|
|
Stranica: 826/1121.
|
[ 28003 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 00:33 |
|
|
Nameće se puno pitanja. Nisam zapamtila šta je Svarog napisao zbog čega baš Stefka Sabotinova. Verujem da su u pitanju vibracije koje izaziva njen glas na brisanom prostoru. S druge strane, šta ako uključe uređaj u nekoj svojoj prostoriji, a možda već raspoznaju boju glasa čoveka od boje tonova muzičkih instrumenata. Kakvi god bili ako ih je, nisu gori od nas Zemljana uprkos svemu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 00:43 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Kakvi god bili ako ih je, nisu gori od nas Zemljana uprkos svemu. Kako smo smotani i glupi, na kraju će oni nama objašnjavati da je gospođa Stefka iz svemira i da su je oni nama poslali
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 00:52 |
|
|
Vrlo je moguće a mi, kao uvek naivni, smotalni i glupi, poverovaćemo u priče kao što i sada neki veruju u nečija uveravanja i objašnjavanja za nešto što može egzistirati samo u misaonom procesu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 00:58 |
|
|
Uz gospođu Stefku, koju pesmu biste im vi poslali da ste imali tu mogućnost, gospođice Ksenija?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 01:02 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zato je originalna verzija i poslana, da muzika ne bi omela svemirce u doživljaju glasa gospođe Stefke. Mada je pitanje da li oni uopšte imaju glas ili ako ga imaju, možda ne znaju šta je muzika pa tu može nastati problem, možda pomisle i da je muzika deo njenog glasa. Džaba šalju
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 01:03 |
|
|
Ja bih ovu.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 01:04 |
|
|
Hm, interesantno pitanje. Prvo mi je pala na pamet Marija Kalas a onda sam se predomislila i mislim da bi to bila duhovna muzika odnosno ženski vokal, možda čak nepoznat ali svakako specifičan i po kvalitetu i po odabiru nota koje moraju osvajati prostor.
A vi, gospodine Agathonikos?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 01:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ja bih ovu. Vidim da ste već odgovorili. Gospodin Mitar bi zasigurno preplašio Marsovce.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 01:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Zato je originalna verzija i poslana, da muzika ne bi omela svemirce u doživljaju glasa gospođe Stefke. Mada je pitanje da li oni uopšte imaju glas ili ako ga imaju, možda ne znaju šta je muzika pa tu može nastati problem, možda pomisle i da je muzika deo njenog glasa. Džaba šalju Gotovo je sad, možda već uživaju slušajući i smeju nam se.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 20:35 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17446 Lokacija: יום טוב
|
msje Žozo, sretan ti forumski imendan. svim Josipima i Josipama također. a očevima sretan Dan očeva.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 19 ožu 2016, 21:35 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10441 Lokacija: Banja Luka
|
Ksenija je napisao/la: Mislim da je ova, originalna verzija otputovala na Mars.
Pjesma je vec napustila Suncev sistem i usla je u medjuzvjezdani prostor , sto se vec smatra dubokim svemirom . Kako cujem , hit je tamo . Npr na Prokosimi Kentauri je treca na ATM( alien top music ) listi , vec pedeset nedelja . Prokosimljani izludise za njom a na Pegazu su uradili i nekoliko obrada . Treba li uopste reci , da Bugari od toga nike vajde nemaju PS. Zaboravih, mozda je zanimljivo... Radio Pegaz javlja , da na Pegazu gdje je ''rasporedjen'', u iducu nedelju Majkl Dzekson ima koncert
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 22:11 |
|
|
Spring has sprung!
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 22:16 |
|
|
Radujmo se proleću Za sve ljubitelje gospodina Mitra Mirića
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 22:21 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Mislim da je ova, originalna verzija otputovala na Mars.
Pjesma je vec napustila Suncev sistem i usla je u medjuzvjezdani prostor , sto se vec smatra dubokim svemirom . Kako cujem , hit je tamo . Npr na Prokosimi Kentauri je treca na ATM( alien top music ) listi , vec pedeset nedelja . Prokosimljani izludise za njom a na Pegazu su uradili i nekoliko obrada . Treba li uopste reci , da Bugari od toga nike vajde nemaju PS. Zaboravih, mozda je zanimljivo... Radio Pegaz javlja , da na Pegazu gdje je ''rasporedjen'', u iducu nedelju Majkl Dzekson ima koncert Neprocenjivo vredni podaci.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 22:41 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Radujmo se proleću Ksenči, kako si ti proslavila dolazak proljeća? za one koji više vole urbanu glazbu...
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 22:45 |
|
|
Diiiiiiiivno sam se provela na proplanku sa društvom. Pevali smo i igrali dok je drug tamburao. Poneli smo i klopu u pletenim košaricama. Ti?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 22:53 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Diiiiiiiivno sam se provela na proplanku sa društvom. Pevali smo dok je drug tamburao a mi pevali i igrali. Poneli smo i klopu u pletenim košaricama. Ti? ne tako diivno. ali meni je dosta i šetnja. odmah se bolje osjećam.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 22:55 |
|
|
Svakako. Parkirali smo se u podnožju proplanka i pešačili do mesta gde smo zastali. Sunce je grejalo, pričice su cvrkutale, cveće je obojilo livadicu i svi smo bili radosni.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 22:57 |
|
|
ja nisam tako poetski raspoložena ovih dana. nemam više ni kose da je vjetar zamrsi.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 23:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 23:18 |
|
|
ništa što bih ja odjenula, ali lijepo je sve. edit: doduše, ova prva haljina bi se mogla naći u mom ormaru. volim zelenu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 23:25 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Npr. i dok kuvam ja jelu govorim svoje stihove koje smišljam u trenu.
Što bi rek'o Branko Ćopić: Vrijeme teče,život je kratak, guska se peče-meni će batak
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 23:28 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Npr. i dok kuvam ja jelu govorim svoje stihove koje smišljam u trenu.
Što bi rek'o Branko Ćopić: Vrijeme teče,život je kratak, guska se peče-meni će batak nema ništa da te brine od ovoga pacov gine!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 23:36 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Npr. i dok kuvam ja jelu govorim svoje stihove koje smišljam u trenu.
Što bi rek'o Branko Ćopić: Vrijeme teče,život je kratak, guska se peče-meni će batak Ni karabatku ništa ne fali Uvek su ga meni mama i tata davali Zato sam porasla velika cura A život me napred sve više gura Ipak je bolje dok sam kraj šporeta. Markić, izgleda da me slabo inspirišeš, daj nešto novo za pesnički plam, možda cveće jer otpočelo je mirisno proleće.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 20 ožu 2016, 23:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ništa što bih ja odjenula, ali lijepo je sve. edit: doduše, ova prva haljina bi se mogla naći u mom ormaru. volim zelenu. Sve bih da je moje. Zelenu ne volim osim maslinaste ali ovu bih rado imala i imaću je, makar po kroju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|