|
|
Stranica: 823/1121.
|
[ 28003 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:04 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17446 Lokacija: יום טוב
|
Wind je napisao/la: ovakve stolice, samo crne imam u kuhinji na poslu. ja birala. a perilica je dobra za oprat krpe, taman ih stane desetak.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:10 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ovakve stolice, samo crne imam u kuhinji na poslu. ja birala. a perilica je dobra za oprat krpe, taman ih stane desetak. Kaže meni prijateljica, možemo staviti samo gaće od muževa.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:12 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ovakve stolice, samo crne imam u kuhinji na poslu. ja birala. a perilica je dobra za oprat krpe, taman ih stane desetak. Kaže meni prijateljica, možemo staviti samo gaće od muževa. padobranke?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:19 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Kaže meni prijateljica, možemo staviti samo gaće od muževa. padobranke? Kako je dalje tekao razgovor između nas dvije, prodavač je pobjegao...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:27 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: padobranke? Kako je dalje tekao razgovor između nas dvije, prodavač je pobjegao... a siroče. još bi ga skinule i pokazale na primjeru kako se peru muške gaće.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:31 |
|
|
enivej, ja stvarno ne volim narodnjake, ali ovo je lijepa pjesma.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:42 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: enivej, ja stvarno ne volim narodnjake
Polako,samo polako...
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:45 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Kako je dalje tekao razgovor između nas dvije, prodavač je pobjegao... a siroče. još bi ga skinule i pokazale na primjeru kako se peru muške gaće. Nije razgovor tekao u tom smjeru. Ja sam rekla da je perilica namjenjena za sve one uništene( skraćene) stvari u normalnoj mašini za veš. Onako, čisto da se propere.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:51 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: enivej, ja stvarno ne volim narodnjake
Polako,samo polako... nema tog alkohola koji će me navest da zavolim MM. Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: a siroče. još bi ga skinule i pokazale na primjeru kako se peru muške gaće. Nije razgovor tekao u tom smjeru. Ja sam rekla da je perilica namjenjena za sve one uništene( skraćene) stvari u normalnoj mašini za veš. Onako, čisto da se propere. imala sam ja jednu vestu od mohera koju je cimerica oprala u mašini. bilo joj dosadno dok sam ja bila u Parizu. i vratim se ja a ona skoro plače. kaže - znaš, sve sam pospremila (inače je turbo neuredna) i sve sam oprala...i vidi šta sam napravila. a ja zaurlam od smijeha. vesta se smanjila na veličinu za lutke.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: enivej, ja stvarno ne volim narodnjake
Polako,samo polako...
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 20:56 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Polako,samo polako... nema tog alkohola koji će me navest da zavolim MM. Wind je napisao/la: Nije razgovor tekao u tom smjeru. Ja sam rekla da je perilica namjenjena za sve one uništene( skraćene) stvari u normalnoj mašini za veš. Onako, čisto da se propere. imala sam ja jednu vestu od mohera koju je cimerica oprala u mašini. bilo joj dosadno dok sam ja bila u Parizu. i vratim se ja a ona skoro plače. kaže - znaš, sve sam pospremila (inače je turbo neuredna) i sve sam oprala...i vidi šta sam napravila. a ja zaurlam od smijeha. vesta se smanjila na veličinu za lutke. I moja jedna je došla taman za barbiku. Od sirove svile. Poklon nestao što si rekao keks. Prve veste se u vodu ne bacaju.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 21:04 |
|
|
Polako,samo polako... ček, ček vidi kako su lijepo odjeveni.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 ožu 2016, 21:14 |
|
|
Ovo je za markana,
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 10:57 |
|
|
kruškoooooooooooooooooooooooooo javi seeeeeeeeeeeeee nemoj samo cugat pivo.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 10:58 |
|
|
Svratih da drugarici po šeširu i još po nečemu važnijem od šešira pokažem kako otprilike izgleda prizor na mom kuhinjskom prozoru, i kako će otprilike izgledati ono što je za sada zamisao. Koristim priliku da pozdravim dobronamerne, a ostalima želim da to postanu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 10:59 |
|
|
jako lijepo.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 11:01 |
|
|
Tako sam i mislila da će ti se dopasti.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 11:11 |
|
|
moram reći da mi je bolja prva fotka. na otvorenom bih napravila začinsku spiralu.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 11:14 |
|
|
Da li baš kao na fotografiji ne znam, rekoh otprilike što zavisi od niza okolnosti. Najvažnije mi je da ga ima u izobilju.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 11:20 |
|
|
meni je na otvorenom ljepše vidjeti "slobodne" biljke. iako ove druge mogu i u zimski vrt (imat ću ga jednog dana).
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 11:24 |
|
|
btw, idem na šišanje u subotu. konačno.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 11:29 |
|
|
Sve je lepše kada je slobodno samo kada ima prostora.
Super, počasti nas fotografijom. Nadam se da nećeš menjati osnovnu formu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 11:32 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: btw, idem na šišanje u subotu. konačno.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 11:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: btw, idem na šišanje u subotu. konačno. MRŠ! Ksenija je napisao/la: Sve je lepše kada je slobodno samo kada ima prostora.
Super, počasti nas fotografijom. Nadam se da nećeš menjati osnovnu formu. vraćam se na onu od prije par godina, stepenasto ali dugo. dosadila mi ravna kosa, a mogu ti reći da je i teška. kad je pokupim, osjećam kao da sam stavila uteg na zatiljak.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 ožu 2016, 12:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: vraćam se na onu od prije par godina, stepenasto ali dugo. dosadila mi ravna kosa, a mogu ti reći da je i teška. kad je pokupim, osjećam kao da sam stavila uteg na zatiljak. Moja baš nije tako teška budući da sam je pre par dana sama skratila nakon što me je frizerka pogrešno razumela ne zato što ja nisam bila jasna već zato što je ona glupava i umesto da kaže da ne zna ošišati kako sam ja želela, ona kao ok, krene sa akrobatikom i zamalo me unakazi a ja joj platim. Nakon dan-dva rešim da se sama doradim pa rekoh, ako se unakazim makar je za džaba. :) Još uvek se računa da imam dugu kosu a do kasnog proleća porašće taman dokle treba jer raste kao iz vode.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|