HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 22:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 27 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 14 sij 2010, 14:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25
Postovi: 43997
Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
Zanimljivo...eto teme za botaničare.

Citat:
STOCKHOLM - Prema neslužbenim informacijama, u Švedskoj je u utorak uhićen izvjesni Ahmet Makitan zvani "Maks" zbog sumnje da je sudjelovao u zločinima nad srpskim civilima u logoru "Dretelj", prenosi danas BIRN - Justice Report.

Švedsko Tužiteljstvo Makitana sumnjiči da je kao stražar u logoru "Dretelj" od svibnja do kolovoza 1992. sudjelovao u ubojstvima, kidnapiranju, te mučenju zatočenih civila.

Između ostalog, sumnjiči se za sudjelovanje u protupravnom zatvaranju civila, mučenju i nasilju koje je prouzrokovalo patnje kod žrtava, kao i za nečovječno postupanje.

"Tužiteljstvo će odlučiti o prijedlogu za pritvor u četvrtak, 14. siječnja, a ako se to dogodi o tome će se raspravljati u petak", kazali su iz pres-službe ove institucije za Justice Report.

Kako je priopćeno iz švedskog Tužiteljstva, uhićenje Makitana je rezultat duge istrage tijekom koje je saslušano 70 osoba, te suradnje s "mnogim zemljama" i Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju (MKSJ).

"Tribunal uvijek surađuje sa vladama u regiji u smislu pomoći u pronalaženju mogućih počinitelja ratnih zločina", kazala je Justice Reportu Nerma Jelačić, glasnogovornica MKSJ-a, koja nije mogla otkriti više detalja o identitetu uhićeene osobe, kao ni djelima za koja se sumnjiči.

Prema pisanjima švedskih medija, koji su objavili identitet osumnjičenog, Makitan je porijeklom iz Stoca, a posjeduje i švedsko državljanstvo. Makitan se, prema dostupnim informacijama, dovodi u vezu s tjelesnim, psihičkim i seksualnim zlostavljanjima zatočenika u logoru "Dretelj".

Logor "Dretelj" kod Čapljine je tijekom 1992. bio pod kontrolom jedinica HOS-a, a u njemu su bili zatočeni uglavnom srpski civili, koji su zlostavljani, držani u nehumanim uvjetima, a žene su silovane.

_________________
sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 16 sij 2010, 17:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 sij 2010, 11:36
Postovi: 1136
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
TomislavM je napisao/la:
Ova je tema otvorena isključivo kako bi se nabacivalo blatom na HOS (ništa novo na ovom forumu), ali ja ću na ovu provokaciju reći da su svi srpski zarobljenici u vojarni Dretelj dobivali obroke tri puta dnevno, kao i vojnici HOS-a, a to "zlostavljanje" se odnosilo na radove tipa, meti smeće po ulicama i slično (naravno pod stražom, čedo je opasan i kad drži metlu u ruci). Neka se otvarač ove teme bolje zapita šta se događalo Bošnjacima u Dretelju kad je on potpao pod upravu HVO-a, jer kad je HVO preuzeo Dretelj, prvi zatvorenici u njemu su bili HOS-ovci iz Čapljine, samo zato što su bili vojnici HOS-a, i još uz to muslimanske vjere.


:rigam

Evo tvoje jadne cviece: http://www.arhivcrotv.com/site/index.php?page=5&lang=eng

Slobodno biraj koja snimka te "konc logora" hoces gledati prvi (veeeeliki pozdrav Vaga Mundu za ove snimke :HVO ).

Samo ti guslaj Feralovu mitologiju...

Primjetim da kod vas cviecare nista vam ne smeta to sto su Muslimani izdali Hrvata vise puta -- na Podvelezu kada je Hrvat Muslimanske Vieroizpoviesti Jasmin Jaganjac izdao decke iz Cima, vecina mucjeno i zaklano, i sutradan postane ministar u Alijinu vladu u Sarajevu, "Mornari" koji su se povukli sa polozaje u sred borba, u sred rata http://www.youtube.com/watch?v=RQ2SCezOh-E, evo ti malo kronologije http://www.hercegbosna.org/hrv/povijest/kronologija-hrvatsko-muslimanskog-sukoba/kronologija-hrvatsko-muslimanskog-sukoba/91.html. Da ne spomenimo da su otvoreno okrenuli oruzje protiv Hrvata prije li i jedan jedini Musliman je zarobljen za otvorena izdaja sto su cinili sirom Sr. Bosna i sirom Hercegovine -- da ne spomenimo sta su radili vrli HOSovci u MOS i ABiH Hrvatima u Istocnom Mostaru, Srijedna Bosna, i svugdje po njihovim logorima.

