali, ako prodje - skidam kapu!
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:04 |
|
|
Tuta je napisao/la: Pantagana je napisao/la: nije nikome, al opet, banovina mora zaživjeti kad tad Eto, vidiš, ne mora i ne će. To jest dok se ne uruši SŠA i sve sklono SŠA u Europi, a to je mnogo poslije moje smrti. a kaj ti je sša, slovenska škola animacije? boksnamnik je napisao/la: Kakva je to tema ako nema jebavanja majke? To je postala stvar medjunacionalnog folklora na ovom forumu! Tesko ce tema proci bez seksa. Ali, ako prodje - skidam kapu! a kaj vi velite apropo teme gosn boks. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:19 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 09:58 Postovi: 2333 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
|
Prvo da se federalizujemo kao ljudi, a onda da se još malo svađamo i na kraju da vidimo da li sa tom svađom možemo živjeti skupa ili ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:20 |
|
|
|
Соединённые Штаты Америки
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:24 |
|
|
|
Ne predstavlja Hrvatskoj problem eventualna samostalna Republike Srpske, već nerješeno pitanje Hrvata u BiH. Ovako, RS joj treba u BiH radi balansa. Između Hrvata i Srba neće više biti ratova, to je sigurno. Može biti zategnutih odnosa, ali ratova ne!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:32 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Pantagana je napisao/la: ( srbija 20 km od zegeja)? nikad pa ni tad. vrag je donio, vrag će je i odnijeti.  nadam se da ću bit prisutna i gledat barem preko tv-a.  a onaj tko se usudi reći mi nešto ružno zbog ovog što pišem, zna šta ga čeka. pa izvol'te. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:35 |
|
|
boksnamnik je napisao/la: Prvo da se federalizujemo kao ljudi, a onda da se još malo svađamo i na kraju da vidimo da li sa tom svađom možemo živjeti skupa ili ne. prije ćemo doživit da se uruši SŠA  nego tu neku federalizaciju .. boksnamnik je napisao/la: Ne predstavlja Hrvatskoj problem eventualna samostalna Republike Srpske, već nerješeno pitanje Hrvata u BiH. Ovako, RS joj treba u BiH radi balansa. Između Hrvata i Srba neće više biti ratova, to je sigurno. Može biti zategnutih odnosa, ali ratova ne! slažem se ja to za RS, al evo gospođica gabi i mnogi drugi nisu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tuta je napisao/la: Pantagana je napisao/la: dobro ti, jedan je tuta, al 99% hercegbosanaca bi  Bit periferija u Hrvatskoj nije mi nimalo privlačna ideja. Razmisli. I Istra je periferija države.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:41 |
|
|
samostalna srpska--- srpska+srbija---- velika srbija na koju puca pogleda sa zg katedrale  ispada da se stav RH i HB hrvata uvelike razilazi oko toga gore?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Korda
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: nikad pa ni tad. vrag je donio, vrag će je i odnijeti.  nadam se da ću bit prisutna i gledat barem preko tv-a.  a što preko tv-a? nećeš i ti uzeti automat u ruke?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:50 |
|
|
Pantagana je napisao/la: slažem se ja to za RS, al evo gospođica gabi i mnogi drugi nisu  Nebi ni valjalo da se slažemo u svemu. Bilo bi dosadno. Različito se gleda na to pitanje u BiH i u Hrvatskoj/Srbiji kod Hrvata i Srba. Trebalo bi formirati BUČK ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 15 vel 2016, 23:56 |
|
|
Pantagana je napisao/la: samostalna srpska--- srpska+srbija---- velika srbija na koju puca pogleda sa zg katedrale  ispada da se stav RH i HB hrvata uvelike razilazi oko toga gore? “U duši je bolesna, to sam rekao i Angeli Merkel u Dubrovniku. Ta trojica supredsjedatelja u BiH uvijek se lijepo druže, ali kako im žive entiteti, kako im žive narodi, to ne pitajte nikog od njih. Pitajte ih svu trojicu – tko je Bosanac od njih. Nitko, jer gledaju kako da je svatko na svoj način podijeli. Bošnjaci ne žele da je dijele, jer dominiraju, Srbi žele da se odvoje jer imaju svoju cjelinu, Hrvati bi se svakako lijepili za Hrvatsku”, rekao je Nikolić u intervjuu listu “Danas”. --- Mislis da ce se ovaj opredijeliti za free srpsku. Sto se tice HRHB, ako dodje do rata mora se naravno spasiti sto se spasiti da, i ukljuciti hrvatska podrucja u RH. Kakve tu dvojbe ima.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 16 vel 2016, 00:03 |
|
|
Preambula budućeg hrvatskog Ustava: Herceg Bosna je sastavni dio države Hrvatske sa najvećim stepenom autonomije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 16 vel 2016, 00:06 |
|
|
|
Autonomije mozes stvarati tamo u Nisu Srbijancima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 16 vel 2016, 00:10 |
|
|
Pantagana je napisao/la: reakcija rh na free srpsku ( srbija 20 km od zegeja)?
Pa Srpska nije 20 km, vec 78 km od centra Zagreba. Kakav je to strah od Srbeka? Ustvari po cemu su Zagrepcani vazniji od Osjecana ili Vinkovcana koji su 15 km od Srbije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 16 vel 2016, 00:15 |
|
|
Ma kakav Niš, gospodine puntar. Napravite ''apdejt'' novim ''puntar 14.2'' programom. Ovaj Vam je zastario i ne zna za šalu Mislite li da u nekom eventualnom prisajedinjenju HB nebi tražila autonomiju? U velikoj ste zabludi. Proguglajte malo i informišite se o slučajevima slične tematike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Referendumi i to Postano: 16 vel 2016, 00:24 |
|
|
|
Ono, ne da mene ko pita, ali jasno bi moralo biti da u RH ne postoji autonomija za ikoga. Ne sada, ne ubuduce, kako god se stvari razvijale. Ne dolazi u obzir.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|