|
|
Stranica: 818/1121.
|
[ 28003 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 21:39 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17446 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: Šta li radiš dok voda nadire Da li tvoje misli ona razdire Sredom je nekada bio poetično veče a sada... a sada čekam vodoinstalatera znam da zvuči k'o jeftini film al samo me muka tjera da o novom gnijezdu razmišljam dok nove interijere izmišljam s krpom u ruci k'o mila gera
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 21:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 21:43 |
|
|
Nostro Uomo je napisao/la: Naravno da živite i dobro je da je tako ali ovo je ipak virtualni svijet foruma u kojeg svi mi živi pokušavamo naći nekakvo utočište bježeći od stvarnosti. Nemojte molim vas o bežanju od stvarnosti. Možda je to kod vas slučaj, kod mene nije iz prostog razloga što mi je u stvarnosti sasvim dobro i nemam potrebu bežati od nje. Štaviše me peče savest kada provedem više vremena na forumu nego sa ljudima koji me neće mrko pogledati niti me poslati tamo gde su me neki znali poslati na ovom forumu. U stvarnosti ne doživljavam neugodnosti a ovde mi svaka baraba može skresati u lice nešto što nema veze sa mnom i to samo zato što nismo iste nacionalnosti pa makar se u svemu slagali. Citat: Evo npr., kada bi ja i Vi u stvarnosti došli u ovakav nekakvi stvarni kafić ja bih prvi ušao i pridržao bih vrata dok vi ne uđete, vama bih prepustio da izaberete mjesto gdje ćemo se smjestiti, ako bi skidali jaknu/kaput ja bih vam ga pridržao i objesio na vješalicu ili na susjedni stolac, (ne bih vam odmaknuo stolac na koji bi namjeravali sjesti jer bi to možda ipak bilo malo previše, znam da dame vole pažnju ali ne i pretjeranu), vama bih prepustio prvenstvo narudžbe kod konobara a svoju bih narudžbu pokušao uskladiti s vašom ali ne i previše upadljivo, itd. pri odlasku bih vam otvorio vrata i pustio vas da izađete prvi. Odmah vani bih dobro osmotrio ima li u blizini kakva cvjećarna gdje bih vam kupio npr ružu ... praaaavuuu ružu ... a ne ovaj glupi smajlić sa ružnim cvjećem kao ovdje već pravu pravcatu ružu, čije latice bi bile izuzetnog oblika, neponovljive, ruža bi stvarno i mirisala ... ali bi imala i trn na koji bi se mogli ubosti ako nebi pazili ... i još puno toga ... ma sve ono čega ovdje u virtuali nema a o čemu ovdje možemo samo maštati ... a ono najbitnije ... u našoj međusobnoj konverzaciji neverbalnom komunikacijom bi si puno više rekli nego riječima ... bili mi svjesni toga ili ne ... pogled, mimika lica, način držanja tijela, pokreti, intonacija i naglašavanje određenih slogova ... itd.itd.itd. ... sve ono što život čini stvarnim a čega ovdje nema, osim u mašti, ... ovo je virtualni svijet mašte a mašta može svašta ... mašta može svašta ... Baš ste nadareni za pisanu reč. Nastavite dok ne ispišete roman. Moja moralna podrška ide vama.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 21:54 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Šta li radiš dok voda nadire Da li tvoje misli ona razdire Sredom je nekada bio poetično veče a sada... a sada čekam vodoinstalatera znam da zvuči k'o jeftini film al samo me muka tjera da o novom gnijezdu razmišljam dok nove interijere izmišljam s krpom u ruci k'o mila gera Kupila si drugi stan, seliš se?! I ja se selim ovih dana, do juna najverovatnije. Za sada imam samo tri magične krpe i volju da ih predam ženi koja će sve odraditi. Gabriela, znaš li ti da medicina poznaje dijagnozu fobija na određene ljude. Moja drugarica je imala fobiju čim vidi svekrvu i to je zaista zabeleženo u njenom zdravstvenom kartonu. Izlečila se tek kada je ova preminula. Tužna priča. Zamalo i mene da strefi ista boljka zbog majstora, ali ne svih. Ha ja...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 21:59 |
|
|
selim se svakako do 1.7. a gdje će to biti, još je otvoreno.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:03 |
|
|
Za dobro raspoloženje je potrebno malo glazbe u pozadini, idemo...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:07 |
|
|
i onda staviš žalopojku.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:09 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: selim se svakako do 1.7. a gdje će to biti, još je otvoreno. Prijatna neizvesnost. Meni je uvek bilo lepo putovati na duže a to je kao mala selidba. Istina da se sva prostrem pa ne znam gde mi je šta ali i to ima svoje draži, izdržavam.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:12 |
|
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: selim se svakako do 1.7. a gdje će to biti, još je otvoreno. Prijatna neizvesnost. Meni je uvek bilo lepo putovati na duže a to je kao mala selidba. Istina da se sva prostrem pa ne znam gde mi je šta ali i to ima svoje draži, izdržavam. onda svakako posjeti temu o putovanjima na pdf lifestyle.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:17 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: i onda staviš žalopojku. Ja se ne bojim zmija, a bome ni dina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:20 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: i onda staviš žalopojku. Ja se ne bojim zmija, a bome ni dina. dina kao pješčanih nanosa?
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:23 |
|
|
Idemo još!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:25 |
|
|
tuk na utuk.
|
|
Vrh |
|
|
Nostro Uomo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:26 |
|
|
Ja se ne bojim vjetra a bome ni Winda
|
|
Vrh |
|
|
Nostro Uomo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:28 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Ja se ne bojim zmija, a bome ni dina. dina kao pješčanih nanosa? Dino Merlin ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:34 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:38 |
|
|
Nostro Uomo je napisao/la: Ja se ne bojim vjetra a bome ni Winda
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:40 |
|
|
Dino Merlino u meni stvara osećaj svraba po mozgu pa ga izbegavam u širokom luku i zato
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Nostro Uomo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 22:59 |
|
|
Mogla sam ja, birati da sam htjela mogla sam ali nisam bila je bisera puna zdjela a ja sam bas za kamen uhvatila
Mogao sam ja, imati kog sam htio a s tobom nikad ne pokusam mogao sam sve al' nije mogla dusa da poslusa
Ref. Mogla sam ja varati cak i puno pametnije i raskuciti mnogo bogatije rasplakati hrabrije ali nisam, ti si mene
Mogao sam ja preplivati ovo more kao sto sam mnoge prije tebe sacuvati sve prave izgovore a ja sam bas ko mi je kriv sto jesam
Mogla sam ja birati da sam htjela mogla sam, ali nisam bila je bisera puna zdjela a ja sam bas ko mi je kriv sto jesam
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 23:04 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Dino Merlino u meni stvara osećaj svraba po mozgu pa ga izbegavam u širokom luku i zato
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 23:10 |
|
|
Gabi, šta bi sa obrazima? Zbog njegove snažne ruke ili ti se dopada lady in black?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 23:14 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 ožu 2016, 23:24 |
|
|
jedna za janeza, gdjegod bio.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|