Ti si Ustasa i Pravas, jadni Bosnjaci oops Hrvatski Muslimani koji sami sebe zovu Bosnjaci itd. itd..... Evo ti tvoje "cisto" Pravastvo, Ustastvo, osnivac HOS-a odnosno osnivac optuznice protiv Praljak et. al. i Gotovina et. al. za "zzp" za stvaranje "veliku Hrvatsku" bla bla bla. Citaj:http://www.hsp1861.hr/vijesti/970809haag.htm

Pa onda procitaj ICTY optuznice protiv HV/HVO generale.

Kakva je to "Hrvatska" vojna ili paravojna jedinica ciji su vrhovni zapovijednici Sefer Halilovic i onoga ovana Izetbegovic...



Zasto nenabrojite one koji su ostali uz Hrvatstvo do kraja odprilike njih 20 000 u samom HVu???
Ovo sto nabrajate su izdajice a sa izdajicama se treba cvrsto obracunati, ali sve stavlajti u isti kos je glupost. Isto kao da se mene ocrnjuje zbog nekolicine idijota sta su pijani haracili po ahmicima.

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 16 sij 2010, 17:40 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 ruj 2009, 09:10
Postovi: 4387
Lokacija: Grobnik
Nadam se da će Hrvatska stati iza Ahmeta, jerbo ovo je sramota da se hrvatski branitelji samo tako uhićuju bez dokaza.

_________________
RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst
KREPAT MA NE MOLAT
http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 16 sij 2010, 19:34 
Offline

Pridružen/a: 07 svi 2009, 12:19
Postovi: 596
dane-croatia je napisao/la:
Nadam se da će Hrvatska stati iza Ahmeta, jerbo ovo je sramota da se hrvatski branitelji samo tako uhićuju bez dokaza.

Bit će sramota ako stane iza jednog AHMETA, a ovako se ponaša prema HVO časnicima, generalima itd.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 16 sij 2010, 19:40 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 sij 2010, 11:36
Postovi: 1136
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la:
Zasto nenabrojite one koji su ostali uz Hrvatstvo do kraja odprilike njih 20 000 u samom HVu???

Ovo sto nabrajate su izdajice a sa izdajicama se treba cvrsto obracunati, ali sve stavlajti u isti kos je glupost. Isto kao da se mene ocrnjuje zbog nekolicine idijota sta su pijani haracili po ahmicima.


Mislis na oni Hrvatski gradani, dobar dio mjesane brakove sa Katolicima, koji su vecinom mobilizirani kao i ostali u HV? Mjesas pojmove. Jedno su Muslimani u Hrvatskoj (a i taj politicki Islam se dobro sirio medu njih i dalje se siri), a drugo u Bosni i Hercegovini. 5% manjina prema 95% vecina -- posebni slucaj nije opca praksa niti ce ikad biti.

Njihova politika -- i to potvrdeno vise puta glasovanjem -- je bila protiv NDH, protiv konfederacije sa RH, protiv Hrvatske interese. Njima jednostavno nije niti danas (pogledaj samo FTV, citaj Dnevni Avaz, slusaj Reis-a Cerica, slusaj HOSovca Halilovica, slusaj sina najvecega Cvieca Alija Izetbegovica) na mislima zajednistvo sa Hrvatima niti Hrvatstvo, barem 95% Muslimana. I tu stize kraj prica. Zasto Hrvati ponavljaju Muslimanske "talking points" ad infinitum mi je bizarno -- jer je propali i nesposobni Pavelic imao lijepe stvari za reci o njima? Koliko su Muslimani bili uz Pavelica do 1941? Za koga su Muslimani glasali u Prvoj Jugoslaviji -- HSS/HSP ili JMO? Jeli JMO stajao uz HSS ili uz Albano-Srpskog "Kralja"? Vi vjerujte propaganda i izmisljotine i zelje iz Drugoga Svijetskoga Rata i vama su te lazi i izmisljotine svijetnozar a ne zdravi razum. Ako Tudjman MOLI Muslimani da stoje uz nas a oni piju kavu u Sarajevo i marsiraju naokolo sa slike Tita dok JNA koristava cijela BiH kao komanda za sve napade na Hrvatsku, vi pjevate pjesme o Drugoga Svijetskoga Rata.

Ustastvo je mrtvo, kao i pravastvo jer i jedno i drugo je gradeno na carobne price i zelje, a ne realnosti. Svaki, ama bas svaki Muslima koji znam, a ovdje gdje sam ja u SAD ih ima mnogo, su Jugovici par excellence. Tito je im Allah, Izetbegovic Bijeli Konj koji leti do Raja. Da ne spomenimo Istocni Mostar ili Saratehrana... Hrvatska je Zapadna zemlja/kultura, Hrvatstvo je Zapadno, Islam je istocnjacki i tu zavrsava prica.


Pa onda nemojte opcenito generalizirati, ja muslimane koji su odmetnici i jugonastalgicni nazivam jugo-turcima ili Bosnjacima.
Ali zato one koji se smatraju Hrvatima tj pogtoovo one koji su se u Domovinskom ratu i dokazali kao Hrvati postuje i gledam kao sebi ravne. Vi ste rekli da zhivte u SADu mozda bas zato i nemate dobar uvid u sve kuteve, nezelim kritizirati osobe koje su van Hrvatske i BIH ali nemozete znati kako mi zhivimo dok i sami nezhivite tako.

Ovo sto ste rekli u prvoj Jugoslaviji je netocno, na jednim izborima je cak ubijeno 13 muslimana jer nisu htjeli glasati za Srbsku stranu(izvor mozete pronaci u drazvnom arhivu u raznim Hrvatskim novinama iz tog vremena), takoder upravo u to vrijeme mnogi muslimani pisu i djeluju u Hvratskim novinama i kulturnim drustvima sireci njihovo znanje o Hvratskom porijeklu muslimana. Vjerujte mi provedem jako puno vremena u drzavnom arhivu nemozete nit zamisliti koliko je razlicito misljenje tada muslimana i danas o njihovom Hrvatstvu.

Ja osobno znam 50tak hrvata islamske vjere najvise iz Hvratske sta se tako smatraju, Izetbegovic i Bosnjacko autonomastvo su zanjih izdaja. Isto iz Domovinskog rata imate primjer Posavine nekih djelova srednje Bsone i djelomicno Bihac gdje odnosi nikad nisu dovolei do sukoba.

Takoder Pravastvo nije mrtvo jer da je vjerovatno bi vi danas ljubili Jugoslavenstvo, otac domovine Starcevic i njegova ideja su vjecno zhivi, to mozete vidjeti u samostalnoj Hrvatskoj drzavi

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 17 sij 2010, 11:58 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27
Postovi: 6018
Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Pa nisu Pravasi bili jedini za slobodnu Hrvatsku drzavu, prvo.

Za vrijeme Austro-Ugarske i Kraljevine Jugoslavije su jedina relevantna politička struja koja se zalaže za hrvatsku samostalnost. :biceovodobro
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Drugo, Pravastvo je, kao Jugoslavenstvo i Komunizam i Fasizam, glupo i kontraproduktivno. Na zalost, Hrvatske budale su svrsavali na sve navedene ideologije.

Upravo stavljati pravaštvo u istu rečenicu s navedenim ideologijama koje počivaju na masovnim zločinima i diktaturi je sramotno, glupo i kontraproduktivno, posebno od jednog Hrvata. Uz to pokazuje i nepoznavanje osnovnih povijesnih činjenica.
Nazivati budalama hrvatske intelektualce poput Ante Starčevića, Eugena Kvaternika, Josipa Franka, Matka Laginje, Ante Kovačića, Eugena Kumičića, Antuna Gustava Matoša, Augusta Harambašića, Mile Budaka, Filipa Lukasa, Milana Šufflaya, Ive Pilara, Nikole Mandića i drugih također najviše govori o onome tko ih svrstava među budale.
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Treba liberalna stranka/struja, konservativna stranka/struja, i centristicka stranka/struja. Imati Pravaska stranka je ko imati feudalna stranka -- potpuno arhaicno. Godina 2010 je. Ideologija mora biti Hrvatska/Hrvati, a ne neka usrana stranka.

Na ovaj komentar mogu ostaviti samo poveznicu s odličnim tekstom Tomislava Jonjića:
http://tomislavjonjic.iz.hr/VI_40_kriza.html


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 17 sij 2010, 22:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 sij 2010, 11:36
Postovi: 1136
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la:
Pa onda nemojte opcenito generalizirati, ja muslimane koji su odmetnici i jugonastalgicni nazivam jugo-turcima ili Bosnjacima.
Ali zato one koji se smatraju Hrvatima tj pogtoovo one koji su se u Domovinskom ratu i dokazali kao Hrvati postuje i gledam kao sebi ravne. Vi ste rekli da zhivte u SADu mozda bas zato i nemate dobar uvid u sve kuteve, nezelim kritizirati osobe koje su van Hrvatske i BIH ali nemozete znati kako mi zhivimo dok i sami nezhivite tako.

Ovo sto ste rekli u prvoj Jugoslaviji je netocno, na jednim izborima je cak ubijeno 13 muslimana jer nisu htjeli glasati za Srbsku stranu(izvor mozete pronaci u drazvnom arhivu u raznim Hrvatskim novinama iz tog vremena), takoder upravo u to vrijeme mnogi muslimani pisu i djeluju u Hvratskim novinama i kulturnim drustvima sireci njihovo znanje o Hvratskom porijeklu muslimana. Vjerujte mi provedem jako puno vremena u drzavnom arhivu nemozete nit zamisliti koliko je razlicito misljenje tada muslimana i danas o njihovom Hrvatstvu.

Ja osobno znam 50tak hrvata islamske vjere najvise iz Hvratske sta se tako smatraju, Izetbegovic i Bosnjacko autonomastvo su zanjih izdaja. Isto iz Domovinskog rata imate primjer Posavine nekih djelova srednje Bsone i djelomicno Bihac gdje odnosi nikad nisu dovolei do sukoba.

Takoder Pravastvo nije mrtvo jer da je vjerovatno bi vi danas ljubili Jugoslavenstvo, otac domovine Starcevic i njegova ideja su vjecno zhivi, to mozete vidjeti u samostalnoj Hrvatskoj drzavi


Pogledaj za koga su glasovali -- bilo 1918-1940 (golema vecina za JMO stranka koja je i te kako guralo Bosnjastvo i autonomije Muslimanima i bila je manje-vise na stranu Abano-Srbe) ili od 1991-danas (SDA i razne Muslo-sovinisticke stranke). Nema tu nikave generalizacije nego statistike i cinjenice.

Sam si rekao -- najvise iz Hrvatske sebe to smatraju. Nisu doveli do sukob rata a za koga danas glasuju i da li su za unitarna BiH i dali glasuju za Muslosoviniste i dali smatraju Hrvate kao "latini," "Bosanski Katolici," i/ili "Ustase"? Pogledaj politike sve navedene gradove i djelove BiH -- tko njih vodi danas i kakvu politiku prevedu.

Pa nisu Pravasi bili jedini za slobodnu Hrvatsku drzavu, prvo.

Drugo, Pravastvo je, kao Jugoslavenstvo i Komunizam i Fasizam, glupo i kontraproduktivno. Na zalost, Hrvatske budale su svrsavali na sve navedene ideologije.

Treba liberalna stranka/struja, konservativna stranka/struja, i centristicka stranka/struja. Imati Pravaska stranka je ko imati feudalna stranka -- potpuno arhaicno. Godina 2010 je. Ideologija mora biti Hrvatska/Hrvati, a ne neka usrana stranka.



Vec sam pobio ovakve teme pod povijesti o glasanju muslimana na izborima u kraljevini Jugoslaviji.

Dali znate za pojam autonomastva u NDH?


Takoder pravastvo je jedini pravi i izvorni Hrv. oblik konzervatizma, ostalo DESNE stranke nemaju nit D od desnice(pogotvoo socijalisticki HDZnakon 1999 naravno), Sam sam vam objasnio pravastvo nebrani bosnjake, niti albance, niti Srbe, niti Jugoslavene on brani HRVATE, vjera nije bitna narod je ispred svega. Sve dok se osoba smatra Hrvatom i djeluje pro Hrvatskih on je Hrvat

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 17 sij 2010, 23:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27
Postovi: 6018
Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Pavelic nije bio Pravas?

Bio je, prije nastanka NDH.
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Pravasi ne drze Pavelica kao duhovnog oca, uz Starcevica?

Većina ne drži, ali vjerojatno ima nekih koji drže. Takvi marginalci me ne zanimaju.
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Kada Pravastvo ne samo sluzbeno za mediju nego i duhovno i u praksi odrekne kult Pavelica i Ustastva, cviecarstva i Kult Kraljevica, onda moze biti uskrsnuce.

Pravaštvo je puno starije od svega nabrojanoga i daleko šira ideja od "cvjećarstva".
Dr. Franjo Tudjman je napisao/la:
Do tada je mrtva kao ozbiljna stranka i/ili opcija -- a to potvrduje i glasacko tijelo u RH i u BiH.

A da zaista pročitaš tekst koji sam ti proslijedio? :biceovodobro

http://tomislavjonjic.iz.hr/VI_40_kriza.html


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 10 ožu 2016, 13:43 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2009, 05:35
Postovi: 1328
evo pratim srpske medije, čini mi se da su masovno nasjeli na propagandu tužiteljstva da je 92-e dretelj kontrolirao i HVO.

tako su zločini nad srbima praljkovo i prlićevo maslo,

podsjećam HOS je kontrolirao dretelj 1992. HOS je u to vrijeme bio odan Haliloviću. Šef Dretelja bio je Edin Buljubašić.

_________________
Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 10 ožu 2016, 14:03 
Offline

Pridružen/a: 10 lip 2015, 23:16
Postovi: 6025
Jesi li dobio agreman za postavljenje u Cikago.
Ili je Sarajka djevojka to stopirala preko muslimanskog bratstva iz kotline.

_________________
Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 10 ožu 2016, 15:49 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
HOS i Dretelj su vaše maslo. Džaba se perete pred srpskim gospodarima.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 10 ožu 2016, 15:54 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26
Postovi: 22751
Amidza je napisao/la:
HOS i Dretelj su vaše maslo. Džaba se perete pred srpskim gospodarima.


Vaše maslo? Zna se tko je osnovao prihvatni centar za Srbe u Dretelju i tko je njime upravljao.

_________________
Sanjam da pripojim RH BiH


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 10 ožu 2016, 15:56 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
Par bošnjačkih ikebana ne mjenja činjenice. Niti će te uspjeti u namjeri da sve svalite na njih.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 10 ožu 2016, 16:30 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
HOS je bio pod zapovjedništvom muslimanske "armije bih".

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 10 ožu 2016, 20:00 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 09 vel 2010, 19:22
Postovi: 5990
Švedi su na našoj strani al kad dođe potjernica...

_________________
Neki Fadil


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 11 ožu 2016, 18:57 
Offline

Pridružen/a: 17 svi 2009, 21:48
Postovi: 1387
ManInBlack je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
HOS i Dretelj su vaše maslo. Džaba se perete pred srpskim gospodarima.


Vaše maslo? Zna se tko je osnovao prihvatni centar za Srbe u Dretelju i tko je njime upravljao.

I slazem se da ove idiote treba u medijima predstavljati kao pripadnike abih, sto u osnovi i jesu bili, a ne isticati njihovu jedinicu hos, isto kao sto se ne kaze zlocini 7.muslimanske,vec zlocini abih


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 11 ožu 2016, 19:08 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
Ne. Treba ih zvati pravim imenom, a to je HOS. Necete uspjeti od njih napraviti zrtvena jagnjad zaradi kontinuiranih dobrih hrvatsko-srpskih odnosa u BiH.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 18 tra 2021, 10:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Suljagić i Bajrović ne vole pričati da su za mučenja u Dretelju osuđeni Mirsad i Refik.

Mučeni Srbi su kafiri, prljavi psi, majmuni i svinje. Samo je patnja muslimana bitna.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 18 tra 2021, 14:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 sij 2019, 15:02
Postovi: 927
Koliko je samo takvih Mirsada i Refika bilo u 2. svjetskom ratu, o čemu Mujage ne žele čuti i proći kroz katarzu, dok istodobno glumataju antifašizam na prosvjedima protiv sv. Mise.

A spomeni Srbima poklanima od mustaša zarasli i zašarani SDA grafitima.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 18 tra 2021, 19:29 
Online
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68233
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Anti-Zlobnjak je napisao/la:
Koliko je samo takvih Mirsada i Refika bilo u 2. svjetskom ratu, o čemu Mujage ne žele čuti i proći kroz katarzu, dok istodobno glumataju antifašizam na prosvjedima protiv sv. Mise.

A spomeni Srbima poklanima od mustaša zarasli i zašarani SDA grafitima.


Mogu oni pokušavati takijati strancima ili na Twitteru danas, iako nemaju ni 1% narodnih heroja.
Srbi zato znaju, obitelji im s koljena na koljeno prenose predaju tko ih je ubijao, znaju i prezimena. Osvećivali su se zato u prošlom ratu oko Banja Luke nad npr. Kozarčanima a ne nad hrvatskim selima, bilo je daleko teže biti Musliman nego Hrvat oko Banja Luke.

Isto tako u Podrinju, nije ih Twitter takija spasila od nastavka međusobnih klanja iz WW2 upravo u svojstvu ustaša i četnika.

Ajde ti Srbinu takijaj da ti je dedo bio partizan, a taj Srbin ima predaju da je tvoj dedo u ustašama zaklao njegovog.

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 18 tra 2021, 19:42 
Online
Avatar

Pridružen/a: 18 pro 2015, 09:33
Postovi: 16121
..ovo je lasičin al on mudro šuti.. :evotigana


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 19 tra 2021, 10:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 sij 2019, 15:02
Postovi: 927
Robbie MO je napisao/la:
Anti-Zlobnjak je napisao/la:
Koliko je samo takvih Mirsada i Refika bilo u 2. svjetskom ratu, o čemu Mujage ne žele čuti i proći kroz katarzu, dok istodobno glumataju antifašizam na prosvjedima protiv sv. Mise.

A spomeni Srbima poklanima od mustaša zarasli i zašarani SDA grafitima.


Mogu oni pokušavati takijati strancima ili na Twitteru danas, iako nemaju ni 1% narodnih heroja.
Srbi zato znaju, obitelji im s koljena na koljeno prenose predaju tko ih je ubijao, znaju i prezimena. Osvećivali su se zato u prošlom ratu oko Banja Luke nad npr. Kozarčanima a ne nad hrvatskim selima, bilo je daleko teže biti Musliman nego Hrvat oko Banja Luke.

Isto tako u Podrinju, nije ih Twitter takija spasila od nastavka međusobnih klanja iz WW2 upravo u svojstvu ustaša i četnika.

Ajde ti Srbinu takijaj da ti je dedo bio partizan, a taj Srbin ima predaju da je tvoj dedo u ustašama zaklao njegovog.


Da, na sličan način sam strancima baš objašnjavao da je sve to laž, ali da Srbi ipak znaju.

Inače, evo jedan biser iz muslimanskog njegovanja antifašističke tradicije.

Hanuma pere ćilime na spomen obilježju pobijenim Srbima i Židovima u Sanskom Mostu:

slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 19 tra 2021, 16:35 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 26 stu 2020, 15:23
Postovi: 13278
Citat:
Max Luburić

Vidi alijinih fundamentalista. Rado bi upo među njih s AK 47. Bježali bi ko pacovi u rupe.


https://www.dnevnik.ba/dogadaji/video-p ... -bosni-bit

=))

_________________
HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 19 tra 2021, 19:54 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Slovenci će ih fino popisati i na granici vratiti nazad u "državu".

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: U Švedskoj uhićen HOS-ovac Ahmet Makitan, zvani "Maks"
PostPostano: 20 tra 2021, 01:28 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 lis 2020, 17:59
Postovi: 3526
Hrvatski hilafet

_________________
Ja radim šta ja hoću.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Ceha, h0fer, Naša Kvačica, Pejtonac sa juga, Robbie MO i 285 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO